eko13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Aμα πηγαινουν χειροτερα και απο Vista καταλαβαινεις... Βεβαια ιστορικα οποια εκδοση βγηκε μετα απο επιτυχημενο λειτουργικο πατωσε και επανεκαμψε με την επομενη εκδοση, οποτε παμε για τα 9 χαχαχα
AnacronPhoenix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 η apple δε κραταει πουθενα το συνολο της αγορας αυτα ομως ειναι εξειδικευμενες εργασιες στις οποιες ηδη υπαρχουν διαφορες λυσεις για τους επαγγελματιες δε μπορεις ομως με βαση αυτο να το κανεις mainstream και κακα τα ψεματα δε γινεται για αυτο, αλλα για να διαφημισει η ms οτι βγαζει κινητα και tablet ασε που κανενας που σχεδιαζει κατι σε cad δε θα το κανει καλα αφηνοντας δαχτυλιες στις οθονες.. το touch ειναι λυση αναγκης εκτος σπιτιου οπως ειναι τοσα χρονια το touchpad στα λαπτοπ , δε μπορει να γινει πρωτη επιλογη και ολα να φτιαχνονται με βαση αυτο το σκεπτικο φιλικα Γιωργος Σπουδάζω γραφιστική και Game Design το ίδιο και ο ξάδερφος μου στην Ιαπωνία και παντού δουλεύουν σε touch screens
DaveMurray Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 για να το διασκεδάσουμε και λίγο, να πέσουν και οι τόνοι, πραγματικά η MS πάει να φέρει.... την επανάσταση... Μου θυμίζει το όλο θέμα με τις... θαυματουργές, ξεκούραστες "touch" οθόνες, τον.... Tony Stark (iron man), με τις χειρονομίες με τα χέρια που έκανε όταν πχ δούλευε με τον.... "φίλο" του υπολογιστή "τζάρβις" Τι ωραία, τι καλά
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Σπουδάζω γραφιστική και Game Design το ίδιο και ο ξάδερφος μου στην Ιαπωνία και παντού δουλεύουν σε touch screens touchscreens με τα δάχτυλα; σχεδιάζεις με τα δάχτυλα;
kirileman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Σπουδάζω γραφιστική και Game Design το ίδιο και ο ξάδερφος μου στην Ιαπωνία και παντού δουλεύουν σε touch screens Δουλεύουν και autocad σε touch screens?
Haldol Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 "ΦΙΛΤΕΤΑ, ΦΙΛΤΑΤΕ γκαβέ, αντί να κάνεις 2 click (start orb & search box) τώρα κάνεις ένα click εκεί στην γωνία που ήταν η orb, σου εμφανίζετε το modern UI ένα click εκεί και μετά πληκρολογείς καυευθείαν!!!)". Να σε ενημερώσω ότι στα Windows 7 η αναζήτηση είναι ένα κλικ μόνο. Orb και γράφεις. Ή WinKey και γράφεις. Δε χρειάζεται να κάνεις κλικ μέσα στο πεδίο αναζήτησης.
Black Demis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Σπουδάζω γραφιστική και Game Design το ίδιο και ο ξάδερφος μου στην Ιαπωνία και παντού δουλεύουν σε touch screens πρέπει να έχεις μαγικά δάχτυλα δεν εξηγείται αλλιώς κάποιος να σχεδιάζει με δάχτυλα και να πετύχει και κάτι παραπάνω από μια μουντζούρα η είναι θεός η τα δάχτυλα του είναι ποιο λεπτά από στυλό..... εκτός και αν δουλεύει με επαγγελματική γραφίδα σε πανάκριβο wacom digitizer αυτό όμως δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που λέμε για να το διασκεδάσουμε και λίγο, να πέσουν και οι τόνοι, πραγματικά η MS πάει να φέρει.... την επανάσταση... Μου θυμίζει το όλο θέμα με τις... θαυματουργές, ξεκούραστες "touch" οθόνες, τον.... Tony Stark (iron man), με τις χειρονομίες με τα χέρια που έκανε όταν πχ δούλευε με τον.... "φίλο" του υπολογιστή "τζάρβις" Τι ωραία, τι καλά εκεί την 80% της δουλειάς την έκανε το "τζάρβις" για αυτό και ήταν τόσο ξεκούραστα
Ven0m Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Να σε ενημερώσω ότι στα Windows 7 η αναζήτηση είναι ένα κλικ μόνο. Orb και γράφεις. Ή WinKey και γράφεις. Δε χρειάζεται να κάνεις κλικ μέσα στο πεδίο αναζήτησης. προς ενημέρωση σου το ιδιο ακριβώς συμβαινει και στα Windows 8 πατάς το WinKey και γράφεις κατευθείαν ή αν είσαι στο Metro απλά γράφεις
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Προφανως στην Microsoft ειναι τόσο αυτάρεσκοι που νομιζουν οτι ο κοσμος ειναι υποχρεωμενος να ακουλουθησει τις τασεις καποιων απο τα τμηματα marketing- design και να κανουν reinvent τα usability/learning curve με τα δικά τους πρότυπα. Ας το κάνουν εκεί και μετά βλέπουμε - ή εναλακτικά ας βγάλουν εναν τυπο συσσκευης με προσιτό κόστος να εξικειωθεί ο κόσμος και πάλι εδώ είμαστε. Στην τελική εμείς τους αξιολογούμε - ας μας δώσουν κάτι να μας ικανοποιήσει όλους.
Haldol Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 προς ενημέρωση σου το ιδιο ακριβώς συμβαινει και στα Windows 8 πατάς το WinKey και γράφεις κατευθείαν ή αν είσαι στο Metro απλά γράφεις Το γνωρίζω αγαπητέ... Windows 8 έχω. Ούτε είπα πουθενά ότι δε συμβαίνει αυτό, έτσι δεν είναι; Απλά το παιδί στο οποίο απάντησα έλεγε ότι τα Windows 7 έχουν διαφορετική συμπεριφορά, πράγμα που δεν ισχύει.
soulnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 οσο δεν υποστηριζονται απο τα προγραμματα που δουλευω εγω, τα θεωρω ανυπαρκτα. τοσο απλα.
vaggospat13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 οσο δεν υποστηριζονται απο τα προγραμματα που δουλευω εγω, τα θεωρω ανυπαρκτα. τοσο απλα. τι προγράμματα τρέχεις ;
MJBulls23 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Σπουδάζω γραφιστική και Game Design το ίδιο και ο ξάδερφος μου στην Ιαπωνία και παντού δουλεύουν σε touch screens πρέπει να έχεις μαγικά δάχτυλα δεν εξηγείται αλλιώς κάποιος να σχεδιάζει με δάχτυλα και να πετύχει και κάτι παραπάνω από μια μουντζούρα η είναι θεός η τα δάχτυλα του είναι ποιο λεπτά από στυλό..... εκτός και αν δουλεύει με επαγγελματική γραφίδα σε πανάκριβο wacom digitizer αυτό όμως δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που λέμε Καλο θα ηταν να δωσει μια απαντηση γιατι θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα. 2
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 μπορει ο ανθρωπος να σχεδιαζει με τις ακρες των νυχιων δαχτυλων του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα