Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο που το βλέμμα της για το μεθαύριο,την κάνει να χάνει το σήμερα,ας υποστηρίξει το Native Usb 3 πρώτα όπως στα 7 και βλέπουμε για τα touch όταν θα έρθει η στιγμή να πληκτρολογούμε στα Monitors..

H αισθητική τους δεν ακολουθεί τις τάσεις μια εταιρία όπως η Ms που μπαίνει σε εκατομμύρια σπίτια διαμορφώνει τάσεις,και στην ανικανότητα της να υποστηρίξει λειτουργικά "το παραπάνω" που αν θέλεις το χρησιμοποιείς αν δεν θέλεις όχι, φθίνει συνεχώς,αλλά αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό δεν θα επιμείνω,

Εγώ βλέπω ένα λειτουργικό "κλειστού τύπου"πια,που προσπαθεί να μας εγκλωβίσει στις δικές του επιλογές και όχι στις δικές μας,για εμένα λοιπόν η εξέλιξη έχει ένα και μόνο χαρακτηριστικό,που είναι ν'ανοιγεις το δικό σου μυαλό σαν εταιρία να το κάνεις πιο ευρυγωνιο και συγχρόνως να παρασυρεις στην εξέλιξη αυτή και τους χρήστες σου.Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο στα υπόλοιπα μπορώ να δω την υποκειμενική ματιά του καθένα και ν' αναγνωρίσω ότι θέλετε..

Y.γ έχω μόνιμα 8 πια στον προσωπικό μου υπολογιστή ακριβώς γιατί το βλέμμα μου θέλω να είναι στο αύριο και όχι στο χθες απλά αμφισβητώ το αύριο που μας παρέχει η Ms τα 8 δεν είχαν λόγο ύπαρξης μέχρι στιγμής δεν μου δίνει το παραπάνω που χρειάζεται να μπω στην διαδικασία να ξεβολευτώ,θα το χαρακτηρίσω με την ρήση "άλλαξε ο Μανωλιος κ έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"σαν από φύση αισιόδοξος όμως θα τα ακολουθήσω και ας έχω ξεκινήσει από την αρχή να διαψεύδομαι..

Υποστηριζει USB 3.0 Native. 

http://prntscr.com/vdcay

Λειτουργικο κλειστου τυπου;;;; Τι εκανες δηλαδη στα 7 και δεν μπορεις στα 8;;;

Θεωρω οτι ζουμε μια επαναληψη των Vista. Αλλαξε λιγο το Vista SP2 μπηκαν και μερικα καλουδια και ξαφνικα ολοι εκθιαζαν τα Windows 7.

Δυστυχως οσοι χανουν απο την MS (Windows Store (Shareware sites, Valve), Free Antivirus (NOD, McAfee), IE10 που φυσαει, Mount Iso, Μη αναγκη 3rd party εργαλειων οπως nero, Backup κτλ) εχουν αρκετες ακρες στα Site και εκαναν καλο πολεμο στην MS. Προσωπικα απο τοτε που εβαλα τα 8 γλιτωσα το 80% των σκουπιδοπρογραμματων που διαλυαν το PC για να κανω μια και μονο δουλεια. Δεν με νοιαζει αν τα χει η MS απο Default. Ας κανουν οι ανταγωνιστες καλυτερα τα προγραμματα τους.

υ.γ. Το καινουργιο Start Menu το χρησιμοποιω σπανια, συνηθως για metro app, αφου οτι χρειαζομαι συχνα ειναι στην Taskbar (π.χ. Browser,Outlook). Επισης τα περισσοτερα αρχεια ανοιγουν (οπως παντα) με double click οποτε δεν εχω αναγκη να εχω φορτωμενη την Taskbar μου ή το desktop. Και να φανταστεις οτι ειμαι απο τους χρηστες που εχουν τουλαχιστον τα 2πλα προγραμματα απο τον μεσο χρηστη.

• Like 3
  • Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το Renesas είναι native?

o driver ειναι απο τα windows και δεν εχω παραπονο με το Performance. Αν ενοουμε σε επιπεδο Software ναι τα Windows 8 εχουν Native USB 3.0 Support.

http://blogs.windows.com/windows/b/extremewindows/archive/2012/12/06/eight-enthusiast-updates-in-windows-8.aspx

Ιδου Και Το HUB (εδω νομιζω οτι φαινεται)

http://prntscr.com/vdl37

Αν μιλαμε σε Hardware συνηθως Native USB 3.0 Support αναφερεται οταν το chipset εχει πανω τον controller και δεν αφορα την MS.

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω ότι ο Moviemaker εννοεί native usb3.0 controller, δλδ της Intel, όχι native support των Windows 8...

Δημοσ.

έχουν ειπωθεί πολλα αρνητικά για τα vista πολύ άδικα θα έλεγα, μετά το sp2 το λειτουργικό ήταν μια χαρά και απροβλιματιστο. Έτσι και αλλιώς τα windows 7 θα μπορούσαν να είναι vista με ένα μικρό update. Η microsoft απλά καταλαβε ότι τα vista είχαν αποκτήσει κακό όνομα. Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα λέει ο λαός και εχει δίκιο.

Η ιστορία θα επαναληφθεί για άλλη μια φορά αφού από τότε που παρουσίασε τα windows η microsoft κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, αυτή την φορά η αποτυχία είναι τα windows 8.

Δημοσ.

έχουν ειπωθεί πολλα αρνητικά για τα vista πολύ άδικα θα έλεγα, μετά το sp2 το λειτουργικό ήταν μια χαρά και απροβλιματιστο.

Δηλαδή ενώ βγήκαν το Γενάρη του 2007, έγινε μια χαρά και απροβλημάτιστο το Μάιο του 2009, και τα 7 βγήκαν τον Οκτώβρη του 2009, μετά από 5 μήνες.

Δεν έπαθα τίποτα αυτούς τους 5 μήνες που έμεινα με τα ΧΡ, πάντως τα τραγικά σβήστα δεν τα έβαλα ποτέ.

Τραγικό λειτουργικό.

Δημοσ.

Πάντως που κατέληξαν μερικοί. Απο τις διθυραμβικες δηλώσεις για την επιτυχία πωλήσεων το windows 8 πριν μερικούς μήνες ,στο οτι η Γη δεν ειναι επίπεδη και στον Γαλιλαιο. Κατάντια...

ΥΓ. Η πλάκα ειναι, οτι οι περισσότεροι απο αυτούς ερχόντουσαν σε topic με Mac ή Linux και σου πετάγανε το "Mac και το Linux ειναι μειοψηφεια και η πλειοψηφία ξέρει καλύτερα και παίρνει windows" και αλλα τέτοια. Δε πειράζει όμως δίνουν πολυ γέλιο όπως τότε με το θέατρο σκιών που βλέπαμε μικροί....

To κάνω παράθεση για να μην... χαθεί, και να θυμίζει σε πολλούς.... το τι κάνουν....

----

Τελευταίο μήνυμα μου στο νήμα... Δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω σε κανέναν, όχι γιατί αποφεύγω.... αλλά ορισμένοι... το παραξήλωσαν...και για το γεγονός ότι είπα ότι είχα να πω, και δεν έχω κάτι άλλο...

haters = τι απεχθείς όρος, ειλικρινά... Τι ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ όρος για να περιγράψεις αυτόν που διαφωνεί μαζί σου... Αυτόν, που για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν του... αρέσει πχ... ένα λειτουργικό, η ένα συγκεκριμένο προϊόν, η τις πράξεις μιας εταιρείας... Κατηγορείς τον άλλο τόσο ξεδιάντροπα ότι... είναι... hater ----> μισητής, μισεί δλδ τα συγκεκριμένα που ανάφερα πιο πάνω, λες και έχει κάτι ΕΝΑΝΤΙΟΝ, η έχει μετοχές, ποσοστά και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... 

Το παραχέ#$$#$#$τε παιδιά, το παραχέ@$%@$%τε... Προσβάλλετε προσωπικότητες αντί να σχολιάζετε τις απόψεις.... Αυτή η ξετσιπωσιά και η σαπίλα έχει μεγαλώσει κατά πολύ πια... Hater... Μάλιστα... Άλλη μια μόδα που ήρθε από το εξωτερικό... Την λέτε και εσείς, την υιοθετήσατε γιατί σας βολεύει... Το οξύμωρο είναι πως... κατηγορείτε "παπαγαλάκια" τους άλλους, όταν οι ίδιοι αναπαράγετε ότι σκ@#$#τα έρχεται από το εξωτερικό... Ότι βρωμιά και αηδία... 

Παπαγαλάκια, και άλλες προσωπικές επιθέσεις, έξυπνες κεκαλυμμένες βρισιές, ειρωνεία, απουσία σεβασμού, απουσία σεβασμού της διαφορετικότητας των απόψεων...

Αν αυτό είναι το μέλλον μας.... καλύτερα να εξαφανιστώ και να πάω σε κάνα άλλο Σύμπαν, διότι σε αυτό που ζώ, βασιλεύει το απόλυτο... έλεος... (δεν το λέω αλλιώς... εδώ το έχω όμως...)

Εδώ πολλοί, δεν έχουν καν τις στοιχειώδεις γνώσεις για να διεξάγουν μια ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ συζήτηση... 

Μου αρέσουν πολύ τα Windows 8... Πολύ περισσότερο από τα 7... Όχι για το... Modern UI, όχι για όλα τα σφάλματα που έκανε η MS την κυκλοφορία των 8.... Τα 8 έχουν πολλά χαρακτηριστικά, που έκαναν τα Windows γενικά να πάνε μπροστά... Αυτό είναι εκτός συζήτησης για εμένα...

Δεν μπορώ να παραβλέψω όμως το γεγονός, ότι... τα 8... είναι ΕΛΕΙΝΑ εμφανισιακά, παραγωγικά.... Το ModernUI, η απόφαση της MS, να ενοποιήσει δύο διαφορετικούς κόσμους (desktop, mobile) ήταν χιτλερική, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ.... Και ο... χιτλερ είπε θα καθαρίσω τον κόσμο, για την... Άρεια, καθαρότερη φυλή... Κάτι τέτοιο κάνει και η MS... Έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τον κόσμο της.... ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ της.... Αποφάσισε για αυτούς, χωρίς αυτούς, το τι είναι καλό για αυτούς... Μέχρι στιγμής.... ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, παίρνει αποστομωτικά την απάντηση της.... ----> ms F&&&&& off.....

Άλλο το... DESKTOP, άλλο το... Mobile Computing.... Τι στο διάκο ρε φίλε, δεν έχω τις ίδιες ανάγκες με τον υπολογιστή μου στο σπίτι, από ότι με το κινητό μου, το tablet μου, το xbox μου, το playstation μου και πάει λέγοντας....  Δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ και δεν θέλω να χρησιμοποιώ με τον ίδιο τρόπο, τον πύργο στο σπίτι μου, με το κινητό μου όταν βρίσκομαι εκτος... ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα ρε γμτ.... πως να το κάνουμε....; 

Είμαι χρήστης και ΝΟΜΙΜΟΣ χρήστης των Windows, από τα 3,1.... (ο πατέρας μου δλδ που μου αγόρασε το computer τότε). Πρόλαβα να χρησιμοποιεί ο πατέρας μου AMSTRAD. Χρησιμοποιώ Linux από την πρώτες εκδόσεις του Slackware Linux (με δισκέτες τότε) και από τότε εκαντοντάδες άλλες διανομές... Windows 8 χρησιμοποίω από την πρώτη milestone, μέχρι και τώρα, πλέον νόμιμα. Δεν είμαι ούτε το παπαγαλάκι, ούτε ο "hater" ούτε τα υπόλοιπα που στολίζετε με όποιον διαφωνείτε.... Έχω το δικαίωμα της άποψης, όπως το έχετε ΟΛΟΙ σας μέσα σε ένα χώρο, διαδικτυακό, που δεν ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, είναι ιδιωτικός, και θα έπρεπε να έχουμε όλοι μας τεράστια ευγνωμοσύνη για το βήμα που μας δίνεται... 

Επιτέλους, ξεκολλήστε και μην λέτε τους άλλους "haters", παπαγαλάκια και λοιπούς χαρακτηρισμούς... Τι στο διάκο δλδ, τσίπα δεν υπάρχει πια...; Δεν είπε κανείς να υιοθετήσετε την 'άποψη του άλλου σαν δική σας η να την κάνετε πράξη... Να την σεβαστείτε ζητείται, και να μην λοιδορείτε τον συνομιλητή σας, τίποτα άλλο...

Σας ενοχλεί, που ο κόσμος, ο υπόλοιπος κόσμος στον πλανήτη δεν συμβαδίζει με την ίδια λογική και άποψη που έχετε και εσείς για τα Windows 8... ; ΞΥΔΑΚΙ.... Τα Windows 8, μετά τα ME/VISTA, ήταν η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ της... MS (παρόλο τα φοβερά χαρακτηριστικά που υπάρχουν αν εξαιρέσουμε το εμφανισιακο/παραγωγωγικό κομμάτι)... Αυτό που έκανε, το να αγνοήσει τον κόσμο, τους πελάτης της, τις προτιμήσεις και τα θέλω τους, και επαναλαμβάνω δεν ομιλώ για εμάς εδώ... μιλώ για ολόκληρο τον κόσμο, θα το πληρώσει... ΑΡΓΑ η γρήγορα θα το... πληρώσει... Δεν σας αρέσει αυτό....; ΞΥΔΑΚΙ ξανά...

Ότι και να λέμε εδώ, στο insomnia, σε έναν μικρό, πολύ μικρό χώρο σε σχέση με όλο τον πλανήτη, δεν έχει καμία σημασία... Ο κόσμος μίλησε για τα Windows 8... και γνωρίζουμε ΗΔΗ ποια είναι η ετυμηγορία του... Σωστή; Λανθασμένη...; Δεν θα το κρίνω εγώ, και δεν είναι η δουλειά μου αυτή... Είμαι μονάδα, δεν είμαι πλειοψηφία... Δεν είμαι κανένας για να κρίνω τόσο μεγάλη μάζα κόσμου... Το γεγονός είναι, πως η πλειοψηφία, σωστά η λανθασμένα, πάντα νικά, πάντα έχει τον τελευταίο λόγο, και πάντα επωμίζεται το καλό η το κακό σε όποιες αποφάσεις της.... Οι υπόλοιποι απλά είτε ακολουθούν, είτε δεν ακολουθούν απλά... Τι να κάνουμε αν δεν σας αρέσει, θα πρέπει να το συνηθίσετε.... 

• Like 1
Δημοσ.

1st world problem :P

"κούπα" το λένε τώρα ε? fap fap fap... :-D

σιγουρα κατι θα ξερει , θα εχει προσωπικη αποψη ο  thresh  για να μας το λεει :-) :-D

• Like 1
Δημοσ.

9% σε πολύ μικρότερη εγκατεστημένη βάση και με ένα πολύ χειρότερο λειτουργικό ήδη στην αγορά... 

Δημοσ.

Πάντως που κατέληξαν μερικοί. Απο τις διθυραμβικες δηλώσεις για την επιτυχία πωλήσεων το windows 8 πριν μερικούς μήνες ,στο οτι η Γη δεν ειναι επίπεδη και στον Γαλιλαιο. Κατάντια...

ΥΓ. Η πλάκα ειναι, οτι οι περισσότεροι απο αυτούς ερχόντουσαν σε topic με Mac ή Linux και σου πετάγανε το "Mac και το Linux ειναι μειοψηφεια και η πλειοψηφία ξέρει καλύτερα και παίρνει windows" και αλλα τέτοια. Δε πειράζει όμως δίνουν πολυ γέλιο όπως τότε με το θέατρο σκιών που βλέπαμε μικροί....

1) Ξεχνας μια βασικη διαφορα. Συγκρινεις τα windows 8 που υπαρχoυν 5 μηνες και τα περιβαλλουν αρνητικοτητα με την επιλογη πλατφορμας που υπαρχει εδω και μια 20ετια. Συγκρινεις κατι που εχει διαρκεια εμπορικης ζωης 2-3 χρονια με κατι που δεν ειναι αμιγως εμπορικο.

Η Επιλογη μεταξυ Windows/MacOS/Linux ειναι κατι που εχει διαρκεια σχεδον μια 20ετια. Σε 20 χρονια οι μυθοι καταριπτονται.

Οι λογοι που δεν παει η πλειοψηφια σε Mac ή Linux ειναι γνωστοι. 

Καλο παραδειγμα ειναι το Android με το iOS. Που απο εκει που ακουγαμε επικρατεστερο πιο πολλα apss κτλ τωρα εχει πεσει μουγκα που το Android ειναι πρωτο. Οταν τα λεγαμε βεβαια οτι το android ειναι καλυτερο και θα ξεπερασει σε βαθος χρονου το iOS ειμασταν απλα Haters.

2) Εντασεις τις διθυραμβικες δηλωσεις της M$ στις αποψεις των ατομων του φορουμ. Επισης Λαθος. Κι αν καποιοι το ειπαν ηταν μειοψηφια.

υ.γ. ειναι καλο να ψαχνεις αντιφασεις αλλα πολυ κακο το να τις κατασκευαζεις.....

Δημοσ.

1) Ξεχνας μια βασικη διαφορα. Συγκρινεις τα windows 8 που υπαρχoυν 5 μηνες και τα περιβαλλουν αρνητικοτητα με την επιλογη πλατφορμας που υπαρχει εδω και μια 20ετια. Συγκρινεις κατι που εχει διαρκεια εμπορικης ζωης 2-3 χρονια με κατι που δεν ειναι αμιγως εμπορικο.

Η Επιλογη μεταξυ Windows/MacOS/Linux ειναι κατι που εχει διαρκεια σχεδον μια 20ετια. Σε 20 χρονια οι μυθοι καταριπτονται.

Οι λογοι που δεν παει η πλειοψηφια σε Mac ή Linux ειναι γνωστοι. 

Καλο παραδειγμα ειναι το Android με το iOS. Που απο εκει που ακουγαμε επικρατεστερο πιο πολλα apss κτλ τωρα εχει πεσει μουγκα που το Android ειναι πρωτο. Οταν τα λεγαμε βεβαια οτι το android ειναι καλυτερο και θα ξεπερασει σε βαθος χρονου το iOS ειμασταν απλα Haters.

2) Εντασεις τις διθυραμβικες δηλωσεις της M$ στις αποψεις των ατομων του φορουμ. Επισης Λαθος. Κι αν καποιοι το ειπαν ηταν μειοψηφια.

υ.γ. ειναι καλο να ψαχνεις αντιφασεις αλλα πολυ κακο το να τις κατασκευαζεις.....

Δεν είμαι αυτός που συγκρίνει. Δεν χρειάζεται. Δεν νομίζω να έκανα καμία σύγκριση των λειτουργικών στο πόστ μου. Απλά σχολιάζω τα παραμύθια μερικών που προκαλούν αστείρευτο γέλιο....

Π.χ. Είπες για το windows 8 λες και το 8 δεν ειναι windows. Θες να μου πεις εσυ και οι φίλοι σου δεν βασιστηκατε στο γεγονός οτι ειναι windows για να δικαιολογησετε την εμπορική επιτυχία του, όταν βγήκε; Αδιαφοροντας για την πραγματικότητα ,που ενώ ήταν γνωστή πριν κυκλοφορήσει εμπορικα και σας την λέγαμε, εσεις με γνώμονα την εμπορική δύναμη της Microsoft ισοπεδονατε όλα τα σχόλια μας ,θεωρώντας τα ως μειοψηφεία και haters .....(έχει δίκιο ο davemurray)

Η αρνητικοτητα που επικρατεί για το Linux ή το Mac ,θεωρείς οτι δεν είχε τίποτα κοινό με την αρνητικοτητα με αυτή του windows 8. Αλήθεια? Είσαι σίγουρος?

Επίσης το ποσοστό του Mac και του iOS αυξάνεται . Οι μύθοι έχουν καταρριφθεί και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να μιλάμε συνεχέια για αυτο. ...χαχα δεν μουγκαθηκε κανένας απλά όλοι καταλάβανε οτι δεν αξίζει να μιλάνε για κάτι που ειναι μοιρασμένο και υγιές όπως ο ανταγωνισμός στις mobile πλατφόρμες.

ΥΓ. Δεν είμαι αυτός που κατασκευάζει,κανε μια αναζητηση στο ιστορικό με τα πόστ μου και μια αναζητηση στα δικά σου πόστ για να καταλάβεις ποιος κατασκεύαζει....

Δημοσ.

Δεν είμαι αυτός που συγκρίνει. Δεν χρειάζεται. Δεν νομίζω να έκανα καμία σύγκριση των λειτουργικών στο πόστ μου. Απλά σχολιάζω τα παραμύθια μερικών που προκαλούν αστείρευτο γέλιο....

Π.χ. Είπες για το windows 8 λες και το 8 δεν ειναι windows. Θες να μου πεις εσυ και οι φίλοι σου δεν βασιστηκατε στο γεγονός οτι ειναι windows για να δικαιολογησετε την εμπορική επιτυχία του, όταν βγήκε; Αδιαφοροντας για την πραγματικότητα ,που ενώ ήταν γνωστή πριν κυκλοφορήσει εμπορικα και σας την λέγαμε, εσεις με γνώμονα την εμπορική δύναμη της Microsoft ισοπεδονατε όλα τα σχόλια μας ,θεωρώντας τα ως μειοψηφεία και haters .....(έχει δίκιο ο davemurray)

Η αρνητικοτητα που επικρατεί για το Linux ή το Mac ,θεωρείς οτι δεν είχε τίποτα κοινό με την αρνητικοτητα με αυτή του windows 8. Αλήθεια? Είσαι σίγουρος?

Επίσης το ποσοστό του Mac και του iOS αυξάνεται . Οι μύθοι έχουν καταρριφθεί και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να μιλάμε συνεχέια για αυτο. ...χαχα δεν μουγκαθηκε κανένας απλά όλοι καταλάβανε οτι δεν αξίζει να μιλάνε για κάτι που ειναι μοιρασμένο και υγιές όπως ο ανταγωνισμός στις mobile πλατφόρμες.

ΥΓ. Δεν είμαι αυτός που κατασκευάζει,κανε μια αναζητηση στο ιστορικό με τα πόστ μου και μια αναζητηση στα δικά σου πόστ για να καταλάβεις ποιος κατασκεύαζει....

Τα windows 8 ειναι μια εκδοση Windows δεν ειναι η πλατφορμα. Βρες ενα ποστ μου που προδιαγραφω την εμπορικη επιτυχια των 8.

Η πρωτη θεση του Android στα mobile OS τα λεει ολα για τα υπολοιπα σχολια σου. 

Δημοσ.

Δηλαδή ενώ βγήκαν το Γενάρη του 2007, έγινε μια χαρά και απροβλημάτιστο το Μάιο του 2009, και τα 7 βγήκαν τον Οκτώβρη του 2009, μετά από 5 μήνες.

Δεν έπαθα τίποτα αυτούς τους 5 μήνες που έμεινα με τα ΧΡ, πάντως τα τραγικά σβήστα δεν τα έβαλα ποτέ.

Τραγικό λειτουργικό.

Εχεις δοκιμάσει τα 7 σε συστημα του 2007?

Εχεις δοκιμασει τα vista(χωρις τα sp) σε συστημα του 2009 και μετα?

Δημοσ.

Τα windows 8 ειναι μια εκδοση Windows δεν ειναι η πλατφορμα. Βρες ενα ποστ μου που προδιαγραφω την εμπορικη επιτυχια των 8.

Η πρωτη θεση του Android στα mobile OS τα λεει ολα για τα υπολοιπα σχολια σου.  

Δηλαδή το iOS το θεωρεις μειοψηφεία. Φίλε αν δεν το πηρες χαμπάρι κατασκευασες συσχετισμο του iOS με το windows 8......δεν χρειαζεται να ψάξω τα ποστ σου...

ΥΓ. Δεν είμαι εγω αυτος που εβαλα στην κουβεντα τις mobile πλατφορμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...