tipestwra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τουλαχιστον αν ειναι να "μην επιχειρηματολογησεις" και να χρησιμοποιησεις ειρωνεια και σαρκασμο (δινουν και λιγο αλατοπιπερο στη ζωη) ωστε να μου την πεις κανε το σωστα, 30€ ειχε η αναβαθμιση και 15 αν ειχες αγορασει απο 2 Ιουνίου και μετα υπολογιστη με 7. Νο hard feelings που λενε την αποψη σου για τα vista δικαιουσαι να την εχεις αλλα τουλαχιστον διακαιουμαι να την εχω και εγω που τα χρησιμοποιω επι 5 χρονια χωρις format. (αν ηταν χαλια θα ηταν αδυνατον να τα κρατησω τοσο καιρο δηλαδη) Υ.Γ. Ναι εγω τα εχω νομιμα τα 8 καμμια ειρωνια , κανενας σαρκασμος ενα αστειακι εκανα πανω σε αυτο που μου ειπες οτι μαλλον δεν ηξερα να ΄΄εκμεταλευτω'' τα svista ! οπως και να χει σορρυ αν το πηρες στραβα δεν ειχα καμμια προθεση να σου την πω! οσο αναφορα την επιχειρηματολογια μου απλα ειπα πως υπηρχε η δυνατοτητα των 15 σε καποιους χρηστες ! πιο αναλυτικα βαριομουν να το εξηγησω και βραβο σου που το εκανες εσυ ..
disqualified Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 καμμια ειρωνια , κανενας σαρκασμος ενα αστειακι εκανα πανω σε αυτο που μου ειπες οτι μαλλον δεν ηξερα να ΄΄εκμεταλευτω'' τα svista ! οπως και να χει σορρυ αν το πηρες στραβα δεν ειχα τετοια προθεση ! οσο αναφορα την επιχειρηματολογια μου απλα σου ειπα πως υπηρχε η δυνατοτητα των 15 σε καποιους χρηστες ! πιο αναλυτικα βαριομουν να το εξηγησω και βραβο σου που το εκανες εσυ .. Ηθελα μονο να σου δειξω πως υπαρχει και η αλλη πλευρα των πραγματων για αυτο και χρησιμοποιησα τα λογια σου και το πως μπορει να γυρισει μπουμερανγκ μια απολυτη πιστη σε κατι οπως και τα ιδια μας τα λογια.
tipestwra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ηθελα μονο να σου δειξω πως υπαρχει και η αλλη πλευρα των πραγματων για αυτο και χρησιμοποιησα τα λογια σου και το πως μπορει να γυρισει μπουμερανγκ μια απολυτη πιστη σε κατι οπως και τα ιδια μας τα λογια. δε προκειται για απολυτη πιστη (απολυτος δεν ειμαι σε τιποτα στην ζωη μου) προκειται για προσωπικη εμπειρια ! χρησιμοποιησα και τα δυο λειτουργικα στο ιδιο συστημα .. το αποτελεσμα ? τα 8ρια το ανεστησαν
paris.gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλημέρα. Μηπως ξέρει κανεις πως μπορω στο touch πληκτρολόγιο των 8 στο περιβάλλον Metro να ενεργοποιηθει το word suggestion οπως έχει πχ το Android; Εχω Windows tablet με full Windows και οτι και να έχω προσπαθησει δεν γίνεται με τιποτα. Προσοχη δεν αναφέρομαι στο on screen keyboard στο desktop αλλα στο touch στο Metro που ειναι κατι παρομοιο με το αντιστοιχο των wp8. Φιλοι υπερασπιστες των 8 μπορείτε να με βοηθήσετε με το παραπάνω γιατι μου φαίνεται αδιανοητο κατι τοσο απλο να μην υπαρχει στα θεωρητικά touch friendly 8;
tipestwra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 μιας και μιλαμε για ''επιχειρηματολογια'' παντως ειναι να απορεις (η να γελας) με τα επιχειρηματα καποιον γιατι δε τους αρεσουν τα 8 ! αλλος λεει λειπει το σταρτ αλλος αφαιρεσαν τις σουπερ μικροεφαρμογες και αλλος λεει επειδη χρειαζοντε παραπανω κλικ για να τερματισουν ! τσακ-μπαμ εφτιαξα ενα βιντεακι για τα τρια πραπανω και για το πως κλεινουν με ενα κλικ στο δευτερολεπτο .. http://www.youtube.com/watch?v=m_2XZayLdFU 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Φιλοι υπερασπιστες των 8 μπορείτε να με βοηθήσετε με το παραπάνω γιατι μου φαίνεται αδιανοητο κατι τοσο απλο να μην υπαρχει στα θεωρητικά touch friendly 8;όπως φαντάζεσαι αν δεν υπάρχει χρήστης που να το έχει ψάξει επειδή έχει win8 tablet, δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 στα win8 tablet γινεται να αλλαζεις πλήκτρολογια με τη λογικη του android (και να βαλεις κανα swype πχ να κανεις τη δουλεια σου ανθρωπινα; )
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Φιλοι υπερασπιστες των 8 μπορείτε να με βοηθήσετε με το παραπάνω γιατι μου φαίνεται αδιανοητο κατι τοσο απλο να μην υπαρχει στα θεωρητικά touch friendly 8; http://www.eightforums.com/tutorials/13128-spell-checking-turn-off-windows-8-a.html
NOTIOS1981 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δηλαδή συγκρίνεις το iOS με το android και έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν πρέπει να μιλάμε για windows 8...ξανά διάβασε τα πόστ σου,να δεις οτι εσύ γράφεις οτι να ναι. Εγώ μαθαίνω τουλάχιστον. Επίσης την καραμέλα οτι τα windows 8 έχουν μερικούς μήνες σταματά να την πιπιλας,γιατι ούτε οι διανομες Linux ειναι περισσότερο αλλα ούτε και το mountain lion. Την ίδια εμπορική αποτυχία μπορει να έχουν όλες οι πλατφόρμες λειτουργικών ανάλογα την έκδοση, μόνο που κάποιοι έξυπνοι βγαίνουν τώρα και υπερασπίζονται μια αποτυχημένη έκδοση εμπορικά του windows και απορούν δικαίως γιατι δεν παει καλά ενώ όταν κατηγορούσαν οι ίδιοι κάτι αντίστοιχο στις άλλες πλατφόρμες δεν δεχοντουσαν να παραδεχτούν οτι ειναι σφάλμα του κόσμου εκεί. Εκεί η πλειοψηφία είχε δίκιο ενώ τώρα δεν έχει ? Μετα περιμένετε να πάρουμε στα σοβαρά αυτά που γράφετε και να μην γελάμε? Ακόμα και δίκιο να έχετε, το έχετε χάσει προ πολλού, τουλάχιστον απο αυτούς που σας ξέρουν τι ............ είστε. 1) Δεν ειπα οτι δεν πρεπει να μιλας για Windows. Εσυ εκανες ατοπη συγκριση. 2) Δεν ειπα οτι τα Windows 8 δεν ειναι αποτυχημενα εμπορικα. Ειπα οτι αυτο δεν οφειλεται στο οτι ειναι κακο λειτουργικο αλλα στους καλοθελητες που τα θαψαν λογω συμφεροντων. 3) Θα επρεπε να καταλαβεις οτι αυτο που σου λεω ειναι οτι η πλειοψηφια που απεριψε τα Windows 8 στην πλειονοτητα δεν εχει προσωπικη εμπειρια και ειναι αρνητικα προδιαθετιμενοι. Αντιθετα, οταν συγκρινουμε συνολικα τις πλατφορμες, υπαρχουν 20 χρονια στην μεση που σημαινει δεν μπορεις να εχεις 20 χρονια αγνοια στην επιλογη πλατφορμας..... 4) Θα πρεπει να καταλαβεις οτι η διαδοση μιας πλατφορμας ειναι διαφορετικο πραγμα απο την εμπορικοτητα μιας εκδοσης της πλατφορμας. ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ (ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ) ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Και το O/S Warp της IBM ηταν εξαιρετικο λειτουργικο αλλα εμπορικα απετυχε. Η IBM επελεξε να μην το συνεχισει αλλιως σημερα ισως να ειχαμε O/S Warp αντι για WIndows.....
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 2) Δεν ειπα οτι τα Windows 8 δεν ειναι αποτυχημενα εμπορικα. Ειπα οτι αυτο δεν οφειλεται στο οτι ειναι κακο λειτουργικο αλλα στους καλοθελητες που τα θαψαν λογω συμφεροντων. αληθεια ποιο ειναι το συμφερον του να θαφτουν τα windows ; ποιο μπορει να ειναι το κερδος;
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 στα win8 tablet γινεται να αλλαζεις πλήκτρολογια με τη λογικη του android (και να βαλεις κανα swype πχ να κανεις τη δουλεια σου ανθρωπινα; ) Υπάρχουν καποια swype keyboards για το desktop ui(vsta&7) και για το montern ui βγήκε κάποιο, αλλα οπως κατάλαβα ειναι για έγκριση για να μπει στο store,ακομη!
NOTIOS1981 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 αληθεια ποιο ειναι το συμφερον του να θαφτουν τα windows ; ποιο μπορει να ειναι το κερδος; 1) Valve Steam Vs Windows Store 2) Shareware SItes (Παρεα με Bloatware) VS Windows Store 3) Antivirus Companies VS Windows Defender (Ενσωματωνουν MS Security Essentials στα 7 δεν υπηρχε προεγκατεστημενο) 4) Burning Software VS Windows 8 (πλεον μπορεις να κανεις Mount/Burn Iso και γενικα εχει βελτιωθει) 5) Μεσω του Windows Store οταν μιλαμε για Metro App σταματαν τα Bloatware οποτε χανονται κερδη. 6) Windows Store οταν μιλαμε για Metro App αναγκαζει τις εταιριες να πληρωσουν για να μαθουν την νεα πλατφορμα. 7) Windows Store ο χρηστης θα βλεπει την βαθμολογια του APP εκει και δεν θα ψαχνει reviews στα site (Λιγοτερα Hits/Λιγοτερα εσοδα) 8) Το Βασικο Review που εκανε χαμο στο Internet ηταν γραμμενο απο μια εταιρια οπου ο ενας ηταν πρωην υπαλληλος της Apple και ο αλλος της Oracle. Καλοπροαιρετα: Διαλεξε οσα απο τα επιχειρηματα μου συμφωνεις. Ειναι προσωπικη αποψη αρα μπορει να μην εχω και σε ολα δικιο αλλα φανταζομαι οτι δεν εχω και σε ολα αδικο. EDIT: υ.γ. Η MS ανοιξε πολλα μετωπα και μπορει να της στοιχησει ανεπανορθωτα. οχι μονο τωρα αλλα και στο μελλον. 7
k30taas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 παντως για να πω και εγω την γνωμη μου τα 8 τα εχω σε δυο υπολογιστες 2 μηνες τωρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος σε ολα τα επιπεδα σε σχεση με τα 7 . θελει λιγο χρονο για να εξοικειωθεις και μετα δεν γυρνας πισω!!!!!!! ( ειδικα με ssd δεν παιζονται)!!! 3
Nick789 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Respect στον NOTIOS1981! Τα είπε όλα! Και προφανώς +10000000 See? Μάθετε να έχετε λίγο κριτική σκέψη. 3
paris.gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 http://www.eightforums.com/tutorials/13128-spell-checking-turn-off-windows-8-a.html Τα εχω ενργοποιησει ολα και δεν κανει τιποτα. Δηλαδη δεν μπορούσαν να βαλουν κατι αντιστοιχο του Android η των wp8; Επισης την ψυχασθενεια στο Metro το πληκτρολογιο να εμφανίζεται αυτοματα ενω στο desktop να πρεπει εσυ να το πατήσεις απο την μπαρα δεν την καταλαβαινω. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω να βαλω αλλο πληκτρολόγιο. Ή γιατι μονο ο IE10 ανοίγει στο Metro ενω ολους τους αλλους τους στελνει desktop. Ή γιατι πρεπει να πληρωνω 3.99 για τα Angry Birds ενω τα εχω τσαμπα στο Android. Η για την ελλειψη notification και control center του στυλ Note 10.1 που ειχα πριν. Και παιδια εγω δεν εδωσα 30 για να αναβαθμισω αλλα 900 ευρω για να παρω tablet με Full Windows και εμπειρια touch και τα 8 ειναι ακομα πολυ πισω. Ας οψεται που τα χρειαζομουν λογω δουλειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα