Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραδοσιακά η MS με βάση την εως τώρα ιστορία , βγάζει ένα καλό κι ένα "κακό" λειτουργικό

ME κακο, ΧP καλο, Vista κακό, 7 καλό, 8 κακό (ως τώρα και δεν νομίζω να αλλάξει), άρα στατιστικά τα 9άρια θα είναι καλά

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τσαμπα καταναλωνουμε φαια ουσια για τα 8. ετσι κι αλλιως θα κριθουν στην αγορα. αφηστε να περασει κανα 6μηνο, και βλεπουμε που θα βρισκονται..!! 

η microsoft ετσι κι αλλιως κερδος θα βγαλει.....!! 

Δημοσ.

Το να ξεκινάς με κινούμενα Wallpapers στα vista να τα πετάς και στα 7 να εγκωμιάζεις το Aero και να καταλήγεις σε ένα 2 διαστάσεων λειτουργικό στα 8 κάποιοι το βλέπουν εξέλιξη.. οκ παίδες δικαίωμα σας φτιάξτε μόνο τους καθρέπτες γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει πάτε με την όπισθεν...

Οι τάσεις της μόδας διαμορφώνουν την αισθητική και κατ'επέκταση από τα ρουχα που κυκλοφορούν μέχρι και τα user interface παντού...

Κάποτε την εποχή του flash όλα τα site είχαν κίνηση στα πάντα, ήχους παντού και γενικά ήταν site που θα τα χαρακτήριζες σήμερα καλά αλλά πηγμένα...

Πλέον έχουμε περάσει σε καθάρα site με λιγοστές "κινήσεις" και effect και γενικά πιο minimal.

Έτσι και τα UI. Θυμάσαι το beryl στο Linux?

Παράθυρα που άνοιγαν και έκλειναν με φλόγες και άλλες τέτοιες μπούρδες...

Κατα την γνώμη μου το aero ήταν και είναι kits και το θεωρώ too much.

α) Αληθεια ποσοι απο την "πλειοψηφια" εχουν δουλεψει windows 8 πανω απο 15 μερες και δεν ειναι παπαγαλακια;

β) Αληθεια ποσοι που τα χρησιμοποιησαν δεν ειχαν στο μυαλο τους τα σκοπιμως αρνητικα reviews (π.χ. Steam) και δεν ηταν προκατειλημμενοι εξαρχης;

Αν μιλαμε εμπορικα τοτε ναι τα windows 8 μαλλον απετυχαν. Αν μιλαμε σαν λειτουργικο θεωρω οτι ειναι ενα βημα εμπρος προς την ενοποιηση της πλατφορμας των windows. Χωρις μαλιστα να χανεις σταθεροτητα,

Δεν θα μπορούσα να τα είχα πει καλύτερα.!

• Like 2
Δημοσ.

windows9337633.jpgΠροτεινω σε ολους windows 93' , αυτα με τις 10 δισκετες τις 3,25'' ιντσων...στο install ειναι το πακετο μετα ομως ειναι απλα...και λειτουργικα..10 πραγματακια ολα και ολα και κανεις την δουλεια σου...και απο Pc...δεν χρειαζεσαι ουτε μνημες ddr και πανω..ουτε καρτες γραφικων 32bit και πανω..ουτε cpu 486 και πανω...ακομα και σκληρο δισκο..πανω απο 20mb δεν νομιζω να χρειαζεται..

Δημοσ.

Εγω παντως σαν προταση συμφιλιωσης εχω να σας πω, να μαζευτουμε ολοι συνταγμα και........ να πλακωσουμε τους linouxades στο ξυλο αμα λαχει ναουμ.  :devil:

Φερτε και τα πισια σας ρε κοτες  :blink:

Παντως χτες το απογευματακι...... εσκασα μια Συνταγμα και τον μονον που ειδα, ηταν εναν ubuntu.

Μολις ειδε οτι ειχα αγριες διαθεσεις, την εκανε απο φιλελληνων προς μοναστηρακι και εξαφανιστηκε στο πληθος.

Και να φανταστειτε οτι ειχα το παλιο πισι μαζι μου με τα xp........... κοτες linouxades.

• Like 2
Δημοσ.

τι προγράμματα τρέχεις ;

avid media composer, after effects και αλλα παρατρχαμενα για video...

για να πω την αληθεια. δεν γνωριζω αν υποστηριζονται, και δε με απασχολει. δεν κανω κανενα κεφι να ξηλωσω τα 7αρια για να βαλω 8αρια. ακομα κι αν τα υποστηριξουν ολοι. να περασουν 2 χρονια για να δουμε τι παιζει, κι αν οι επισημοι πουν το οκ, τοτε μπορει και να τα βαλω σε dual boot...

Δημοσ.

Λες για κινουμενα wallpaper και aero Glass. Εμενα αυτα μου μοιαζαν παντα εφεδιλικια που καθυστερουν το συστημα. Τα Windows 8 ειναι πιο "Καθαρο" Λειτουργικο και με πολυ καλο Kernel.

Τα widget που λειπουν σε καποιους ειναι εκει στην νεα start screen.  π.χ. Καιρος

Η Δυνατοτητα touch που αγνοουν μερικοι σε λιγα χρονια θα ειναι standard. Απλα οι εταιριες hardware δεν βγαζουν πολλες και καλες οθονες ακομα. Το αν ειναι χρησιμο ρωτηστε ολους οσους πηραν ταμπλετες.

Η Ασφαλεια του λειτουργικου και ο τροπος που σε προστατευει απο τα Format εχει αναβαθμιστει σημαντικα. 

Η Διαχειριση μνημης δειχνει πιο σοβαρη και εχω ξεχασει το να παιζει κατι κατα περιπτωση.

Τελος, για αυτους που λενε περι αποψης πλειοψηφιας:

α) Αληθεια ποσοι απο την "πλειοψηφια" εχουν δουλεψει windows 8 πανω απο 15 μερες και δεν ειναι παπαγαλακια;

β) Αληθεια ποσοι που τα χρησιμοποιησαν δεν ειχαν στο μυαλο τους τα σκοπιμως αρνητικα reviews (π.χ. Steam) και δεν ηταν προκατειλημμενοι εξαρχης;

Αν μιλαμε εμπορικα τοτε ναι τα windows 8 μαλλον απετυχαν. Αν μιλαμε σαν λειτουργικο θεωρω οτι ειναι ενα βημα εμπρος προς την ενοποιηση της πλατφορμας των windows. Χωρις μαλιστα να χανεις σταθεροτητα,

Οι τάσεις της μόδας διαμορφώνουν την αισθητική και κατ'επέκταση από τα ρουχα που κυκλοφορούν μέχρι και τα user interface παντού...

Κάποτε την εποχή του flash όλα τα site είχαν κίνηση στα πάντα, ήχους παντού και γενικά ήταν site που θα τα χαρακτήριζες σήμερα καλά αλλά πηγμένα...

Πλέον έχουμε περάσει σε καθάρα site με λιγοστές "κινήσεις" και effect και γενικά πιο minimal.

Έτσι και τα UI. Θυμάσαι το beryl στο Linux?

Παράθυρα που άνοιγαν και έκλειναν με φλόγες και άλλες τέτοιες μπούρδες...

Κατα την γνώμη μου το aero ήταν και είναι kits και το θεωρώ too much.

Δεν θα μπορούσα να τα είχα πει καλύτερα.!

Μόνο που το βλέμμα της για το μεθαύριο,την κάνει να χάνει το σήμερα,ας υποστηρίξει το Native Usb 3 πρώτα όπως στα 7 και βλέπουμε για τα touch όταν θα έρθει η στιγμή να πληκτρολογούμε στα Monitors..

H αισθητική τους δεν ακολουθεί τις τάσεις μια εταιρία όπως η Ms που μπαίνει σε εκατομμύρια σπίτια διαμορφώνει τάσεις,και στην ανικανότητα της να υποστηρίξει λειτουργικά "το παραπάνω" που αν θέλεις το χρησιμοποιείς αν δεν θέλεις όχι, φθίνει συνεχώς,αλλά αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό δεν θα επιμείνω,

Εγώ βλέπω ένα λειτουργικό "κλειστού τύπου"πια,που προσπαθεί να μας εγκλωβίσει στις δικές του επιλογές και όχι στις δικές μας,για εμένα λοιπόν η εξέλιξη έχει ένα και μόνο χαρακτηριστικό,που είναι ν'ανοιγεις το δικό σου μυαλό σαν εταιρία να το κάνεις πιο ευρυγωνιο και συγχρόνως να παρασυρεις στην εξέλιξη αυτή και τους χρήστες σου.Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο στα υπόλοιπα μπορώ να δω την υποκειμενική ματιά του καθένα και ν' αναγνωρίσω ότι θέλετε..

Y.γ έχω μόνιμα 8 πια στον προσωπικό μου υπολογιστή ακριβώς γιατί το βλέμμα μου θέλω να είναι στο αύριο και όχι στο χθες απλά αμφισβητώ το αύριο που μας παρέχει η Ms τα 8 δεν είχαν λόγο ύπαρξης μέχρι στιγμής δεν μου δίνει το παραπάνω που χρειάζεται να μπω στην διαδικασία να ξεβολευτώ,θα το χαρακτηρίσω με την ρήση "άλλαξε ο Μανωλιος κ έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"σαν από φύση αισιόδοξος όμως θα τα ακολουθήσω και ας έχω ξεκινήσει από την αρχή να διαψεύδομαι..

Δημοσ.

windows9337633.jpgΠροτεινω σε ολους windows 93' , αυτα με τις 10 δισκετες τις 3,25'' ιντσων...στο install ειναι το πακετο μετα ομως ειναι απλα...και λειτουργικα..10 πραγματακια ολα και ολα και κανεις την δουλεια σου...και απο Pc...δεν χρειαζεσαι ουτε μνημες ddr και πανω..ουτε καρτες γραφικων 32bit και πανω..ουτε cpu 486 και πανω...ακομα και σκληρο δισκο..πανω απο 20mb δεν νομιζω να χρειαζεται..

Πω ρε μαν, ναι...! Έχουν και start Button...! :P Επιτέλους βρέθηκε το κατάλληλο λειτουργικό για τους haters των Windows 8...!

• Like 1
Δημοσ.

πραγματικα γελαω οταν μυαλωμενα τυπακια κ καλα υιοθετουν οτι τους πασαρει ο ενας κ ο αλλος ως προοδο η σωστο κ απο πανω την λενε κ σε οσους λενε το αυτονοητο

οχι δεν θα προσαρμοστω εγω στις μαρκετιστικες επιλογες της ms στο ονομα της ταχαμου εξελιξης οταν πασιφανως δεν υπαρχει εξελιξη αλλα οπισθοδρομηση 

τριπλες υπαρχουν κ αν δεν υπηρχαν υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες

προσωπικη μου γνωμη μου ολα αυτα προφανως

ειμαι πολυ σιγουρος οτι εκει στην ms αυτη την στιγμη ζυγιαζουν το ποσο θα μπορεσουν να στηριξουν ακομα το μαι ας οικοσυστημα που θελουν να φτιαξουν

λιγο fail ακομα στις πωλησεις κ θα το μαζεψουν το πραγμα

• Like 1
Δημοσ.

παραδοσιακά η MS με βάση την εως τώρα ιστορία , βγάζει ένα καλό κι ένα "κακό" λειτουργικό

ME κακο, ΧP καλο, Vista κακό, 7 καλό, 8 κακό (ως τώρα και δεν νομίζω να αλλάξει), άρα στατιστικά τα 9άρια θα είναι καλά

Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κακό λειτουργικό τα 8 επειδή σε κάποιους δεν αρέσει η εμφάνιση 

Τα vista δεν ήταν άσχημο λειτουργικό αλλά χαντακώθηκε επειδή την περίοδο που βγήκαν οι περισσότεροι είχαν μονοπύρηνο κάτω από 3ghz και 1 gb ram 

Tα Χp στην αρχή ήταν άθλια μετά το sp2 έστρωσαν 

Τα Me ήταν πραγματικά χαλιά λειτουργικό ο ορισμός της αστάθειας 

• Like 4
Δημοσ.

Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κακό λειτουργικό τα 8 επειδή σε κάποιους δεν αρέσει η εμφάνιση 

Τα vista δεν ήταν άσχημο λειτουργικό αλλά χαντακώθηκε επειδή την περίοδο που βγήκαν οι περισσότεροι είχαν μονοπύρηνο κάτω από 3ghz και 1 gb ram 

Tα Χp στην αρχή ήταν άθλια μετά το sp2 έστρωσαν 

Τα Me ήταν πραγματικά χαλιά λειτουργικό ο ορισμός της αστάθειας 

προς το παρών όμως, και πάντα με βάση τις πωλήσεις και τις κριτικές, είναι κακό λειτουργικό σε συνάρτηση με τα αντίστοιχα παρελθοντικά γεγονότα των προκατόχων του.

• Like 1
Δημοσ.

παραδοσιακα τα λειτουργικα της ms ετρωγαν θαψιμο στο launch τους (πλην των 7 που ηρθαν ως μανα εξ ουρανου απεναντι στα πολυ βαρια vista) δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο,παντα ομως πουλαγαν στην συνεχεια,προσωπικα πρωτη φορα βλεπω τοση αρνηση υιοθετησης απο τους καταναλωτες

απλα η ms υπερτιμησε την παντοδυναμια της η για να το πω καλυτερα τζογαρισε χοντρα εις γνωση της για να σπρωξει τις αλλες πλατφορμες της

ο πολυς κοσμος ουτε ινσομνια διαβαζει ουτε γενικοτερα ενημερωνεται για τον χωρο ουτε ειναι hater η fanboy ουτε δινει δεκαρα τι λειτουργικο εχει το μηχανακι του κ πολυ καλα κανει,προφανως βγηκε βρωμα οτι δεν ειναι ευχρηστα (που οντως δεν ειναι εκτος κ αν εχεις κάλο στον εγκεφαλο),συνυπολογισε την παγκοσμια οικονομικη κριση,συνυπολογισε τα 7 που δεν υστερουν καπου ενω ειναι πολυ καλο os αποδεκτο τοις πασι,τα νεα διαδοθηκαν απο το νετ κ τους πρωτους που εσπευσαν να τα βαλουν κ τωρα η ms πληρωνει το τιμημα της αλαζονειας της 

• Super Moderators
Δημοσ.

(που οντως δεν ειναι εκτος κ αν εχεις κάλο στον εγκεφαλο)

μην τα αρχίζουμε αυτά, γιατί άνετα μπορεί να γράψει η άλλη πλευρά ότι αυτοί που τα βρίσκουν δύσχρηστα είναι γιωτόμπαλα...
Δημοσ.

κοιτα να δεις αν εσυ βρισκεις πιο ευχρηστο το να σερνεις στην ακρη της οθονης την εφαρμογη που θες να κλεισεις απο το να πατας το χ τοτε sorry αλλα καπου ψυχαναγκαζεσαι 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...