Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παράδειγμα για τους ψαγμενους του φορουμ,που θεωρούν τα 7 καλυτερα απο τα 8!<br>

Το ερωτημα εχει δυο σκέλη:<br>

Εχω ενα λαπτοπ με i7,ssd,4gb ram και μια πολυ καλη gpu!Αυτη τη στιγμη το λαπτοπ τρέχει vista!<br>

1.Πέστε μου μερικούς λόγους γιατι θα ηταν καλό να φύγω απο τα vista και να πάω στα 7?<br>

2.Με βαση τους λόγους που αναφέρατε, ως απάντηση της πρωτης ερώτησης, δικασιολογιστε γιατι να πάει στα 7 και οχι στα 8?<br><br>

Οποιος νομίζει, οτι εχει επιχειρήματα και μπορεί να απαντήσει έστω στο πρωτο σκελος της ερώτησης,ας ποσταρει!<br><br>

Ο λόγος που βαζω αυτή την ερώτηση, ειναι οτι πολλοι βγενουν και λένε πως τα 8 ειναι πιο χάλια απο τα vista,χωρίς να ξέρουν ουτε τα vista,ουτε τα 8!<br><br>

Sent from my Nexus 7 using Insomnia

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα ομορφιας,το modern ui κ ομορφο ειναι κ απλο-λιτο ειναι κ πληροφοριες σου παρεχει

στην χρηστικοτητα του ειναι το προβλημα

για μενα αν κρατουσαν desktop mode με καποιο start menu και με tiles αντι για icons χωρις full screen apps ναι θα ηταν θετικη εξελιξη

Δημοσ.

Παιδιά δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις, μιας και σκοπεύω να περάσω στα Win8:

(1) Είναι απαραίτητος λογαριασμός hotmail (ή outlook, πως το λενε..) για να τα λειτουργήσω ή μπορώ και με το υπάρχων mail μου.

(2) Συμβατότητα με προγράμματα Win7; Είναι 100%;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

εγω τα ενεργοποιησα με freemail.gr

100% συμβατοτητα στα προγραμματα οχι,ψαξου στο νετ πριν τον φορματ

εγω ειχα ενα θεμα με το mp3gain το οποιο ελυσα με πατεντα ,αντιμετωπισα διαφορα θεματα με το photoshop cs6 επισης

Δημοσ.

εδώ δεν βαρεθήκαμε τα XP τα 7άρια θα βαρεθούμε? ειδικά όταν τα κάνει μαντάρα για Desktop χρήση η MS

Δ.Ν.Τ.

Δημοσ.

Εχω ενα παράδειγμα για τους ψαγμενους του φορουμ,που θεωρούν τα 7 καλυτερα απο τα 8!<br>

Το ερωτημα εχει δυο σκέλη:<br>

Εχω ενα λαπτοπ με i7,ssd,4gb ram και μια πολυ καλη gpu!Αυτη τη στιγμη το λαπτοπ τρέχει vista!<br>

1.Πέστε μου μερικούς λόγους γιατι θα ηταν καλό να φύγω απο τα vista και να πάω στα 7?<br>

επειδη το εχω κανει αυτο το πραγμα στο λαπτοπ μου (που οκ δεν ειναι εξισου καλο με τον i7 που αναφερεις , αλλα ειναι ενα c2d κατι κανει κι αυτο)

α)ειναι καπως πιο γρηγορα τα 7 , ειδικα αν βαλεις 64 bit, μιας και πολλα μηχανακια με vista ειχαν ακομα τα 32 (αν και τα 64ρια vista δουλευαν πολυ καλα)

β) σε λαπτοπ ειδικα γλιτωνεις τη σκουπιδιλα του κατασκευαστη, μονο και μονο που ειχα ενα "καθαρο" μηχανημα το λαπτοπακι αρχισε να πεταει σε σχεση με πριν που ειχα φορτωμενη ενα σωρο σαβουρα

γ) παντα θες να εχεις το τελευταιο (εκεινη την εποχη τα 7), ειδικα απο τη στιγμη που που δεν αλλαζει κατι στο τροπο που εχεις μαθει να δουλευεις 

σε λαπτοπ που οπως ηδη ανεφερα ξεφορτωνοσουν τη σαβουρα και πηγαινες σε 64αρια η μεταβαση για μενα ηταν αυτονοητη , ειδικα οταν εβαζες ενα λειτουργικο που σε καμια περιπτωση δεν ηταν χειροτερο σε κανενα τομεα απο αυτο που ηδη ειχες 

βεβαια οταν κανεις κατι τετοιο παντα υπηρχε το προβλημα του να μη δουλεψουν ολα καλα ή να μη βρεις drivers, αλλα στη περιπτωση μου τα βρηκαν ολα τα 7 χωρις εγω να ψαξω πουθενα και οταν λεμε ολα εννοω μεχρι και τους driver για τα touch κουμπια που αλλαζουν χρωμα οταν κανω mute 

• Like 1
Δημοσ.

<p>Παιδιά δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις, μιας και σκοπεύω να περάσω στα Win8:</p>

<p> </p>

<p>(1) Είναι απαραίτητος λογαριασμός hotmail (ή outlook, πως το λενε..) για να τα λειτουργήσω ή μπορώ και με το υπάρχων mail μου.</p>

<p>(2) Συμβατότητα με προγράμματα Win7; Είναι 100%;</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστώ</p>

Έχεις δυο επιλογές, ή κανένα ή κάποιο mail της ms για να ενεργό ποιήσεις τις live υπηρεσίες της ms στο metro ui!

Η συμβατότητα ειναι σχεδων 100%,φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις!Εγω εχω τους τελευταιους drivers των 7 σε ολα τα pc που αναβαθμησα και δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα!

Δημοσ.

<p>επειδη το εχω κανει αυτο το πραγμα στο λαπτοπ μου (που οκ δεν ειναι εξισου καλο με τον i7 που αναφερεις , αλλα ειναι ενα c2d κατι κανει κι αυτο)</p>

<p> </p>

<p>α)ειναι καπως πιο γρηγορα τα 7 , ειδικα αν βαλεις 64 bit, μιας και πολλα μηχανακια με vista ειχαν ακομα τα 32 (αν και τα 64ρια vista δουλευαν πολυ καλα)</p>

<p>β) σε λαπτοπ ειδικα γλιτωνεις τη σκουπιδιλα του κατασκευαστη, μονο και μονο που ειχα ενα "καθαρο" μηχανημα το λαπτοπακι αρχισε να πεταει σε σχεση με πριν που ειχα φορτωμενη ενα σωρο σαβουρα</p>

<p>γ) παντα θες να εχεις το τελευταιο (εκεινη την εποχη τα 7), ειδικα απο τη στιγμη που που δεν αλλαζει κατι στο τροπο που εχεις μαθει να δουλευεις </p>

<p> </p>

<p>σε λαπτοπ ειδικα που ξεφορτωνοσουν τη σαβουρα και πηγαινες σε 64αρια η μεταβαση για μενα ηταν αυτονοητη , ειδικα οταν εβαζες ενα λειτουργικο που σε καμια περιπτωση δεν ηταν χειροτερο σε κανενα τομεα απο αυτο που ηδη ειχες </p>

Αν και αποφυγες το δευτερο σκέλος της ερώτησης,θα το αποφυγω και εγω!

Πιστεύεις οτι θα δω καποια διαφορα στις επιδώσεις με το συστημα που αναφερα, αν παω στα 7.Και αν ναι,σε ποια επιπεδα θα δω αυτη τη διαφορα(ram,cpu,gpu...)?

Clean install, κάνω και στα vista δε χρειάζεται να μετακινηθω στα 7 γιαυτό!

Τι περισσότερο προσφερουν τα 7 σε Χ64 απο τα Χ64 vista,που κανουν αυτονοητη τη μετάβαση?

Δημοσ.

Προχώρησα από πηγή σε πηγή και βρήκα τη πίτα στατιστικών.

Τουλάχιστον τα 7 ξεπέρασαν επιτέλους τα xp! :D

Θα συμφωνίσω όμως πως ούτε εγώ θα βάλω Windows 8.

Για πολλούς και διάφορους λόγους,νομίζω έχουν ειπωθεί ξανά πολλές φορές,δεν χρειάζεται να τους αναφέρω.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο κόσμος, παγκόσμια μιλάει, και όταν "μιλάει" φαίνονται ποιες είναι οι προτιμήσεις του....

Μου φαίνεται επίσης, ότι πολλοί από εσάς, υποστηρίζουν μόνο την προσωπική τους γνώμη, και αφού "νομίζουν" πως προσωπικά αυτοί έχουν δίκιο, αυτομάτως, κάνουν την.... άποψη τους "παγκόσμια", και παραμυθιάζονται πως αφού πιστεύουν εκείνοι κάτι, ισχύει αυτομάτως και για τον υπόλοιπο πλανήτη...

Μου φαίνεται ότι κάποιοι, θα πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους, και να κοιτάξουν το τι προτιμάει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, και ποια είναι η γνώμη του.... Αν νομίζει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, πως τα Windows 8, δεν είναι καλά... δεν είναι καλά ρε παιδί μου, χωνέψτε το όσο και αν σας ενοχλεί προσωπικά, η όσο και αν λανθασμένη σας φαίνεται η συνολική γνώμη, ο συνολικός αέρας ρε παιδί μου για τα Windows 8...

Πχ, εμένα δεν μου αρέσει χμ χμ... το Ubuntu (παράδειγμα μόνο είναι, ηρεμήστε ubunt-αδες).... Δεν αρέσει και σε μια αξιόλογη μερίδα κόσμου στο Linux... Και όμως... το Ubuntu, είναι διαδεδομένο, μόδα, πουλάει, χρησιμοποιείται... Για κάποιον λόγο, οι χρήστες το προτιμούν... Είναι όλοι λάθος, και δεν είμαστε προσωπικά εμείς; 

Μην βαφτίζετε την προσωπική σας γνώμη ως παγκόσμια... ότι ισχύει για όλους... Τον εαυτό σας εκπροσωπείτε... 

Και εμένα μου αρέσουν πολλά στοιχεία στα Windows 8, είναι πολύ καλό λειτουργικό, αλλά έχει κάποια πράγματα που προσωπικά δεν μου αρέσουν... Αυτό είναι άσχετο όμως, όταν βλέπουμε τον... αέρα του νέου αυτού λειτουργικού παγκόσμια.... Τι στο διάκο δλδ.... Πρέπει εμείς να είμαστε προσωπικά σωστοί, και όλος ο κόσμος δεν είναι...; 

Αν είναι παρεξηγημένα τα Windows 8, είναι γιατί κάτι δεν αρέσει στον κόσμο... Αν είναι λάθος η όχι, δεν το κρίνω, αυτό βγαίνει σαν σούμα... Γιατί ενοχλείστε...;

Και αν ο κοσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, επιμενει πως η Παολα και ο Παντελιδης ειναι σουπερ  και γαμανε και δερνουνε, τι σημαινει, πως ισχυει αυτο και μεις πρεπει οποσδηποτε να σταματισουμε να ακουμε (παραδειγμα)  Σφακιανακη??? Επιδη μιλαει "συνολικα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ" ο κοσμος....??? Αν ακουγαμε και βλεπαμε το τι λεει και το τι προτιμαει ο κοσμος θα ειχαμε ολοι Windows 7 στα pc και ολοι Android στα κινητα, και παράτα τα τα υπόλοιπα στην ακρη. Αφου ετσι ειναι οι προτιμισεις του κοσμου, ετσι πρεπει....

Διαφωνω απολυτα με αυτα που λες....

Δημοσ.

οχι δε σημαινει οτι πρεπει να σταματησεις να ακους notis, αλλα σημαινει οτι οπου σταθεις και οπου βρεθεις (για καφε, στο ραδιοφωνο) θα ακους παολα και παντελιδη 

Δημοσ.

Και αν ο κοσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, επιμενει πως η Παολα και ο Παντελιδης ειναι σουπερ  και γαμανε και δερνουνε, τι σημαινει, πως ισχυει αυτο και μεις πρεπει οποσδηποτε να σταματισουμε να ακουμε (παραδειγμα)  Σφακιανακη??? Επιδη μιλαει "συνολικα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ" ο κοσμος....??? Αν ακουγαμε και βλεπαμε το τι λεει και το τι προτιμαει ο κοσμος θα ειχαμε ολοι Windows 7 στα pc και ολοι Android στα κινητα, και παράτα τα τα υπόλοιπα στην ακρη. Αφου ετσι ειναι οι προτιμισεις του κοσμου, ετσι πρεπει....

Διαφωνω απολυτα με αυτα που λες....

δεν πρόκειτε να γίνει κάτι τέτοιο :P

πάντως εννοείτε παίζει ρόλο η άποψη του καθενός μιας και ο καθένας μας κάνει το γενικότερο κοινωνικό σύνολο. το αν θα συμφωνήσουμε ή όχι είναι άλλο θέμα, ΑΛΛΑ δεν μπορούμε να κλείσουμε τα αυτά/μάτια στην άποψη της πλειοψηφίας ΕΙΔΙΚΑ όταν μιλάμε για Business κι όχι χόμπυ

από εκεί και πέρα υπάρχουν οι επιλογές και η κριτική ικανότητα του καθενός να αποφασίσει

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η πιπίλα καταντάει παραπάνω και απο κουραστική, διλαδή for the god shake, δεν είναι για tablet φτιαγμένο, είναι για οθόνες αφής, για tablet έχουν τα rt, ΈΛΕΟΣ!!! Όπως κάναμε την αλλαγή απο 4x3 σε 16x9 (και αργείσαμε κι εκεί) έτσι θα γίνει και εδώ, υπάρχει καθηστέριση γατί ο κόσμος είναι ημιμαθείς και η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αγνωσία, ο κόσμος κοιτάει το δέντρο και όχι το δάσσος... 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...