Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Μηπως ξέρει κανεις πως μπορω στο touch πληκτρολόγιο των 8 στο περιβάλλον Metro να ενεργοποιηθει το word suggestion οπως έχει πχ το Android;  Εχω Windows tablet με full Windows και οτι και να έχω προσπαθησει δεν γίνεται με τιποτα. Προσοχη δεν αναφέρομαι στο on screen keyboard στο desktop αλλα στο touch στο Metro που ειναι κατι παρομοιο με το αντιστοιχο των wp8.

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει τα 7 σε συστημα του 2007?

Εχεις δοκιμασει τα vista(χωρις τα sp) σε συστημα του 2009 και μετα?

δεν είμαστε στο Back to the Future να κάνουμε χρονικές μεταβάσεις... κι ούτε να συγκρίνουμε OS του τότε με Hardware του τώρα κι αντίστροφα... είναι ολίγον τι άκυρη σύγκριση...

Δημοσ.

δεν είμαστε στο Back to the Future να κάνουμε χρονικές μεταβάσεις... κι ούτε να συγκρίνουμε OS του τότε με Hardware του τώρα κι αντίστροφα... είναι ολίγον τι άκυρη σύγκριση...

Οταν λες ενα λογισμικο είναι χάλια, λογικα θα το συγκρινεις με καποιο αλλο πιο καλο,για να καταλήξεις σενα τετοιο συμπέρασμα!

Αν θες να συγκρινεις δυο λογισμικα,το κάνεις μονο με το ίδιο hardware!

Δημοσ.

Δηλαδή το iOS το θεωρεις μειοψηφεία. Φίλε αν δεν το πηρες χαμπάρι κατασκευασες συσχετισμο του iOS με το windows 8......δεν χρειαζεται να ψάξω τα ποστ σου...

ΥΓ. Δεν είμαι εγω αυτος που εβαλα στην κουβεντα τις mobile πλατφορμες.

Οτι να'ναι. To iOS το συνεκρινα με το Android οχι με τα Windows. Μαλλον πρεπει να μαθεις να διαβαζεις πριν απαντησεις.

Επαναλαμβανω:

Η συγκριση MacOS/Windows/Linux εχει διαρκεια 20 ετων. Οποτε σε μεγαλο βαθμο οι χρηστες διαλεξαν αυτο που τους κανει την δουλεια τους καλυτερα σε συνδιασμο ευχρηστια,ποιοτητα, κοστος και αλλους παραγοντες εχοντας ξεπερασει το οποιο Hype δημιουργει προσκαιρα ο τυπος. Αν θες να μου πεις οτι η M$ χρησιμοποιησε υπουλες τακτικες για να το πετυχει το δεχομαι αλλα οχι οτι το αποτελεσμα ειναι συγκρισιμο με τα Windows 8 και την κακη τους εμπορικη πορεια.

Τα Windows 8 κυκλοφορουν μολις 5 μηνες και ειναι λογικο σε κατι που εχει διαρκεια ζωης (εμπορικη) 2-3 χρονια αν το φανε στην αρχη να αποτυχει εμπορικα. βλ. Vista (Vista SP2 με Windows 7 δεν εχουν μεγαλη διαφορα σε Performance. Παρολα αυτα τα Vista εμειναν ως αποτυχημενα).

Η Ερωτηση που επαναλαμβανω ειναι η εξης:

α) Αληθεια ποσοι απο την "πλειοψηφια" εχουν δουλεψει windows 8 πανω απο 15 μερες και δεν ειναι παπαγαλακια;

β) Αληθεια ποσοι που τα χρησιμοποιησαν δεν ειχαν στο μυαλο τους τα σκοπιμως αρνητικα reviews (π.χ. Steam) και δεν ηταν προκατειλημμενοι εξαρχης;

Αν μιλαμε εμπορικα τοτε ναι τα windows 8 μαλλον απετυχαν. Αν μιλαμε σαν λειτουργικο θεωρω οτι ειναι ενα βημα εμπρος προς την ενοποιηση της

πλατφορμας των windows. Χωρις μαλιστα να χανεις σταθεροτητα.

Αναρωτιεμαι αν εμεις που συνηθησαμε το νεο Start Menu και αντιλαμβανομαστε οτι ειναι πιο χρησιμο απο το παλιο, εχουμε καποιο ειδος μαγικων δυναμεων. Δεν ειναι δυνατον καποιος να απορριπτει ενα λειτουργικο με κυριο επιχειρημα το παλιο Start Menu. Ειδικα αν αναλογιστουμε οτι υπαρχουν 10δες third party tools που το διορθωνουν για αυτους που δεν θελουν το καινουργιο Start menu. Αν θες να μιλησουμε για windows 8 μπορω να σου πω παρα πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση με τα Windows 7.

Κινητο & Ταμπλετα εχω με android οποτε δεν ειμαι κανα fanboy της M$. Λεω την υποκειμενικη μου αποψη χωρις τον φανατισμο που επιδικνυουν πολλοι εδω μεσα και εχω κραξει και την MS και την Google οταν καναν λαθη αντιθετα με τους περισσοτερους apple fans που οτι στραβο (πχ χαρτες) λεγαν δεν με νοιαζει.... (Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις)

• Like 2
Δημοσ.

Οτι να'ναι. To iOS το συνεκρινα με το Android οχι με τα Windows. Μαλλον πρεπει να μαθεις να διαβαζεις πριν απαντησεις.

Επαναλαμβανω:

Η συγκριση MacOS/Windows/Linux εχει διαρκεια 20 ετων. Οποτε σε μεγαλο βαθμο οι χρηστες διαλεξαν αυτο που τους κανει την δουλεια τους καλυτερα σε συνδιασμο ευχρηστια,ποιοτητα, κοστος και αλλους παραγοντες εχοντας ξεπερασει το οποιο Hype δημιουργει προσκαιρα ο τυπος. Αν θες να μου πεις οτι η M$ χρησιμοποιησε υπουλες τακτικες για να το πετυχει το δεχομαι αλλα οχι οτι το αποτελεσμα ειναι συγκρισιμο με τα Windows 8 και την κακη τους εμπορικη πορεια.

Τα Windows 8 κυκλοφορουν μολις 5 μηνες και ειναι λογικο σε κατι που εχει διαρκεια ζωης (εμπορικη) 2-3 χρονια αν το φανε στην αρχη να αποτυχει εμπορικα. βλ. Vista (Vista SP2 με Windows 7 δεν εχουν μεγαλη διαφορα σε Performance. Παρολα αυτα τα Vista εμειναν ως αποτυχημενα).

Η Ερωτηση που επαναλαμβανω ειναι η εξης:

Αναρωτιεμαι αν εμεις που συνηθησαμε το νεο Start Menu και αντιλαμβανομαστε οτι ειναι πιο χρησιμο απο το παλιο, εχουμε καποιο ειδος μαγικων δυναμεων. Δεν ειναι δυνατον καποιος να απορριπτει ενα λειτουργικο με κυριο επιχειρημα το παλιο Start Menu. Ειδικα αν αναλογιστουμε οτι υπαρχουν 10δες third party tools που το διορθωνουν για αυτους που δεν θελουν το καινουργιο Start menu. Αν θες να μιλησουμε για windows 8 μπορω να σου πω παρα πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση με τα Windows 7.

Κινητο & Ταμπλετα εχω με android οποτε δεν ειμαι κανα fanboy της M$. Λεω την υποκειμενικη μου αποψη χωρις τον φανατισμο που επιδικνυουν πολλοι εδω μεσα και εχω κραξει και την MS και την Google οταν καναν λαθη αντιθετα με τους περισσοτερους apple fans που οτι στραβο (πχ χαρτες) λεγαν δεν με νοιαζει.... (Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις)

Δηλαδή συγκρίνεις το iOS με το android και έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν πρέπει να μιλάμε για windows 8...ξανά διάβασε τα πόστ σου,να δεις οτι εσύ γράφεις οτι να ναι. Εγώ μαθαίνω τουλάχιστον.

Επίσης την καραμέλα οτι τα windows 8 έχουν μερικούς μήνες σταματά να την πιπιλας,γιατι ούτε οι διανομες Linux ειναι περισσότερο αλλα ούτε και το mountain lion.

Την ίδια εμπορική αποτυχία μπορει να έχουν όλες οι πλατφόρμες λειτουργικών ανάλογα την έκδοση, μόνο που κάποιοι έξυπνοι βγαίνουν τώρα και υπερασπίζονται μια αποτυχημένη έκδοση εμπορικά του windows και απορούν δικαίως γιατι δεν παει καλά ενώ όταν κατηγορούσαν οι ίδιοι κάτι αντίστοιχο στις άλλες πλατφόρμες δεν δεχοντουσαν να παραδεχτούν οτι ειναι σφάλμα του κόσμου εκεί. Εκεί η πλειοψηφία είχε δίκιο ενώ τώρα δεν έχει ?

Μετα περιμένετε να πάρουμε στα σοβαρά αυτά που γράφετε και να μην γελάμε? Ακόμα και δίκιο να έχετε, το έχετε χάσει προ πολλού, τουλάχιστον απο αυτούς που σας ξέρουν τι ............ είστε.

Δημοσ.

Οταν λες ενα λογισμικο είναι χάλια, λογικα θα το συγκρινεις με καποιο αλλο πιο καλο,για να καταλήξεις σενα τετοιο συμπέρασμα!

Αν θες να συγκρινεις δυο λογισμικα,το κάνεις μονο με το ίδιο hardware!

ωωωωωπα!! ωπα μισό...

η σύγκρισή γίνεται του τότε με το τώρα συνολικά! όχι το τότε OS με το τώρα Hardware!! αυτό δεν είναι σύγκριση.

το τότε OS με το τότε Hardware...και αντίστοιχα για το τώρα. τα OS γίνονται πάντα με βάση το Hardware που υπάρχει, όχι με κάποιο μελλοντικό

Δημοσ.

clean install vista sp2 κ στο ιδιο μηχανημα 7, η διαφορα υπερ των 7 ειναι κατι παραπανω απο εμφανης ,πολυ παραπανω εμφανης σε σχεση με την διαφορα των 7 με τα 8

ολοι εσεις που χτυπιεστε για την ms λες κ εχετε μετοχες μην γραφετε οτι να ναι γιατι υπαρχει εδω μεσα κοσμος που εχει δουλεψει με καθαρο dos κ εχει περασει απο ολα τα λειτουργικα της ms κ ενιοτε διαφορα αλλα alternative

Δημοσ.

τοτε ειχα 2πυρηνο amd με 4 gb ram

μαλιστα θυμαμαι χρησιμοποιουσα τα 7 απο rc ακομα ως κυριο λειτουργικο γιατι με τα vista το ενιωθες το πλακωμα

ως χαρακτηριστικα βεβαια τα vista μια χαρα ηταν για τοτε

• Super Moderators
Δημοσ.

τοτε ειχα 2πυρηνο amd με 4 gb ram

μαλιστα θυμαμαι χρησιμοποιουσα τα 7 απο rc ακομα ως κυριο λειτουργικο γιατι με τα vista το ενιωθες το πλακωμα

ως χαρακτηριστικα βεβαια τα vista μια χαρα ηταν για τοτε

http://www.anandtech.com/show/2864/6

ρίξτου μια ματιά αν έχεις όρεξη και δες διαφορές ανάμεσα σε XP, Vista και 7...

• Like 1
Δημοσ.

8 μόνο.

Οι άλλοι ας μείνουν στα 7, δεν τους ανάγκασε κανένας να τα πάρουν.

Ξέρουμε τις διαφορες, τα συν και τα πλην.

Απο το να κράζεις σαν no lifer κρατα το λογισμικό σου. Αλλα να ξέρεις είναι ότι καλύτερο το 8 εκεί έξω, δέξου το.

Και αν δεν μπορείς τα tiles, μένεις στα 7 αν δεν έχεις ιδέα απο 3d party apps.

So simple.

• Like 3
Δημοσ.

στα test αυτα συγκρινουν ουσιαστικα την ιπποδυναμη της cpu η οποια φυσικα ειναι ιδια οτι λειτουργικο κ αν εχεις με την προυποθεση οτι βλεπει κ εκμεταλευεται σωστα τον επεξεργαστη κ τα αλλα components του pc

εγω μιλουσα για το ιδιο το λειτουργικο κ ποσο αναλαφρο-σπιρτοζικο το νιωθεις στην καθημερινοτητα σου μαζι του 

• Super Moderators
Δημοσ.

στα test αυτα συγκρινουν ουσιαστικα την ιπποδυναμη της cpu η οποια φυσικα ειναι ιδια οτι λειτουργικο κ αν εχεις με την προυποθεση οτι βλεπει κ εκμεταλευεται σωστα τον επεξεργαστη κ τα αλλα components του pc

εγω μιλουσα για το ιδιο το λειτουργικο κ ποσο αναλαφρο-σπιρτοζικο το νιωθεις στην καθημερινοτητα σου μαζι του

μόνο αυτά αποδεικνύονται όμως, στο άλλο μπορεί να σου έρθει ο καθένας και να σου πει ότι δεν είδε διαφορά, χώρια το placebo effect...
Δημοσ.

σωστα ,παντως με εξαιρεση τα vista γενικα σχεδον οι παντες συμφωνουν οτι καθε νεο release της ms ειναι πιο αναλαφρο απο τα προηγουμενα 

κ αυτο δεν εγινε τυχαια,εγινε γιατι η μη αποδοχη του κοσμου στα vista αναγκασε την ms να κανει optimize τον κωδικα κ να πεταξει legacy αχρηστη σαβουρα

μεχρι τοτε καθε νεο os ηταν βαρυτερο κ χρειαζοσουν αναβαθμιση οπως φανταζομαι θυμασαι

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

με καλό hardware πάντως όπως βλέπουμε σε benchmarks η διαφορά XP Vista είναι σχεδόν ανύπαρκτη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...