Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

κοιτα να δεις αν εσυ βρισκεις πιο ευχρηστο το να σερνεις στην ακρη της οθονης την εφαρμογη που θες να κλεισεις απο το να πατας το χ τοτε sorry αλλα καπου ψυχαναγκαζεσαι

καταρχάς δεν ξέρεις πως τα χρησιμοποιεί ο καθένας...

το να έχει κάποιος δλδ win8 (χωρίς 3rd party για start button) και να μην χρησιμοποιεί καθόλου το Modern UI όπως το φαντάζεσαι, σου είναι απίθανο?

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η λογική είναι βάζουμε ό,τι καινούριο βγει.

Κάθε 2 εβδομάδες να έβγαινε λειτουργικό, κάποιοι θα το έβαζαν, ανεξάρτητα αν το προηγούμενο τους κάλυπτε.

• Like 3
Δημοσ.

Η λογική είναι βάζουμε ό,τι καινούριο βγει.

Κάθε 2 εβδομάδες να έβγαινε λειτουργικό, κάποιοι θα το έβαζαν, ανεξάρτητα αν το προηγούμενο τους κάλυπτε.

η λογικού του παραλόγου, που έχει εγκαθιδρυθει ως "normal" κι "εξελικτική"

• Like 1
Δημοσ.

@Thresh

οχι

κ εγω τα εχω κ λεω οτι ειναι καλο os αν του βαλεις aftermarket start menu

ομως εγω κ εσυ δεν ειμαστε ακριβως μεσοι καταναλωτες 

• Super Moderators
Δημοσ.

@Thresh

οχι

κ εγω τα εχω κ λεω οτι ειναι καλο os αν του βαλεις aftermarket start menu

ομως εγω κ εσυ δεν ειμαστε ακριβως μεσοι καταναλωτες

ναι αλλά το "κάλος στον εγκέφαλο" πήγαινε σε όλους που τα βρίσκουν το ίδιο εύχρηστα με τα 7, χωρίς καμία διευκρίνηση :P
  • Super Moderators
Δημοσ.

ok κανω edit k γραφω πλην thresh :P

ναι γιατί μόνο εγώ χρησιμοποιώ το windows "start menu" (παλίο και νέο) με search (typing) και όχι αναζητόντας με το ποντίκι :P
  • Super Moderators
Δημοσ.

ποσους εχεις δει πλην insomnia (αλλα κ εδω μεσα) να χρησιμοποιουν τo search για να τρεξουν εφαρμογες?

ποιος τους εμποδίζει να το κάνουν? και το αστείο, είναι πιο γρήγορο από το ψάχνεις με τον παραδοσιακό τρόπο του ποντικιού ακόμα και σε win7...
  • Like 2
Δημοσ.

Εκπληκτικο!

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο.

Και απο τη στιγμη που πανε για παταγωδη αποτυχια τα Windows 8, λογικα η Microsoft ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ. Θα αφαιρεσει απο τα Windows 9 το αισχρο νεο Metro UI shit και θα κινουνται στην κλασικη φιλοσοφια των Windows για desktop! Οπως ειναι αυτα των Windows 7 δηλαδη....

Αυτο που φωναζα οτι πρεπει να γινει δηλαδη απο την πρωτη στιγμη που τα ειδα τα 8. Και οι ελπιδες πλεον με τις πωλησεις των 8, ειναι ΠΟΛΥ μεγαλες.... B)

Μου αρεσει που ξερεις ηδη και το ονομα των νεων windows... εισαι πολυ μπροστα.

Οσον αφορα τον αισχρο metro ui, μεχρι να ακουστουν οι προσευχες σου, και μεχρι να βγουν τα νεα windows (τα 9 οπως τα ονομασες), θα εχουν περασει τουλαχιστον 3 χρονια, οποτε το 2016 προς 2017, ισως και να μην υπαρχει desktop με κλασσικο ποντικι-πληκτρολογιο, αλλα με ενα ενιαιο touch screen μπροστα στο γραφειο σου. Αν δουμε την πορεια των smarphones μεσα σε 3-4 χρονια, οι αλλαγες ειναι τρομακτικες, αρα τοσο τρομακτικες αλλαγες μπορει να δεις και στο desktop.

Οποτε, κατσε και μαθε το ui, διοτι οταν θα βγουν τα 9 ; μπορει να μην εχουν καν κλασσικο desktop πλεον.

• Like 3
Δημοσ.

ποιος τους εμποδίζει να το κάνουν? και το αστείο, είναι πιο γρήγορο από το ψάχνεις με τον παραδοσιακό τρόπο του ποντικιού ακόμα και σε win7...

δεν νομιζω,εγω το πολυ να εχω 30 εφαρμογες στα win μου

οσες χρησιμοποιω συχνα ειναι pinned στην taskbar,οι λιγοτερο συχνα pinned στο start menu κ οι περιστασιακα στο programms

ουτε ψαχνω ουτε χρειαζεται να πληκτρολογω

Δημοσ.

κοιτα να δεις αν εσυ βρισκεις πιο ευχρηστο το να σερνεις στην ακρη της οθονης την εφαρμογη που θες να κλεισεις απο το να πατας το χ τοτε sorry αλλα καπου ψυχαναγκαζεσαι 

οι εφαρμογές του μετρο ui  εχουν φτιαχτεί για ταμπλετες είναι ακριβως οι ιδιες με αυτές που τρέχουν τα winrt.Αν δεν τις γουσταρεις γιατι τις χρησιμοποιεις , υπαρχουν ολες οι desktop εφαρμογές που υπαρχουν και στα 7 οι οποίες κλεινουν απο το χ.

• Like 1
Δημοσ.

οι εφαρμογές του μετρο ui  εχουν φτιαχτεί για ταμπλετες είναι ακριβως οι ιδιες με αυτές που τρέχουν τα winrt.Αν δεν τις γουσταρεις γιατι τις χρησιμοποιεις , υπαρχουν ολες οι desktop εφαρμογές που υπαρχουν και στα 7 οι οποίες κλεινουν απο το χ.

ποιος σου ειπε οτι χρησιμοποιω το modern ui κ τις noobαδικες full screen apps του?

το ειδα,το δουλεψα καμποσο,ειδα οτι δεν βολευει κ το αφησα να σαπιζει στο παρασκηνιο

Δημοσ.

Κανένας δεν τους εμποδιζει.Ουτε και κανένας τους το επιβαλλει όμως.....

Χαχα αστειο...αλλά πιο αστείος ειναι ο κάλος στον εγκεφαλο που ενω εδώ δεν το αναφέρεις(άμεσα), σε προσβάλει όταν το αναφέρουν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...