Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην όποιος παρέχει fon θα έχει πρόσβαση σε fon όταν είναι έξω και σε ακτινα του fon. Κοινώς αν δεν έχεις 3g ή αν έχεις μικρό όριο στα data αυτό θα σου κάτσει μια χαρά. Καλές ταχύτητες να κανείς τη δουλειά σου χωρίς να ψάχνεις ανοιχτό δίκτυο. Εμένα με πολύ μικρό data πακέτο το fon μου έκατσε τέλεια

A, δεν είναι δηλαδή οτι σου παρέχει κάποια έκπτωση, ας πούμε, αν έχεις το συγκεκριμένο modem το οποίο σου "χωρίζει" την γραμμή στα δύο. Τα άλλα τα καταλαβαίνω και είναι αυτονόητα. Όσο δίνεις... θα παίρνεις.

Δημοσ.

Μαλλον εσενα εχει καει γιατι τσιμπας

Φιλαράκο, δεν σου άρεσαν αυτά που είπα, έ? Τι έγινε? Χτύπησα φλέφα? Γιατί όταν διάβασες το post μου ήθελες απλά να πεις την εξυπνάδα σου και δεν μπορούσες να κρατηθείς...

Αν δεν έχεις κάτι να πεις ρε φίλε, απλά μην μιλάς καλύτερα...

Άντε γεια...

Δημοσ.

Στο Βέλγιο δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Μέσω του modem που είχα ήδη, ρυθμίσανε ένα δεύτερο δίκτυο το όνομα του οποίου είναι το ίδιο για όλους τους συνδρομητές. Έχω το app της fon και όποτε είμαι σε range συνδέεται αυτόματα αντί να χρησιμοποιεί το 3g. Είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να κανείς τπτ. Μπορείς να το απενεργοποίησεις αλλά αν το κάνεις δεν θα έχεις και πρόσβαση στο fon των άλλων που είναι και λογικό

Edit: Ειναι πολύ καλή φάση ιδίως όταν είσαι πχ city trip στο εξωτερικό που εκ των πραγμάτων το 3g είναι απαγορευτικό. Πχ αν εχεις fon και έρθεις Βρυξέλλες θα είσαι σχεδόν παντού online. Φαντάσου το ίδιο όταν πας Γερμανία, Ισπανία κτλ. Πολύ καλή φάση

Δημοσ.

Στο Βέλγιο δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Μέσω του modem που είχα ήδη, ρυθμίσανε ένα δεύτερο δίκτυο το όνομα του οποίου είναι το ίδιο για όλους τους συνδρομητές. Έχω το app της fon και όποτε είμαι σε range συνδέεται αυτόματα αντί να χρησιμοποιεί το 3g. Είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να κανείς τπτ. Μπορείς να το απενεργοποίησεις αλλά αν το κάνεις δεν θα έχεις και πρόσβαση στο fon των άλλων που είναι και λογικό

Edit: Ειναι πολύ καλή φάση ιδίως όταν είσαι πχ city trip στο εξωτερικό που εκ των πραγμάτων το 3g είναι απαγορευτικό. Πχ αν εχεις fon και έρθεις Βρυξέλλες θα είσαι σχεδόν παντού online. Φαντάσου το ίδιο όταν πας Γερμανία, Ισπανία κτλ. Πολύ καλή φάση

Όντως ακούγεται ΠΟΛΥ καλό! Απλά δεν μπορώ να καταλαβω με ποιον τρόπο μπορούν να ξέρουν πως εσύ στο σπίτι σου το έχεις κλειστό ώστε να σου απαγορευτεί και η είσοδος στο fon των άλλων? Θέλω να πω... μπαίνεις και με συγκεκριμένο κωδικό μέσα απο την φορητή σου συσκευή. Αυτόν τον συνδιασμό πρακτικά δεν μπορώ να καταλάβω.

Δημοσ.

καλό το fon ...υπάρχει βέβαια χρόνια

Αυτό ήρθε "χτες" http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/data-roamer-nea-upiresia-kinisis-dedomenon-gia-periagogi-stis-hores-tis-ee/

μέχρι καθιερωθεί το fon φαντάσου τι θα δίνει με 5+5 ευρώ

Σε πολλες περιπτώσεις το fon είναι καλή φάση ειδικά αν δεν έχεις 3g

αλλα γενικότερα θα προτιμήσω το 3g από το μπες βγες από το ενα δίκτυο στο άλλο και να βγαίνω off στης μισές εισερχόμενες voip klp

Δημοσ.

Φιλαράκο, δεν σου άρεσαν αυτά που είπα, έ? Τι έγινε? Χτύπησα φλέφα? Γιατί όταν διάβασες το post μου ήθελες απλά να πεις την εξυπνάδα σου και δεν μπορούσες να κρατηθείς...

Αν δεν έχεις κάτι να πεις ρε φίλε, απλά μην μιλάς καλύτερα...

Άντε γεια...

Μπα ουτε καν,η ειρωνια μου εξαρχης πετυχε τον σκοπο της αν βεβαια εισουν λιγο μεγαλυτερος απο 17 τοσο σε κοβω θα ηξερες να μου την πεις και οχι να μου κανεις τσαμπουκαδες.
Δημοσ.

Μου θυμιζει αυτο που "ειδα" στο Πεκινο. Καθε καρτοτηλεφωνο (αυτα στους δρομους) ειχε μετατραπει και σε wifispot και μια συγκεκριμενη εταιρια κινητης ειχε παντου ΚΑΙ wifi... Που αν και εγραφαν πανω wifi spot και ηταν και ξεκλειδωτο, αφου μου εδεινε IP δεν μου εδεινε μετα εμενα data...

Λετε να μιλαει για κατι αναλογο ο πOTE...?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από μακριά και... αγαπημένοι....

Τι λέμε τώρα, να διαμοιράζεις, την προσωπική σου σύνδεση στο Internet, με κάθε λογής άγνωστο που θα βρίσκεται σε εμβέλεια, με το μόνο όφελος ότι και εσύ θα έχεις αντίστοιχη πρόσβαση σε παρόμοια κατάσταση σε κάποιου άλλου την σύνδεση εφόσον είσαι σε εμβέλεια, η σε hotspots της εταιρείας...; Απαπαπαπα... Μακριά από εμάς...

Και ποιος διαφυλάσσει  την δική μου ασφάλεια, αν η σύνδεση μου, που θα διαμοιράζεται, δεν χρησιμοποιηθεί με κακόβουλο τρόπο, σε παρανομίες; (παιδική πορνογραφία, απάτες, ddos, κ.α)... Γιατί να τρέχουν εμένα, και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας...; Το σκέφτηκε κανείς αυτό; Το έθιξε;

Και επιτέλους, δεν γουστάρω να διαμοιράζω την σύνδεση μου... Την πληρώνω για να την χρησιμοποιώ εγώ και ΜΟΝΟ εγώ, όπως γουστάρω εγώ, απολαμβάνοντας όλη την διαθέσιμη ταχύτητα που μπορώ με τις συνθήκες γραμμής που έχω.. Δεν ζήτησα από κανέναν να μπω στο δικό του δίκτυο, ούτε θα ζητήσω στο μέλλον. Για αυτό και πληρώνω δική μου σύνδεση. Είμαστε στην ελλάδα, με το... "εως"... Να μοιράσω τι ακριβώς από τα ενδεχομένος 2, 3, 4, 5, 10, 11 mbps που κλειδώνει το modem/router μου; Αν είχαμε vdsl της προκοπής από KV, με ταχύτητες άνω των 50mbps, η FTTH, ίσως και να το σκεπτόμουν/μασταν...

Βέβαια, κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν, να διαμοιράσει την σύνδεση του μέσω αυτής της... "υπηρεσίας"... Υπηρεσία είναι, και αν θέλεις, την χρησιμοποιείς, αν δεν θέλεις, όχι. Κανείς δεν σε υποχρεώνει... Σε αυτή την περίπτωση, απλά η είδηση αυτή δεν σε αφορά, και δεν ασχολείσαι άλλο.

Επίσης για να είμαι σωστός, δεν είμαι σίγουρος, αν αυτή η υπηρεσία, όντως διασφαλίζει την ασφάλεια σου με κάποιον τρόπο που εγώ δεν γνωρίζω. Σε αυτή την περίπτωση το θέμα αλλάζει, ως προς το θέμα της ασφάλειας κάποιου που θα διαμοιράζει την σύνδεση του... (για να μην πέσετε και με φάτε...)

Επεξ/σία από DaveMurray
Δημοσ.

Από τη μία αυτή η είδηση. Από την άλλη η ανεργία να έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη...Πραγματικά δεν μπορώ να την καταλάβω τη χώρα μας...6226062-closeup-of-a-troubled-young-busi

Δημοσ.

Πολυ καλη κινηση απο τον ΟΤΕ  ο μονος που εχει την δυνατοτητα και την υποδομη να το υλοποιησει οταν και εφοσον.Διοτι αν περιμενουμε απο τους εναλλακτικους σηματα καπνου θα στελναμε ακομα.

Οσο για την μιζερια που βγαζουν ορισμενοι  ειναι το καινουριο εθνικο μας σπορ τιποτα νεο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα... διαφωνώ... Το εθνικό μας σπορ, είναι να την λέμε σε αγνώστους, να τους προσβάλουμε προσωπικά γιατί διαφωνούμε μαζί τους, να προσβάλουμε πρόσωπα/προσωπικότητες και όχι τις απόψεις, πίσω από την ανωνυμία, πίσω από έναν υπολογιστή... Το εθνικό μας σπορ είναι η θρασυδειλία και η μαγκιά κλανιά... (Δεν αναφέρομαι σε εσένα)

Δημοσ.

<p>Nα και μια είδηση, σκέφτηκα, όπου δεν θα ακούσω αρνητικά σχόλια! Τελικά είστε τρομεροί! Απίστευτη μιζέρια και γκρίνια για όλα! Μερικοί ειλικρινά αν τους χάριζαν και 10.000 Ευρώ στην πόρτα, θα παραπονιούνταν γιατί δεν τους είπε ο courier τί ώρα θα περάσει.</p>

ο ελληναρας πρεπει πρώτα να κρίνει, να χλευασει ,να ειρωνευτει, να κοροιδευσει για οτιδηποτε καινουριο και μετα οταν δοκιμάσει το προϊόν κ του αρέσει, να αρχισει τις τεραστειες κωλοτουμπες.Αρε γελοιε (συγκεκριμενε) έλληνα..

Sent from my iPhone using Insomnia

<p>Καλά, εδώ ο ΟΤΕ έβγαλε διαφήμιση ότι παρέχει VDSL συνδέσεις...<br><br>

Ξέχασε βέβαια ν'αναφέρει ότι πρέπει να μένεις δίπλα σε κατάστημα του ΟΤΕ για να πιάνεις...</p>

Αν η πόλη σου ειναι η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη,άρα αν ζεις στην Ελλάδα, τότε ναι δεν σου παρέχει.αν ζεις στην επαρχία,άρα εκτος Ελλάδας,σου παρέχει.Παντως εμένα μου παρέχει μια χαρά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...