Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και καλά να το διαφημίζει ο ΟΤΕ, αλλά και που βγήκαν οι εναλλακτικοί και διαφημίζουν ότι έφεραν και αυτοί το VDSL;

Αυτοί να δω πώς θα σου πούνε ότι πρέπει να είσαι κοντά στον ΟΤΕ :P

Ειναι σαν κατι πωλητριες-γλαστρες που τις εχουν για ομορφια σε καταστηματα τεχνολογιας και οταν τις ρωτας αν το κινητο που σου δειχνουν εχει LTE χαμογελανε αμηχανα και χαϊδευουν το κινητο λες και ειναι........μπιπ.

• Like 1
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι σαν κατι πωλητριες-γλαστρες που τις εχουν για ομορφια σε καταστηματα τεχνολογιας και οταν τις ρωτας αν το κινητο που σου δειχνουν εχει LTE χαμογελανε αμηχανα και χαϊδευουν το κινητο λες και ειναι........μπιπ.

Ναι αλλά αποδεδειγμένα σου αρέσει όταν το χαιδολογάνε αλλιώς δεν θα ήταν εκεί, έτσι; 

Έτσι και ο ΟΤΕ ξέρει ότι το marketing με ντεμεκ καινοτομίες και η δωρεάν διαφήμιση, είναι όπως και να το κάνουμε και δωρεάν και πιάνει σε λιγουροθύματα. 

Πάντως αν επιτρέψουν VOIP θα είναι πολύ καλό. Αν και γενικά δεν με χαλάει και το βλέπω σαν καλό μέτρο για να πέσουν οι τιμές στο internet περαιτέρω. 

Δημοσ.

Ναι αλλά αποδεδειγμένα σου αρέσει όταν το χαιδολογάνε αλλιώς δεν θα ήταν εκεί, έτσι; 

Έτσι και ο ΟΤΕ ξέρει ότι το marketing με ντεμεκ καινοτομίες και η δωρεάν διαφήμιση, είναι όπως και να το κάνουμε και δωρεάν και πιάνει σε λιγουροθύματα. 

Πάντως αν επιτρέψουν VOIP θα είναι πολύ καλό. Αν και γενικά δεν με χαλάει και το βλέπω σαν καλό μέτρο για να πέσουν οι τιμές στο internet περαιτέρω. 

Οχι δεν μου αρεσει αλλα και να θελω δεν μπορω να κανω κατι γιατι δεν ειναι δικοι μου υπαληλοι.

Γενικα στην Ελλαδα υπαρχουν ανθρωποι σε λαθος θεσεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεφεύγουμε βέβαια από το θέμα, αλλά ποιες είναι αυτές οι περιοχές; Έχει βάλει όντως νέα KAΦAOY;

Γιατί εγώ που ρώτησα στον ΟΤΕ μου είπαν ότι δεν έχουν βάλει, βέβαια μπορεί να εννοούσε στην περιοχή μου...

http://www.otewholesale.gr/Portals/0/KVs__V-ARYSKV%20and%20VPU_261112.pdf

Δημοσ.

Με την ακτινοβολία που θα δεχόμαστε καθημερινά ποπ κόρν θα γίνουν τα α...α μας! Τεσπα καλή κίνηση αν και ανούσια γτ όπου και να πας πλέον έχει wifi... Μάλλον παρακινδυνευμένη θα έλεγα. Αλλά τι ξέρουμε εμείς έχουν κάνει έρευνες οι τομείς μάρκετινγκ της εκάστοτε εταιρίας και έχουν βρει ότι έτσι θα μας σπαμάρουν καλύτερα!

• Like 4
Δημοσ.

Για να ερθουμε στο θεμα ελπιζω να μην εχει την ταχυτητα που εχει το ιντερνετ στα καραβια που κανει τουλαχιστον 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.

Αν και απο την τελευταια φορα που πηγα στα Χανια το 2010 μπορει να εχουν βελτιωθει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξεφεύγουμε βέβαια από το θέμα, αλλά ποιες είναι αυτές οι περιοχές; Έχει βάλει όντως νέα KAΦAOY;

Γιατί εγώ που ρώτησα στον ΟΤΕ μου είπαν ότι δεν έχουν βάλει, βέβαια μπορεί να εννοούσε στην περιοχή μου...

λίγο παλιό πλέον το post...

Όσον αφορά FTTC: 1002 (587 εμπορικά διαθέσιμες) Kαμπίνες είναι έτοιμες σε:

Αλεξανδρούπολη 113 (85 % ολοκλήρωση)

Κομοτηνή 128 ( 99 % ολοκλήρωση)

Ξάνθη 102 ( 64% ολοκλήρωση)

Σέρρες 73 (μαζί με Εμ. Παππά)

Αμπελόκηποι 244 (100% ολοκλήρωση)

Βούλα & Βουλιαγμένη 126 (100% ολοκλήρωση)

Καλαμάκι 156 (90 % ολοκλήρωση)

Τερψιθέα & Γλυφάδα 85 (25% ολοκλήρωση)

Οι εργασίες σε Α/Κ Τερψιθέας, Γλυφάδα & Ασπρόπυργο συνεχίζονται

Επόμενες περιοχές: Ηλιούπολη, Ψυχικό, Χολαργός, Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Κηφισιά....

http://yme.awmn.net/...tion Access.pdf

http://www.adslgr.co...044#post4817044

Δυστυχώς έγκριση από ΕΕΤΤ έχει δωθεί μόνο για Αμπελόκηπους, Βούλα/Βουλιαγμένη (από Αθήνα), τα υπόλοιπα περίμένουν την ΕΕΤΤ, τα έργα σε Μελίσσια/Βριλήσσια/Πεντέλη είναι στο τελικό στάδιο κι ακούγονται φήμες για διάθεση το καλοκαίρι...
  • Like 3
Δημοσ.

λίγο παλιό πλέον το post...

Παλιό αλλά κατατοπιστικό για την ταχύτητα με την οποία δεν προχωράνε τα έργα, βλέποντας και το ποστ του gregkle7...

Μέχρι να τα δούμε δηλαδή στο Χαλάνδρι, που είναι και μεγάλος δήμος, θα περάσουν χρόνια...

Δημοσ.

Εδω καλα-καλα το πατρικο μου σε κεντρο επαρχιακης πολης δεν καλυπτεται απο το δικτυο 3g του ΟΤΕ (cosmote anyway) και θα μου βαλουν δωρεαν wifi πλεον? Να το δω και να μη το πιστεψω. Κατα τ'αλλα , μενει να δουμε και κατα ποσο θα δουλευει αυτο το πραγμα δεδομενου οτι η μπαντα των 2.4ghz ειναι πιτα, αρα στις περισσοτερες των περιπτωσεων θα κανουν παρτι οι παρεμβολες και οι αργες ταχυτητες!

• Super Moderators
Δημοσ.

Παλιό αλλά κατατοπιστικό για την ταχύτητα με την οποία δεν προχωράνε τα έργα, βλέποντας και το ποστ του gregkle7...

Μέχρι να τα δούμε δηλαδή στο Χαλάνδρι, που είναι και μεγάλος δήμος, θα περάσουν χρόνια...

Eίναι και θέμα δημάρχου, όχι μόνο ΟΤΕ ξέρεις...

αν ζητάει τα μαλλιοκέφαλα του για να αφήσει τον ΟΤΕ να αρχίσει τα έργα καλά κάνει ο 2ος και πάει αλλού...

Δημοσ.

Ο κύριος Τζαμάζ υποστήριξε προχθές ότι επιβραδύνεται η αντάπτυξη του vdsl και τώρα θα κάνουν wifi σε όλη την Ελλάδα? Λίγο δύσκολο μου φάινεται.

Δημοσ.

not bad...ειναι μια αρχη και αυτη για το Ελλαδισταν . Κατι ειναι και αυτο . Ορισμενοι ρε παιδια δεν τρωγεστε με τιποτα . Σαν να σας ειπε καποιο μεγαλο καταστημα σημερα τα δινω ΟΛΑ τζαμπα οτι παρεις οσα παρεις με 0.01 τιμη και δεν πηγατε γιατι δεν ειχατε λεφτα για το εισητηριο του λεοφορειου ή για την βενζινη ....

Δημοσ.

not bad...ειναι μια αρχη και αυτη για το Ελλαδισταν . Κατι ειναι και αυτο . Ορισμενοι ρε παιδια δεν τρωγεστε με τιποτα . Σαν να σας ειπε καποιο μεγαλο καταστημα σημερα τα δινω ΟΛΑ τζαμπα οτι παρεις οσα παρεις με 0.01 τιμη και δεν πηγατε γιατι δεν ειχατε λεφτα για το εισητηριο του λεοφορειου ή για την βενζινη ....

καλα μην τα βλέπουμε και όλα θετικά... κρύβονται και άλλα πραγματα απο πίσω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...