Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Win8 Pro x64 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΙΟ ΧΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 7ΑΡΙΑ! ΚΑΙ ΤΑ APPS? ΑΠΛΑ ΑΠΕΧΤΑ!

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή η πιπίλα καταντάει παραπάνω και απο κουραστική, διλαδή for the god shake, δεν είναι για tablet φτιαγμένο, είναι για οθόνες αφής, για tablet έχουν τα rt, ΈΛΕΟΣ!!! Όπως κάναμε την αλλαγή απο 4x3 σε 16x9 (και αργείσαμε κι εκεί) έτσι θα γίνει και εδώ, υπάρχει καθηστέριση γατί ο κόσμος είναι ημιμαθείς και η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αγνωσία, ο κόσμος κοιτάει το δέντρο και όχι το δάσσος... 

φοβερη διαφορα.. 

επισης παρα πολυ χρησιμο να εχεις οθονη αφης στον υπολογιστη σου 

το 16:9 ειχε νοημα για βιντεο/ταινιες και βολευει πολυ και σε παιχνιδια , παρολο που καποιους ακομα τους εκνευριζει

οπως και να χει εχει καποια χρησιμοτητα για αρκετο κοσμο

το να χαιδευω την οθονη μου και να τη γεμιζω δαχτυλιες οχι (επισης γιατι να κουραζομαι σηκωνοντας το χερι μου απο το ποντικι που τα κανει ολα και συμφερει;) 

ξερεις μονο που χρησιμευει ?

σε ΤΑΜΠΛΕΤ ή σε υβριδικο λαπτοπ του οποιου βγαινει η οθονη και γινεται ΤΑΜΠΛΕΤ 

• Like 2
Δημοσ.

Άμα ήταν τσάμπα, όπως τα updates του Android, να καταλάβω τον όποιο προβληματισμό για την μη εξάπλωση.

Τώρα όμως, όταν κάποιος έχει ένα λαπτοπ των 400 ευρώ με Windows 7 τα οποία τον ικανοποιούν απόλυτα, για ποιο λόγο να σκάσει ένα κατοστάρι (μετά το τέλος της προσφοράς) για να αναβαθμιστεί;

Άμα ήταν τσάμπα, όπως τα updates του Android, να καταλάβω τον όποιο προβληματισμό για την μη εξάπλωση.

Τώρα όμως, όταν κάποιος έχει ένα λαπτοπ των 400 ευρώ με Windows 7 τα οποία τον ικανοποιούν απόλυτα, για ποιο λόγο να σκάσει ένα κατοστάρι (μετά το τέλος της προσφοράς) για να αναβαθμιστεί;

Γιατί με το 100άρικο παραπάνω θα έχει ένα λειτουργικό που εκμεταλέυετε τους πόρους τους συστήματος του κατά 40% περισσότερο, που απο την στιγμή που θα μάθεις να το λειτουργείς σωστά θα καταλάβεις γιατί οι έρευνες δείχουν 33% αύξηση στο productivity που για να χτυπίσεις τέτοιο ποσοστό στα 7 χριαζόσουν σύστημα με 3ης οθόνες και μιλάω και εμπειρικά καθότι είμαι προγραμματιστής...

Δημοσ.

οχι δε σημαινει οτι πρεπει να σταματησεις να ακους notis, αλλα σημαινει οτι οπου σταθεις και οπου βρεθεις (για καφε, στο ραδιοφωνο) θα ακους παολα και παντελιδη 

δεν πρόκειτε να γίνει κάτι τέτοιο :P

πάντως εννοείτε παίζει ρόλο η άποψη του καθενός μιας και ο καθένας μας κάνει το γενικότερο κοινωνικό σύνολο. το αν θα συμφωνήσουμε ή όχι είναι άλλο θέμα, ΑΛΛΑ δεν μπορούμε να κλείσουμε τα αυτά/μάτια στην άποψη της πλειοψηφίας ΕΙΔΙΚΑ όταν μιλάμε για Business κι όχι χόμπυ

από εκεί και πέρα υπάρχουν οι επιλογές και η κριτική ικανότητα του καθενός να αποφασίσει

@qsis και τι σημαίνει αυτό...?? Οπως λεει ο φιλος @PsyGreg "από εκεί και πέρα υπάρχουν οι επιλογές και η κριτική ικανότητα του καθενός να αποφασίσει"

Δεν χρειαζεται να ακολουθουμε το γενικο συνολο και τον κοσμο. Αυτο ειναι τεραστιο σφαλμα, και κατα την γωμη μου, απο τις αποψεις "του κοσμου" μεσω internet κυριως, δεν προχωρανε καλα τα 8. Τα 8 απλα τα σπανε σε ολους τους τομεις, και αν εχει ορεξη να μαθεις νεα πραγματα, το πολυ σε 2 μερουλες τα χεις μαθει νερακι, ειναι το πιο ευκολο λειτουργικο, και ειναι απολυτα comple και στο desctop. 

Απορω δηλαδη σε 10-15 χρονια τι θα λενε μερικοι για τα windows 12 παραδειγμα, οτι δεν εχει start μενου...??? Ελεος, για κλαματα είσαστε... Δηλαδη περιμενετε μετα απο 20 ολοκληρα χρονια αναπτυξης και βελτιωσης σε ενα λειτουργικο να παραμεινει εμφανισιακα οπως τα windows 95........????

• Like 1
Δημοσ.

Παλι ΞΑΝΑ η ιδια ανοησια! :mad:  Οτι η πλειοψηφεια δεν ξερει και οτι ο,τι λεει ο καθενας μας ειναι το σωστο.

Δεν βαρεθηκατε να ΟΡΙΖΕΤΕ οτι αυτο που λετε εσεις ειναι το σωστο("τα σπανε" πχ)????

Ε λοιπον μαθε οτι αυτα ολα που ειπες ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ και μόνο!

Και οτι η πλειοψηφεια πλεον λεει οτι ΔΕΝ "τα σπανε" και οτι εχουν καποιες ΤΡΑΓΙΚΕΣ ιδιοτητες/ιδιαιτεροτητες. Που τα κανουν απο τραγικα εως τελειως τραγικα ή τελοσπαντων απο ΠΙΟ δυσχρηστα(σε σχεση με τα 7) εως τελειως ΠΙΟ δυσχρητα(σε σχεση με τα 7) και αυτο ΑΝΑΙΤΙΑ(χωρις λογο, χωρις να υπαρχει πλεονεκτημα δηλαδη για τον μεσο χρηστη desktop PC να γινει αυτο)!

E και;

Επειδη οι αλλοι λενε πως το Iphone ειναι το καλυτερο smartphone σημαινει πως ειναι; ΟΧΙ

Εδω μιλανε τα νουμερα (και δεν εννοω πωλησεις).

30κατι % μεγαλυτερη παραγωγικοτητα εχουν τα 8. Με νιωθεις;

Προσωπικη μου γνωμη οτι τα σπανε.

Η πραγματικοτητα λεει πως ειναι καλυτερα σαν λειτουργικο απο το 7. (Βασικα πολυ καλυτερα)

Αν σας αρεσει η οχι ειναι δικο σας θεμα.

Κομπλε τωρα;

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο κόσμος, παγκόσμια μιλάει, και όταν "μιλάει" φαίνονται ποιες είναι οι προτιμήσεις του....

Μου φαίνεται επίσης, ότι πολλοί από εσάς, υποστηρίζουν μόνο την προσωπική τους γνώμη, και αφού "νομίζουν" πως προσωπικά αυτοί έχουν δίκιο, αυτομάτως, κάνουν την.... άποψη τους "παγκόσμια", και παραμυθιάζονται πως αφού πιστεύουν εκείνοι κάτι, ισχύει αυτομάτως και για τον υπόλοιπο πλανήτη...

Μου φαίνεται ότι κάποιοι, θα πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους, και να κοιτάξουν το τι προτιμάει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, και ποια είναι η γνώμη του.... Αν νομίζει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, πως τα Windows 8, δεν είναι καλά... δεν είναι καλά ρε παιδί μου, χωνέψτε το όσο και αν σας ενοχλεί προσωπικά, η όσο και αν λανθασμένη σας φαίνεται η συνολική γνώμη, ο συνολικός αέρας ρε παιδί μου για τα Windows 8...

Πχ, εμένα δεν μου αρέσει χμ χμ... το Ubuntu (παράδειγμα μόνο είναι, ηρεμήστε ubunt-αδες).... Δεν αρέσει και σε μια αξιόλογη μερίδα κόσμου στο Linux... Και όμως... το Ubuntu, είναι διαδεδομένο, μόδα, πουλάει, χρησιμοποιείται... Για κάποιον λόγο, οι χρήστες το προτιμούν... Είναι όλοι λάθος, και δεν είμαστε προσωπικά εμείς; 

Μην βαφτίζετε την προσωπική σας γνώμη ως παγκόσμια... ότι ισχύει για όλους... Τον εαυτό σας εκπροσωπείτε... 

Και εμένα μου αρέσουν πολλά στοιχεία στα Windows 8, είναι πολύ καλό λειτουργικό, αλλά έχει κάποια πράγματα που προσωπικά δεν μου αρέσουν... Αυτό είναι άσχετο όμως, όταν βλέπουμε τον... αέρα του νέου αυτού λειτουργικού παγκόσμια.... Τι στο διάκο δλδ.... Πρέπει εμείς να είμαστε προσωπικά σωστοί, και όλος ο κόσμος δεν είναι...; 

Αν είναι παρεξηγημένα τα Windows 8, είναι γιατί κάτι δεν αρέσει στον κόσμο... Αν είναι λάθος η όχι, δεν το κρίνω, αυτό βγαίνει σαν σούμα... Γιατί ενοχλείστε...;

1.000.000 μύγες τρώνε σκατά γιατί να φάω κι εγώ? Αν τόσες μύγες δέν μπορουν να καταλαύουν την ανωτερότητα των 8 τότε είναι δικό τους πρόβλημα που μένουν πίσω (η μαμά mc αργά η γρήγορα τα λευτά της θα τα πάρει), αν δεν θές ένα σύστημα που εκμεταλέυεται τους πόρους σου (hardware) κατα 40% περισσότερο, που ενυσχίει το productivity κατά 33% περισσότερο, που απεικονίζει περισσότερες χρήσημες πληροφορίες σε εσένα τον χρήστη, που οδηγείε στην αμεσώτητα, που θα είναι έτοιμο οταν κάνεις την αναβάθμηση σου απο απλό monitor σε touch screen monitor (όπως τότε που άλλαξες απο 4χ3 διαγώνιο οθόνης σε 16χ9) που ο πυρήνας του είναι τόσο συγκροτημένος που προγραμματιστικά έχει φύγει εκτός ανταγώνισμού μίλια μακριά τότε ναι κάτσε με τα 7 σου, εσύ χάνεις την μαγεία των 8, και η ριχότητα των επιλογών σου δίχνει και την ριχότητα των γνώσεων σου ;) Καλημέρες

• Like 2
Δημοσ.

@qsis και τι σημαίνει αυτό...?? Οπως λεει ο φιλος @PsyGreg "από εκεί και πέρα υπάρχουν οι επιλογές και η κριτική ικανότητα του καθενός να αποφασίσει"

Δεν χρειαζεται να ακολουθουμε το γενικο συνολο και τον κοσμο. Αυτο ειναι τεραστιο σφαλμα, και κατα την γωμη μου, απο τις αποψεις "του κοσμου" μεσω internet κυριως, δεν προχωρανε καλα τα 8. Τα 8 απλα τα σπανε σε ολους τους τομεις, και αν εχει ορεξη να μαθεις νεα πραγματα, το πολυ σε 2 μερουλες τα χεις μαθει νερακι, ειναι το πιο ευκολο λειτουργικο, και ειναι απολυτα comple και στο desctop. 

Απορω δηλαδη σε 10-15 χρονια τι θα λενε μερικοι για τα windows 12 παραδειγμα, οτι δεν εχει start μενου...??? Ελεος, για κλαματα είσαστε... Δηλαδη περιμενετε μετα απο 20 ολοκληρα χρονια αναπτυξης και βελτιωσης σε ενα λειτουργικο να παραμεινει εμφανισιακα οπως τα windows 95........????

ακριβως υπαρχει η κριτικη ικανοτητα του καθενος να αποφασισει οτι η μοδα με το touch και των φορητων συσκευων δεν μας ενδιαφερει να υπαρχει στα pc μας 

καπου το πηρε λαθος η ms.. 

μονο που εδω πολλοι εχουν απο οτι φαινεται αυτη την αποψη.. δεν υπαρχουν  αρκετοι που ακολοθουν τη "μοδα" και το "μελλον" οπως το οραματιστηκε η ms και διαφοροι αλλοι. 

εγω οπως εχω πει απλα δε βρισκω λογο να παω στα 8, δεν ειναι οτι τα αντιπαθω ή τα θεωρω κακο λειτουργικο, απλα τα θεωρω ψιλοανουσια 

αρκετα συχνα ερχομαι σε επαφη μαζι τους και τα ψιλοδουλευω , ομως δε βρηκα τιποτα που να μου κινησε το ενδιαφερον 

ακομα και οι φιλοι μου που τα αγορασαν τα θεωρουν ψιλοανουσια, απλα ειπαν να τα παρουν λογω της προσφορας που ετρεχε. δεν εχω δει και πολλα ατομα να ενθουσιαζονται με τα 8 , με εξαιρεση εδω στο ινσομνια

αντιθετως ξερω πολυ κοσμο που εσκιζε τα ρουχα του απο τη χαρα του μολις περναγε τα 7, αρα αυτο κατι σημαινει

1.000.000 μύγες τρώνε σκατά γιατί να φάω κι εγώ? Αν τόσες μύγες δέν μπορουν να καταλαύουν την ανωτερότητα των 8 τότε είναι δικό τους πρόβλημα που μένουν πίσω (η μαμά mc αργά η γρήγορα τα λευτά της θα τα πάρει), αν δεν θές ένα σύστημα που εκμεταλέυεται τους πόρους σου (hardware) κατα 40% περισσότερο, που ενυσχίει το productivity κατά 33% περισσότερο, που απεικονίζει περισσότερες χρήσημες πληροφορίες σε εσένα τον χρήστη, που οδηγείε στην αμεσώτητα, που θα είναι έτοιμο οταν κάνεις την αναβάθμηση σου απο απλό monitor σε touch screen monitor (όπως τότε που άλλαξες απο 4χ3 διαγώνιο οθόνης σε 16χ9) που ο πυρήνας του είναι τόσο συγκροτημένος που προγραμματιστικά έχει φύγει εκτός ανταγώνισμού μίλια μακριά τότε ναι κάτσε με τα 7 σου, εσύ χάνεις την μαγεία των 8, και η ριχότητα των επιλογών σου δίχνει και την ριχότητα των γνώσεων σου ;) Καλημέρες

δεν καταλαβαινεις μου φαινεται οτι δεν ειναι ολοι geeks για να ασχολουνται με το ποσο παραπανω εκμεταλλευση των πορων γινεται..

ειναι  ενα προιον. αρεσει; πουλαει, δεν αρεσει; παει απατο 

δε χρειαζεται να λεμε πολλα πολλα.. κατι εχει κανει λαθος η ms (ακομα και αν εχει κανει αλλα 100 πραγματα σωστα)  , οποτε καλα θα κανει να το διορθωσει 

Δημοσ.

1.000.000 μύγες τρώνε σκατά γιατί να φάω κι εγώ?

είμαστε στην ίδια κατηγορία με τις μύγες? :P

Δημοσ.

Εδω μιλανε τα νουμερα (και δεν εννοω πωλησεις).

30κατι % μεγαλυτερη παραγωγικοτητα εχουν τα 8. Με νιωθεις;

Οχι. Τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα πει μεγαλυτερη παραγωγικοτητα και σε τι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αναφερεσαι?

Προσωπικη μου γνωμη οτι τα σπανε.

Η πραγματικοτητα λεει πως ειναι καλυτερα σαν λειτουργικο απο το 7. (Βασικα πολυ καλυτερα)

Αν σας αρεσει η οχι ειναι δικο σας θεμα.

Κομπλε τωρα;

Οχι βεβαια.

Δεν ειναι η πραγματικοτητα οτι ειναι καλυτερα σαν λειτουργικο.

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ αποψη ειναι αυτο.

Η πραγματικοτητα ο μόνος αξιολογος τροπος να καθοριστει, ειναι μεσω της "μεσης αποψης". Που εξ ορισμου συμπτιπτει με αυτην της πλειοψηφειας.

Προχώρησα από πηγή σε πηγή και βρήκα τη πίτα στατιστικών.

Τουλάχιστον τα 7 ξεπέρασαν επιτέλους τα xp! :D

Θα συμφωνίσω όμως πως ούτε εγώ θα βάλω Windows 8.

Για πολλούς και διάφορους λόγους,νομίζω έχουν ειπωθεί ξανά πολλές φορές,δεν χρειάζεται να τους αναφέρω.

Απο του ΤΣ το θεμα τα στατιστικα:

windows8-january-net-applications.png

Δημοσ.

Μπορεί να είναι όντως πιο γρήγορα από τα 7, αλλά δεν είναι για desktop, γιατί απλά θέλουν οθόνη αφής, όπως και πολύ εξοικείωση έως ότου βρείς και συνηθίσεις το νέο περιβάλλον.

Προσωπικά είμαι 100% ικανοποιημένος με τα 7 x64 ultimate μου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω μετά από 15 σελίδες, εσείς που κράζετε τα Windows 8, αν είστε για γέλια η για κλάματα...!  :-D  Και κράζετε και από πάνω και όσους προσπαθούν, τεκμηριωμένα, να εξηγήσουν τα οφέλη του λειτουργικού...! OMG...! Και μετά μου λες δεν προχωράνε τα 8.....

Δημοσ.

Αν και μη χρήστης Windows, από την ΜΙΚΡΗ επαφή που είχα μπορώ να πω πως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ βρήκα πιο εύχρηστο το 8 από το 7. 

Έχει αλλαγές που επιτέλους γίνανε... π.χ. το search που επιτέλους είναι μόνο ένα "κλικ" μακριά (mouse ή keyboard) και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λειτουργεί όπως πρέπει. 

Φρέσκια αλλά και σοβαρή ΝΕΑ πρόταση στο GUI, χωρίς σκιές ενώ οι σκιές βασιλεύουν σε σχεδόν όλα τα GUIs. Σε αυτό το στοίχημα, οι σχεδιαστές του 8 κάνανε καλή δουλειά, κατά την γνώμη μου. 

Επίσης, επιτέλους υπάρχει ένα, σχεδόν, ενιαίο interface. Το Ribbon. Καλό ή κακό, είναι ενιαίο. Και αυτό βήμα μπροστά από την MS για το Λ.Σ. της. 

Κρίμα όμως που, από ό,τι φαίνεται, δεν έχουν απήχηση. Θα ήταν όντως μία εναλλακτική πρόταση δημιουργίας οικοσυστήματος έναντι στην μοναδική άλλη που υπάρχει, τώρα που δείχνει ότι ωριμάζει το Λ.Σ. της MS για τα κινητά. 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω μετά από 15 σελίδες, εσείς που κράζετε τα Windows 8, αν είστε για γέλια η για κλάματα...!  :-D  Και κράζετε και από πάνω και όσους προσπαθούν, τεκμηριωμένα, να εξηγήσουν τα οφέλη του λειτουργικού...! OMG...! Και μετά μου λες δεν προχωράνε τα 8.....

διαφοροποιούμε την Desktop χρήση από την Mobile χρήση. δεν είναι κράξιμο, γιατί κανένας δεν είπε ότι τα Win8 είναι γτπ,για τα μπάζα, άχρηστα κ.λπ. αλλά ότι δεν είναι για Desktop. απλό.

• Like 2
Δημοσ.

Χααχαχααχαχ Microsoft Store.... xaxaaaxaa και χαχαχαααχα... Ελα μωρε τωρα... Kαι εγω θα ανοιξω ενα κρεοπωλειο και απλα δε θα βαλω χοιρινο και μοσχαρισιο κρεας, ολα τα αλλα θα τα εχω.... Τι facebook, τι youtube, τι google maps... Παρε εκει ενα bing weather και ενα bing travel και κανε τη δουλεια σου.... Τι τα θες τα αλλα ποιος τα χρησιμοποιει????

Α και κατι αλλο... Λογισμικο που φτιαχτηκε για οθονες αφης ειναι απλα too much fail σε desktop... Πως μπορεις και κρινεις τα Win8... Tι? Το start button θα ελυνε πολλα προβληματα? Ενας που θα εκανε αναβαθμιση δε θα επρεπε να παταει 100 κουμπια για να βρει αυτο που θελει? Μπλιαχ.... Οθονες αφης λεμεεεεεεε!!!!

Και πιο σοβαρα τωρα...

Η αποτυχια του metro UI για εμενα φαινεται πιο καθαρα στο insomnia app που για να δεις ενα σχολειο ή μια ειδηση λιγο παρακατω πρεπει να:
1)scroll
2)scroll
3)scroll
4)left click
5)scroll
6)scroll
7)scroll
8)scroll
9)scroll
10) left click
11)...

12)...

13)...

Τα win8 ειναι ωραια, γρηγορα και σταθεροτατα... Προυποθετει ομως να εισαι εμπειρος και να τα τροποποιησεις ετσι ωστε ακομα και σε desktop να μπορεις να κανεις τη δουλεια σου... Λιγες χρησιμες εφαρμογες, ενα store αηδια και γενικα μια εμπειρια αχρειαστη εκτος και ενα βαλεις κανενα skype (ή τιποτα αλλο) στην πλευρικη στηλη και καπως προσθεσεις χρησιμοτητα και πρακτικοτητα στον τροπο που δουλευεις....

Εαν μπορουσες να αφησεις τελειως απ'εξω το metro UI και παλι θα ειχες μια σοβαρη αναβαθμιση αλλα οχι αξιας 100ευρω...

Αυτααααα....

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

αλλά ότι δεν είναι για Desktop. απλό.

ακόμα και με αυτό διαφωνώ πάντως, προσωπικά δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο που χρησιμοποιώ τα windows, πάλι winkey και typing για να εμφανιστεί η εφαρμογή που θέλω...
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...