Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις φυσικά, οτι εγω που είμαι φαν του 8,θελω να πετύχει για ενα και μόνο λόγο!

Να κρατηθεί και να συνεχιστεί η υποστήριξη του desktop και ολων αυτων του το συνοδεύουν-gaming,επαγγελματικες σουτες και πολλα αλλα συν που έχουμε τώρα!

Αν αποτυχουν τα windows8 tablets και τα υβριδικα Ubuntu, αυτο συμαινει οτι ο κόσμος δεν εχει ανάγκη πλεων το ντεσκτοπ και βολευεται με τα android και τα ios!

Sent from my Nexus 7 using Insomnia

• Like 1
  • Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παίδες συγκρίνεται το Desktop με το Mobile?? εεεε δεν το νομίζω..... το Desktop προσφέρει τα πάντα (πλην φορητότητας αφού είναι Desktop) ενώ το Mobile χωλένει σε αρκετούς τομείς καθώς επίσης και το μεγάλο του ατού που λέγεται φορητότητα το χάνει (σ.σ. "κινητά")

εγω δε συγκρινω τιποτα και εχω απο ολα, απλα επειδη ειμαστε οκ με τα pc μας και τα αλλαζουμε πιο αραια και αγοραζουμε και κανα καλο κινητο "εξαφανιζονται τα pc" 

ειναι φοβερη λογικη 

Οπότε μας συμφέρει η πλειοψηφία ειναι καλή και οπότε δεν μας συμφέρει ειναι κακή; Πλάκα μας κανεις;

δεν ειπα αν ειναι καλη ή κακη.. αυτο αλλωστε ειναι τελειως υποκειμενικο  , αλλα οτι οι εταιρειες ασχετως των σχεδιων τους προσαρμοζονται και στη πλειοψηφια αλλιως πεφτουν απο τα ψηλα στα χαμηλα (μου αρεσει πολυ το παραδειγμα της νοκια, για αυτο το ξαναλεω) 

Δημοσ.

εγω δε συγκρινω τιποτα και εχω απο ολα, απλα επειδη ειμαστε οκ με τα pc μας και τα αλλαζουμε πιο αραια και αγοραζουμε και κανα καλο κινητο "εξαφανιζονται τα pc" 

ειναι φοβερη λογικη 

συμφωνώ σε όσα έχεις πει μιας κι εγώ αυτής της λογικής είμαι (δεν το είπα για σένα στο θέμα σύγκρισης). αν κάποιος έχει άλλη λογική πάλι οκ. αλλά δεν υφίσταται σύγκριση ως προς το OS -Mobile , Desktop-

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις φυσικά, οτι εγω που είμαι φαν του 8,θελω να πετύχει για ενα και μόνο λόγο!

Να κρατηθεί και να συνεχιστεί η υποστήριξη του desktop και ολων αυτων του το συνοδεύουν-gaming,επαγγελματικες σουτες και πολλα αλλα συν που έχουμε τώρα!

Αν αποτυχουν τα windows8 tablets και τα υβριδικα Ubuntu, αυτο συμαινει οτι ο κόσμος δεν εχει ανάγκη πλεων το ντεσκτοπ και βολευεται με τα android και τα ios!

το να αναθεωρησει η ms και να κανει κινησεις να ξανακερδισει το κοινο (που ετσι κι αλλιως εχει, δε καψαμε τα pc μας για τα ματια των ταμπλετ, ουτε μιλαμε για wp που δεν ειχε ποτε κοινο ) ουτε που σου περασε απο μυαλο; σοβαρα τωρα;

απλο παραδειγμα: 

κατα την εγκατασταση των 8 στο πρωτο setup σε ρωταει 

desktop??

tablet??

(αφου εχει κανει ξεκαθαρη τη διαφορα αυτων των 2) 

και βλεπεις μετα πώς εκτοξευεται το ποσοστο των 8.. 

συμφωνώ σε όσα έχεις πει μιας κι εγώ αυτής της λογικής είμαι (δεν το είπα για σένα στο θέμα σύγκρισης). αν κάποιος έχει άλλη λογική πάλι οκ. αλλά δεν υφίσταται σύγκριση ως προς το OS -Mobile , Desktop-

επισης να προσθεσω οτι δε θα αργησει ο καιρος που θα αλλαζουμε και τις mobile συσκευες με τη συχνοτητα που αλλαζουμε τα pc 

οσο περναει ο καιρος οι διαφορες απο γενια σε γενια και οι απαιτησεις ειναι μικρες , φαινεται αλλωστε απο τα αχρηστα πλεον χαρακτηριστικα που εχουν οι νεες συσκευες (βλεπε 1080p σε οθονη κινητου..10φευγα ΜP καμερα) γιατι πραγματικα δεν υπαρχει κατο αλλο να κανουν !!

καποτε με την καθε νεα εκδοση windows ηθελες νεο pc , αυτο επαψε να συμβαινει και ηδη εχει αρχισει να ισχυει σε μεγαλο βαθμο και για τις φορητες συσκευες.. 

Δημοσ.

Καλα κρινω απλα με τη δικη μου περίπτωση!<br>

Εγω σχεδων καθε 2 χρονια αλλαζα λαπτοπ και αναβαθμιζα το σταθερό!<br>

Πλεων εχουν περασει 3 χρονια,εχω δωσεις λεφτα για 3 smartphones και ενα ταπλετ και δε σκοπεύω να αναβαθμησω ουτε το pc,ουτε να αγωρασω καινουριο λαπτοπ,τουλάχιστον για τα επομενα 2-3χρονια!Δε το εχω τοσο αναγκη!!!<br>

Αλλα ενα windows8 tablet με haswell θα το τιμουσα μεχρι το Δεκέμβρη!<br>

Μπορεί να ειμαι η μειοψηφία,που σκέφτομαι και ενεργω μ'αυτο το τροπο, ποιος ξερει!;)<br><br>

Δημοσ.

Και κάτι ακόμη: Τα περί start screen,start button κτλ κτλ τα θεωρώ φτηνές δικαιολογίες για όσους λένε ότι αυτά το κάνουν δύσχρηστο,μόνο για touch και διάφορα άλλα.Όσοι ξέρουν να δουλεύουν το pc τους σωστά και δεν το έχουν μόνο γα να μπαίνουν πχ στο facebook,δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα προσαρμογής στο νέο λειτουργικό.

Τα περι start screen,start button, κτλ, κτλ, δεν ειναι φθηνες δικαιολογιες επειδη δεν λεμε(εγω τουλαχιστον) οτι τα κανουν δυσχρηστα και δεν μπορουμε να προσαρμοστουμε με τιποτα, αλλά επειδη τα κανουν ΠΙΟ δυσχρηστα απο τα Windows 7, ΧΩΡΙΣ να υπηρχε ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να γινει αυτο και να ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ προσαρμοστουμε σε ΠΙΟ δυσχρηστο λειτουργικο.

Ειναι σαν να χρησιμοποιεις 10 χρονια ενος ειδους προιον απο ενα καταστημα και ξαφνικα το καταστημα για να κερδισει μια αλλη μεριδα πελατων, να αλλαζει το προιον του σε κατι διαφορετικο, εστω επισης πολυ καλο, αλλά ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ(ΠΙΟ δυσχρηστο πχ) απο το προηγουμενο. Γιατι να πας πισω λοιπον ρωταω??

Επειδη ο αλλος θελει να κερδισιε μια αλλη μεριδα πελατων? Ας εβγαζε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ κατι για αυτους.

Εαν δεν μπορει ή δεν θελει? Ωραια. Με γεια του με χαρα του. Οπως με γεια μου με χαρα μου να μην θελω να αγορασω και εγω το νεο επισης πολυ καλο προιον, αλλά ΠΙΟ κακο απο το προηγουμενο.

Τα ασχημα μαντατα για τον πωλητη θα ερθουν οταν ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των παλιων αγοραστων του δυσανασχετησουν και σνομπαρουν το καινουριο προιον και δεν το αγορασουν και ΤΕΛΙΚΩΣ μετα απο καποιο χρονικο διαστημα κανει την σουμα.... ;)

• Like 2
Δημοσ.

Καλα κρινω απλα με τη δικη μου περίπτωση!

Εγω σχεδων καθε 2 χρονια αλλαζα λαπτοπ και αναβαθμιζα το σταθερό!

Πλεων εχουν περασει 3 χρονια,εχω δωσεις λεφτα για 3 smartphones και ενα ταπλετ και δε σκοπεύω να αναβαθμησω ουτε το pc,ουτε να αγωρασω καινουριο λαπτοπ,τουλάχιστον για τα επομενα 2-3χρονια!Δε το εχω τοσο αναγκη!!!

Αλλα ενα windows8 tablet με haswell θα το τιμουσα μεχρι το Δεκέμβρη!

Μπορεί να ειμαι η μειοψηφία,που σκέφτεται και ενεργεί ετσι, ποιος ξερει! ;)

δεν εισαι η μειοψηφια.. ισα ισα 

απλα καποια στιγμη οπως γραφω πιο πανω θα γινει και κατι αναλογο στα κινητα, εγω στο κινητο θα  παω χαλαρα για 3ετια πλεον  δε θα κατσω να το ζαλιζω καθε χρονο με τις ναυρχιδες γιατι δε νιωθω οτι χρειαζομαι κατι καλυτερο σε αντιθεση με το τι συνεβαινε με παλιοτερα smartphone 

και το pc μου μετραει ηδη 3+ χρονια 

και μετα ισως σκεφτουν κατι αλλο οι εταιρειες να μας πασαρουν για να συνεχιζει να ρεει χρημα , δεν εχω ιδεα τι θα ειναι αυτο , ομως και η μοδα των smartphone και tablet θα κορεστει καποια στιγμη 

Δημοσ.

τωρα που ειπαμε το κοντο και το μακρι μας ας σταματισουμε λιγο ,διοτι εχει γινει απειρες φορες .....

(τα ιδια πριν χρονια λεγαμε και μαλωναμε για τους αλλους (εταιριες).Πειτε την αποψη σας και μην μαλωνετε,

η ιστορια θα δειξει ποιος ειχε δικαιο -προγνωση (αποθηκεύετε την γνωμη σας και θα δειτε ποια εταιρια θα νικησει και γιατι (εβλαλε η γοογλε λειτουργικο ? επιασε; νικησε η σαμυ τη Αpple ?H MIKROSOFT τα πηρε ολα;αδροιντ τελικα ειναι ελευθερο κτλπ),μειονονται τα desktop ,tablet ,πειτε αποψη και καντε λιγο υπομονη κΑΙ ΘΑ δουμε..,..

Δημοσ.

δεν ειπα αν ειναι καλη ή κακη.. αυτο αλλωστε ειναι τελειως υποκειμενικο  , αλλα οτι οι εταιρειες ασχετως των σχεδιων τους προσαρμοζονται και στη πλειοψηφια αλλιως πεφτουν απο τα ψηλα στα χαμηλα (μου αρεσει πολυ το παραδειγμα της νοκια, για αυτο το ξαναλεω) 

Δεν αναφέρθηκα σε σένα,εκτός και είσαι ο ίδιος και γράφεις με δυο username....
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αμα το πάμε έτσι και το xp είναι ο κύριως λογος που δεν πήγε καλά τo vista. Το δεις εξαμαρτειν ....

και όχι δλδ επειδή οι περισσότεροι δεν είχαν hardware της προκοπής με αποτέλεσμα να είναι βαριά τα 2α ε? τι μαθαίνει κανείς :P 

Εγω και απο τα XP να εβγαζαν τα 8, παλι στα XP θα εμενα. :-D

καλή τύχη με τα "ανύπαρκτα" XP 64bit...
  • Like 2
Δημοσ.

λοιπον για μενα το ποσοστό που εχουν πιασει τα 8αρια μου φαίνεται λογικό.

συνοψιζοντας

1ον Πλέον δεν αλλαζουμε τοσο ευκολα υπολογιστή σε σχέση με παλαιότερα

2ον Πλεον παιζουν πολυ και τα ταμπλετ. Αντι να παρουμε νεο λοπτοπ , μενουμε με παλιό και παιρνουμε ενα ταμπλετ

3ον Τα 7αρια εχουν βολεψει αρκετους και δυσκολα θα αναβαθμίσουν

4ον τα 8αρια δεν εχουν σταρτ μενου. (προσωπικά πιστέυω οτι ακόμα και να είχαν αφησει το σταρτ μενου το ποσοστό στην καλυτερη να ειχε ανεβει 1%.

Γενικότερα πιστευω οτι για τα χαμηλα ποσοστα στα 8 φταιει ή ακρως ανταγωνιστικη εποχη που ζουμε για την τεχνολογία και σε πολυ μικρότερο βαθμό οτι δεν εχουν σταρτ μενου

Ερωτηση κρίσεως αν το desktop στα 8αρια ηταν ετσι θα τα περνατε;

Δημοσ.

atheatos,η αναφορά μου δεν έχει να κάνει αν η πλειοψηφία ειναι καλη ή οχι,αλλα που μας οδηγεί η προτίμησή της και αν μας βολευει ή οχι η τάση της!

Αυτος που γουσταρει ios/android,η πλειοψηφία δουλεύει γι'αυτον.

Αυτός που γουσταρει desktop os,η πλειοψηφία σίγουρα δε συμμερίζεται τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του!

Ολα ειναι σχετικά!

Εγω προσωπικά γουσταρω τα desktop os,αλλα προτιμώ ταπλετ για καθημερινή χρήση!

Τωρα με τα 8, εχω αυτο που θελω,αλλα θεωρώ οτι σε 2-3χρονια μ'αλλον θα πρέπει να συμβηβαστω σε καποιο mobile os,αν θεωρήσουμε οτι αποτύχει η οποιαδήποτε προσπάθεια, για υβριδική υλοποίηση!

Δημοσ.

και όχι δλδ επειδή οι περισσότεροι δεν είχαν hardware της προκοπής με αποτέλεσμα να είναι βαριά τα 2α ε? τι μαθαίνει κανείς :P  καλή τύχη με τα "ανύπαρκτα" XP 64bit...

Να σε ρωτήσω κάτι; Αν όλοι είχαν tablet με intel θα είχαν ακόμη windows 7;

Το να θεωρείς ως κυρία αιτία την ύπαρξη του windows 7 και οχι την έλλειψη hardware που θα έκανε το windows 8 ανάρπαστο, αυτοαναιρεισαι...

Οσο ζω μαθαίνω.

atheatos,η αναφορά μου δεν έχει να κάνει αν η πλειοψηφία ειναι καλη ή οχι,αλλα που μας οδηγεί η προτίμησή της και αν μας βολευει ή οχι η τάση της!

Αυτος που γουσταρει ios/android,η πλειοψηφία δουλεύει γι'αυτον.

Αυτός που γουσταρει desktop os,η πλειοψηφία σίγουρα δε συμμερίζεται τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του!

Ολα ειναι σχετικά!

Εγω προσωπικά γουσταρω τα desktop os,αλλα προτιμώ ταπλετ για καθημερινή χρήση!

Τωρα με τα 8, εχω αυτο που θελω,αλλα θεωρώ οτι σε 2-3χρονια μ'αλλον θα πρέπει να συμβηβαστω σε καποιο mobile os,αν θεωρήσουμε οτι αποτύχει η οποιαδήποτε προσπάθεια, για υβριδική υλοποίηση!

Και εγώ προσωπικά γουστάρω κάποια πράγματα που δεν είχαν σχέση με την πλειοψηφία τουλάχιστον μέχρι τώρα. Δεν περίμενα να δω τι κάνουν οι άλλοι γύρω μου για να κάνω αυτο που εγώ θέλω.

Δεν δούλεψε ποτέ η πλειοψηφία σε μένα σε καμία περίπτωση και ποτέ δεν συμβιβαστηκα γιατι ήξερα οτι έχω δίκιο.

Τώρα αν εσυ περιμένεις απο την Microsoft, που το r&d της έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα που υπάρχει στην αγορά ,να συμμερίζεται της ανάγκες σου,τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να σε ρωτήσω κάτι; Αν όλοι είχαν tablet με intel θα είχαν ακόμη windows 7;

Το να θεωρείς ως κυρία αιτία την ύπαρξη του windows 7 και οχι την έλλειψη hardware που θα έκανε το windows 8 ανάρπαστο, αυτοαναιρεισαι...

Οσο ζω μαθαίνω.

μιλούσα αποκλειστικά για desktop pc όμως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...