pantelis21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Τα windows 8 δεν είναι ούτε για touch. Τα windows 7 ήταν ωραία ενώ τα 8 μοιάζουν σα ξεπλυμενα 8αριά. Ναι είναι πιο ελαφριά αλλά απαίσια. Για touch το android παραδίδει μαθηματα και η σύγκριση με τα κινητά που έχουν windows απλά στρέφεται φανατικό στο android μιας που εξ αρχής φτιάχτηκέ για οθόνες αφής 2
AnacronPhoenix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μου φαίνεται ότι δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο κόσμος, παγκόσμια μιλάει, και όταν "μιλάει" φαίνονται ποιες είναι οι προτιμήσεις του.... Μου φαίνεται επίσης, ότι πολλοί από εσάς, υποστηρίζουν μόνο την προσωπική τους γνώμη, και αφού "νομίζουν" πως προσωπικά αυτοί έχουν δίκιο, αυτομάτως, κάνουν την.... άποψη τους "παγκόσμια", και παραμυθιάζονται πως αφού πιστεύουν εκείνοι κάτι, ισχύει αυτομάτως και για τον υπόλοιπο πλανήτη... Μου φαίνεται ότι κάποιοι, θα πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους, και να κοιτάξουν το τι προτιμάει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, και ποια είναι η γνώμη του.... Αν νομίζει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, πως τα Windows 8, δεν είναι καλά... δεν είναι καλά ρε παιδί μου, χωνέψτε το όσο και αν σας ενοχλεί προσωπικά, η όσο και αν λανθασμένη σας φαίνεται η συνολική γνώμη, ο συνολικός αέρας ρε παιδί μου για τα Windows 8... Πχ, εμένα δεν μου αρέσει χμ χμ... το Ubuntu (παράδειγμα μόνο είναι, ηρεμήστε ubunt-αδες).... Δεν αρέσει και σε μια αξιόλογη μερίδα κόσμου στο Linux... Και όμως... το Ubuntu, είναι διαδεδομένο, μόδα, πουλάει, χρησιμοποιείται... Για κάποιον λόγο, οι χρήστες το προτιμούν... Είναι όλοι λάθος, και δεν είμαστε προσωπικά εμείς; Μην βαφτίζετε την προσωπική σας γνώμη ως παγκόσμια... ότι ισχύει για όλους... Τον εαυτό σας εκπροσωπείτε... Και εμένα μου αρέσουν πολλά στοιχεία στα Windows 8, είναι πολύ καλό λειτουργικό, αλλά έχει κάποια πράγματα που προσωπικά δεν μου αρέσουν... Αυτό είναι άσχετο όμως, όταν βλέπουμε τον... αέρα του νέου αυτού λειτουργικού παγκόσμια.... Τι στο διάκο δλδ.... Πρέπει εμείς να είμαστε προσωπικά σωστοί, και όλος ο κόσμος δεν είναι...; Αν είναι παρεξηγημένα τα Windows 8, είναι γιατί κάτι δεν αρέσει στον κόσμο... Αν είναι λάθος η όχι, δεν το κρίνω, αυτό βγαίνει σαν σούμα... Γιατί ενοχλείστε...; ++ Αν ακούσεις το σύνολο των παραπόνων βάση των οποίων δεν αρέσουν και δεν εγκρείνουν τα 8 είναι γελοία... -Δεν έχει start orb... "1ον κάγκουρα του ελέους, όταν άλλαξαν απο start tab (των XP) σε orb" αν θυμάσε κι άλλοι ομοιδεάτες σου την είχαν κάψει την μπαλίτσα, τώρα ξαφνικά την συνηθίσατε και την θεωρούμε top, την ρουτίνα σας μέσα. 2ον έβγαλαν την start orb και αντί για αριστερά σε μία μπιλίτσα πρέπει να πας δεξιά οπου θα εμφανιστεί η μπάρα (σαν να έχει δλδ την start orb και να έχει ρυθμίσει την μπάρα να κρύβετε), γιατί έγεινε αυτό? Γιατί θέλουν όλες οι ρυθμίσεις των integrated προγραμμάτων αλλά και του συστήματος να έχουν μια βασική μπάρα ελένχου που αλλάζει πληροφορίες σύμφωνα με το τι προβάλει η οθόνη σου ως κύριο σχοιχείο και να μην χριάζετε ο χρήστης να τρέχει και να ψάχνει αριστερά και δεξιά". -Δεν έχει search γιατί εβγαλάν το start orb... "ΦΙΛΤΕΤΑ, ΦΙΛΤΑΤΕ γκαβέ, αντί να κάνεις 2 click (start orb & search box) τώρα κάνεις ένα click εκεί στην γωνία που ήταν η orb, σου εμφανίζετε το modern UI ένα click εκεί και μετά πληκρολογείς καυευθείαν!!!)". -Δεν βρήσκω το shut down... "Καλώς τον λοιπόν, πάμε πάλι όπως όταν μάθαινες την άλφα βήτα, 1 κίνηση, 2 click (στα 7, κάτω δεξιά-->start orb--->shut down arrow-->choose), τωρα στα 8 πάμε κάτω αριστερά-->settings-->power-->choose!!! (ακούγεται και ποιο λογικό )". -Γιατί το modern UI στο Desktop μου?... "ΝΑΙ ΛΕΓΕΤΕ MODERN και ΟΧΙ METRO πλέον..." "1ον γιατί θέλουν να εξελιχθείς αγοράζοντας μια οθόνη αφής, όλα πλέον είναι αφής, γιατί όχι και το pc σου(?) μπορείς να κάνεις καθημερινά task πολύ ποιο γρήγορα. 2ον γιατί όταν μεγαλώσει το store που θα γίνει και αυτό, είπαν γιατί ο desktop user να μην μπορεί να επωφελιθεί από κάποια μικρό προγράμματα που το tablet θα έχει την ευκεριά να αξιοποιήσει(?). Για να μεγαλώσει το eco-system μεταξύ windows 8, windows phone 8 και xbox Infinity". -Γιατί δεν κράτησαν και την start orb?... "ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ!!! Εχουν την ακρειανή μπάρα, δεν μποροούν να έχουν σε ένα σύστημα 2 πατέντες που κάνουν αυτήν την δουλειά, με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να φοράμε και δύο ρολόγια, ένα στο δεξί και ένα στο αριστερό σε περίπτωση που δεν μπορούμε να συνηθίσουμε (γιατί δεν προσπαθίσαμε) το ένα απο τα δύο". 3
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 "1ον γιατί θέλουν να εξελιχθείς αγοράζοντας μια οθόνη αφής, όλα πλέον είναι αφής, γιατί όχι και το pc σου(?) μπορείς να κάνεις καθημερινά task πολύ ποιο γρήγορα. σε αυτη εδω τη προταση υπαρχει ενα φοβερο λαθος.. σιγα μη σηκωσω τα χερια μου απο το γραφειο για να χαιδευω την 23αρα οταν κανω μικροσκοπικες κινησεις ελαχιστων εκατοστων με το ποντικι ολο αυτο μου θυμιζει ενα αλλο "οραμα" που ειχε η ms , το kinect με το οποιο προσπαθησε αποτυχημενα να αντιγραψει το wii , αλλα το εκανε τοσο λαθος.. το ιδιο γινεται και με οτιδηποτε εχει να κανει και με φορητες touch συσκευες, οπου οπως ειπωθηκε το android παραδιδει μαθηματα.. 3
21century Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το είχα αναφέρει στο φόρουμ οτι θα κατέληγαν ως πατατα.Αφήστε που και οι ταμπλέτες της είναι πανάκριβες ακόμα και από το iPad..
go.george Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ++ Αν ακούσεις το σύνολο των παραπόνων βάση των οποίων δεν αρέσουν και δεν εγκρείνουν τα 8 είναι γελοία... -Δεν έχει start orb... "1ον κάγκουρα του ελέους, όταν άλλαξαν απο start tab (των XP) σε orb" αν θυμάσε κι άλλοι ομοιδεάτες σου την είχαν κάψει την μπαλίτσα, τώρα ξαφνικά την συνηθίσατε και την θεωρούμε top, την ρουτίνα σας μέσα. 2ον έβγαλαν την start orb και αντί για αριστερά σε μία μπιλίτσα πρέπει να πας δεξιά οπου θα εμφανιστεί η μπάρα (σαν να έχει δλδ την start orb και να έχει ρυθμίσει την μπάρα να κρύβετε), γιατί έγεινε αυτό? Γιατί θέλουν όλες οι ρυθμίσεις των integrated προγραμμάτων αλλά και του συστήματος να έχουν μια βασική μπάρα ελένχου που αλλάζει πληροφορίες σύμφωνα με το τι προβάλει η οθόνη σου ως κύριο σχοιχείο και να μην χριάζετε ο χρήστης να τρέχει και να ψάχνει αριστερά και δεξιά". -Δεν έχει search γιατί εβγαλάν το start orb... "ΦΙΛΤΕΤΑ, ΦΙΛΤΑΤΕ γκαβέ, αντί να κάνεις 2 click (start orb & search box) τώρα κάνεις ένα click εκεί στην γωνία που ήταν η orb, σου εμφανίζετε το modern UI ένα click εκεί και μετά πληκρολογείς καυευθείαν!!!)". -Δεν βρήσκω το shut down... "Καλώς τον λοιπόν, πάμε πάλι όπως όταν μάθαινες την άλφα βήτα, 1 κίνηση, 2 click (στα 7, κάτω δεξιά-->start orb--->shut down arrow-->choose), τωρα στα 8 πάμε κάτω αριστερά-->settings-->power-->choose!!! (ακούγεται και ποιο λογικό )". -Γιατί το modern UI στο Desktop μου?... "ΝΑΙ ΛΕΓΕΤΕ MODERN και ΟΧΙ METRO πλέον..." "1ον γιατί θέλουν να εξελιχθείς αγοράζοντας μια οθόνη αφής, όλα πλέον είναι αφής, γιατί όχι και το pc σου(?) μπορείς να κάνεις καθημερινά task πολύ ποιο γρήγορα. 2ον γιατί όταν μεγαλώσει το store που θα γίνει και αυτό, είπαν γιατί ο desktop user να μην μπορεί να επωφελιθεί από κάποια μικρό προγράμματα που το tablet θα έχει την ευκεριά να αξιοποιήσει(?). Για να μεγαλώσει το eco-system μεταξύ windows 8, windows phone 8 και xbox Infinity". -Γιατί δεν κράτησαν και την start orb?... "ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ!!! Εχουν την ακρειανή μπάρα, δεν μποροούν να έχουν σε ένα σύστημα 2 πατέντες που κάνουν αυτήν την δουλειά, με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να φοράμε και δύο ρολόγια, ένα στο δεξί και ένα στο αριστερό σε περίπτωση που δεν μπορούμε να συνηθίσουμε (γιατί δεν προσπαθίσαμε) το ένα απο τα δύο". Καλα... περα απο τον τροπο σου που ειναι περα ως περα ερριστικος τα επιχειρηματα τα σου ειναι λεπτα... Κολλας σε 1-2 πραγματα πχ στοstart button... Εκτος του οτι με ζαλισες απο γωνια σε γωνια για να κανω καποια απο τα πιο απλα πραγματα, ακομα δεν μας ειπες πως μπορεις να βαλεις φακελους στο μενου. Π.χ. εναν φακελο με τα downloads σου, εκτος και εαν εγω θα πρεπει να θυμαμαι ολες τις ονομασιες ολων των φακελων μου και να τους γραφω καθε φορα στην αναζητηση... Σε ποια γωνια ειπαμε ειναι αυτη??? Επισης εαν εγω θελω να περιηγηθω στα προγραμματα μου θα πρεπει να περασω και να κανω scrolling (εστω και με το δακτυλο) πανω απόλα τα εικονιδια καθε μορφης και εφαρμογης του office... Γενικα αμα εχεις χρονο να τα ξυνεις εχεις χρονο και για τα win 8 απ'οτι καταλαβα... Τα δε live tiles που αλλαζουν μορφη ειναι ενας πολυ καλος τροπος για να σε μπερδεψουν και να μην μπορεις να θυμασαι τη μορφη του εικονιδιου της εφαρμογης που ψαχνεις.... Αλλα οχι, οτι ειναι καινουριο ειναι και wow... ΦΙΛΤΑΤΕ, δε σε δουλευουμΕ... Απλα οταν κανεις μια μεταβαση δινεις την επιλογη στον χρηστη να επιλεξει το καινουριο εναντι του παλιου... Δεν μπαστερδευεις ενα παλιο λειτουργικο με ενα νεο... Πχ το iphone (Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου) οταν εισηγαγε την οθονη αφης δεν ειχε απο κατω ενα πληκτρολογιο..... Οποτε εαν ηθελες να πας στην αφη επρεπε να εγκαταλειψεις συνειδητα το παλαιο.... Edit: qsis εδω εχεις τεραστιο δικιο.... η αφη δεν ειναι πιο βολικη, τουλαχιστον σημερα, απο το ποντικι... Ειδικα σε μεγαλες οθονες.... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ακόμα μερικοί να χωνέψουν πως τα 8 απλά δε μας αρέσουν, δε μας βολεύουν, δε μας ικανοποιούν. Για αυτό το λόγο απέτυχαν. Οι αριθμοί μιλάνε απο μόνοι τους. Εγώ τα δοκίμασα και τα βρήκα χάλια σε πολλά πράγματα. Έδειξα κατανόηση στην MS που θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό αλλά θυμήθηκα πως έχω dekstop και όχι tablet. Είναι τόσο απλό.
AnacronPhoenix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 σε αυτη εδω τη προταση υπαρχει ενα φοβερο λαθος.. σιγα μη σηκωσω τα χερια μου απο το γραφειο για να χαιδευω την 23αρα οταν κανω μικροσκοπικες κινησεις ελαχιστων εκατοστων με το ποντικι ολο αυτο μου θυμιζει ενα αλλο "οραμα" που ειχε η ms , το kinect με το οποιο προσπαθησε αποτυχημενα να αντιγραψει το wii , αλλα το εκανε τοσο λαθος.. το ιδιο γινεται και με οτιδηποτε εχει να κανει και με φορητες touch συσκευες, οπου οπως ειπωθηκε το android παραδιδει μαθηματα.. Ο photoshop, autocad, maya, zbrush e.t.c designer θα σου πει ακριβώς το ίδιο, άλλο που οι οθόνες αφής κάθωντε με τέτοιο τρόπο που βολεύουν και ξεκουράζουν το χέρι κυρίος σε καθημερινά task... ++ θέλεις να μου πεις πως μπορείς να αντικρούσεις επειχηρήματα με το "επειχήρημα" της βαρεμάρας, αν είσαι βαρεμάρας τότε οκ... Φιλικά Αργύρης... 1
atheatos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 σε αυτη εδω τη προταση υπαρχει ενα φοβερο λαθος.. σιγα μη σηκωσω τα χερια μου απο το γραφειο για να χαιδευω την 23αρα οταν κανω μικροσκοπικες κινησεις ελαχιστων εκατοστων με το ποντικι Νομιζω ,αν δεν κανω λάθος,μπορει να ειναι η ιδεα μου,πως και αυτες οι μικροσκοπικες κινησεις ελάχιστων εκατοστων στο 8 εχουν γίνει κινήσεις μερικών εκατοστών. Eπίσης το κεφάλι και τα μάτια απο την μια διαγώνιο που κινιόντουσαν παλαιότερα,τώρα με το 8 βλέπω να κόβουν βόλτα όλη την οθόνη,για τα ιδια πράγματα. Αν δουλεύεις σε μεγάλη οθόνη ειδικά, η προσωπική μου άποψη είναι οτι καταντάνε κουραστικά.
Centurion Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ... ακομα δεν μας ειπες πως μπορεις να βαλεις φακελους στο μενου. Π.χ. εναν φακελο με τα downloads σου, εκτος και εαν εγω θα πρεπει να θυμαμαι ολες τις ονομασιες ολων των φακελων μου και να τους γραφω καθε φορα στην αναζητηση... Σε ποια γωνια ειπαμε ειναι αυτη??? Δεξί κλικ στον φάκελο -> pin to start. Done 1
AnacronPhoenix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Και τι θα πεί το ποσοστό μιλάει από μόνο του??? Το σύνολο της αγοράς το κρατάει η Apple με το ίδίο σκεπτικό θα έπρεπε όλοι να πάρουμε mac& iphone!!! WTF!!!
qsis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Και τι θα πεί το ποσοστό μιλάει από μόνο του??? Το σύνολο της αγοράς το κρατάει η Apple με το ίδίο σκεπτικό θα έπρεπε όλοι να πάρουμε mac& iphone!!! WTF!!! η apple δε κραταει πουθενα το συνολο της αγορας Ο photoshop, autocad, maya, zbrush e.t.c designer θα σου πει ακριβώς το ίδιο, άλλο που οι οθόνες αφής κάθωντε με τέτοιο τρόπο που βολεύουν και ξεκουράζουν το χέρι κυρίος σε καθημερινά task... ++ θέλεις να μου πεις πως μπορείς να αντικρούσεις επειχηρήματα με το "επειχήρημα" της βαρεμάρας, αν είσαι βαρεμάρας τότε οκ... Φιλικά Αργύρης... αυτα ομως ειναι εξειδικευμενες εργασιες στις οποιες ηδη υπαρχουν διαφορες λυσεις για τους επαγγελματιες δε μπορεις ομως με βαση αυτο να το κανεις mainstream και κακα τα ψεματα δε γινεται για αυτο, αλλα για να διαφημισει η ms οτι βγαζει κινητα και tablet ασε που κανενας που σχεδιαζει κατι σε cad δε θα το κανει καλα αφηνοντας δαχτυλιες στις οθονες.. το touch ειναι λυση αναγκης εκτος σπιτιου οπως ειναι τοσα χρονια το touchpad στα λαπτοπ , δε μπορει να γινει πρωτη επιλογη και ολα να φτιαχνονται με βαση αυτο το σκεπτικο φιλικα Γιωργος
georgepppo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 τα windows vista πήγαν καλύτερα γιατί πρώτον σε σχέση με τα xp είχαν το dx10,το aero και το πρωτοποριακό menu για την εποχή,αυξημένη κατά πολύ προστασία απο ιούς,ήταν πολύ πιο σταθερά και ήταν κάτι που γενικά έφερνε νεα πράγματα αν και ήταν τα ζώα μου τα αργά. τα 7 πήγαν τέλεια γιατί ήταν πολύ καλύτερα γραμμένα και πιο ελαφριά απο τα vista+ το dx11 κλπ. τα 8 τώρα είναι μεν σφαιράτα σε σχέση με τα 7 αλλά ο απλός κόσμος(το 90%) τα κοιτάει περίεργα για το μενου τους και λένε πως θα τα δουλέψω τώρα που είναι σαν ταμπλετοφουρφούρι και σκαλώνουν και προκειμένου να δώσουν 100 ευρώ να τα αγοράσουν και μην ξέροντας τι θα αντιμετωπίσουν δεν το ρισκάρουν+ ότι είναι ούτως η άλλος ικανοποιημένοι με τα 7. Για μένα τα 8 αν και απο τον uncle τρέχουν σφαίρα,αξίζουν και με το παραπάνω για laptop και σταθερό γιατί είναι πολύ γρήγορα και το μενού τους σιγά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο,σαν τα 7 απλά αντί για το start έχει ένα μενού με τις ίδιες και περισσότερες δυνατότητες που με λίγη εξάσκηση το μαθαίνεις σε 2 μέρες και το δουλεύεις μια χαρά. και όσο για τα benchmarks που κυκλοφορούν που τα 7 αποδίδουν λίγο καλύτερα δεν βλέπω πρόβλημα μιας και τα benchmarks "Σχεδιάστηκαν για τα 7" και στην καθημερινή χρήση τα 8 τρέχουν πολύ καλύτερα και με αστραπιαίο boot. 2
XPHSTOS_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Λογικό να μην πηγαίνουν καλά γιατί τα 7άρια είναι πάρα πολύ καλά και καλώς ή κακώς υπάρχουν παιδικά προβλήματα ακόμη που πρέπει να λυθούν...(Το πρόβλημα δεν είναι ούτε το modern UI ούτε το κουμπί της έναρξης... τα περισσότερα τα αντιμετωπίζω στα apps και μάλιστα στα "δικά της" apps όπως το email, skydrive κτλ.)Επίσης αρκετά προγράμματα επειδή είναι γραμμένα για 7 έχουν μικρο-ασυμβατότητες οι οποίες φαντάζομαι θα λυθούν όταν πλέον ανανεώσουν τις εκδόσεις τους για win8.Επίσης, όπως σωστά ειπώθηκε αν δεν αρέσει στον κόσμο τότε κάτι δεν πάει καλά... (φάτε σ....α δεν γίνεται τόσες μύγες να κάνουν λάθος, κάπως έτσι πάει)Μιλώντας προσωπικά, πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγαν για ανόητους λόγους όπως χαντάκωσαν την μετέπειτα πορεία τους...Δυστυχώς βλέπω να επαναλμβάνεται η ιστορία που είχε γίνει με τα Vista και σύντομα να έχουμε είτε update (βλ. blue) ή ακόμη και με την μετάβαση στην σειρά 9. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα