Chrisad Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Καλημέρα, σε Windows 7 64bit μετά από restart (και αυτόματη εγκατάσταση windows update ) δεν λειτουργεί η κάρτα δικτύου .. και όταν λέωδεν λειτουργεί, εννοώ ότι ενώ αναγνωρίζεται από το device manager , δεν κάνει connect και το ipv4 και ipv6 είναι not connected. αφού δοκίμασαενεργοποίηση – απενεργοποίηση network adapter, κατάργηση, απεγκατάσταση από device manager καθώς και κατέβασμα του driver από το site της motherboard (GIGABYTE GA-P55A-UD3R) και εγκατάσταση του… το πρόβλημα παραμένειακριβώς το ίδιο. Δοκίμασα επίσης restart τουrouter χωρίς κανένα αποτέλεσμα επίσης. System restore το μοναδικό διαθέσιμο πριν από το συγκεκριμένο update.. δεν ολοκληρώνεται με επιτυχια.. Πέρασα και σε plan B . Εγκατέστησα μια έξτρα κάρτα δικτύου που είχα για να λύσωπροσωρινά το πρόβλημα… αλλά και η άλλη κάρτα με εγκατεστημένους drivers έχειτην ίδια συμπεριφορά!!! Το καλώδιο από router στοpc λειτουργεί μια χαρά, το δοκίμασα στο laptop. To router λειτουργεί μια χαρά καθώς 2o pc, laptop, κινητό, ps3, dreambox έχουν internet … Ipconfig /all δεν εμφανίζει πλήρης πληροφορίες!! (δεν είμαι κοντά στονυπολογιστή αυτή τη στιγμή για να δώσω δικό μου screen shot) Ethernet Adapter Local Area Connection δεν εμφανίζει κάν…. Το Ipconfig /all σεεμένα σταματάει στη γραμμή win proxy enabled ……………: NO Οποιαδήποτε ιδέα, ευπρόσδεκτη.
giorefst Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 http://support.microsoft.com/kb/299357/el αν μπορεις δοκιμασε το πιο πανω. επισης δοκιμασε το sfc.exe /scannow
Chrisad Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 http://support.microsoft.com/kb/299357/el αν μπορεις δοκιμασε το πιο πανω. επισης δοκιμασε το sfc.exe /scannow netsh int ip reset = There's no user specified settings to be reset τα υπόλοιπα τα εχω δοκιμάσει....
iniohos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 για δοκιμασε να εγκαταστησεις παλι τα πρωτοκολλα μεσα απο την καρτα δικτυου (ipv4, ipv6) μπας και.....
Chrisad Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 no luck...... δεν το εχω ξαναδεί αυτο το πράγμα. Κανένας άλλος ρε guys..... έχω διαβάσει εκατοντάδες post παντού με παρόμοια προβλήματα αλλά άκρη δεν έχω βγάλει.....
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 netsh int ip reset = There's no user specified settings to be reset τα υπόλοιπα τα εχω δοκιμάσει.... Δοκιμασε.... netsh int ip reset reset.txt netsh winsock reset Ακριβως οπως τα εχω γραψει, θα σου βγαλει οκ μετα το περας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα