batman_gardiki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 μετα απο φορμάτ έβαλα ''δανικά'' μια κάρτα χωρις ανεμηστήρα. ο ήχος περιορίστηκε αλλά...θέλω κι άλλο απομένει το ανεμηστηράκι τον σκληρών, της μητρικής και το τροφοδοτικό. λέω να αποσυνδέσω των σκληρών και να βρώ άλλο σύστημα ψύξης με λιγότερα decibel για την μητρική....
Trigger Happy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 κάποτε, για να μειώσουμε στροφές στα ανεμηστηράκια τα βάζαμε στα 7volt από τα 12. τώρα πολλοί βάζουνε κάτι τέτοια ματζαφλάρια... http://www.aerocool.com.tw/fan-controller/two-bays.html
batman_gardiki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 PSU. Καταρχάς να πω πως είμαι FAN της ΤΤ στα τροφοδοτικά, αλλά το TR2 που έχεις είναι η χειρότερη σειρά που έχει βγάλει, ever! Επειδή όμως είμαι σίγουρος πως έχει τελειώσει η εγγύησή του, μπορείς να το ανοίξεις και να αλλάξεις τον ανεμιστήρα του. Θα σου πρότεινα έναν τέτοιο ανεμιστήρα Arctic F12 PWN (υπάρχουν και πιο φθηνές αλλά και πολύ πιο ακριβές εναλλακτικές), που θα τον κουμπώσεις όμως πάνω στην MB και θα τον ελέγχεις με κάποιο πρόγραμμα όπως το Speedfan. λέω να το δοκιμάσω... φαντάζομαι βίδωμα -ξεβίδωμα θα είναι.... αυτό που λες όμως οτι θα το κουμπώσω πάνω στην MB πως θα γίνει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα