Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να το κάνω, αν για να αφαιρέσω το Modern UI, κάνω το λειτουργικό φρανκενσταίν, με απρόβλεπτη συμπεριφορά και αφαιρώντας ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως τον νέο task manager, και άλλα...;

ΑΥΤΟ! Και το οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ προσωπικα improvisations και 3rd party προγραμματα για ενα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Δεν μιλαμε για ενα προγραμμα ζωγραφικης που θα του βαλεις κατι εξτρα.

Μιλαμε για λειτουργικο συστημα να παρει ο διαολος!! Και δεν γινεται να περιμενω απο 3rd party προγραμματα να διορθωσουν ή να προσθεσουν ΒΑΣΙΚΕΣ λειτουργιες του λειτουργικου. Πόσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανείς αυτο?

Αυτα πρεπει να γραφουν(διορθωθουν/προστεθουν) εσωτερικα. Στον κωδικα των Windows δηλαδη απο την Microsoft!

• Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου το ενδεχόμενο μετάβασης από 7 σε 8.

Γιατί άραγε;

Προσωπική γνώμη είναι ότι τα 8 δεν κάνουν αυτό το κλικ στο κόσμο για να τα βάλει όπως έκανε η μετάβαση από xp/vista σε 7.

Θα μας συντροφεύουν για αρκετά χρόνια ακόμα τα 7αρια.  :)

Δημοσ.

H MS που κυριαρχεί στα desktop δεκαετίες, θέλησε να ρισκάρει με ένα OS με έντονο το mobile στοιχείο. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτό δεν έπιασε καθώς όπως πίστευα και πριν κυκλοφορήσουν τα 8,άλλες απαιτήσεις έχουμε σαν χρήστες από το PC και άλλες από το tablet-smartphone.

Η οικονομική κρίση δεν είναι λόγος και μάλιστα όταν με 15 ευρώ μπορούσες να αναβαθμιστείς. Ούτε ότι τα 7 είναι πολύ καλό OS. Εδώ ζητάμε συνεχώς update σε mobile συσκευές και στο desktop θα μείνουμε με τα 7 του 2009 ? Όχι,η αποτυχία δεν οφείλεται στο ότι τα 7 είναι πολύ καλά αλλά ότι τα 8 δεν είναι καλύτερα για να αναβαθμιστούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Που εχεις βρει τις πληροφοριες οτι το metro ui,καταναλώνει πορους χωρις να τρεξεις καποια εφαρμογη του?Για ποσταρε κανενα λινκ να μαθαινουμε!Και οσο για τα πορτοκάλια, υπαρχουν δε λέμε οτι δεν υπαρχουν,αλλα σοβαρή υποστήριξη θα βρεις εκει που ειναι το χρημα και ο κοσμος,δλδ Android & ios!Αν δε σ'ενοχλεί be my guest!!!;)Sent from my Nexus 7 using Insomnia

εδω βλεπετε τις διεργασίες που τρέχουν με την εναρξη του συστηματος μου

2 διεργασίες ειναι αυτές του modern ui

η RuntimeBroker που στο συστημα μου καταναλωνει 1,6MB

Runtime Broker process was created by Microsoft and is a core process in Windows 8.

RuntimeBroker.exe is a safe Microsoft process included

in Windows 8 to assist with Metro app permissions. With a light system

footprint of more or less 5,000 K of RAM being used, it does not affect

performance.

RuntimeBroker.exe is triggered by Metro apps. If there are no Metro apps open, this process won't run.

Και η LiveComm.exe Communications Service 1.4MB

H οποία μας ενημερώνει αν έχουμε κάποιο email ή κάποιο μήνυμα στο mesenger και ειναι ενεργή μόνο όταν χρησιμοποιούμε τις εφαρμογές mail και messenger που υπάρχουν στο modern ui

Να συμπληρώσω ότι το σύστημα μου διαθέτει 4gb ram και κατά την έναρξη χρησιμοποιούνται 770-800MB

Δημοσ.

Που εχεις βρει τις πληροφοριες οτι το metro ui,καταναλώνει πορους χωρις να τρεξεις καποια εφαρμογη του?Για ποσταρε κανενα λινκ να μαθαινουμε!Και οσο για τα πορτοκάλια, υπαρχουν δε λέμε οτι δεν υπαρχουν,αλλα σοβαρή υποστήριξη θα βρεις εκει που ειναι το χρημα και ο κοσμος,δλδ Android & ios!Αν δε σ'ενοχλεί be my guest!!!;)Sent from my Nexus 7 using Insomnia

εδω βλεπετε τις διεργασίες που τρέχουν με την εναρξη του συστηματος μου

2 διεργασίες ειναι αυτές του modern ui

η RuntimeBroker που στο συστημα μου καταναλωνει 1,6MB

* SPOILER *

Και η LiveComm.exe Communications Service 1.4MB

H οποία μας ενημερώνει αν έχουμε κάποιο email ή κάποιο μήνυμα στο mesenger και ειναι ενεργή μόνο όταν χρησιμοποιούμε τις εφαρμογές mail και messenger που υπάρχουν στο modern ui

Να συμπληρώσω ότι το σύστημα μου διαθέτει 4gb ram και κατά την έναρξη χρησιμοποιούνται 770-800MB

Και τα δυο μπορεις να τα απενεργοποιησεις και να μη τρεχουν καθολου,για να μην σου γωνατιζουν το σύστημα με τα 3mb ram,που δεσμεύουν!Τα 7 αρια μόλις ξεκινουν στο qosmio μου με 6 GB ram,χρησιμοποιούνται 1.8gb,ενώ στα 8αρια ξεκινουν με 1.2gb!Sent from my Nexus 7 using Insomnia
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παντως 1.6 > 0

Αναξιο αναφορας? Πως οριζεις κατι ωστε να ειναι αξιο αναφορας?

όταν τα νέα PC έχουν πλέον 4gb ram το λιγότερο, είναι αστείο να ασχολούμαστε με 1.6mb...
  • Like 3
Δημοσ.

Και τα δυο μπορεις να τα απενεργοποιησεις και να μη τρεχουν καθολου,για να μην σου γωνατιζουν το σύστημα με τα 3mb ram,που δεσμεύουν!Τα 7 αρια μόλις ξεκινουν στο qosmio μου με 6 GB ram,χρησιμοποιούνται 1.8gb,ενώ στα 8αρια ξεκινουν με 1.2gb!Sent from my Nexus 7 using Insomnia

Ειμαι λιγο ψείρας οσο αναφορα τις διεργασίες που τρ΄ρχουν στο συστημα μου, τα 7αρια μου στο ιδιο συστημα χρησιμοποιουν 1gb ram με 4-5 gadget στην επιφανεια εργασίας ενεργοποιημένο το aero(δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εβγαλαν στα 8 με αποτελεσμα να ναι πιο ασχημα απο τα 7) και το nod32 v4 ,αρκετα μικρη διαφορα θα ελεγά παρόλα αυτα οταν ανοίξω πολλες εφαρμογές και αρχιζω να ζοριζω το συστημα μου, τα 8αρια εχουν αρκετα καλύτερη διαχείριση στη μνήμη αποτι τα 7

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο θα ήθελα να δω την φάτσα, όσων εδώ μέσα έχουν μηχάνημα με windows 7 και δουν πως bootαρι (το ίδιο μηχάνημα με τα ίδια υλικά) όταν βάλουν windows 8 :-)

Δημοσ.

Πόσο θα ήθελα να δω την φάτσα, όσων εδώ μέσα έχουν μηχάνημα με windows 7 και δουν πως bootαρι (το ίδιο μηχάνημα με τα ίδια υλικά) όταν βάλουν windows 8 :-)

Παλια αυτα τα κοιτουσαν οι πιτσιρικαδες , τωρα ουτε αυτοι ασχολουνται .

Δημοσ.

Αυτό δεν γίνεται... Απλά είναι... μπούρδες... :)

To να βάλεις το explorer.exe από Windows 7, στα 8, είναι καθαρά ΒΛΑΚΕΙΑ... Δεν έχει λόγο να γίνει, για το όφελος που "περιγράφεται" ως προτέρημα, δλδ την αφαίρεση του Modern UI.... (δεν λέγεται πια metro guys, δεν το έχετε πάρει μυρωδιά ακόμα...; )

Τι να το κάνω, αν για να αφαιρέσω το Modern UI, κάνω το λειτουργικό φρανκενσταίν, με απρόβλεπτη συμπεριφορά και αφαιρώντας ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως τον νέο task manager, και άλλα...;

Συμφωνω οτι δεν αξιζει. γι αυτο και δεν χρησιμοποιω το συγκεκριμενο utility αλλα καποιο αλλο για το start.

Παντως αποδεικνυει οτι το metro (ετσι μου αρεσει να το λεω :P) δεν ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το λειτουργικο και μια χαρα αφαιρειται.

Το οτι χανεις και καποια ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα (που φυσικα θα μπορουσαν αν ηθελαν να τα κανουν να λειτουργουν χωρις) και ανεβαζεις τη πιθανοττηα απροβλεπτης συμπεριφορας δεν το αναιρει αυτο

Δημοσ.

Απ' οτι έχω καταλάβει με τα 8 η Microsoft ζήλεψε το κλειστό environment της Apple (apps anyone?)αυτό που δεν κατάλαβαν είναι ότι θα έπρεπε να κοιτάζουν προς το ραγδαία αυξανόμενο φαινόμενο του Android.

Τα παραπάνω τα αναφέρω για μια τάξη σύγκρισης κλειστού και open UI μην αρχίσουμε τα fanboy wars παρακαλώ.

Δημοσ.

Όταν λέμε "αφαιρ

Συμφωνω οτι δεν αξιζει. γι αυτο και δεν χρησιμοποιω το συγκεκριμενο utility αλλα καποιο αλλο για το start.

Παντως αποδεικνυει οτι το metro (ετσι μου αρεσει να το λεω :P) δεν ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το λειτουργικο και μια χαρα αφαιρειται.

Το οτι χανεις και καποια ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα (που φυσικα θα μπορουσαν αν ηθελαν να τα κανουν να λειτουργουν χωρις) και ανεβαζεις τη πιθανοττηα απροβλεπτης συμπεριφορας δεν το αναιρει αυτο

Όταν λέμε να "αφαιρείται", εννοούμε πως θα πρέπει να αφαιρούνται τα ΠΑΝΤΑ.... Τα σχετικά αρχεία, οι σχετικές κρυφές η φανερές εγγραφές στο μητρώο, η αλληλοεξαρτήσεις σε εκτελέσιμα/βιβλιοθήκες, κτλ κτλ... Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο utility που να το κάνει αυτό... ακόμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...