ronnie79 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Έχω στην δουλειά 2 υπολογιστές οι οποίοι είναι σε τοπικό δίκτυο και βλέπει ο ένας τον άλλο. Τι κωδικό πρέπει να βάλω που μου βγάζει όταν πάω να μπω από τον έναν στο άλλο?
madtaz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 υπάρχουν 3 περιπτώσεις. 1) να μπαίνει απλά πατώντας το ΟΚ χωρίς να γράψεις τίποτα 2) να βάλεις το ιδιο password με αυτό που βάζεις για να κανεις login στο pc που θες να εισέλθεις και 3) να θες κάποιες ρυθμίσεις για να απενεργοποιήσεις αυτό το παραθυρο. Οπότε έχω 2 ερωτήσεις: έχεις κωδικο για να μπαινεις στα windows? Και τι windows εχεις στα 2 pc?
ronnie79 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κανένας από τους δύο δεν έχει κωδικό, μονο βγαινει ενα εικονίδιο user στην εναρξη που το παταω και μπαινει στην επιφανεια εργασιας. Εχουν και δυο win7. Ο ενας ειναι 32 bit και ο αλλος 64. Με δεξί κλικ μου βγάζει να βάλω κωδικο σε ενα παραθυρακι
giorefst Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πρεπει να βαλεις και στους 2 υπολογιστες κωδικο. Μετα οταν θα σου ζητησει να βαλεις χρηστη και κωδικο πρεπει να βρεις τον χρηστη στο c:\users\xxxxx και μετα τον κωδικο που εβαλες. επισης αν θα κανεις share ενα φακελλο πχ μπορεις να δωσεις δικαιωματα σε καθε χρηστη η να τον κανεις κοινοχρηστο για ολους.
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μπορεις απο τις ιδιοτητες στο κοινοχρηστο δικτυο> για προχωρημενους> να βγαλεις το check για το password.
ronnie79 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά, θα τα δοκιμασω αυριο αν προλαβω στο γραφειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα