Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα vista οταν προτοβγήκαν ειχαν αρκετα θεματα σταθεροτητας και προβληματα drivers και ηταν αρκετα αργά ειδικα σε παλαιότερα συστήματα και κατά την εγραφη  δεδομένων στο δίσκο.

Mετα ηρθε το sp1 που εφερε περισσότερα θέματα (endless reboot issue)

Με το sp2 εφτιαξαν αρκετα αλλα μεχρι τότε τους ειχε βγει το ονομά

Γνώμη μου ειναι οτι δεν ηταν έτοιμα να βγουν στην αγορά.

Δημοσ.

Πες μας καποια απο τα προβλήματα που αντιμετοπησαν οι pc users,με τα vista το 2007,που πιστεύεις οτι δε θα αντιμετοπιζαν με το 7,αν έβγαινε εκείνο το 2007 και οχι τα vista?

αν εβγαιναν τα 7αρια με σωστους drivers το 2007 θα ειχαν σκισει απλα

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Windows_Vista

Υπάρχει ολόκληρη σελίδα σχετικά με την αρνητική κριτική που έχουν δεχθεί :P

Σχεδων όλα για τα οποία έχουν κατακριθεί τότε τα vista,υπάρχουν και στα 7!Εκεί που διαφερουν,ειναι στο οτι τα vista ηταν ένα εντελος καινουριο λογισμικο και ΔΕΝ πατούσε πάνω στο προηγουμενο,γι'αυτο τα αρχικα προβλήματα, σε αντίθεση με τα 7,που πατούσαν πανω στο προηγουμενο,δλδ τα vista,ετσι οι "παιδικες ασθένειες" ηταν πολυ περιορισμένες οταν πρωτοκυκλοφορισαν!

Οπως φαίνεται, τα 7 δε θα γλυτωναν ουτε αυτα,το κραξιμο της αρκούδας!

Δημοσ.

Εδω ερχομαι εγω με τη σειρα μου και θα πω οτι  κανεις αυτο που κατηγορεις τους αλλους και μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε σου τα Vista ή εστω σε διπυρηνο υπολογιστη με 2GB RAM (αρα δικο σου λαθος και δεν μπορεσες να τα εκμεταλλευτεις)    :P

Υ.Γ. Εδω αποδυκνυω και αυτο που λες πως δεν φευγει ευκολα ο κοσμος απο κατι που ειναι ηδη ευχαριστημενος και να αναγκαστει να ξαναστησει ενα μηχανημα απο την  αρχη (τα οποια ομως σκεφτομαι να λλαξω με τα 8, (καλες οι συνηθειες καλες και οι αλλαγες οταν πρεπει)

αν  εχεις svista (αγορασμενα) και δεν εδωσες 15e  να πας στα 8ρια τοτε εισαι αξιος των επιλογων σου ..\

κατσε εκμεταλευσου κι αλλο τα svista ι  :-D

Δημοσ.

αν εχεις svista (αγορασμενα) και δεν εδωσες 15e να πας στα 8ρια τοτε εισαι αξιος των επιλογων σου ..\

κατσε εκμεταλευσου κι αλλο τα svista αφου εσυ ξερεις να τα εκμεταλευεσαι :-D

Εξυπναδες βλέπω!

Τα 8 είναι μακραν πολυ καλύτερα απο τα 7 και τα vista,σε αδύναμα συστηματα,οπως ειναι και τα λαπτοπ που αναφερα!Οποταν με τα 8,τα λεφτα για αναβάθμιση, πιάσαν τοπο!

Και δευτερο,τα 8 εχουν το modern ui και το hp tx2(που αναβαθμησα) εχει touchscreen,οποταν χωρίς να ξέρεις καλυτερα να μη πεταγεσε!

Φιλικά!!!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξυπναδες βλέπω!

Τα 8 είναι μακραν πολυ καλύτερα απο τα 7 και τα vista,σε αδύναμα συστηματα,οπως ειναι και τα λαπτοπ που αναφερα!Οποταν με τα 8,τα λεφτα για αναβάθμιση, πιάσαν τοπο!

Και δευτερο,τα 8 εχουν το modern ui και το hp tx2(που αναβαθμησα) εχει touchscreen,οποταν χωρίς να ξέρεις καλυτερα να μη πεταγεσε!

Φιλικά!!!

ποια εξυπναδα ρε φιλε πλακα κανεις ?  αστειευομενος το ειπα ! παρε διαβασε την αρχικη τοποθετιση μου

''οποιος λεει οτι τα Win 8 ειναι για πεταμα ,αθλια αισθητικά και

απαραδεκτα λειτουργικά ειναι  εκτος πραγματικοτητας δε ξερει τι του

γινεται κ το πιο πιθανο ειναι να μην εχει καν υπολογιστη  και να γραφει

απο κανα ιντερνετ καφε! τα 8ρια ειναι το πιο τελεια win  που εχουν βγει

ως σημερα εχουν απειρες δυνατοτητες, ειναι απιστευτα γρηγορα και αν

ειναι καποιος ασχετος και δε μπορει να τα εκμεταλευτει δε φταινε αυτα !

ο λογος που δε ''πουλανε'' ειναι γιατι δε φευγει τοσο γρηγορα ο

κοσμος απο ενα εξiσου παρα πολυ καλο λειτουργικο, τα 7ρια ! για καποιον

ομως που ειχε τα xp η τα αθλια svista , ηταν  απιστευτο δωρακι η

προσφορα των 15e  για την μεταβαση !!!''

ετσι ! απλα λιτα και απεριτα !

εμπεδωσε το και ασε εσυ τις εξυπναδες για το ποιος ξερει και ποιος δε ξερει

εννοειται φιλικα παντα

Επεξ/σία από tipestwra
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ρε θα μας τρελάνεις κι εσύ κι οι άλλοι;

Το SP2 βγήκε 27 μήνες μετά το launch των Vista. Δηλαδή θεωρείται επιτυχημένο ένα λειτουργικό που «σοβάρεψε» μετά από 27 μήνες;

δεν νομίζω ότι είπα πουθενά ότι ήταν πετυχημένο, απλά ότι αν είχες καλό hardware οι διαφορές δεν ήταν αντιληπτές ειδικά μετά το SP2...

ας μην ξεχνάμε ότι και τα XP έγιναν της προκοπής μετά το SP2 αλλά είχαν αρκετό χρόνο μετά ώστε να τα εκτιμήσουν οι χρήστες...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε θα μας τρελάνεις κι εσύ κι οι άλλοι;

Το SP2 βγήκε 27 μήνες μετά το launch των Vista. Δηλαδή θεωρείται επιτυχημένο ένα λειτουργικό που «σοβάρεψε» μετά από 27 μήνες;

και μετα το SP2 που ''σοβαρεψε'' παλι γτπ ηταν ..

Δημοσ.

ποια εξυπναδα ρε φιλε πλακα κανεις ?  αστειευομενος το ειπα ! παρε διαβασε την αρχικη τοποθετιση μου

Γραψε λάθος,με μπέρδεψε το ηφος σου!sorry!

Δημοσ.

εγω θα προτεινα σε ολους οσους ειναι αντιμετωποι με το φορματ να δωσουν μια ευκαιρια στα 8

με εφαρμογη για start menu η ακομα κ με modern ui για οσους το γουσταρουν ειναι σιγουρα καλυτερο os απο ολα τα προηγουμενα της ms

δεν ειναι σε καμια περιπτωση οπως τα vista τα οποια αποδεδειγμενα ηταν βαρια ως αποκριση κ μνημοβορα 

• Like 1
Δημοσ.

αν  εχεις svista (αγορασμενα) και δεν εδωσες 15e  να πας στα 8ρια τοτε εισαι αξιος των επιλογων σου ..\

κατσε εκμεταλευσου κι αλλο τα svista ι  :-D

Τουλαχιστον αν ειναι να "μην επιχειρηματολογησεις" και να χρησιμοποιησεις ειρωνεια και σαρκασμο (δινουν και λιγο αλατοπιπερο στη ζωη) ωστε να μου την πεις κανε το σωστα, 30€ ειχε η αναβαθμιση και 15 αν ειχες αγορασει απο 2 Ιουνίου και μετα υπολογιστη με 7. Νο hard feelings που λενε δε θα χαλασουμε και τις καρδιες μας τωρα γιάυτο, την αποψη σου για τα vista δικαιουσαι να την εχεις αλλα τουλαχιστον διακαιουμαι να την εχω και εγω που τα χρησιμοποιω επι 5 και χρονια χωρις format. (αν ηταν χαλια θα ηταν αδυνατον να τα κρατησω τοσο καιρο δηλαδη).

Υ.Γ. Ναι εγω τα εχω νομιμα τα 8 και εικαζω (προφανως γιατι δεν τα εχω χρησιμοποιησει αρα δεν μπορω να ξερω) οτι θα ειναι πολυ καλυτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...