scorpioss Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μιζερος και γκρινιαρης ελληνικος λαος,οτε δεν το θελουμε pleaz μην το κανεις αυτο το εγκλημα 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Παλιό αλλά κατατοπιστικό για την ταχύτητα με την οποία δεν προχωράνε τα έργα, βλέποντας και το ποστ του gregkle7... Μέχρι να τα δούμε δηλαδή στο Χαλάνδρι, που είναι και μεγάλος δήμος, θα περάσουν χρόνια... Εδω στο Περιστερι-Χρυσουπολη που ειμαι εγω με το ζορι εχω 4αρα ταχυτητα και ειναι ο 4 μεγαλυτερος δημος στην χωρα και σε λιγο θα εχουμε και 3 σταθμους Μετρο αλλα κανα καφαο δεν λενε να βαλουν.
orck Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δεν εχει καμια σημασια, θα αφησουν να δωσει τα λεφτα για το εργο και μετα θα προβαλλουν μια αστεια δικαιολογια για να το σταματησουν και αυτο οπως εχει γινει με τις οπτικες ινες και το vdsl, επειδη ο ανταγωνισμος δεν μπορει να ακολουθησει. 2
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πάλι καλά γιατί σε λίγο καιρό βλέπω να μην μπορεί η πλειοψηφία να πληρώνει συνδέσεις στο internet Τουλάχιστον να έχει ο λαός facebook / twitter τζάμπα! Αλίμονο σε εμάς που δεν έχουμε τίποτα από τα δύο και το χρησιμοποιούμε σε δουλειά και games
Greatape Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Όντος θα βοηθήσει πολύ αύτο στην οριστική αποβλάκωση του κόσμου. Είναι τραγικό να κινείσαι στο δρόμο, να είσαι για ένα καφέ, ακόμα και μέσα στο σινεμά και να είσαι κολημένος σε μια οθόνη μερικών ιντσών. Που πάμε ρε παιδιά... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εδω στο Περιστερι-Χρυσουπολη που ειμαι εγω με το ζορι εχω 4αρα ταχυτητα και ειναι ο 4 μεγαλυτερος δημος στην χωρα και σε λιγο θα εχουμε και 3 σταθμους Μετρο αλλα κανα καφαο δεν λενε να βαλουν.blame the mayor Πάλι καλά γιατί σε λίγο καιρό βλέπω να μην μπορεί η πλειοψηφία να πληρώνει συνδέσεις στο internet Τουλάχιστον να έχει ο λαός facebook / twitter τζάμπα! Αλίμονο σε εμάς που δεν έχουμε τίποτα από τα δύο και το χρησιμοποιούμε σε δουλειά και games πάλι καλά που γράφει η είδηση ότι θα είναι για συνδρομητές OTE/Cosmote 1
bisbirikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Σε τέτοιες εποχές πολύ καλό για είναι αληθινό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μένα γίνονται merged τα posts αλλά σε σένα όχι
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 πολυ καλα νεα.ελπιζω οντως να το κανουν και να μην μεινουν στα λογια..
georgepppo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 πφφφ και το μετρό έξω απο το σπίτι μου στο ελληνικό λένε θα το είχαν φτιάξει εδώ και .......αλλά τίποτα,εδώ είναι ελλάδα που σημαίνει καθυστέρηση έργων κατά 25-2500% απο το πρόγραμμα. μόνον αν έχει δοθεί η σωστή μίζα και υπάρχουν τα κατάλληλα συμφέροντα θα γίνει στην ώρα του 1
baskon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το συγκεκριμένο θυμίζει αρκετά εως πολύ αυτό που ειχε κυκλοφορησει παλιοτερα για wifi spots σε καθε καρτοτηλεφωνο, ωστε συνδρομητες οτε να έχουν προσβαση on the go.. Οσο για τα 900 μετρα του vdsl εδω γελάμε.. Στην πραξη με τη ποιοτητα του χαλκου που υπάρχει μαλλον 500-600 μετρα ειναι..Αν μπουν καμπινες το ξαναβλεπουμε.. Προσωπικα ξερω 2 τηλεφωνα στα 700 μετρα (συμφωνα με το attenuation) που ο οτε θεωρει οτι ειναι μακρια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα