Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη σύνθεση που έχω κάνει. Δεν είμαι πολύ σχετικός, αλλά με τη σύνθεση αυτή θεωρώ πως μπορώ να τρέχω χωρίς πρόβλημα τα παιχνίδια που παίζω (CoD,LoL,Dota2,Pro) και μάλλον στις high ρυθμισεις. Έκτος από αύτα θα το χρησιμοποιώ για ταινίες, σερφάρισμα και εργασίες.Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι πρόκειται να αγοράσω και τα περιφερειακά (οθόνη ποντίκι πληκτρολόγιο ακουστικά) και τότε το ποσό θα ξεφύγει πολύ πάνω από τα 1000€. To maximum που θα βάλω είναι 1200€ σύνολο.Θεωρώ επιίσης ότι θα αντέξει μία τριετία και θα μπορέσω να του κάνω μικρές αναβαθμίσεις στο μέλλον.

Δεν ξέρω αν έχω διαλέξει τα κομμάτια σωστά αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ

post-259188-0-35322400-1362484885_thumb.png

Δημοσ.

Κατα την αποψη μου, με τοσα χρηματα που διαθετεις, κοιταξε να βαλεις μεγαλυτερο τροφοδοτικο και διπλασιας χωρητικοτητας ssd. Θα σου πουν οι γνωστες παρακατω, πιο vfm συστηματα.

Οσον αφορα την αντοχη του:

Το δικο μου (φαινεται στην υπογραφη μου) το πληρωσα (μαζι με οθονη) 1300 ευρω περιπου το 2009 και απο τοτε εχω αλλαξει μια καρτα γραφικων, εχω βαλει 2 ssd και ενα συστημα ψυξης επεξεργαστη (δηλαδη γυρω στο 400αρι ολα) και ακομα καλα κραταει.

Εdit: 

Συμπληρωσε και αυτη τη φορμα:

Δημοσ.

Οι επιλογές που έχεις κάνει είναι κατ' εμέ υπερβολικές και λανθασμένες όσον αφορά τη χρήση που το θέλεις.

Μια ενδεικτική ισορροπημένη σύνθεση που έχει ως πρωταρχικό σκοπό το gaming είναι η εξής:

Από visionstudio.gr στη Θεσσαλονίκη, στο στέλνουν έτοιμο:

post-245726-0-72535400-1362488901_thumb.jpg

+ αυτόν τον ssd:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31967&cat=6&sub=318&pmanuf=0&sort=undefined&step=2

Σύνολο: 1216€

Περιλαμβάνει τα πάντα:

- 8πύρηνος ξεκλείδωτος cpu = το μέλλον των παιχνιδιών, αλλά και πολύ δυνατός για το οτιδήποτε. Δεν χρειάζεται να πας σε Intel, μιας και το 1155 socket είναι ήδη αφημένο πίσω... Αντίθετα για το AM3+ στο οποίο βασίζεται ο 8350, οι προσδοκίες είναι αρκετά ελπιδοφόρες.

-Μητρική άριστη απ' όλες τις απόψεις και με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες ενσωματωμένες. Σε καλύπτει ανετότατα και για μελλοντικό oc και crossfire αν θελήσεις!

- Gpu ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή δηλ 7870 Tahiti LE, που βάζει κάτω και 7950, δηλαδή 660Ti στα 300+€ ούτε για πλάκα...

- HDD 1Tb άριστος και ssd 120gb επίσης άριστος

- Οθονάρα 23'' IPS Full HD εξαιρετική

- Τροφοδοτικό εξαιρετικό υπεράνω πάσης αμφιβολίας!

Συν και τα περιφερειακά σου: πληκτρολόγιο - ποντίκι - ηχεία (2.1) όλα Logitech με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Σύστημα με μεγάλη αντοχή στον χρόνο, αναβαθμησιμότητα και αξιοπιστία.

Όλα τα παραπάνω εντός του budget σου. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ορίστε γιατί πρώτα ρωτάω εδώ προτού αγοράσω κάτι! Η αγορά βέβαια προορίζεται για το καλοκαίρι, αλλά ελπίζω να μην έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα μέχρι τότε και ίσως να έχουν πέσει και λίγο οι τιμές.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μα κι εσύ ρε παιδί μου, για το καλοκαίρι μιλάς???

Σε 3 μήνες από τώρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει ρε μεγάλε!!!  :P

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω πως είναι κάπως νωρίς αλλά ήθελα να έχω μια βάση να ξερω τι πρέπει να ψάξω που να μου ταιριάζει. Και είμαι σε φάση που μαζεύω ακόμα χρήματα και δεν ξέρω σε πόσο θα τα έχω. Και πάλι πάντως ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με  giokou

πολύ πλήρες το σύστημα που σου χει βάλει με μεγάλη χρονική διάρκεια όπως είπε,το οποιό παίζει πολυ σημαντικό ρόλο....

Το μόνο που θα άλλαζα εγώ (αλλά μικρή διαφορά) είναι οι μνήμες:

https://www.skroutz.gr/s/2530859/Patriot-Intel-Extreme-Masters-Memory-Limited-Edition-1600MHz-8GB-2x4096.html

Και πολύ πιθανόν και την mobo.

https://www.skroutz.gr/s/389397/Asrock-990FX-Extreme3.html

Σίγουρα όμως θα άλλαζα την ψύκτρα του επεξεργαστή. Τι τσιγγουνιές είναι αυτές παρεπιπτόντως? :P

Βάλε εκεί noctua να δροσίσει ο τόπος! Με διαφορά στα top τον αεροψύξεων οι noc....

https://www.skroutz.gr/s/416751/Noctua-NH-U9B-SE2.html

Kαι μετά από αυτά ξανασχολείσαι μετά απο 3-3,5 χρόνια με το pc πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία τα λες κι εσύ βρε, αλλά έχει κι ένα budget να τηρήσει ο άνθρωπας!

Όπως πας θα τον ξεζουμίσεις!!! :P

Δημοσ.

Έλα ρε συ 10 ευρώ η mobo διαφορά (1 πoτό)

και 25 ευρώ(3 ποτάκια) η ψύξη που κακά τα ψέματα καλοκαίρι στην Ελλάδα χρειάζεται αβέρτα. Μπορεί να ναι κανάς περίεργος σαν και εμένα,λέμε τώρα που με σαραντάρια δεν το άνοιγα παρα μόνο όταν είδα οτι χτύπαγε ψηλά ο επεξεργαστής

Με 1,5 βδομάδα οικονομία μπαμ-μπαμ τα βγαλε!!

Η αναλογία με τα ποτά δεν είναι τυχαία.. Καλοκαίρι δεν είπε οτί το θέλει? :P

Πέρα από την πλάκα με 1000-1200 budget είναι κουτό να κανει κανείς οικονομία στην ψύξη

Δημοσ.

H Gigabyte είναι καλύτερη μόνο και μόνο επειδή έχει 8 + 2 Power Phase Design έναντι 4 + 1 της Asrock. 

Δημοσ.

Mε την Asrock κανεις Crossfire αλλα εχει χειροτερο VRM. Θα προτεινα να μεινεις με την Gigabyte 970A-UD3. Αν σε ενδιαφερει το Crossfire θα πας σε αυτη την μητρικη: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?SearchFor=GIGABYTE%20GA-990FXA-UD3%20-%20Socket%20AM3+%20-%20Chipset%20AMD%20990FX%20-%20ATX%20GA-990FXA3 αλλα καλο ειναι να τη συνδυασεις και με δυνατοτερο τροφοδοτικο. Οπως και να εχει ξεφευγει το budget.

Δημοσ.

Ίσως η ψύκτρα που προτείνει ο geodark να χρειάζεται γιατί το καλοκαίρι το PC μένει πολλές ώρες ανοιχτό για να έχω το κεφάλι μου ύσηχο. Τώρα για μητρική ψηφίζω Gigabyte. Και επίσης εγώ που μένω Αθήνα αν τελικά το παραγγείλω από αυτό το μαγαζί(επειδή πιστεύω πως έχει πολύ καλές τιμές) που λέει ο giokou στη Θεσσαλονίκη σε περίπτωση service μπορώ να το πάω σε κάποιο κατάστημα εδώ ή πρέπει να το στείλω πάνω;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...