ektor7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εγω διευκρινησα τη θεση μου.Ειτε τη δεχεσε ειτε οχι!Προσωπικά λιγο με απασχολεί! Φιλικά! Το να ξεκινάς με κινούμενα Wallpapers στα vista να τα πετάς και στα 7 να εγκωμιάζεις το Aero και να καταλήγεις σε ένα 2 διαστάσεων λειτουργικό στα 8 κάποιοι το βλέπουν εξέλιξη.. οκ παίδες δικαίωμα σας φτιάξτε μόνο τους καθρέπτες γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει πάτε με την όπισθεν...Κινουμενα wallpapers στα vista,τι εννοεις?Εχασα καποια επεισόδια?
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Χαχα προφανώς ! Τις ξέχασες τις φλόγες ? Το αγαπημένο μου.. Videowallpapers.. και 100δες desktop gadgets τα Vista. και κάτι άλλο που ήθελα να γράψω ανεβήκαν τα ubuntu ξέρεις γιατί ? όχι δεν έκαναν τόσο μεγάλη ανάπτυξη στο λειτουργικό τους απλά τα Win έχουν κατέβει τόσο χαμηλά που πλέον συμβιβάζεσαι με το κάπως διαφορετικό.. τώρα με την έλλειψη drivers κιόλας μην νομίζεις ότι έχουν μεγάλη απόσταση.. 1
DaveMurray Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 @ektor7 Το... dreamscene προφανώς... θα εννοεί... Δεν είμαι και σίγουρος όμως... 1
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 @ektor7 Το... dreamscene προφανώς... θα εννοεί... Δεν είμαι και σίγουρος όμως... +1 ναι δεν θυμόμουν ακριβώς πως τα είχε ονομάσει η Ms για να τα "πουλήσει" αλλά videowallpapers ήταν.
ektor7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ειχα δύο χρονια τα vista και αλλα δυο τα 7αρια,πως μου ξέφυγε κατι τετοιο.Αδικαιολογιτος! Thanks! Στα 8αρια δεν είναι συμβατό?
ektor7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Τα βρήκα, αύριο τα τεσταρω! Ευχαριστώ και πάλι! Υ.Γ.Τα gadgets λειτουργούν κανονικά και στα 8. Κάπου έχω δώσει και λινκ, αν ενδιαφέρεται καποιος,pm!
tipestwra Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 '' ..Το μερίδιο αγοράς των Windows 8 αυτή τη στιγμή είναι μόλις 2.67%,έχοντας αυξηθεί κατά 0.4% τον Φεβρουάριο. Καμία σχέση με τα Windows 7,που μετά από τέσσερις μήνες είχαν ήδη το 9% της αγοράς..'' αλλο ειναι να την κανεις με ελαφρα απο τα svista και αλλο απο τα 7 ! καμμια σχεση ... 1
navarino Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Τι να κάνουν οι καημενοι,οταν είσαι σ'ενα υποανάπτυκτο κράτος, οπως η Ιαπωνία και δεν έχεις τη τεχνολογία και τα μέσα, συμβιβαζεσαι με τη touchscreen! Και οσο για τους εξυπνακιδες,που θελουν να πιστευουν οτι ο κοσμος ειναι βλακας και δε καταλαβαινει ποιο ειναι το καλο και πιο οχι και θεωρουν οτι ειναι πρόβατο και δε ξερει να κρινει και απλα αναπαραγει,ενα εχω να σας πω! Αν ο κοσμος ηταν πράγματι ολα αυτα που περιγραφω,η Ελλάδα δε θα ηταν τωρα μια απο τις πιο πλούσιες και πιο ισχυρές χωρες του κοσμου!Και αυτο το οφείλουμε μονο στη σωστη κρίση του ψηφοφόρου που παντα με τη ψήφο του εχει διαλεξει ΠΆΝΤΟΤΕ το κατάλληλο ηγέτη και δεν εχει δώσει ποτε το δικαιομα να αμφισβητήσει κανείς τη σωστη και πάντα δίκαια κρίση του! Τέλος, η πλειοψηφία έχει παντα δικαιο,η γη ειναι επίπεδη και ο Γαλιλαίος να παει να να να να!!! Sent from my Nexus 7 using Insomnia Ektor7 κάνεις πλάκα, έτσι? Τελειώνεις το post σου λέγοντας πώς η πλειοψηφία έχει πάντα δίκιο κλπ. Προφανώς το λες ειρωνικά, εννοώντας πώς οι μειοψηφίες έχουν πάντα το δίκιο. Αυτό φίλε δεν ισχύει πάντα, δεν είναι γενική αρχή. Μην πετάς τέτοια "μαργαριτάρια".
ektor7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ektor7 κάνεις πλάκα, έτσι? Τελειώνεις το post σου λέγοντας πώς η πλειοψηφία έχει πάντα δίκιο κλπ. Προφανώς το λες ειρωνικά, εννοώντας πώς οι μειοψηφίες έχουν πάντα το δίκιο. Αυτό φίλε δεν ισχύει πάντα, δεν είναι γενική αρχή. Μην πετάς τέτοια "μαργαριτάρια". Όχι, το πόιντ δεν είναι ότι η μειοψηφία έχει δίκαιο, αλλα οτι η πλειοψηφία δεν κρίνει απο μόνη της,αλλα ακολουθα και αναπαράγει αυτα που τις πλασάρουν!Τώρα αν δε συμφωνεις μ'αυτο, οκ δικαιομα σου!Αυτο βλέπω,γνωρίζοντας λίγο απο παγκοσμια ιστορια και κοιτοντας τι γίνεται γυρο μου και στη χωρα που ζω! 2
NOTIOS1981 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το να ξεκινάς με κινούμενα Wallpapers στα vista να τα πετάς και στα 7 να εγκωμιάζεις το Aero και να καταλήγεις σε ένα 2 διαστάσεων λειτουργικό στα 8 κάποιοι το βλέπουν εξέλιξη.. οκ παίδες δικαίωμα σας φτιάξτε μόνο τους καθρέπτες γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει πάτε με την όπισθεν... Λες για κινουμενα wallpaper και aero Glass. Εμενα αυτα μου μοιαζαν παντα εφεδιλικια που καθυστερουν το συστημα. Τα Windows 8 ειναι πιο "Καθαρο" Λειτουργικο και με πολυ καλο Kernel. Τα widget που λειπουν σε καποιους ειναι εκει στην νεα start screen. π.χ. Καιρος Η Δυνατοτητα touch που αγνοουν μερικοι σε λιγα χρονια θα ειναι standard. Απλα οι εταιριες hardware δεν βγαζουν πολλες και καλες οθονες ακομα. Το αν ειναι χρησιμο ρωτηστε ολους οσους πηραν ταμπλετες. Η Ασφαλεια του λειτουργικου και ο τροπος που σε προστατευει απο τα Format εχει αναβαθμιστει σημαντικα. Η Διαχειριση μνημης δειχνει πιο σοβαρη και εχω ξεχασει το να παιζει κατι κατα περιπτωση. Τελος, για αυτους που λενε περι αποψης πλειοψηφιας: α) Αληθεια ποσοι απο την "πλειοψηφια" εχουν δουλεψει windows 8 πανω απο 15 μερες και δεν ειναι παπαγαλακια; β) Αληθεια ποσοι που τα χρησιμοποιησαν δεν ειχαν στο μυαλο τους τα σκοπιμως αρνητικα reviews (π.χ. Steam) και δεν ηταν προκατειλημμενοι εξαρχης; Αν μιλαμε εμπορικα τοτε ναι τα windows 8 μαλλον απετυχαν. Αν μιλαμε σαν λειτουργικο θεωρω οτι ειναι ενα βημα εμπρος προς την ενοποιηση της πλατφορμας των windows. Χωρις μαλιστα να χανεις σταθεροτητα, 5
atheatos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πάντως που κατέληξαν μερικοί. Απο τις διθυραμβικες δηλώσεις για την επιτυχία πωλήσεων το windows 8 πριν μερικούς μήνες ,στο οτι η Γη δεν ειναι επίπεδη και στον Γαλιλαιο. Κατάντια... ΥΓ. Η πλάκα ειναι, οτι οι περισσότεροι απο αυτούς ερχόντουσαν σε topic με Mac ή Linux και σου πετάγανε το "Mac και το Linux ειναι μειοψηφεια και η πλειοψηφία ξέρει καλύτερα και παίρνει windows" και αλλα τέτοια. Δε πειράζει όμως δίνουν πολυ γέλιο όπως τότε με το θέατρο σκιών που βλέπαμε μικροί.... 2
keysmith Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Η Δυνατοτητα touch που αγνοουν μερικοι σε λιγα χρονια θα ειναι standard. Απλα οι εταιριες hardware δεν βγαζουν πολλες και καλες οθονες ακομα. Το αν ειναι χρησιμο ρωτηστε ολους οσους πηραν ταμπλετες. κατ αρχάς ποιος είπε ότι το metro ui όταν έρθουν οι touch screen θα είναι/γίνει καλύτερο από το desktop περιβάλλον με ποντίκι και πληκτρολόγιο? Το touch θα έρθει (και καλώς να έρθει) και στα desktop pc. Επικουρικό θα είναι, δεν μπορεί σε λειτουργικότητα να αντικαταστήσει το ποντίκι πόσο μάλλον σε μεγάλες οθόνες (να τις γεμίζει και δαχτυλιές και να τεντώνεις τον δεξή βραχίονα του αγκώνα σου να πιάνεις την πάνω αριστερή γωνία.). Ελεος!! Με το ποντίκι θα συνεχίσεις να κάνεις κλικ όχι με το δάχτυλο, δεν είναι ταμπλέτα το PC που έχει οθονούλα 10' και δεν έχει πληκτρολόγιο. Που μπερδεύεστε? Μια χαρά ταιριάζει το touch και στο κλασσικό start που μπορούσε απλα να "βελτιωθεί" να είναι καλύτερο με touch αν είναι σημαντικό αυτό. PC με Touch οθόνες υπάρχουν από την εποχή των Vista σιγά τα ωά... Τι περιμένετε να αλλάξει (οι οπαδοί του metro ui) όταν έρθουν οι touch οθόνες δεν μπορώ να καταλάβω. Μονο στα πρωτάκια στο δημοτικό θα διευκολύνει και αυτά θα το βρεθούν όταν γίνουν δευτέρα. Μια χαρά κώλαγε το touch στο κλασσικό περιβάλλον αν χρειάζεται και όπου (κανα zoom/pan στο google maps και ούτε!). H ίδια η apple που το παίζει καινοτόμος και προχό (και κάπου είναι κιόλας) κάνει το αυτονόητο, έχει άλλο περιβάλλον σε desktop (mac PCs) με ποντίκι πληκτρολόγιο και άλλο σε tablets (ipads) που είναι για δάχτυλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα