Donacgreece Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα Mac mini και χρήσημοποιω το remote control για να δουλεύω το xbmc και είναι άψογο. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει τρόπος να το δουλέψω και σε ένα υπολογιστή με Windows 8 για το Xbmc επίσης... Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα Mac mini και χρήσημοποιω το remote control για να δουλεύω το xbmc και είναι άψογο. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει τρόπος να το δουλέψω και σε ένα υπολογιστή με Windows 8 για το Xbmc επίσης... Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Χμ, λογικά θα χρειαστείς έναν δέκτη υπερυθρων για το PC που θα έχει και learning mode για να αντιγράψεις και να καταχωρήσεις τα σήματα από το apple remote!
Donacgreece Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Αλλά να σου πω ότι κατάλαβα ψέματα θα σου πω... Και με αυτό θα δουλέψει σίγουρα; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Αλλά να σου πω ότι κατάλαβα ψέματα θα σου πω... Και με αυτό θα δουλέψει σίγουρα; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Στο mac mini υπάρχει ενσωματωμένος δέκτης υπερύθρων και έτσι μπορείς να χρησιμοποιείς το remote control. Στα desktop pc όμως δεν υπάρχει τέτοιος δέκτης οπότε για να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε remote control θα πρέπει να αγοράσεις αρχικά έναν τέτοιο δέκτη. Στην ουσία είναι μια συσκευή που συνδέεται σε μια θύρα USB και δέχεται τα σήματα από οποιοδήποτε τηλεκοντρόλ. Το software που συνοδεύει αυτούς τους δέκτες συνήθως έχει και μια λειτουργία "learning mode" που στρέφεις προς τον δέκτη οποιοδήποτε τηλεκοντρόλ έχεις και αποθηκεύει το σήμα που εκπέμπεται κάθε φορά που πατάς ένα κουμπί. Αφού "μάθει" αυτές τις λειτουργίες, μπορείς στη συνέχεια να αντιστοιχίσεις μια ενέργεια που θες να εκτελείται στο pc κάθε φορά που πατάς κάποιο κουμπί στο remote. Πολλές φορές υπάρχουν έτοιμες επιλογές στο software που συνοδεύει τον κάθε δέκτη υπερυθρων, ώστε να δηλώσεις απλά ποιο remote έχεις και να αρχίσει να λειτουργεί άμεσα!
Donacgreece Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Θα δουλέψει σίγουρα έτσι η τζάμπα θα το πάρω αυτό; Βασικά αυτό που θέλω είναι ένα τηλεκοντρόλ για να δουλεύω σωστά το xbmc. Αν είναι να αγοράσω κάποιο που έχετε δοκιμάσει καλός. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
georgeadams Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ρωτάς στην κατηγορία Apple αν κάποιος ξέρει για τηλεκοντόλ που δουλεύουν σε xbmc σε windows. Λογικό είναι να μην ξέρει κάποιος να σε βοηθήσει. Κάνε την ερώτηση σου στην κατηγορία των Windows όπου λογικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί κάποιος που ξέρει να σου απαντήσει. Ή κάνε μια αναζήτηση στο google για "remote control for xbmc for windows" ή κάτι τέτοιο.
Hal9000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Η πολύ απλά ξέχνα τις υπέρυθρες, και κατέβασε ένα από τα πολλά xbmc remote apps από το App Store/Play Store/Windows Phone Store και χειρίσου το xbmc από το smartphone σου
Donacgreece Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το έχω κάνει αυτό με το κινητό απλά θέλω να υπάρχει ένα κοντρόλ στο σπίτι σε περίπτωση που κάποιος άλλος θέλει να δει μια ταινιούλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα