Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, μόνο που η ειρωνία σου απευθυνόταν σε εμένα. Όταν λοιπόν ειρωνεύεσαι να περιμένεις και απάντηση...

Αλλά μάλλον για να μην μπορέσεις να καταλάβεις αυτά που σου έγραψα, μάλλον εσύ είσαι maximum 17 χρονών. Άντε γεία σου τώρα.

Τι να καταλαβω ρε μεγαλε?Τι περιμενες δηλ να σου πω για το αρχικο σχολιο που αφησες?"πωπω εισαι θεος,πεστα μεγαλε,σκιζεις".Αυτο ηθελες?Αυτο θες να ακους?Αυτο μεγαλε δεν θα το βρεις σε φορουμ αλλα στους φιλους σου και στην οικογενεια σου να σε επαινει για καθε μπαρουφα που λες,Φυσικα οταν ειρωνευομαι περιμενω απαντηση και οπως βλεπεις συνεχιζω χωρις να εχω προβλημα.Αλλα αν μου απαντας βασει αυτα που λεω εγω για σενα τοτε εισαι 17 και τσιμπας..

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να καταλαβω ρε μεγαλε?Τι περιμενες δηλ να σου πω για το αρχικο σχολιο που αφησες?"πωπω εισαι θεος,πεστα μεγαλε,σκιζεις".Αυτο ηθελες?Αυτο θες να ακους?Αυτο μεγαλε δεν θα το βρεις σε φορουμ αλλα στους φιλους σου και στην οικογενεια σου να σε επαινει για καθε μπαρουφα που λες,Φυσικα οταν ειρωνευομαι περιμενω απαντηση και οπως βλεπεις συνεχιζω χωρις να εχω προβλημα.Αλλα αν μου απαντας βασει αυτα που λεω εγω για σενα τοτε εισαι 17 και τσιμπας..

Ρε φιλάρα, γελάω πολύ μαζί σου. Στ' αλήθεια έχεις πλάκα. Ξέχασες όμως πως σε ένα forum ο κάθε ένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του ελεύθερα όπως και έκανα. Εσύ όμως απευθύνθηκες σε εμένα χωρίς να έχω μιλήσει σε εσένα προσωπικά. Άρα... πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαίνω που είναι το κόλλημά σου... Για αυτό πάρε τα κουβαδάκια σου αι σε άλλη παραλία που λένε. Κάνε μία χάρη σε εμάς και στον ευατό σου και άδειασέ μας την γωνιά...

Και στην τελική ρε φίλε... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ???

Μήπως θύχτηκες που είπα ζώο τον ΟΤΕ? Μήπως είναι δικός σου; Μήπως παίρνεις μίζα? Αν όχι... μην σ'το πω αλλιώς...

ΥΓ: Που νομίζεις οπτι ζεις ρε φίλε. Δηλαδή νομίζεις πως όταν κάποιος βγει και πει την γνώμη του γίνεται αυτόματα μεσσίας και περιμνένει απο τους άλλους να βγουν και να του πουν όες αυτές τις μπούρδες που μου είπες "πωπω εισαι θεος,πεστα μεγαλε,σκιζεις"??? ΚΟύνα λίγο το κεφάλι σου γιατί αυτά συμβαίνουν μόνο στην φαντασία σου μπεμπούλη...

Δημοσ.

Ρε φιλάρα, γελάω πολύ μαζί σου. Στ' αλήθεια έχεις πλάκα. Ξέχασες όμως πως σε ένα forum ο κάθε ένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του ελεύθερα όπως και έκανα. Εσύ όμως απευθύνθηκες σε εμένα χωρίς να έχω μιλήσει σε εσένα προσωπικά. Άρα... πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαίνω που είναι το κόλλημά σου... Για αυτό πάρε τα κουβαδάκια σου αι σε άλλη παραλία που λένε. Κάνε μία χάρη σε εμάς και στον ευατό σου και άδειασέ μας την γωνιά...

Και στην τελική ρε φίλε... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ???

Μήπως θύχτηκες που είπα ζώο τον ΟΤΕ? Μήπως είναι δικός σου; Μήπως παίρνεις μίζα? Αν όχι... μην σ'το πω αλλιώς...

1)Δεν διαφωνω οτι σε ενα φορουμ ο καθενας μπορει να εκφρασει την αποψη του αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να την τεκμηριωσει.

2)Αν μου απαγορευταν να απευθυνθω στον καθενα δεν θα εμπαινα εδω να μιλησω να βρεθω σε αντιπαραθεση με καποιον..μην το παιρνεις προσωπικα δεν εχω τπτ μαζι σου και ουτε με νοιαζει να σε μαθω.

3)Αν το συγκεκριμενο φορουμ γινει ιδιοκτησια σου πολυ ευχαριστως να φυγω.

4)Δεν με νοιαζει που ειπες ζωο τον ΟΤΕ γιατι οντως ειναι ζωο σαν υπηρεσια στην μπηκα γιατι πεταξες κατι χωρις να τεκμηριωσεις πως το wifi του ΟΤΕ και του καθε ΟΤΕ μπορει να σου προκαλεσει καρκινο,οταν πας τριτη λυκειου αν θυμαμαι καλα στην φυσικη θετικης κατευθυνσης το γραφει καθαρα οτι ολα τα σωματα που περναει ηλεκτρικο ρευμα βγαζουν ακτινοβολια οχι σε μεγαλη κλιμακα αλλα βγαζει που επηρεαζει τον οργανισμο συν το οτι εχεις το καυσαεριο και χιλια δυο αλλα πραγματα  σε μια πολη που επηρεαζουν την ανθρωπινη υγεια και εσυ πετας την εξυπναδα οχι και αλλος καρκινος...Τον καρκινο τον εχουμε ηδη και χωρις το wifi.

Απλα ειπες να πεταξεις μια εξυπναδα μηπως και ακουσεις τπτ μπραβο εδω μεσα...

Δημοσ.

1)Δεν διαφωνω οτι σε ενα φορουμ ο καθενας μπορει να εκφρασει την αποψη του αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να την τεκμηριωσει.

2)Αν μου απαγορευταν να απευθυνθω στον καθενα δεν θα εμπαινα εδω να μιλησω να βρεθω σε αντιπαραθεση με καποιον..μην το παιρνεις προσωπικα δεν εχω τπτ μαζι σου και ουτε με νοιαζει να σε μαθω.

3)Αν το συγκεκριμενο φορουμ γινει ιδιοκτησια σου πολυ ευχαριστως να φυγω.

4)Δεν με νοιαζει που ειπες ζωο τον ΟΤΕ γιατι οντως ειναι ζωο σαν υπηρεσια στην μπηκα γιατι πεταξες κατι χωρις να τεκμηριωσεις πως το wifi του ΟΤΕ και του καθε ΟΤΕ μπορει να σου προκαλεσει καρκινο,οταν πας τριτη λυκειου αν θυμαμαι καλα στην φυσικη θετικης κατευθυνσης το γραφει καθαρα οτι ολα τα σωματα που περναει ηλεκτρικο ρευμα βγαζουν ακτινοβολια οχι σε μεγαλη κλιμακα αλλα βγαζει που επηρεαζει τον οργανισμο συν το οτι εχεις το καυσαεριο και χιλια δυο αλλα πραγματα  σε μια πολη που επηρεαζουν την ανθρωπινη υγεια και εσυ πετας την εξυπναδα οχι και αλλος καρκινος...Τον καρκινο τον εχουμε ηδη και χωρις το wifi.

Απλα ειπες να πεταξεις μια εξυπναδα μηπως και ακουσεις τπτ μπραβο εδω μεσα...

1. Δηλαδή εσύ την τεκμηρίωσες τώρα την άποψή σου...

Μπράβο.

2. Εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να απευθυνθείς σε οποιονδήποτε. Άλλωστε δικαίωμά σου είναι και στο δίνουν και οι administrator του forum. Είναι όμως και υποχρέωσή σου να "συμπεριφέρεσαι" με όμορφο τρόπο και να μην προσβάλεις όποιον σου γουστάρει επειδή εσύ αυθαίρετα θεώρησες πως κάποιος δεν μπορεί να τεκμηριώσει αυτό που λέει. Μήπως με ρώτησες γιατί είπα για τον καρκίνο? Μάλλον όχι. Πέταξες απλά την εξυπνάδα σου έτσι για να γίνεται πολλοί εσείς οι απλοί αντιρρησίες συνειδήσεως. Μπραβο απο εμένα λοιπόν.

3.Σύμφωνοι λοιπόν.

4. Μπράβο σου λοιπόν που πήγες στο σχολείο και έμαθες μερικά βασικά πράγματα που μάθαμε κι εμείς. Ίσως βέβαια να παρέλειψες το γεγονός πως κι εμείς πήγαμε μερικά χρόνια πριν απο εσένα και περάσαμε απο τις ίδιες τάξεις για αυτό μπορούμε να μιλάμε και να έχουμε άποψη για αυτά που ξέρουμε. Για αυτά που δεν ξέρουμε, υπάρχει και το google. Εκεί θα βρεις πολλές πληροφορίες για ό,τι θέλεις να μάθες

Μην τα παίρνεις όλα αυτά προσωπικά. Ούτε κι εγώ σε ξέρω και ούτε γουστάρω ποτέ να σε μάθω..

Μου είσαι πραγματικά αδιάφορος... απλά κάνω τον χαβαλέ μου μιλώντας μαζί σου...

Δημοσ.

@kifinas

Εγώ μέχρι στιγμής, δεν έχω τίποτα στα χέρια μου, που να μπορεί να με πείσει, πως αυτή η υπηρεσία, μπορεί να με προστατέψει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, από κακόβουλη χρήση της δικής μου σύνδεσης... Αν έχουμε στα χέρια μας περισσότερες πληροφορίες, για το πως παρέχεται η υπηρεσία, πως χρησιμοποιείται κτλ κτλ, πιθανώς θα μπορούσα πολύ εύκολα να αναθεωρήσω, αν υπάρχει κάποιος μηχανισμός που μου παρέχει προστασία από κακόβουλη χρήση... Αν όχι, αν δλδ δεν υπάρχει κάποιος τρόπος προστασίας, δεν νομίζει να συμφέρει κανέναν από την μια στιγμή στην άλλη να βρεθεί και κατηγορούμενος από πάνω... Ο κόσμος γύρω μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος... Υπάρχει κάθε λογής ανωμαλία, παραβατικότητα, κακία, παρανομία... Δεν λέει να το ρισκάρεις σε κάτι τέτοιο...

Αυτό που με παραξενεύει είναι η απάθεια και η εύκολη υιοθέτηση που κάνουμε, πριν σκεφτούμε όλους τους παραμέτρους... Α λέει ο ένας, καλή ιδέα, ουαου λέει ο άλλος, κτλ κτλ κτλ... Δεν νομίζω ότι δεν είναι εύλογη η διστακτικότητα μου έτσι δεν είναι...; 

Ορθώς έχεις τις δεύτερες σκέψεις. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για κάτι νέο αλλά για κάτι που δουλεύει πολύ καιρό στην πράξη. Οπότε υπομονή μέχρι, ή πιο σωστά αν, το δούμε και στην χώρα μας. Και λέω αν γιατί από τον ΟΤΕ δεν υπάρχει καμία τέτοια ανακοίνωση.

---

Τι έγινε ρε παιδιά παραπάνω; Πολύ τεστοστερόνη κυκλοφορεί στο νήμα.

Δημοσ.

1. Δηλαδή εσύ την τεκμηρίωσες τώρα την άποψή σου...

Μπράβο.

2. Εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να απευθυνθείς σε οποιονδήποτε. Άλλωστε δικαίωμά σου είναι και στο δίνουν και οι administrator του forum. Είναι όμως και υποχρέωσή σου να "συμπεριφέρεσαι" με όμορφο τρόπο και να μην προσβάλεις όποιον σου γουστάρει επειδή εσύ αυθαίρετα θεώρησες πως κάποιος δεν μπορεί να τεκμηριώσει αυτό που λέει. Μήπως με ρώτησες γιατί είπα για τον καρκίνο? Μάλλον όχι. Πέταξες απλά την εξυπνάδα σου έτσι για να γίνεται πολλοί εσείς οι απλοί αντιρρησίες συνειδήσεως. Μπραβο απο εμένα λοιπόν.

3.Σύμφωνοι λοιπόν.

4. Μπράβο σου λοιπόν που πήγες στο σχολείο και έμαθες μερικά βασικά πράγματα που μάθαμε κι εμείς. Ίσως βέβαια να παρέλειψες το γεγονός πως κι εμείς πήγαμε μερικά χρόνια πριν απο εσένα και περάσαμε απο τις ίδιες τάξεις για αυτό μπορούμε να μιλάμε και να έχουμε άποψη για αυτά που ξέρουμε. Για αυτά που δεν ξέρουμε, υπάρχει και το google. Εκεί θα βρεις πολλές πληροφορίες για ό,τι θέλεις να μάθες

Μην τα παίρνεις όλα αυτά προσωπικά. Ούτε κι εγώ σε ξέρω και ούτε γουστάρω ποτέ να σε μάθω..

Μου είσαι πραγματικά αδιάφορος... απλά κάνω τον χαβαλέ μου μιλώντας μαζί σου...

Ε ναι και εγω κανω τον χαβαλε μου γιατι αν ηταν να περνουμε σοβαρα τον καθενα θα ειχαμε αυτοκτονησει εδω και χρονια αλλα οπως βλεπεις εγω σε ειρωνευτικα μεσα σε φιλικα πλαισια που μπορει να δωσει ενα φορουμ και εσυ στην συνεχεια απαντησες με σκοπο να με υποτιμησεις οποτε εσυ με προσβαλλες χειροτερα ενω εγω στο ειπα για πλακα με μια βαση ειρωνιας οποτε μετα αρχισα να σε δουλευω.Την αποψη μου αμα θες στην τεκμιριωνω σε ενα pm γιατι μπορει να γραψω σεντονια αλλα τοση ωρα μου πας κοντρα με το τι εκανα εγω και οχι εσυ.

Σχολειο ποτε πηγες με τις δεσμες?Ποιο παλια?

Δεν θελω να σε προσβαλλω αλλα ο τροπος που απαντας δεν φερνει σε μεγαλυτερο απο εμενα,δηλ το στυλ απαντησης σου φερνει σε 17 σορρυ κιολας αλλα οταν πηγαινες σχολειο μηπως στο μαθημα ταξιδευες?Τεσπα ας το κλεισουμε εδω γιατι το κουρασαμε με το λεμε ασχετα πραγματα

Δημοσ.

@kifinas

Δεν είπα και το αντίθετο, το ίδιο λέμε... Το μόνο που είπα, ότι θα πρέπει να το εξετάσουμε πρώτα εις βάθος, και μετά να πούμε, αααα καλό ακούγεται...

Είπαν ότι έχεις "άλλο" λογαριασμό με αυτή την υπηρεσία... Πολύ ωραία... Η σύνδεση είναι δική σου, και η IP δική σου, αν έχεις στατική η αν έχεις δυναμική φαίνεται σε ποια σύνδεση είχε εκχωρηθεί από το dhcp pool του παρόχου σου.... Αν γίνει κάτι.... εσένα θα τραβάνε, όχι... τον "ξεχωριστό" fon λογαριασμό.... Αν δίδεται από τον πάροχο, ξεχωριστή IP για τους χρήστες αυτής της υπηρεσίας, είτε μέσω 2ου VC η μέσω κάποιας άλλης μεθόδου, που δεν δεσμεύει εσένα και την σύνδεση σου, τότε μάλιστα, θα μπώ μπροστά και θα υποστηρίζω ένθερμα αυτή την υπηρεσία.... (βέβαια στην περίπτωση που αντίστοιχα βελτιωθούν και οι ταχύτητες πρόσβασης, διότι κατ εμέ δεν λέει να διαμοιράσεις τίποτα, αν έχεις 2, 3, 4, 10 mbps)

Αυτά ήθελα να θίξω, και ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη που έγινα κουραστικός επαναλαμβάνοντας τα... Το κύριο μέλημα μου είναι πρώτα η προσωπική σου ασφάλεια, και μετά να το παίξεις καλός Σαμαρείτης (με πολλά η λίγα οφέλη, δεν το εξετάζω αυτό)

Προς lepaterious και knbsep: Μήπως θα ήταν καλύτερα να λύσετε τις διαφορές σας με προσωπικά μηνύματα...; Θέλουμε να συζητήσουμε, όχι να βλέπουμε καβγάδες για προσωπικούς σας λόγους... Για αυτό υπάρχουν και τα  prv... Δεν θα ήταν καλό κάποιος να πατήσει αναφορά στα μηνύματα σας, γιατί βαρέθηκε τους καβγάδες σας, έτσι δεν είναι; Φιλικά :)

Δημοσ.

@kifinas

Δεν είπα και το αντίθετο, το ίδιο λέμε... Το μόνο που είπα, ότι θα πρέπει να το εξετάσουμε πρώτα εις βάθος, και μετά να πούμε, αααα καλό ακούγεται...

Είπαν ότι έχεις "άλλο" λογαριασμό με αυτή την υπηρεσία... Πολύ ωραία... Η σύνδεση είναι δική σου, και η IP δική σου, αν έχεις στατική η αν έχεις δυναμική φαίνεται σε ποια σύνδεση είχε εκχωρηθεί από το dhcp pool του παρόχου σου.... Αν γίνει κάτι.... εσένα θα τραβάνε, όχι... τον "ξεχωριστό" fon λογαριασμό.... Αν δίδεται από τον πάροχο, ξεχωριστή IP για τους χρήστες αυτής της υπηρεσίας, είτε μέσω 2ου VC η μέσω κάποιας άλλης μεθόδου, που δεν δεσμεύει εσένα και την σύνδεση σου, τότε μάλιστα, θα μπώ μπροστά και θα υποστηρίζω ένθερμα αυτή την υπηρεσία.... (βέβαια στην περίπτωση που αντίστοιχα βελτιωθούν και οι ταχύτητες πρόσβασης, διότι κατ εμέ δεν λέει να διαμοιράσεις τίποτα, αν έχεις 2, 3, 4, 10 mbps)

Αυτά ήθελα να θίξω, και ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη που έγινα κουραστικός επαναλαμβάνοντας τα... Το κύριο μέλημα μου είναι πρώτα η προσωπική σου ασφάλεια, και μετά να το παίξεις καλός Σαμαρείτης (με πολλά η λίγα οφέλη, δεν το εξετάζω αυτό)

Προς lepaterious και knbsep: Μήπως θα ήταν καλύτερα να λύσετε τις διαφορές σας με προσωπικά μηνύματα...; Θέλουμε να συζητήσουμε, όχι να βλέπουμε καβγάδες για προσωπικούς σας λόγους... Για αυτό υπάρχουν και τα  prv... Δεν θα ήταν καλό κάποιος να πατήσει αναφορά στα μηνύματα σας, γιατί βαρέθηκε τους καβγάδες σας, έτσι δεν είναι; Φιλικά :)

Έχεις δίκιο φίλε μου και ζητώ συγγνώμη απο τους συμφορουμίτες.

Απλά απο την άλλη εγώ γελάω όταν διαβάζω τέτοια σχόλια... (σαν κι αυτά που τσακωνόμαστε εννοώ).

Δημοσ.

Ρε συ davemurray πόσο πιο καθαρά να το πω; δεν είναι ανοιχτό δίκτυο όπου όποιος θέλει μπαίνει. Μπαίνεις σε ξεχωριστό wifi δίκτυο με δικό σου λογαριασμό. Εννοειται ότι αν κάνεις κάτι παράνομο θα θα είσαι υπόλογος τέλεια και παύλα. Τώρα αν εσύ δε θέλεις την υπηρεσία γούστο σου και καπέλο σου άλλα μη λέμε ανακρίβειες.

Δημοσ.

Mάλλον εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις... 

Ξεχωριστό Wifi Δίκτυο, δεν σημαίνει διαφορετική σύνδεση... η public ip που θα πάρεις, θα είναι η ip του δικτύου που θα μπαίνεις... Είτε είναι διαμοιρασμός από σύνδεση κάποιου ιδιώτη χρήστη, είτε κάποιου wifi hotspot κάποιας εταιρείας... (εκτός και αν ισχύει κάτι διαφορετικό που δεν γνωρίζω με την... εξωτερική public ip)

Σταματώ εδώ, ότι ήταν να πω, το είπα... Θέλετε έτσι αβασάνιστα να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια υπηρεσία.... Δικαίωμα σας φυσικά, εννοείται, δεν τίθεται θέμα  :) Προσωπικά, δεν θα την έβαζα ποτέ, αν δεν με προστατεύει πρώτα.... Αυτά, τέλος από εμένα :)

Δημοσ.

Μόλις το τέσταρα σπίτι μου και βλέπω διαφορετική ip όταν μπαίνω από fon. Οπότε αυτό που λες δεν ισχύει. Αλλά το ξαναλέω. Κανεις authenticate για να χρησιμοποιήσεις το δίκτυο. Είναι σαν να μου λες ότι πας σε ένα ξενοδοχείο με κοινό wifi σου δίνουν ένα Account για να μπαίνεις ίντερνετ και μου λες ότι αν κάνεις παρανομίες δεν μπορούν να σε βρουν; το ίδιο και στα αεροδρόμια κτλ κτλ το fon δεν είναι κατι καινούριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...