PsyGreg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 αυτό δεν το λες σφαλιαρίτσα, αλλά μπουκέτο στην μάπα
{RooF} Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ειναι δύσκολη η μετάβαση απο ενα πετυχημένο λειτουργικό, τα 7 ,σε ένα άλλο άσχετα με το αν είναι καλό η κακό. Για μένα τα 8 δεν έπρεπε να βγουν τώρα. Θα έπρεπε να βγουν αργότερα, ίσως μαζί με το νεο Xbox. Θα είχε πιο πολυ νόημα τότε. 1
johniem Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ο μόνος λόγο που δεν μπορώ να έχω linux είναι τα fonts. Σαν web developer μου είναι δύσκολο να έχω συνέχεια vm τα windows μόνο και μόνο για να τεστάρω το css. Αλλιώς δεν νομίζω να είχα άλλο λειτουργικό εκτός από linux.
rfc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ναταααα... εσυ δεν ησουν στο Συνταγμα που ετρεχες μολις με ειδες? πες την αληθεια τωρα, σε πιασαμε.
Red Bear Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πολυ χαιρομαι που καταληξαμε οτι τα Win 8 ειναι για πεταμα. αθλια αισθητικά και απαραδεκτα λειτουργικά. ΥΓ. ΟΚ ρε παιδια, και λιγο trolling κακο δεν κανει, παντως κτγμ τα 8 ειναι πραγματικά για τα μπαζα, και μην ακουω για ταχυτητα κλπ : Αντι να δωσω λεφτα για νεο λειτουργικο, πηρα ενα SSD και τα 7 απογειωθηκαν, boot και σβησιμο σε 10-15 secs. Καθηστε εσεις με τα tiles και τις touch screens σε desktop συστηματα, ελεος....
PsyGreg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 με SSD δεν κάνεις 10-15 αλλά λιγότερα, εκτός αν έχεις Celeron φάση
Centurion Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πολυ χαιρομαι που καταληξαμε οτι τα Win 8 ειναι για πεταμα. αθλια αισθητικά και απαραδεκτα λειτουργικά. ΥΓ. ΟΚ ρε παιδια, και λιγο trolling κακο δεν κανει, παντως κτγμ τα 8 ειναι πραγματικά για τα μπαζα, και μην ακουω για ταχυτητα κλπ : Αντι να δωσω λεφτα για νεο λειτουργικο, πηρα ενα SSD και τα 7 απογειωθηκαν, boot και σβησιμο σε 10-15 secs. Καθηστε εσεις με τα tiles και τις touch screens σε desktop συστηματα, ελεος.... Το ίδιο και τα win 8 με δίσκο στις 5400.
Red Bear Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 με SSD δεν κάνεις 10-15 αλλά λιγότερα, εκτός αν έχεις Celeron φάση εχεις δικιο, τα μετρησα, 11'' boot, 10'' shutdown
Red Bear Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το ίδιο και τα win 8 με δίσκο στις 5400. E φυσικά, αφου στην ουσια δεν ειναι shutdown αλλα sleep mode, σε τετοιο mode και τα 7 ξυπνανε αμεσως και με συμβατικο HDD. Xωρια που με τα 8 σου μενει και η ΑΘΛΙΑ αισθητικη (προσωπικο θεμα βεβαια, αυτο (tiles, metro) που στα ματια μου φαινεται αθλιο, αλλος μπορει να το θεωρει ομορφο) και η απαραμιλλη δυσχρηστία.
Centurion Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 E φυσικά, αφου στην ουσια δεν ειναι shutdown αλλα sleep mode, σε τετοιο mode και τα 7 ξυπνανε αμεσως και με συμβατικο HDD. Xωρια που με τα 8 σου μενει και η ΑΘΛΙΑ αισθητικη (προσωπικο θεμα βεβαια, αυτο (tiles, metro) που στα ματια μου φαινεται αθλιο, αλλος μπορει να το θεωρει ομορφο) και η απαραμιλλη δυσχρηστία. Ε, δεν είναι και sleep mode, είναι κάτι μεταξύ hibernation και shutdown. Όλα τα υπόλοιπα είναι προσωπικές εκτιμήσεις και πως βολεύεται ο καθένας. Εμένα προσωπικά με βόλεψαν γιατί όταν πήρα καινούριο λάπτοπ είχα πολλές μπλε οθόνες σε win 7 64 (πιθανώς να μην μπήκαν σωστά, ποιος ξέρει). Από τότε που αναβάθμισα σε 8 δεν είχα κάποιο θέμα γενικότερα. Τα tiles στην αρχή τα περιεργάστηκα λίγο, μετά πέρασε η κ@υλα και χρησιμοποιώ μόνο το weather και το mail app. Για την δυσχρηστία διαφωνώ. Έχουν πολλές συντομεύσεις και το ribbon στον explorer κάνει πολύ καλή δουλειά.
tipestwra Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) οποιος λεει οτι τα Win 8 ειναι για πεταμα ,αθλια αισθητικά και απαραδεκτα λειτουργικά ειναι εκτος πραγματικοτητας δε ξερει τι του γινεται κ το πιο πιθανο ειναι να μην εχει καν υπολογιστη και να γραφει απο κανα ιντερνετ καφε! τα 8ρια ειναι το πιο τελεια win που εχουν βγει ως σημερα εχουν απειρες δυνατοτητες, ειναι απιστευτα γρηγορα και αν ειναι καποιος ασχετος και δε μπορει να τα εκμεταλευτει δε φταινε αυτα ! ο λογος που δε ''πουλανε'' ειναι γιατι δε φευγει τοσο γρηγορα ο κοσμος απο ενα εξiσου παρα πολυ καλο λειτουργικο, τα 7ρια ! για καποιον ομως που ειχε τα xp η τα αθλια svista , ηταν απιστευτο δωρακι η προσφορα των 15e για την μεταβαση !!! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2013 από tipestwra 5
Bspus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το να πατήσεις start και να πληκτρολογήσεις 2-3 γράμματα και το enter είναι πολύ πιο γρήγορο από το σύρεις το ποντίκι σου στην έναρξη να κάνεις κλικ, να το ξαναπας πάνω από το "Προγράμματα" μετά να το ξανασύρεις για να βγεις το πρόγραμμα που θέλεις και να το ανοίξεις... Δεν θελω πανω απο 2 δευτερολεπτα για να βρω οποιοδηποτε προγραμμα που χρησιμοποιω. Με το mouse, στο κλασικο start menu πληρως customized (οχι το καθε προγραμμα να βαζει οπου θελει τα shortcuts). Good enough for me. Μπορεις να γλυτωσεις μερικα κλασματα δευτερολεπτου? Συγχαρητηρια αλλα αναγκαζεσαι να χρησιμοποιησεις τα 2 χερια αν πληκτρολογεις. Εγω ομως με το αλλο χερι κραταω μονιμως μια κουπα τσαι την οποια θα πρεπει να αφησω για να πιασω το πληκτρολογιο. Το νεο συστημα της MS μου αποσυντονιζει το workflow 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εγω ομως με το αλλο χερι κραταω μονιμως μια κουπα τσαι την οποια θα πρεπει να αφησω για να πιασω το πληκτρολογιο. Το νεο συστημα της MS μου αποσυντονιζει το workflow 1st world problem "κούπα" το λένε τώρα ε? fap fap fap... 8
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το πιο απλο πραγμα στο κοσμο θα ηταν να σου δινει τη δυνατοτητα κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης να επιλεξεις ειτε το κλασσικο μενουν ειτε το καινουριο και ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι και τα 8 θα πουλαγανε σαν ζεστο ψωμι. Αλλα οι μαλακοπιτουρες της MS σαν υπεροπτες και φασιστακια που ειναι επρεπε με το στανιο να μας επιβαλουν οτι γουσταρουν αυτοι...ας φανε λοιπον την μουντζα τους για να βαλουνε μυαλο. 3
Red Bear Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το πιο απλο πραγμα στο κοσμο θα ηταν να σου δινει τη δυνατοτητα κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης να επιλεξεις ειτε το κλασσικο μενουν ειτε το καινουριο και ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι και τα 8 θα πουλαγανε σαν ζεστο ψωμι. Αλλα οι μαλακοπιτουρες της MS σαν υπεροπτες και φασιστακια που ειναι επρεπε με το στανιο να μας επιβαλουν οτι γουσταρουν αυτοι...ας φανε λοιπον την μουντζα τους για να βαλουνε μυαλο. + 1000000, AYTO ακριβως !!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα