Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows 8, MAΚΡΥΑ κι αγαπημενοι, τι μαρτυριο ειναι αυτο ρε παιδιά, τι ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ, ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΔΥΧΡΗΣΤΟ ταμπλετοστραφες πραμα ειναι αυτο.

10 μερες το παιδευα και τελικα τα παρατησα μπουχτισμενος απο τις βλακειες τους.

• Like 2
  • Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να τα κανω το aero styles και φρου φρου αρωματα, τα 8 δεν εχουν aero style και αλλα μπιχλιμπιδια και για αυτο ειναι γρηγορα και σταθερα,

Ειναι δυνατον να το πιστευεις πραγματικα αυτο?

Το aero δεν ειναι τιποτε αλλο απο τις διαφανειες οι οποιες ετσι και αλλιως ειναι ενεργοποιημενες αφου η taskbar των 8 ειναι ημιδιαφανης!

Η εξοικονομηση πορων ακομα και σε θεωρητικο επιπεδο ποιπον ειναι 0. Σε πρακτικο ετσι και αλλιως θα ηταν παντα 0 αφου ολοι εχουμε πλεον καρτες γραφικων που τα αναλαμβανουν αυτα. Δεν ειμαστε στη δεκαετια του 90.

ενω αν τρεχατε backtrack που για να ανοιξει η κλεισει καποιος το pc γραφει αυτη την εντολη στο  terminal window startx, η shutdown -h now αλλα ξεχασα οταν γραφετε εντολες στα linux για μια απλη διεργασια το παιζετε χακερς, τωρα ξαφνικα μια απλη στα 8 αλλαγη, δυσκολο το να κλεισει  καποιος το pc, τι να κανουμε? γουστα ειναι αυτα

Τι σχεση εχει παλι το backtrack?

Παρεπιπτοντως κλεινει μια χαρα απο το αντιστοιχο κουμπακι που ειναι ορατο και στο σημειο που θα περιμενε οποιοσδηποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί προσπαθούμε να πείσουμε, ο ένας τον άλλο και ο άλλος τον ένα; Δυστυχώς βλέπω ότι οι περισσότεροι προσπαθούν να επιβάλλουν απόψεις.

Σου αρέσουν; Τα εγκαθηστάς.

Δεν σου αρέσουν; Μένεις με ότι έχεις.

Τόσο απλό είναι. Το γιατί δεν έχουν μερίδιο αγοράς δεν μας αφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Windows 8, MAΚΡΥΑ κι αγαπημενοι, τι μαρτυριο ειναι αυτο ρε παιδιά, τι ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ, ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΔΥΧΡΗΣΤΟ ταμπλετοστραφες πραμα ειναι αυτο.

10 μερες το παιδευα και τελικα τα παρατησα μπουχτισμενος απο τις βλακειες τους.

αμα ήρθα με το νέο σου laptop εντάξει μην τα πετάς, κρίμα είναι. 

Βάλε ΄το classic shell. Με ένα απλό setup όσο να βάλεις ένα utility τα windows θα γίνουν όπως τα θυμάσαι περίπου (σαν 7 στο 95%)  μόνο που θα είναι πιο άσχημα (δεν θα έχουν αέρο, τα κουμπιά θα είναι επίπεδα αλλά οκ.. τα ίδια σε άσχημα). Θα μπουταρεις σε desktop! (θα ξεχάσεις το Metro UI) τίποτα δεν θα στο θυμίζει μονο στα δεξιά όταν βγαίνει η σαχλαμάρα θα έχεις το start metro και σαν υπομενού τα apps να τα τρέχεις από το start. 

Υ.Γ. Οταν κάνεις setup το classic shell βγάλε τα άλλα που πάει να βάλει (μην βαλεις classic IE, FE) και ρύθμισε το να είναι win 7 look (εχει και xp και άλλα).

startmenu3.png

ΣΩΘΗΚΑ!! θα τους κάνω donate στα σοβαρά!

Δημοσ.

Βάλε ΄το classic shell. Με ένα απλό setup όσο να βάλεις ένα utility τα windows θα γίνουν όπως τα θυμάσαι περίπου (σαν 7 στο 95%)  μόνο που θα είναι πιο άσχημα (δεν θα έχουν αέρο, τα κουμπιά θα είναι επίπεδα αλλά οκ.. τα ίδια σε άσχημα). Θα μπουταρεις σε desktop! (θα ξεχάσεις το Metro UI) τίποτα δεν θα στο θυμίζει μονο στα δεξιά όταν βγαίνει η σαχλαμάρα θα έχεις το start metro και σαν υπομενού τα apps να τα τρέχεις από το start. 

Υ.Γ. Οταν κάνεις setup το classic shell βγάλε τα άλλα που πάει να βάλει (μην βαλεις classic IE, FE) και ρύθμισε το να είναι win 7 look (εχει και xp και άλλα).

Καποιο ΑΣΦΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ και 100% ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ οτι δεν προκαλει παρενεργειες ή να τρωει εστω και 0.1% CPU resources, 3rd party προγραμμα που να βαζει και το aero υπαρχει?

Γιατι το ατιμο το aero δινει αλλη οντοτητα και δεν υπαρχει λογος να κάνεις πισωγυρισμα(τουλαχιστον εγω) στην εμφανιση.

Παντως η Microsoft θα τα βλεπει ολα αυτα, οτι μισουνε οι περισσοτεροι το Modern UI shit thing, οτι θελουν το START menu οπως ακριβως ηταν και οτι θελουν και το aerο. Οποτε δυσκολα να μην κανει πισω και να τα επαναφερει τα 2 τελευταια και να στειλει στον αγυριστο το 1ο.

Δημοσ.

startmenu3.png

Το classic shell το ξερω και το εχω ηδη δοκιμασει. Ομως δεν γουσταρω να τα χρησιμοποιησω τα 8 καθολου, ετσι για να παιρνει και ενα feedback η MS.

Δημοσ.

Σπουδάζω γραφιστική και Game Design το ίδιο και ο ξάδερφος μου στην Ιαπωνία και παντού δουλεύουν σε touch screens

Για το game design δεν γνωρίζω (αν και τα 3d προγράμματα που έχω δουλέψει και ο κώδικας που μπορεί να γράφει κάποιος, δεν νομίζω να βολεύει σε touch αλλά επειδή δεν γνωρίζω το δέχομαι).

Αλλά για την γραφιστή δεν υπάρχει περίπτωση να βολεύει το touch...

Δουλεύω σαν γραφίστας οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πως θα δούλευα καλύτερα με touch.

InDesign - Illustrator ή Photoshop...

Ακόμη και illustration να κάνεις που θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι σου... καλύτερη λύση απο ένα tablet (τύπου Wacom) δεν μπορώ να φανταστώ.

Το touch είναι ωραίο για να παρουσιάσεις μια δουλειά.

• Like 2
Δημοσ.

Σπουδάζω γραφιστική και Game Design το ίδιο και ο ξάδερφος μου στην Ιαπωνία και παντού δουλεύουν σε touch screens

Δουλεύουν και autocad σε touch screens?
Τι να κάνουν οι καημενοι,οταν είσαι σ'ενα υποανάπτυκτο κράτος, οπως η Ιαπωνία και δεν έχεις τη τεχνολογία και τα μέσα, συμβιβαζεσαι με τη touchscreen!:P

Και οσο για τους εξυπνακιδες,που θελουν να πιστευουν οτι ο κοσμος ειναι βλακας και δε καταλαβαινει ποιο ειναι το καλο και πιο οχι και θεωρουν οτι ειναι πρόβατο και δε ξερει να κρινει και απλα αναπαραγει,ενα εχω να σας πω!

Αν ο κοσμος ηταν πράγματι ολα αυτα που περιγραφω,η Ελλάδα δε θα ηταν τωρα μια απο τις πιο πλούσιες και πιο ισχυρές χωρες του κοσμου!Και αυτο το οφείλουμε μονο στη σωστη κρίση του ψηφοφόρου που παντα με τη ψήφο του εχει διαλεξει ΠΆΝΤΟΤΕ το κατάλληλο ηγέτη και δεν εχει δώσει ποτε το δικαιομα να αμφισβητήσει κανείς τη σωστη και πάντα δίκαια κρίση του!

Τέλος, η πλειοψηφία έχει παντα δικαιο,η γη ειναι επίπεδη και ο Γαλιλαίος να παει να να να να!!!

Sent from my Nexus 7 using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Για το game design δεν γνωρίζω (αν και τα 3d προγράμματα που έχω δουλέψει και ο κώδικας που μπορεί να γράφει κάποιος, δεν νομίζω να βολεύει σε touch αλλά επειδή δεν γνωρίζω το δέχομαι).

Αλλά για την γραφιστή δεν υπάρχει περίπτωση να βολεύει το touch...

Δουλεύω σαν γραφίστας οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πως θα δούλευα καλύτερα με touch.

InDesign - Illustrator ή Photoshop...

Ακόμη και illustration να κάνεις που θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι σου... καλύτερη λύση απο ένα tablet (τύπου Wacom) δεν μπορώ να φανταστώ.

Το touch είναι ωραίο για να παρουσιάσεις μια δουλειά.

Παιδιά σόρρυ που άργησα να απαντήσω, το 3d development δεν είναι game development για να έχει κώδικα, όσο για τον χειρισμό τον προγραμάτων, εικονικό πληκρολόγιο για να δώσεις της συντεταγμένες και multitouch για περιστρογή του αντικειμένου ή για αυξομίώση των τιμών, ζούμ και ένα σορό άλλα πράγματα, δεν είπα οτι χρισημοποιούμε αποκληστικά οθόνες αφής, αλλά ένα μεγάλο κομάτι της ολοκλήρωσης και της επίδειξης στον καθηγητή γίνετε με touch σε zbrush ακόμα περισσότερο...Και ναι έχουμε και stylous 

Δημοσ.

Τι να κάνουν οι καημενοι,οταν είσαι σ'ενα υποανάπτυκτο κράτος, οπως η Ιαπωνία και δεν έχεις τη τεχνολογία και τα μέσα, συμβιβαζεσαι με τη touchscreen! :P

Και οσο για τους εξυπνακιδες,που θελουν να πιστευουν οτι ο κοσμος ειναι βλακας και δε καταλαβαινει ποιο ειναι το καλο και πιο οχι και θεωρουν οτι ειναι πρόβατο και δε ξερει να κρινει και απλα αναπαραγει,ενα εχω να σας πω!

Αν ο κοσμος ηταν πράγματι ολα αυτα που περιγραφω,η Ελλάδα δε θα ηταν τωρα μια απο τις πιο πλούσιες και πιο ισχυρές χωρες του κοσμου!Και αυτο το οφείλουμε μονο στη σωστη κρίση του ψηφοφόρου που παντα με τη ψήφο του εχει διαλεξει ΠΆΝΤΟΤΕ το κατάλληλο ηγέτη και δεν εχει δώσει ποτε το δικαιομα να αμφισβητήσει κανείς τη σωστη και πάντα δίκαια κρίση του!

Τέλος, η πλειοψηφία έχει παντα δικαιο,η γη ειναι επίπεδη και ο Γαλιλαίος να παει να να να να!!!

αυτά που γράφεις τα διαβάζεις πρώτα?
Δημοσ.

Rush13, προφανώς ο ektor7, θα αστειεύεται με τα λεγόμενα του στο μήνυμα που απόρησες... Στην αρχή, απόρησα και εγώ, αλλά μετά είπα ότι ίσως το κάνει για πλάκα... 

Δεν μπορεί να ισχύουν αυτά που γράφει, εκτός και αν... ζει σε... διαφορετική ελλάδα, ενός άλλου πλανήτη... Σε περίπτωση που όντως... σοβαρολογεί, τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά, και δεν σχολιάζω... Δεν χρειάζεται... ;) Κάτι μου λέει, χωρίς να είμαι όμως ο δικηγόρος του, πως προσπαθεί... έξυπνα (βρώμικα) να αντικρούσει την άποψη ότι το σύνολο στην περίπτωση των Windows 8,  σφάλει... Το κάνει άτσαλα όμως, σχεδόν... άκυρα...

(εν δυνάμη πλούσια χώρα μπορούμε να είμαστε, αλλά προφανώς, δεν εκμεταλλευόμαστε ότι ορυκτό πλούτο, κτηνοτροφία, γεωργία κτλ κτλ έχουμε [εμείς για εμάς και μόνο]...άρα στην ουσία δεν είμαστε "πλούσια" χώρα...)

Καλό θα ήταν επίσης, φίλε... ektor7, να μην προσβάλεις τους άλλους τόσο χυδαία, αποκαλώντας τους ηλίθιους... Κράτα τουλάχιστον τους τύπους...  Έκανε μια ερώτηση το παλικάρι... Πρέπει να αποκαλέσεις την ερώτηση του, ηλίθια, δλδ τον ίδιο...; Ντροπή δεν νομίζεις...;

• Like 2
Δημοσ.

Οχι και ατσαλα!!!

Παρτο πίσω αμέσως και ζητα και συγνωμη!:P

Το να κανει καποιος,μια ηλίθια ερώτηση δε συνεπάγεται οτι είναι ηλίθιος, οποταν χαρακτηρίζοντάς την ερώτηση δε χαρακτηριζω και αυτό που εκανε την ερωτηση με το ιδιο επίθετο!;)

Δημοσ.

Υπεκφυγές.... Μην προσπαθείς να το καλύψεις, εκτός και αν όντως μας περνάς για αυτό που έγραψες...

Προς moderators: διαγράψτε τα offtopic μου, εφόσον και αν δείτε πως συντρέχει λόγος... Απλά ήθελα να σχολιάσω αυτό που εγώ βρίσκω ανάρμοστο...

Δημοσ.

Το να ξεκινάς με κινούμενα Wallpapers στα vista να τα πετάς και στα 7 να εγκωμιάζεις το Aero και να καταλήγεις σε ένα 2 διαστάσεων λειτουργικό στα 8 κάποιοι το βλέπουν εξέλιξη.. οκ παίδες δικαίωμα σας φτιάξτε μόνο τους καθρέπτες γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει πάτε με την όπισθεν...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...