Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα να δεις αν εσυ βρισκεις πιο ευχρηστο το να σερνεις στην ακρη της οθονης την εφαρμογη που θες να κλεισεις απο το να πατας το χ τοτε sorry αλλα καπου ψυχαναγκαζεσαι 

σορρυ αλλά από αυτό το ποστ σου αυτό κατάλαβα.

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ektor7 κάνεις πλάκα, έτσι?

Τελειώνεις το post σου λέγοντας πώς η πλειοψηφία έχει πάντα δίκιο κλπ.

Προφανώς το λες ειρωνικά, εννοώντας πώς οι μειοψηφίες έχουν πάντα το δίκιο.

Αυτό φίλε δεν ισχύει πάντα, δεν είναι γενική αρχή.

Μην πετάς τέτοια "μαργαριτάρια". 

το κατάλαβα οτι τα λέει ειρωνικά και εννοεί οτι η πλειοψηφία δεν έχει πάντα δικαιο...Αλλα ειναι εντελώς άστοχο το παραδειγμα του για την ψηφο και την Ελλάδα αμα σκεφτείς οτι τα Windows 8 πάτωσαν παγκόσμια και οχι μονο στην Ελλάδα.
  • Like 1
Δημοσ.

το θέμα δεν ειναι οτι τα Windows 8 δεν ειναι καλά σαν λειτουργικό (Βλ Vista) αλλα οτι η Microsoft αφαίρεσαι πράγματα που βόλευαν πολλους που δεν έχουν την όρεξη να ξανακάτσουν να μάθουν το λειτουργικό απο την αρχή .... Δέν εχουν ολοι τον χρόνο ουτε την όρεξη να παιζουν με το που έβαλαν αυτο, και πως κάνω αυτο κτλπ, ειδικά αυτοι που ειναι αντικείμενο εργασίας ο υπολογιστής τους

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομιζω,εγω το πολυ να εχω 30 εφαρμογες στα win μου

οσες χρησιμοποιω συχνα ειναι pinned στην taskbar,οι λιγοτερο συχνα pinned στο start menu κ οι περιστασιακα στο programms

ουτε ψαχνω ουτε χρειαζεται να πληκτρολογω

φαντάσου, κάνετε το modern ui μεσανατολικό ενώ υπάρχει δυνατότητα να αποφεύγεις τη χρήση του χωρίς να βάζεις καν 3rd party old school start menu...

Κανένας δεν τους εμποδιζει.Ουτε και κανένας τους το επιβαλλει όμως.....

σίγουρα και μένα δεν μου εμποδίζει κανείς να χρησιμοποιώ το ποντίκι με το άλλο χέρι και μετά να λέω ότι είναι δύσχρηστο... :P
Δημοσ.

@thresh χρησιμοποιω το ποντικι οπως η πλειοψηφια των χρηστων κ μαλιστα ακοπα κ γρηγορα,γιατι να χρησιμοποιησω το search οταν ενα start menu μου επαναφερει την διεπαφη που με βολευει περισσοτερο?

αυτο που δεν εχεις καταλαβει μαλλον ειναι οτι δεν θα κατσω να μου επιβαλει η ms τις μλκες της αν δεν βρισκω σε αυτες καποια χρησιμοτητα

κ οπως βλεπεις δεν σκεφτομαι μονο εγω ετσι,η συντριπτικη πλειοψηφια δεν υιοθετει τα 8 κυριως γιατι το ui τους ειναι αγνωστο αλλα κ αντιπαραγωγικο αν το δουλεψεις

δεν πειραζει λιγο στραπατσο θα φανε ακομα κ θα αλλαξουν ροτα 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

η συντριπτική πλειοψηφία δεν ξέρει καν την επιλογή του πληκτρολογίου...

πχ διάβασα ότι έψαχνε κάποιος για να κάνει shutdown, προφανώς δεν ήξερε ότι με το alt+f4 εμφανίζεται το shutdown menu...

συμφωνώ ότι δεν βολεύει καθόλου η χρήση του moderun ui με το ποντίκι, αλλά από την στιγμή που έχω εναλλακτική δεν θα ασχοληθώ παραπάνω...

Δημοσ.

Όλο το νόημα είναι εδώ.

δεν ξερω τι καταλαβες η καλυτερα τι θες να καταλαβεις

εχω πει οτι δουλεψα το metro κ τις apps του,δεν με βολεψαν καθολου,κρατησα το καλο κατ εμε υπολοιπο os κ επανεφερα το παλιο βολικοτερο για μενα κ για πολλους αλλους ui με το classic start

τωρα αν εσυ χρησιμοποιεις το modern κ παραμυθιαζεσαι οτι εχεις παει μπροστα καλα κανεις 

Δημοσ.

Μου αρεσει που ξερεις ηδη και το ονομα των νεων windows... εισαι πολυ μπροστα.

Οσον αφορα τον αισχρο metro ui, μεχρι να ακουστουν οι προσευχες σου, και μεχρι να βγουν τα νεα windows (τα 9 οπως τα ονομασες), θα εχουν περασει τουλαχιστον 3 χρονια, οποτε το 2016 προς 2017, ισως και να μην υπαρχει desktop με κλασσικο ποντικι-πληκτρολογιο, αλλα με ενα ενιαιο touch screen μπροστα στο γραφειο σου. Αν δουμε την πορεια των smarphones μεσα σε 3-4 χρονια, οι αλλαγες ειναι τρομακτικες, αρα τοσο τρομακτικες αλλαγες μπορει να δεις και στο desktop.

Οποτε, κατσε και μαθε το ui, διοτι οταν θα βγουν τα 9 ; μπορει να μην εχουν καν κλασσικο desktop πλεον.

1) Aν συμπληρωθεί χρόνος και τα 8 έχουν αυτή την πορεία, βλέπω μέσα στο 2014 η MS να βγάζει τον πραγματικό διάδοχο των 7. Μην ξεχνάς πώς τα Vista βγήκαν το 2007 και εξαιτίας της "επιτυχίας" που είχαν σε λιγότερο από μια 2ετία (2009) κυκλοφόρησαν τα 7.

2) Η βιομηχανία των keyboard-mouse είναι πολύ ισχυρή για να δεχτεί την αχρήστευση των προϊόντων της. Μην ξεχνάς πώς και η ίδια η MS έχει σημαντικό μερίδιο και σε αυτό τον τομέα. Ξεχάστε λοιπόν τις πολύ extreme καταστάσεις. Το desktop θα παραμείνει desktop.

• Super Moderators
Δημοσ.

την ξέρει, αλλά δεν βολεύει..

ε ναι λογικό τον πρώτο καιρό να μην βολεύεται και να πηγαίνει με τον τρόπο που γνώριζε τόσα χρόνια...

πχ θέλω να συνηθίσω την αλλαγή γλώσσας με το winkey+space γιατί το alt+shift που χρησιμοποιώ τόσα χρόνια με νευριάζει επειδή αρκετές φορές φεύγει o cursor του keyboard από εκεί που γράφω...

Δημοσ.

η συντριπτική πλειοψηφία δεν ξέρει καν την επιλογή του πληκτρολογίου...

πχ διάβασα ότι έψαχνε κάποιος για να κάνει shutdown, προφανώς δεν ήξερε ότι με το alt+f4 εμφανίζεται το shutdown menu...

Xρόνια τώρα δεν ξέρει....μόνο που οταν τα ποσοστα του windows ξεπερνούσαν το 95%,κανένας δεν ασχοληθηκε μαζί τους. Τοτε δεν φαινόταν αστειο...

Τώρα όμως? Η ιδια πλειοψηφία που χρησιμοποιούσατε για να εκθειάσετε τα windows έγιναν άσχετοι και ανάπηροι...

Νομίζω περα από άδικο, ειναι και αντιφατικό,αναιρόντας και αμφιβάλλοντας για τα λόγια πολλών εδώ μέσα...

• Super Moderators
Δημοσ.

1) Aν συμπληρωθεί χρόνος και τα 8 έχουν αυτή την πορεία, βλέπω μέσα στο 2014 η MS να βγάζει τον πραγματικό διάδοχο των 7. Μην ξεχνάς πώς τα Vista βγήκαν το 2007 και εξαιτίας της "επιτυχίας" που είχαν σε λιγότερο από μια 2ετία (2009) κυκλοφόρησαν τα 7.

αρχές 2007 τα Vista, τέλη 2009 τα 7, λιγότερο από 3 χρόνια λοιπόν :P

η κλασική διάρκεια, μόνο τα XP προς Vista καθυστέρησαν...

Xρόνια τώρα δεν ξέρει....μόνο που οταν τα ποσοστα του windows ξεπερνούσαν το 95%,κανένας δεν ασχοληθηκε μαζί τους. Τοτε δεν φαινόταν αστειο...

Τώρα όμως? Η ιδια πλειοψηφεία πυ χρησιμοποιούσατε για να εκθειάσετε τα windows έγιναν άσχετοι και ανάπηροι...

Νομίζω περα από άδικο ειναι και αντιφατικό,αναιρόντας και αμφιβάλλοντας για τα λόγια πολλών εδώ μέσα...

πάντα χρησιμοποιούσα τον όρο PEBKAC...
Δημοσ.

αρχές 2007 τα Vista, τέλη 2009 τα 7, λιγότερο από 3 χρόνια λοιπόν :P

η κλασική διάρκεια, μόνο τα XP προς Vista καθυστέρησαν...

Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε κυκλοφόρησαν (μιλάω για κανονικές εκδόσεις) αλλά τα Vista τα πρωτοεγκατέστησα τον 4/07 και τα 7 τον 8/09. Εγώ βλέπω πώς με το ζόρι ξεπερνάμε την 2ετία :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...