atheatos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 μιλούσα αποκλειστικά για desktop pc όμως... Αυτο να το πεις στην Microsoft που δυο φορες βιαστηκε να βγάλει κατι στην αγορα ,η οποία δεν ειναι(ήταν) ετοιμη.
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 atheatos,μαθε να διαβαζεις σωστα! Δε περιμενω απο τη ms,να συμμεριστεί τις αναγκες μου,αλλα αναφερα οτι μονο η ms ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ εχει το προιον που ικανοποιεί τις αναγκες μου! Και δεν ακολουθώ τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας,αλλα αναφερα οτι η πλειωψηφια οδηγει την αγορα,ασχετα αν συμφώνων ή οχι! Sent from my Nexus 7 using Insomnia
Gtr34 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 8 MB χωρίζουν τα windows 8 και 7 ως προς την εμφάνιση τόσο είναι το μέγεθος του classic shell που είναι και δωρεάν και επαναφέρει το start αλλά αυτό μας ενοχλεί βλέπεις ενώ τα άλλα προγραμματακια τύπου Daz kms τα βάζουμε αβέρτα κουβέρτα Μερικές φορές γκρινιάζουμε απλά για να γκρινιάξουμε 4
atheatos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 atheatos,μαθε να διαβαζεις σωστα! Δε περιμενω απο τη ms,να συμμεριστεί τις αναγκες μου,αλλα αναφερα οτι μονο η ms ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ εχει το προιον που ικανοποιεί τις αναγκες μου! Και δεν ακολουθώ τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας,αλλα αναφερα οτι η πλειωψηφια οδηγει την αγορα,ασχετα αν συμφώνων ή οχι! Sent from my Nexus 7 using Insomnia welcome to the club....
MJBulls23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Στο steam πάντως έχουν ανέβει στο 9%. Στο συνολο ομως? Το παν ειναι να μην κοιταμε μεμονωμενες ομαδες πληθυσμου. Οι μη εξαιρεσεις δηλαδη. Να κοιταμε το ΣΥΝΟΛΟ δηλαδη. ΣΥΝΟΛΙΚα δηλαδη καθε θεμα. Αν κανω μια δημοσκοπηση για το ποσοστο των οπαδων του ΠΑΟΚ και παω σε 5 καφετεριες του Πειραια, θα εχω κανει μια τρυπα στο νερο. 1
Millennium Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 50+ εκατομμύρια χρήστες έχει το steam.Δεν είναι και μικρό νούμερο.
Disappointment from Hellas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Καλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όσοι θέλουν τα 8 και δυσκολεύονται δεν κατεβάζουν απλώς το start και κάνουμε ανούσιες συζητήσεις εδώ και μήνες.Εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ πια
LongTom Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Τα πήρα με το καινούργιο λαπτοπ. Το μόνο σοβαρό πρόβλημα είναι ότι κρασάρουν με τον amd επεξεργαστή που φοράει το χρέπι που έκανα την μαλακία και αγόρασα(λόγω ασυμβατότητας που από ότι είδα θα λυθεί σύντομα και όχι λόγω "βάρους"). Εκτός από αυτό είναι πολύ καλά και προσωπικά σαν μέσος-άσχετος χρήστης δεν με έχουν προκαλέσει καμία αναστάτωση. Ήθελα start menu;Βρήκα ένα freeware και έβαλα στα 5 λεπτά(που όπως είπα είμαι και στούρνος από λογισμικό). Δεν γούσταρα τα tiles;Απλά τα απενεργοποίησα. Απορώ για την γκρίνια,μόνο που παίζουν στον άθλιο amd Ε1 του λαπτοπ μου δίχως κολλήματα(κανονικά)δεν μπορώ να πω τίποτα. Περί του θέματος και εγώ δεν θα έκανα αναβάθμιση γιατί με τα 7 δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Εξαιρετικά και τα 2 κατά την ταπεινή μου άποψη. 2
DaveMurray Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δεν.... απενεργοποιούνται τα... "tiles", δλδ το UI, με κανένα τρόπο... Τα διάφορα "utilities" απενεργοποιούν την δυνατότητα στο explorer.exe όταν κάνεις δεξιά, αριστερά, να μην εμφανίζεται η charm bar, και κάτω αριστέρα το Windows 8 Menu/start menu. Τρέχει όμως στο παρασκήνιο... και φυσικά, είναι εγκατεστημένο... Θες δεν θες... Δεν είναι τόσο... "απλό" όσο το παρουσιάζετε.... Για να φύγει το UI η τουλάχιστον να έχεις δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, θέλει.... αλλαγές... εκ των έσω του λειτουργικού, και αυτό, μόνο η Microsoft μπορεί να το κάνει... Είναι απόλυτα άρρηκτα δεμένο το Modern UI, όπως και ο IE με τα Windows... Πχ (είναι μόνο παράδειγμα, μην αρχίσουμε με τους browser σας παρακαλώ) λέει η MS, ότι έχεις δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τον... ΙΕ... Στην ουσία, δεν τον... απενεργοποιήσεις, απλά απεγκαταστείς το εκτελέσιμο αρχείο του και μόνο... Δεν είναι μόνο όμως το εκτελέσιμο αρχείο, είναι βιβλιοθήκες, μηχανή, και άλλα... Χωρίς αυτά, δεν μπορεί να γίνουν... Windows... Έτσι το έχει κάνει η MS... Δεμένα όλα, και αν μας αρέσει.... Αυτή έχει την πίτα, αυτή έχει και το μαχαίρι, και εμείς φταίμε περισσότερο... Μόνο εμείς... Αυτο να το πεις στην Microsoft που δυο φορες βιαστηκε να βγάλει κατι στην αγορα ,η οποία δεν ειναι(ήταν) ετοιμη. Για αυτό και θα το πληρώσει ακριβά, αν συνεχίσει με αυτά τα μυαλά... (που απ ότι φαίνεται τα ίδια μυαλά θα έχει και στο μέλλον)...Δεν πειράζει, δεν μας χαλάει, υπάρχουν και άλλα... αναπτυσσόμενα... "πορτοκάλια"....
topaz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αφού είναι σκουπίδια, τι να λέμε τώρα... Τα 7 είναι περίπου 1000 φορές καλύτερα. χώρια που είναι για τυφλούς!
Bspus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 http://forums.mydigitallife.info/threads/35189-Windows-7-explorer-for-Windows-8 Αυτος που εγραψε το startisback ειχε πιο πριν κυκλοφορησει ενα utility που κοβει το metro ωστε να μην φορτωνει καθολου. Το startisback που το εχει αντικαταστησει πλεον δεν το κανει αυτο γιατι προφανως θεωρησε οτι δεν αξιζει τον κοπο λογω των περιορισμων που δημιουργουνται και καποιων bugs. Παντως το link φαινεται να δουλευει και το προγραμμα ειναι λεει δωρεαν. Οποιος θελει μπορει να το δοκιμασει
DaveMurray Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αυτό δεν γίνεται... Απλά είναι... μπούρδες... To να βάλεις το explorer.exe από Windows 7, στα 8, είναι καθαρά ΒΛΑΚΕΙΑ... Δεν έχει λόγο να γίνει, για το όφελος που "περιγράφεται" ως προτέρημα, δλδ την αφαίρεση του Modern UI.... (δεν λέγεται πια metro guys, δεν το έχετε πάρει μυρωδιά ακόμα...; ) Τι να το κάνω, αν για να αφαιρέσω το Modern UI, κάνω το λειτουργικό φρανκενσταίν, με απρόβλεπτη συμπεριφορά και αφαιρώντας ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως τον νέο task manager, και άλλα...; 1
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δεν.... απενεργοποιούνται τα... "tiles", δλδ το UI, με κανένα τρόπο... Τα διάφορα "utilities" απενεργοποιούν την δυνατότητα στο explorer.exe όταν κάνεις δεξιά, αριστερά, να μην εμφανίζεται η charm bar, και κάτω αριστέρα το Windows 8 Menu/start menu. Τρέχει όμως στο παρασκήνιο... και φυσικά, είναι εγκατεστημένο... Θες δεν θες... Δεν είναι τόσο... "απλό" όσο το παρουσιάζετε.... Για να φύγει το UI η τουλάχιστον να έχεις δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, θέλει.... αλλαγές... εκ των έσω του λειτουργικού, και αυτό, μόνο η Microsoft μπορεί να το κάνει... Είναι απόλυτα άρρηκτα δεμένο το Modern UI, όπως και ο IE με τα Windows... Πχ (είναι μόνο παράδειγμα, μην αρχίσουμε με τους browser σας παρακαλώ) λέει η MS, ότι έχεις δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τον... ΙΕ... Στην ουσία, δεν τον... απενεργοποιήσεις, απλά απεγκαταστείς το εκτελέσιμο αρχείο του και μόνο... Δεν είναι μόνο όμως το εκτελέσιμο αρχείο, είναι βιβλιοθήκες, μηχανή, και άλλα... Χωρίς αυτά, δεν μπορεί να γίνουν... Windows... Έτσι το έχει κάνει η MS... Δεμένα όλα, και αν μας αρέσει.... Αυτή έχει την πίτα, αυτή έχει και το μαχαίρι, και εμείς φταίμε περισσότερο... Μόνο εμείς... Αυτο να το πεις στην Microsoft που δυο φορες βιαστηκε να βγάλει κατι στην αγορα ,η οποία δεν ειναι(ήταν) ετοιμη. Για αυτό και θα το πληρώσει ακριβά, αν συνεχίσει με αυτά τα μυαλά... (που απ ότι φαίνεται τα ίδια μυαλά θα έχει και στο μέλλον)... Δεν πειράζει, δεν μας χαλάει, υπάρχουν και άλλα... αναπτυσσόμενα... "πορτοκάλια".... Που εχεις βρει τις πληροφοριες οτι το metro ui,καταναλώνει πορους χωρις να τρεξεις καποια εφαρμογη του?Για ποσταρε κανενα λινκ να μαθαινουμε!Και οσο για τα πορτοκάλια, υπαρχουν δε λέμε οτι δεν υπαρχουν,αλλα σοβαρή υποστήριξη θα βρεις εκει που ειναι το χρημα και ο κοσμος,δλδ Android & ios!Αν δε σ'ενοχλεί be my guest!!!;)Sent from my Nexus 7 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα