esykas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 δηλαδή είναι βλάκες στην apple που πάνε βήμα βήμα το OS με το iOS όσο και να θες να το δουλέψεις το 8 με το UI τρελαίνεσαι υπόψιν ότι εδώ είμαστε άτομα που ασχολούμαστε έστω και για τη πλάκα με την εναλλαγή λειτουργικών φαντάσου σε ένα χώρο εργασίας ποιος θα βάλει 8 όπως είναι τώρα μόνο αν θέλει να χαζεύουν οι πελάτες με τους υπαλλήλους
xterm Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 αυτοί που σερφάρουν με ie10 τώρα που ειναι διαθέσιμος κα για win7 τι να τα κανεις τα 8. Εγώ θα αναβάθμιστω μόνο αν μου έρθει τζάμπα η αναβάθμιση από το windows update. 1
pW Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 μετά απο 3 μηνες χρήσης τα εχω πλεον συνηθησει. Αλλά η αληθεια να λέγεται το full screen στις εφαρμογές ειναι σπαστικο και δουλεύω μονο στο Desktop! Γεγονός οτι ειναι γρηγορότερα απο τα 7. Δεν θα τα αλλάξω αλλά Περιμένω τα Blue
PsyGreg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Πόσο θα ήθελα να δω την φάτσα, όσων εδώ μέσα έχουν μηχάνημα με windows 7 και δουν πως bootαρι (το ίδιο μηχάνημα με τα ίδια υλικά) όταν βάλουν windows 8 σε κάτι δέυτερόλεπτα με τα 7άρια...να κερδίσω 1-2 δεύτερα ακόμα είναι tragic ώστε να θεωρείτε κριτήριο
lousifer2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 τι 7... τι 8...το ίδιο μου κάνει...προσωπικά χρησιμοποιώ μονο τα 7 ακόμα τουλάχιστον.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Στο λαπτοπ μου έχω τα 8. Στο desktop τα 7. Η αλήθεια είναι ότι γενικότερα έχεις μια αίσθηση ταχύτατης απόκρισης στα πάντα. Καλύτερη απο των 7 Απο την άλλη όντως μου έχουν λείψει μερικά features του start menu. Π.χ. να πατάω στο βελάκι δίπλα απο το εικονίδιο του Visual Studio και να επιλέγω το project που θέλω. Το ίδιο και με το Office. Κάποια άλλα πράγματα επίσης με έχουν εκνευρίσει. Π.χ το θέμα περιορισμού της επιλογής των desktop colors σε σχέση με τα 7 το οποίο προκαλεί άλλα προβληματάκια σε εφαρμογές σχετικά με το contrast. Όλα αυτά είναι προφανώς ανασταλτικός παράγοντας. Δεν θα εκπλαγώ πάντως αν δούμε ένα αρκετά μεγάλο redesign στο επόμενο service pack.
Torro Rosso77 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 εγω με σταθερο pc με 32" οθονη (οχι touch ) τυχαινει να με βολευει υπερβολικα πολυ σε σχεση με τα 7αρια . τι να το κανεις το homebutton οταν εχεις να κανεις τοσα . τεσπα περι ορεξεος
fsbmaniac Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά ο μέσος χρήστης φοβάται αλλα με λίγο εξάσκηση θα του αρέσουν ,ειναι 30% ποιο γρήγορα στα πάντα ειδικά με ssd ξεφεύγουν ... Το ότι δεν πουλάει οκ τα 7 καλύπτουν όλες τις ανάγκες και ειναι επίσης αξιπιστα ...
gio102004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 @cabdik, η πρώτη δικαιολογία που θα σου πουν, είναι...: Ναι αλλά το mobile computing, γνωρίζει άνθιση πλέον, το desktop πεθαίνει... Αμ...δε... Επαναλαμβάνω, πως τα Windows 8, για εμένα, είναι φοβερό λειτουργικό, πολύ ανώτερο και καλύτερο από τα... 7... Περιέχει πολλές βελτιώσεις και χαρακτηριστικά, που.... δεν τα βλέπουμε με γυμνό μάτι... Υπάρχουν όμως under the hood, είναι εκεί... Αυτό που (με) εξοργίζει, είναι η απόφαση της MS, να ενοποιήσει τα πάντα, ακόμα και διαφορετικούς κόσμους (desktop / mobile), να κάνει έναν αντιπαραγωγικό αχταρμά, χωρίς να λάβει υπόψιν, τις ανάγκες των χρηστών της, τις γνώμες τους... Εξόργισε η χιτλερική στάση της, με το να κάνει αυτή την ενοποίηση και να λέει αν σας αρέσει... Γνώμη μου πάντα... Αν και... φοβερό λειτουργικό, μας τα χάλασε με αυτή την ενοποίηση... Θα μπορούσε κάλλιστα να διαχωρίσει αυτούς τους 2 κόσμους, με 2 λειτουργικά... Να έχει τους πάντες... ευχαριστημένους... Με τι πόρους θα το έκανε, δεν με ενδιαφέρει, κολοσσός είναι, θα μπορούσε να το κάνει... Διέπραξε όμως θανάσιμο λάθος, λάθος που πολλοί άλλοι περίμεναν... να γίνει... Ε έγινε... το μέλλον είναι εδώ με το καλό και την βοήθεια του θεού, να το σχολιάσουμε.... Εγώ, όσο και αν ακούγεται σκληρό, χαίρομαι ΠΟΛΥ που δεν πουλάνε τα Windows 8, τα αναμενόμενα... Μακάρι να τους αλλάξει μυαλό, και δουν πως έσφαλαν, πριν να είναι αργά για εκείνους... (ακούω και πως σε Windows Blue, αλλά και... Windows 9, το Modern UI (τέως Metro) ήρθε για να μείνει... Και χωρίς επιλογή για προαιρετική χρήση του (να υπάρχει αλλά να μπορείς να το επιλέξεις η όχι. Να μπορείς να το ενεργοποιείς αν το γουστάρεις, και να το απενεργοποιείς γενικώς, στην ρίζα του, αν δεν το θέλεις...)... Μέχρι στιγμής, το μυαλό τους αγύριστο είναι... Είδωμεν... το ''φοβερο'' λειτοργικο απο βγαινει?τα 7 τι προβλημα εχουν σε σχεση με τα 8?πιο ''ψημενα'' ειναι τα 7,για μενα αυτο ειναι φοβερο.. 1
MJBulls23 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Πάμε τώρα στο Metro. Με μια λέξη είναι αηδία! Με περισσότερες είναι απλά πάρα πολύ δυσλειτουργικό ενώ σε μεγάλες οθόνες σε πιάνει επιληψία. ΟΚ, καλή ιδέα τα live tiles αλλά βαρετά, μονότονα και κουραστικά. Ναι φοβερη ιδεα τα live tiles για desktop PC. Ηθελα να ηξερα πως γινεται και πληρωνονται για να εχουν τετοιες αυτοκτονικες ιδεες. Επίσης η παρουσία της charm bar στο περιβάλλον desktop μου φαίνεται άκυρη. Σε οθόνες αφής είναι ψιλο ΟΚ, σε λάπτοπ με multi gesture touchpad έτσι και έτσι και σε desktop απλά απαράδεκτη. Αλλη μια φοβερη ιδεα. Γιατι ως γνωστον σε ενα desktop PC με μια τυπικη οθονη το μεγαλο προβλημα , οπως αλλωστε και στα tablets και smartphones ειναι η ελλειψη χωρου στην οθονη. Κρυψτε τα ολα λοιπον στα επομενα Windows για να γλιτωσουμε χωρο στις 20+ ιντσων οθονες των desktop PCs. 1
George978 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ειναι πολυ γρηγορα τα ατιμα και εχουν ωραια features, αλλα η μη δυνατοτητα να αποεπιλεγω αυτο το τιμημενο το Μετρο intrerface θα εθαψε, τελος - τρωνε δισκο τζαμπα και μου κανει τη ζωη δυσκολη με τις εναλλαγες σε desktop/metro. Ειναι δηλαδη ΤΟΣΟ δυσκολο να μου βαλουν το παλιο interface - start menu? 2
DaveMurray Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 το ''φοβερο'' λειτοργικο απο βγαινει?τα 7 τι προβλημα εχουν σε σχεση με τα 8?πιο ''ψημενα'' ειναι τα 7,για μενα αυτο ειναι φοβερο.. Από που βγαίνει; Γνωρίζεις τι βελτιώσεις, τι χαρακτηριστικά έχουν γίνει στα 8, under the hood, σε πολλαπλά σημεία του λειτουργικού αυτού...; Πίστεψε με, οι διαφορές, είναι χαώδεις, και για να μην είμαι τόσο απόλυτος, είναι πολλές... Από εκεί βγαίνει η απάντηση σου σε αυτό που γράφεις... Μάθε πρώτα τι αλλαγές και βελτιώσεις που έχουν γίνει και ύστερα, εδώ είμαστε, να το συζητήσουμε ξανά :) Το πρόβλημα με τα 8 είναι το Modern UI και η χιτλερική στάση της Microsoft.... Πρέπει να καταλάβουν οι εταιρείες, ότι με το έναν η τον άλλο τρόπο, τον τελικό λόγο πάντα τον έχει ο κόσμος και οι προτιμήσεις του.. Δεν μπορούν να το κατανοήσουν με την καλή; Θα το κατανοήσουν εύχομαι με την ανάποδη... Επαναλαμβάνω, εύχομαι... Αλίμονο, αν θα πρέπει να επικροτήσω το μπέρδεway και το έκτρωμα που έκαναν με την ενοποίηση 2 διαφορετικών κόσμων, 2 διαφορετικών ανάγκων... Μέχρι στιγμής, μου αρέσει και το ευχαριστιέμαι που δεν πάνε καλά τα Windows 8... Αν βάλουν μυαλό, και συμβαδίσουν με το τι θέλει ο κόσμος παγκόσμια (φαίνεται εξάλλου από την γνώμη του κόσμου συνολικά για τα 8), θα είμαι ο πρώτος που θα υποστηρίξει την MS, και την... κάθε MS...
PsyGreg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά ο μέσος χρήστης φοβάται αλλα με λίγο εξάσκηση θα του αρέσουν ,ειναι 30% ποιο γρήγορα στα πάντα ειδικά με ssd ξεφεύγουν ... Το ότι δεν πουλάει οκ τα 7 καλύπτουν όλες τις ανάγκες και ειναι επίσης αξιπιστα ... που αποδίδεις τον λεγόμενο "φόβο" ? αφού για Desktop χρήση ΔΕΝ....
polazava Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Πιστεύω ότι ο χρήστης desktop και laptop (όπως είμαι κι εγώ) ενοχλήθηκε περισσότερο απ την απόφαση και γραμμή της microsoft που για να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες εταιρίες λειτουργικών για κινητές συσκευές προχώρησε σε ολοκληρωτικές αλλαγές ..παραγκωνίζοντας βασικά παραδοσιακά στοιχεία που όπως και να το κάνεις λείπουν ..όσο λοιπόν αγνοεί με τη στάση της τις διαμαρτυρίες των χρηστών desktop και laptop .. βρίσκω φυσιολογική την εμπορική πτώση των windows 8 .. μιλάω πάντα προσωπικά . 2
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Τα win8 εχουν εφαρμογη μονο σε tablets και σε αυτους που εχουν οθονη αφης για τους αλλους ειναι παντελως αχρηστα... Προσωπικα τα κρατησα στο συστημα μου 15 λεπτα, λιγοτερο και απο τη πιο "δυσκολη" διανομη linux (την οποια ειχα και ορεξη να καθισω να "παλεψω"). Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι χειροτερα και απο τα Vista. Ας προσεχε σε τι κοινο απευθυνοταν οταν τα βγαζε η MS. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα