eftaxiaskostas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Απλώς θεωρώ ότι στο desktop η μπάρα πηγαίνει καλύτερα και είναι πιο παραγωγικό. Εγώ ρε παιδιά έχω και Win 8 και μπάρα και pc. Ρε μπας και ειναι μαιμου τα δικα μου; 1
DJTaurus Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 IDC: Global PC shipments plunge in worst drop in a generation http://www.zdnet.com/idc-global-pc-shipments-plunge-in-worst-drop-in-a-generation-7000013839/
Ren Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τα windows 8 σπερνουν. Τα υπολοιπα ειναι για λαικη καταναλωση. Το οτι δεν πουλαει / ο κοσμος δεν μεταβαινει στη νεα πλατφορμα δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη, υπαρχουν 1002 αλλοι λογοι να το εξηγησουν, που αν θελετε μπορω και να τους αναλυσω. Απο κει και περα, αν ειχαμε πρωτα τα windows 8 και μετα ερχοντουσαν τα windows 7 , ποσοι θα καναν την αλλαγη? Σιγουρα πολλοι λιγοτεροι απο οτι τωρα. Οποτε.... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 <p>Τα windows 8 σπερνουν. Τα υπολοιπα ειναι για λαικη καταναλωση. Το οτι δεν πουλαει / ο κοσμος δεν μεταβαινει στη νεα πλατφορμα δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη, υπαρχουν 1002 αλλοι λογοι να το εξηγησουν, που αν θελετε μπορω και να τους αναλυσω.</p> <p> Απο κει και περα, αν ειχαμε πρωτα τα windows 8 και μετα ερχοντουσαν τα windows 7 , ποσοι θα καναν την αλλαγη? Σιγουρα πολλοι λιγοτεροι απο οτι τωρα. Οποτε....</p> Άμα βάλουν το κουμπί δυστυχώς τα βάση κ γω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα