Προς το περιεχόμενο

Βιντεοκάμερα full hd για βραδινές λήψεις


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λέω και στον τίτλο,θα ήθελα γνώμες-προτάσεις για μια καλή βιντεοκάμερα,κυρίως για λήψεις σε πάρτυ -συναυλίες κλπ,δηλαδή με ενδιαφέρει να ναι όσο το δυνατόν καλύτερη σε λήψεις με χαμηλό φωτισμό και με ένα καλό ζουμ που να μην αλλοιώνει/προκαλεί θόρυβο στο βίντεο (γιατί στις συναυλίες δεν είμαστε πάντα κοντά στη σκηνή)...

 

Εχω υπόψην από φίλους την PANASONIC HCV 700...Έχετε καμία άλλη εξίσου καλή ή και καλύτερη  (με έμφαση στο να είναι καλή σε χαμηλό φωτισμό) να προτείνετε?από χρήματα ΤΟ ΠΟΛΥ ως 450 ευρώ...

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτά τα λεφτά και χαμηλό φωτισμό λίγο δύσκολα τα πράγματα.

Φίλος έχει αυτή για αυτήν την δουλειά ημιεπαγγελματικα

 

http://www.amazon.co.uk/Canon-Definition-Camcorder-Optical-Touchscreen/dp/B004INGLP8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1362482533&sr=8-1

 

http://www.camcorderinfo.com/content/canon-vixia-hf-g10-camcorder-review/low-light-performance.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!Για CANON,επειδη το χω ψαξει και κατά κει,φεύγουν πολύ πάνω σε τιμή...Οποτε εκ των πραγμάτων απορρίπτονται λόγω budget...Για JVC δεν έχω εμπειρία από φίλο/η που να την έχει για να δω...Την Panasonic την συγκεκριμένη την έχω δει σε πολλές κριτικές ως από τις καλύτερες ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ βεβαια...την εχει δει/δουλέψει κανείς?

Από CANON που κοίταξα στην τιμή που θέλω,βλέπω κατι μοντέλα hfr αλλά είναι περσινά-προπέρσινα...λογικά η panasonic το μοντέλο αυτό,μιας και κυκλοφορησε περσι,δεν είναι πιο καινούρια από θέμα φακού/ποιότητας ή δεν παίζει ρόλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επανέρχομαι και θα ήθελα μια πληροφορία..

τελικά κατέληξα στην PANASONIC HCV 700..

 

Θα ήθελα από κάποιον που γνωρίζει από βιντεοκάμερες,να δει το παρακατω βίντεο και να μου πει ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ όταν τραβάς βράδυ για να πετύχεις το παρακάτω αποτέλεσμα..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα το τεστ ειναι λιγο τραγικό, το θέμα ειναι τι φωτισμός περνάει στην κίνηση... χωρίς κίνηση όλες μπορουν να δεχονται παραπανω φως. και εγώ παντως για panasonic έχω ακουσει τα καλύτερα για νυχτερινές λήψεις.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείς ότι θα φαινόταν καλύτερα η διαφορά αν ήταν βίντεο που να είχε και κίνηση προσώπων κλπ??Λογικό..Πάντως έστω και έτσι,αυτό που βλέπω μαρέσει..

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις που έχει κάνει ο τύπος στο βίντεο,όταν δεν θέλουμε να χουμε τις αυτοματες ρυθμίσεις,τί αλλάζουμε για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή λήψη σε χαμηλό φωτισμό?Φωτεινότητα?Ισορροπία λευκού?και πώς το αλλάζουμε,προς τα -1,-2 ή προς +1, +2??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...