Redshift Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 ε ναι ,αν το μηχανημα ειναι κτηνος δεν καταλαβαινει τπτ κ παιρνει μπαλα λειτουργικο κ εφαρμογες η μαγκια ειναι να παιζει καλα η εστω ανεκτα κ σε μιντ η λοου εντ μηχανηματα 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 τα windows 8 είναι καλύτερα από τα 7 σε αυτό το θέμα 2
Foker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Η microsoft πρεπει να κανει μια "ριζοσπαστικη αλλαγη" , να καταργησει την registry , εκει ειναι το προβλημα στα windows , αλλα πρεπει να γραψει τον κωδικα απο την αρχη . Θα δημιουργησει ενα χαος στην αρχη αλλα στην πορεια θα αναγκασει ολους τους χρηστες να κανουν αναβαθμιση . Μονο ετσι θα χτυπησει στο μελλον το android. 2
Redshift Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 ειναι, αφου σου ειπα οτι κ εγω 8 χρησιμοποιω κ δεν παω πισω στα 7 ειναι πιο αναλαφρα μ αρεσει πολυ το λιτο απλο theme τους εχουν native υποστηριξη usb3.0 k πολυ καλυτερη αξιοποιηση ssd εχουν το πολυ καλυτερο copy/move interface,task manager αλλα αν αναγκαζομουν να δουλεψω αποκλειστικα μετρο δεν θα την παλευα κ θα γυρναγα στα 7 τα οποια δεν υστερουν κ πολυ (βεβαια ισως να χρησιμοποιουσα το search ως launcher οπως εσυ) @Foker ναι τωρα μιλαμε,αν εκανε κατι τετοιο θα πηγαινα σε αυτα τα win οσο μαλακια κ αν τα ειχε κανει
disqualified Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 οποιος λεει οτι τα Win 8 ειναι για πεταμα ,αθλια αισθητικά και απαραδεκτα λειτουργικά ειναι εκτος πραγματικοτητας δε ξερει τι του γινεται κ το πιο πιθανο ειναι να μην εχει καν υπολογιστη και να γραφει απο κανα ιντερνετ καφε! τα 8ρια ειναι το πιο τελεια win που εχουν βγει ως σημερα εχουν απειρες δυνατοτητες, ειναι απιστευτα γρηγορα και αν ειναι καποιος ασχετος και δε μπορει να τα εκμεταλευτει δε φταινε αυτα ! ο λογος που δε ''πουλανε'' ειναι γιατι δε φευγει τοσο γρηγορα ο κοσμος απο ενα εξiσου παρα πολυ καλο λειτουργικο, τα 7ρια ! για καποιον ομως που ειχε τα xp η τα αθλια svista , ηταν απιστευτο δωρακι η προσφορα των 15e για την μεταβαση !!! Εδω ερχομαι εγω με τη σειρα μου και θα πω οτι κανεις αυτο που κατηγορεις τους αλλους και μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε σου τα Vista ή εστω σε διπυρηνο υπολογιστη με 2GB RAM (αρα δικο σου λαθος και δεν μπορεσες να τα εκμεταλλευτεις) Υ.Γ. Εδω αποδυκνυω και αυτο που λες πως δεν φευγει ευκολα ο κοσμος απο κατι που ειναι ηδη ευχαριστημενος και να αναγκαστει να ξαναστησει ενα μηχανημα απο την αρχη (τα οποια ομως σκεφτομαι να λλαξω με τα 8, (καλες οι συνηθειες καλες και οι αλλαγες οταν πρεπει)
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Εχεις δοκιμάσει τα 7 σε συστημα του 2007? Εχεις δοκιμασει τα vista(χωρις τα sp) σε συστημα του 2009 και μετα? Τι ορίζεις ως σύστημα του 2009; Ένας Ε6600 στα 3.6GHz με 4GB RAM πώς σου φαίνεται; Εδω ερχομαι εγω με τη σειρα μου και θα πω οτι κανεις αυτο που κατηγορεις τους αλλους και μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε σου τα Vista ή εστω σε διπυρηνο υπολογιστη με 2GB RAM (αρα δικο σου λαθος και δεν μπορεσες να τα εκμεταλλευτεις) Το αναφέρω από πάνω. Και με 4GB RAM και υπήρχαν προβλήματα σε PC's φίλων. Τα προβλήματα που είχαν τα Vista δεν είχαν να κάνουν μόνο με το ότι ήταν περισσότερο απαιτητικά σε hardware επίπεδο από τα ΧΡ. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista#Reception http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista#Criticism
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 τοτε ειχα 2πυρηνο amd με 4 gb ram μαλιστα θυμαμαι χρησιμοποιουσα τα 7 απο rc ακομα ως κυριο λειτουργικο γιατι με τα vista το ενιωθες το πλακωμα ως χαρακτηριστικα βεβαια τα vista μια χαρα ηταν για τοτε Desktop ή mobile cpu?Γιατί στα δύο λαπτοπ(hp tx2&hp pavilion dv9820us) που εχω,με δυπηρινο amd cpu και 4gb ram,που τα πέρασα απο τα vista σε 7,λιγο το cpu usage έστρωσε, αλλα μη φαντανταστεις και τιποτα το σπουδαίο!Μονο οταν τους περασα τα 8 ένιωσα οτι ανασαναν κάπως!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τι ορίζεις ως σύστημα του 2009; Ένας Ε6600 στα 3.6GHz με 4GB RAM πώς σου φαίνεται; Το αναφέρω από πάνω. Και με 4GB RAM και υπήρχαν προβλήματα σε PC's φίλων. Τα προβλήματα που είχαν τα Vista δεν είχαν να κάνουν μόνο με το ότι ήταν περισσότερο απαιτητικά σε hardware επίπεδο από τα ΧΡ. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista#Reception http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista#Criticism με Vista x64 SP2 πάντως σε αντίστοιχο σύστημα δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα...
disqualified Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τι ορίζεις ως σύστημα του 2009; Ένας Ε6600 στα 3.6GHz με 4GB RAM πώς σου φαίνεται; Το αναφέρω από πάνω. Και με 4GB RAM και υπήρχαν προβλήματα σε PC's φίλων. Τα προβλήματα που είχαν τα Vista δεν είχαν να κάνουν μόνο με το ότι ήταν περισσότερο απαιτητικά σε hardware επίπεδο από τα ΧΡ. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista#Reception http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista#Criticism Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα κατι εκτος αν πιστευεις οτι ποτε κανενας δεν αντιμετωπισε προβλημα με τα 7 Desktop ή mobile cpu? Γιατί στα δύο λαπτοπ(hp tx2&hp pavilion dv9820us) που εχω,με δυπηρινο amd cpu και 4gb ram,που τα πέρασα απο τα vista σε 7,λιγο το cpu usage έστρωσε, αλλα μη φαντανταστεις και τιποτα το σπουδαίο!Μονο οταν τους περασα τα 8 ένιωσα οτι ανασαναν κάπως! Εγω παντως ουτε σε Mobile cpu εχω προβλημα με vista
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 με Vista x64 SP2 πάντως σε αντίστοιχο σύστημα δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα... Ρε θα μας τρελάνεις κι εσύ κι οι άλλοι; Το SP2 βγήκε 27 μήνες μετά το launch των Vista. Δηλαδή θεωρείται επιτυχημένο ένα λειτουργικό που «σοβάρεψε» μετά από 27 μήνες; Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα κατι εκτος αν πιστευεις οτι ποτε κανενας δεν αντιμετωπισε προβλημα με τα 7 Συγκρίνεις τώρα τα προβλήματα των Vista με εκείνα των 7. ΟΚ... 1
disqualified Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ρε θα μας τρελάνεις κι εσύ κι οι άλλοι; Το SP2 βγήκε 27 μήνες μετά το launch των Vista. Δηλαδή θεωρείται επιτυχημένο ένα λειτουργικό που «σοβάρεψε» μετά από 27 μήνες; Συγκρίνεις τώρα τα προβλήματα των Vista με εκείνα των 7. ΟΚ... Εγω θα σε τρελάνω δεν αντιμετωπισα προβλημα με laptop αγορασμενο το 2007 ακομα και χωρις SP1.
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Εγω θα σε τρελάνω δεν αντιμετωπισα προβλημα με laptop αγορασμενο το 2007 ακομα και χωρις SP1. Δεν είπα πουθενά ότι αποκλείω το να μην αντιμετώπισες εσύ ή κάποιοι άλλοι πρόβλημα με τα Vista. Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω.
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ρε θα μας τρελάνεις κι εσύ κι οι άλλοι; Το SP2 βγήκε 27 μήνες μετά το launch των Vista. Δηλαδή θεωρείται επιτυχημένο ένα λειτουργικό που «σοβάρεψε» μετά από 27 μήνες; Συγκρίνεις τώρα τα προβλήματα των Vista με εκείνα των 7. ΟΚ... Πες μας καποια απο τα προβλήματα που αντιμετοπησαν οι pc users,με τα vista το 2007,που πιστεύεις οτι δε θα αντιμετοπιζαν με το 7,αν έβγαινε εκείνο το 2007 και οχι τα vista?
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πες μας καποια απο τα προβλήματα που αντιμετοπησαν οι pc users,με τα vista το 2007,που πιστεύεις οτι δε θα αντιμετοπιζαν με το 7,αν έβγαινε εκείνο το 2007 και οχι τα vista? Windows Vista Service Pack 1 (SP1) was released on February 4, 2008, alongside Windows Server 2008 to OEM partners, after a five-month beta test period. The initial deployment of the service pack caused a number of machines to continually reboot, rendering the machines unusable.[86] This caused Microsoft to temporarily suspend automatic deployment of the service pack until the problem was resolved. A whitepaper published by Microsoft near the end of August 2007 outlined the scope and intent of the service pack, identifying three major areas of improvement: reliability and performance, administration experience, and support for newer hardware and standards. One area of particular note is performance. Areas of improvement include file copy operations, hibernation, logging off on domain-joined machines, JavaScript parsing in Internet Explorer, network file share browsing,[88] Windows Explorer ZIP file handling,[91] and Windows Disk Defragmenter.[92] The ability to choose individual drives to defragment is being reintroduced as well.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα