Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

κοίτα το wiki και θα δεις ημερομηνίες που βγήκαν στα ράφια και ημερομηνίες που βγήκαν οι RTM versions :P

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακομα κ touch οθονη να εχει καποιος δεν μπορω να φανταστω πως θα δουλευει ξεκουραστα το modern ui οταν αναγκαζεται να εχει το χερι σηκωμενο

δλδ καπου εχει χαθει η μπαλα

Δημοσ.

Ας το ξαναγραψουμε για να το εμπεδωσουν και αλλοι : αν δεν σας αρεσει το modern ui υπαρχει το StartIsBack μια ωραιοτατη εφαρμογη που κανει τα 8 να μοιαζουν με 7 ΧΩΡΙΣ να τρεχουν καποιο θεμα αλλα προσθετοντας την λειτουργικοτητα του Start Button στο Modern UI 

Αν θελετε κατεβαστε και το 8gadgets που επαναφερει τα gadgets που υποτιθεται οτι δεν ειναι ασφαλη 

Και εχουμε εναν καλο συνδιασμο 8ριων με εμφανιση 7αριων 

Δημοσ.

αν δεν σας αρεσει το modern ui υπαρχει το StartIsBack μια ωραιοτατη εφαρμογη που κανει τα 8 να μοιαζουν με 7 ΧΩΡΙΣ να τρεχουν καποιο θεμα αλλα προσθετοντας την λειτουργικοτητα του Start Button στο Modern UI

αυτό μου θυμίζει εφαρμογές στο Android που το κάνουν να δείχνει σαν το iOS

δηλαδή ήμαρτον.. να αγοράσει κάποιος 8 ώστε να μοιάζουν σαν τα 7, ενώ ήδη έχει τα 7. οοοοοκ!!!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

αυτό μου θυμίζει εφαρμογές στο Android που το κάνουν να δείχνει σαν το iOS

δηλαδή ήμαρτον.. να αγοράσει κάποιος 8 ώστε να μοιάζουν σαν τα 7, ενώ ήδη έχει τα 7. οοοοοκ!!!

που να δεις κάποια posts εδώ παλιότερα που έψαχναν να κάνουν τα Vista/7 να μοιάζουν με XP :P

γιατί έχουν άλλα features που δεν τα έχουν τα 7 και χρειάζεται να installάρεις 3rd party programs για μερικά από αυτά...

τώρα για το "αγοράσει" ας το αλλάξουμε σε "βάλει" :P

• Like 1
Δημοσ.

πχ διάβασα ότι έψαχνε κάποιος για να κάνει shutdown, προφανώς δεν ήξερε ότι με το alt+f4 εμφανίζεται το shutdown menu...

Πρέπει πρώτα να κάνεις κλικ στο desktop, διαφορετικά σου κλείνει το ενεργό παράθυρο ή να τα έχεις κλείσει πρώτα όλα. Μιλάμε για την επιτομή της πρακτικότητας... not! Χάθηκε ο κόσμος να εμφανίζεται το shut down στην charm bar δεξιά;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Redshift

Μπορεί να μην έχεις καμία όρεξη να σου μάθει η MS τις νέες μλκιες της αλλά σε σπρώχνει ίσως άκομψα σε ένα τρόπο λειτουργείας αρκετά ταχύτερο-αποδοτικότερο από το ποντίκι σου...
Το να πατήσεις start και να πληκτρολογήσεις 2-3 γράμματατα και το enter είναι πολύ πιο γρήγορο από το σύρεις το ποντίκι σου στην έναρξη να κάνεις κλικ, να το ξαναπας πάνω από το "Προγράμματα" μετά να το ξανασύρεις για να βγεις το πρόγραμμα που θέλεις και να το ανοίξεις...
Εντάξει, έτσι έμαθες, έτσι έμαθα, οι περισσότεροι έτσι έμαθαν... απλά μόνος μου πριν μερικά χρόνια παρατήρησα ότι το πληκτρολόγιο είναι πολύ πιο γρήγορο αν το συνηθήσεις...

@all

Όσο για τα apps που υπάρχουν στην start screen είναι apps.. και όχι full programs, φαντάσου ότι είναι ότι έχεις στο κινητό σου... μην περιμένετε να κάνετε παπάδες με αυτά... και επειδή είναι ακόμη "άγουρα" υπάρχουν πολλά κενά και γενικώς είναι ελειπής οι δυνατότητες τους.

Μπορείτε να πατήσετε από την έναρξη ή απο την start screen το win+i και θα βρείτε το power button ή εναλλακτικά μπορείτε να πατήσετε το win+l το οποίο σας πάει στην lock screen όπου και εκεί εμφανίζεται το power button...
Δεν είναι όπως το ξέραμε... παραξενεύει τους περισσότερους αλλά είναι πρακτικότερο από το ποντίκι.

(Έχω καταλήξει συμπερασματικά ότι οι παλαιότεροι χρήστες που είχαν χρόνια επαφή με παλαιότερα windows, είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, οι υπόλοιποι... νέοι χρήστες που τώρα μαθαίνουν δεν έχουν κάποιο πρόβλημα και σαν παράδειγμα έχω και τους γονείς μου... η πρώτη τους επαφή με pc ήταν με win8 consumer preview και επειδή έληξαν τους πέρασα win7 με παρακαλάνε κάθε μέρα να τους βάλω τα 8...)

Επεξ/σία από XPHSTOS_
  • Like 2
Δημοσ.

με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις

όταν επί 20 χρόνια είναι έτσι, και θέλουν να δημιουργήσουν απότομες ριζικές αλλαγές (καλές ή κακές), θα πέσει στραπατσάρισμα

ειδικά οι παλιοί χρήστες είναι αυτοί που έχουν περάσει από όλα τα στάδια αλλαγών. κι αν λένε ότι τα 8άρια δεν, ε τότε δεν. έχουν την ανάλογη εμπειρία, κι αυτό σημαίνει αρκετά (όπως δεν τα ΜΕ , δεν τα Vista, δεν έπεσαν έξω..)

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρέπει πρώτα να κάνεις κλικ στο desktop, διαφορετικά σου κλείνει το ενεργό παράθυρο ή να τα έχεις κλείσει πρώτα όλα. Μιλάμε για την επιτομή της πρακτικότητας... not! Χάθηκε ο κόσμος να εμφανίζεται το shut down στην charm bar δεξιά;

υπερβολικός στο 1ο :P

για το 2ο συμφωνώ...

όταν επί 20 χρόνια είναι έτσι, και θέλουν να δημιουργήσουν απότομες ριζικές αλλαγές (καλές ή κακές), θα πέσει στραπατσάρισμα

τους παίρνει να καθυστερήσουν κι άλλο όμως? ήδη κάποιοι λένε ότι το έχασε το τρένο η MS...
Δημοσ.

Χρησιμοποιω την τελικη εκδωση των Windows 8 απο τον Σεπτεβριο. Λοιπον, στον σταθερο με εχουν βολεψει απιστευτα....!!! Τα δοκιμασα σε tablet και σε Touch Screen desktop και δεν με βολεψε καθολου μπορω να πω........

Δημοσ.

τους παίρνει να καθυστερήσουν κι άλλο όμως? ήδη κάποιοι λένε ότι το έχασε το τρένο η MS...

ε, με βάση τον φρενήρη ρυθμό που έχει πάρει το τρένο που ονομάζεται "τεχνολογία",  τα εως τώρα δεδομένα δείχνουν πως ναι. δεν είναι λίγοι που περιμένουν τα επόμενα Windows

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω τι καταλαβες η καλυτερα τι θες να καταλαβεις

εχω πει οτι δουλεψα το metro κ τις apps του,δεν με βολεψαν καθολου,κρατησα το καλο κατ εμε υπολοιπο os κ επανεφερα το παλιο βολικοτερο για μενα κ για πολλους αλλους ui με το classic start

τωρα αν εσυ χρησιμοποιεις το modern κ παραμυθιαζεσαι οτι εχεις παει μπροστα καλα κανεις 

Αυτό ακριβώς που είπες. Όχι άμεσα, αλλά έμμεσα, σε αναγκάζει να ανεχτείς τις παπαριές της.

Θα 'θελα να ρωτήσω (επειδή ειλικρινά δε γνωρίζω), ποιοι είναι οι λόγοι (σοβαροί ή μη) για τους οποίους «πρέπει» να πάω από τα 7 στα 8 στο desktop.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ε, με βάση τον φρενήρη ρυθμό που έχει πάρει το τρένο που ονομάζεται "τεχνολογία",  τα εως τώρα δεδομένα δείχνουν πως ναι. δεν είναι λίγοι που περιμένουν τα επόμενα Windows

όταν λέω έχασε το τρένο εννοώ απέναντι στο android/ios...
Δημοσ.

@XPHSTOS_

λοιπον δοκιμασα λιγο να δουλεψω με search κ δεν ηταν ασχημα

βεβαια εξακολουθω να πιστευω οτι με ποντικι κ οπως εχω οργανωσει τα shortcuts μου δουλευω πιο γρηγορα ακοπα (παραδεχομαι βεβαια οτι δεν εχω καθολου καλη σχεση με το πληκτρολογιο)

θενξ παντως κ εσενα κ τον θρες

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε πεσει και καμια σφαλιαριτσα παιδες.... δουλεια δε γινεται να ξερετε.  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...