Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Να το πούμε και λίγο πιο απλά για να το καταλάβουν και οι αγράμματοι. Στα @@ μου αν δεν αρέσουν στον πολύ κόσμο τα Win8 την στιγμή που αρέσουν σε μένα. 6
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μάλλον δεν το έπιασες.. Όταν είπα ότι λειτουργούμε σύμφωνα με την συνολική γνώμη, εννοούσα πως κοιτάμε τι θα πει ο πολύς ο κόσμος.. Αντί να τον γράφουμε στα @@ μας, γιατί πολλά από αυτά είναι μπαρμπουτσαλιές. ναι αλλα εδω δε μιλαμε για πολιτικη, αλλα για εμποριο και στο εμποριο θα πουλησεις αυτο που θελει ο πελατης να αγορασει , αλλιως θα γινεις νοκια Να το πούμε και λίγο πιο απλά για να το καταλάβουν και οι αγράμματοι. Στα @@ μου αν δεν αρέσουν στον πολύ κόσμο τα Win8 την στιγμή που αρέσουν σε μένα. και πολυ καλα κανεις , στα @@ μας και των υπολοιπων που σας αρεσουν εσας, εμεις δεν τα βαζουμε 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ποτέ μην σώσεις και τα βάλεις, δεν ενδιαφέρει ούτε εμένα, ούτε και τους υπόλοιπους θέλω να πιστεύω. 1
MJBulls23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δεν πανε καλα τα 8 για τρεις λογους. 1) Υπαρχει οικονομικη κριση (μας εφαγαν οι κροισοι) 2) Το προηγουμενο λειτουργικο (Win 7) ειναι πολυ καλο για να το αφησει καποιος και να παει στα 8 σε σχεση με την μεταβαση απο τα S-Vista στα 7 3) Να ειναι καλα ο θειος Ο θειος παντα υπηρχε αρα τελειως ΑΚΥΡΟ το 3ο επιχειρημα. Η οποια οικονομικη κριση σε οποιες χωρις τελοσπαντων και να υπαρχει, δεν αρχισε με την εναρξη των πωλησεων των Windows 8 οποτε επισης ακυρο επιχειρημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 το 2) είναι ο κύριος λόγος πάντως... 2
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ποτέ μην σώσεις και τα βάλεις, δεν ενδιαφέρει ούτε εμένα, ούτε και τους υπόλοιπους θέλω να πιστεύω. οπως δεν εδιαφερει και εμενα (και τους πολλους περισσοτερους υπολοιπους απο τους δικους σου υπολοιπους) αν μερικοι τα βρισκουν καταπληκτικα ή για να στο πω αλλιως με ενδιαφερει σαν αποψη, ολες οι αποψεις μου φαινονται ενδιαφερουσες, αλλα δε προκειται να επηρεασει τη δικη μου τελικη επιλογη σχετικα με το θεμα αλλα επειδη ειμαστε σε φορουμ και κανουμε κουβεντα (και δεν ειναι το θεμα μας ποιος την εχει μεγαλυτερη), αξιζει να σημειωσουμε οτι οι εξελιξεις καθοριζονται ΚΑΙ απο τη τελικη συμπεριφορα των καταναλωτων , οχι μονο απο το τι θελει ο καθε κολοσσος ή αν μερικοι βρισκουν κατι ωραιο ενα προιον , ειδικα ενα προιον σαν τα παραθυρα, πρεπει να απευθυνεται σε οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο και αυτη τη στιγμη κατι τετοιο δε γινεται φυσικα και οτι τα 7 ειναι παρα πολυ καλο λειτουργικο και δεν σου δημιουργει αναγκη αναβαθμισης παιζει το ρολο του
MJBulls23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ποτέ μην σώσεις και τα βάλεις, δεν ενδιαφέρει ούτε εμένα, ούτε και τους υπόλοιπους θέλω να πιστεύω. Θα επρεπε να σε ενδιαφερουν καπως ομως οι γνωμες των αλλων. Το οτι θα τις λενε τετοιες γνωμες, οτι δεν θελουν τα τα βαλουν δηλαδη, ειναι αυτονοητο, οτι δηλαδη ο καθενας θα μπορει να λεει την γνωμη του και το τι εκανε αυτος, ασχετως εαν καποιος δεν ενδιαφερεται περι αυτου. Θα πρεπει να σε ενδιαφερουν οι γνωμες των αλλων, καθως θα πρεπει να σε ενδιαφερει οτι πανε τραγικα οι πωλησεις, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ, οποτε αυτο που τωρα σου αρεσει και δεν αρεσει στην πλειοψηφεια(και μην κοιτας σε τεχνολογικα φορουμ για την πλειοψηφεια-αν δεν ξερεις το γιατι διαβασε ενα βιβλιο για το πως εξαγεται το στατιστικο δειγμα απο εναν πληθυσμο), ισως αλλαξει στην επομενη εκδοση....
atheatos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 το 2) είναι ο κύριος λόγος πάντως... Αμα το πάμε έτσι και το xp είναι ο κύριως λογος που δεν πήγε καλά τo vista. Το δεις εξαμαρτειν ....
MJBulls23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 το 2) είναι ο κύριος λόγος πάντως... Εγω και απο τα XP να εβγαζαν τα 8, παλι στα XP θα εμενα. 1
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 <quote> ναι αλλα εδω δε μιλαμε για πολιτικη, αλλα για εμποριο και στο εμποριο θα πουλησεις αυτο που θελει ο πελατης να αγορασει , αλλιως θα γινεις νοκια</quote> Το εμπόριο και ο πελάτης πλέων θελουν Mobile os(ios&android) και εσυ φαντάζεσαι ακόμη οτι το desktop os,ειναι αυτο που ζητά η πλειοψηφία! Θέλεις να σου θυμησω τη κατρακύλα των pc σε πωλησεις,ακομη πριν κυκλοφόρησουν τα 8,ή να σου πω πόσο ραγδεα στρέφεται το κοινο και οι εταιριες στα mobile os! Η αποτυχία των υβριδικών λύσεων ,οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφανηση των desktop os,ειτε το θέλουμε ειτε οχι! Και ξερεις ποιός ειναι η κυρια αιτία?Μα φυσικά οι πλειοψηφια του κόσμου που πάντα εχει δικαιο και πρεπει η ms και η καθε ms, να συμμερίζεται τα θελω και της αναγκες του! Sent from my Nexus 7 using Insomnia
MJBulls23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αμα το πάμε έτσι και το xp είναι ο κύριως λογος που δεν πήγε καλά τo vista. Το δεις εξαμαρτειν .... Στην πραγματικοτητα βεβαια τα Vista πηγαν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερα ΑΠΟ οσο πιστευουν οι περισσοτεροι οτι πηγαν. Τα Vista δεν τα πηγαν καθολου ασχημα βασικα. Και γενικα δεν ειναι καθολου τοσο κακο λειτουργικο οσο πιστευει η "κοινη γνωμη" να το πω ετσι. Μια χαρα λειτουργικο ηταν, και σταθεροτατα μαλιστα, αλλά απλως ειχε καποια συγκεκριμενα προβληματα.
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το εμπόριο και ο πελάτης θελουν πλέων θελουν Mobile os(ios&android) και εσυ φαντάζεσαι ακόμη οτι το desktop os,ειναι αυτο που ζητά η πλειοψηφία!Θέλεις να σου θυμησω τη κατρακύλα των pc σε πωλησεις,ακομη πριν κυκλοφόρησουν τα 8,ή να σου πω πόσο ραγδεα στρέφεται το κοινο και οι εταιριες στα mobile os!Η αποτυχία των υβριδικών λύσεων ,οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφανηση των desktop os,ειτε το θέλουμε ειτε οχι!Και ξερεις ποιός ειναι η κυρια αιτία?Μα φυσικά οι πλειοψηφια του κόσμου που πάντα εχει δικαιο και πρεπει η ms και η καθε ms, να συμμερίζεται τα θελω και της αναγκες του!Sent from my Nexus 7 using Insomnia και βεβαια δε φανταζομαι οτι η πλειοψηφια θελει desktop (δυστυχως εδω ειμαι μειοψηφια ) , αλλα το να το πηγαινεις στο αλλο ακρο και να μιλας για εξαφανιση απο τωρα ειναι πολυ τραβηγμενο.. οι προσωπικοι δεν προκειται να εξαφανιστουν ποτε, τα παραθυρα δε προκειται να εξαφανιστουν ποτε ή να χασουν τη πρωτια και το custom desktop απλα θα μεινει για τους λιγους και θα ειναι πανακριβο ή τελοσπαντων πιο ακριβο απο οτι ειναι τωρα , αν και βλεποντας τις ταμπλετες τα κινητα ακομα και ενα high end κουτι μου ακουγεται "ευκαιρια" και μαλλον οχι μονο εμενα τα ταμπλετ των 1000 ευρω δε ξερω ποσοι και ποιοι τα αγοραζουν τα κουτια των 1000+ ευρω τα αγοραζουν ακομα..
PsyGreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ρε παίδες συγκρίνεται το Desktop με το Mobile?? εεεε δεν το νομίζω..... το Desktop προσφέρει τα πάντα (πλην φορητότητας αφού είναι Desktop) ενώ το Mobile χωλένει σε αρκετούς τομείς καθώς επίσης και το μεγάλο του ατού που λέγεται φορητότητα το χάνει (σ.σ. "κινητά")
atheatos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 <quote> ναι αλλα εδω δε μιλαμε για πολιτικη, αλλα για εμποριο και στο εμποριο θα πουλησεις αυτο που θελει ο πελατης να αγορασει , αλλιως θα γινεις νοκια</quote> Το εμπόριο και ο πελάτης πλέων θελουν Mobile os(ios&android) και εσυ φαντάζεσαι ακόμη οτι το desktop os,ειναι αυτο που ζητά η πλειοψηφία! Θέλεις να σου θυμησω τη κατρακύλα των pc σε πωλησεις,ακομη πριν κυκλοφόρησουν τα 8,ή να σου πω πόσο ραγδεα στρέφεται το κοινο και οι εταιριες στα mobile os! Η αποτυχία των υβριδικών λύσεων ,οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφανηση των desktop os,ειτε το θέλουμε ειτε οχι! Και ξερεις ποιός ειναι η κυρια αιτία?Μα φυσικά οι πλειοψηφια του κόσμου που πάντα εχει δικαιο και πρεπει η ms και η καθε ms, να συμμερίζεται τα θελω και της αναγκες του! Sent from my Nexus 7 using Insomnia Οπότε μας συμφέρει η πλειοψηφία ειναι καλή και οπότε δεν μας συμφέρει ειναι κακή; Πλάκα μας κανεις;
MJBulls23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το εμπόριο και ο πελάτης θελουν πλέων θελουν Mobile os(ios&android) και εσυ φαντάζεσαι ακόμη οτι το desktop os,ειναι αυτο που ζητά η πλειοψηφία! Η συντριπτικη πλειοψηφεια των χρηστων desktop ζηταει λειτουργικο για desktop. Και η αγορα των desktop PCs δεν εχει και καμια τοσο μεγαλη κατρακυλα οσο λες, αλλά ακομα και ετσι παραμενει ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Θέλεις να σου θυμησω τη κατρακύλα των pc σε πωλησεις,ακομη πριν κυκλοφόρησουν τα 8,ή να σου πω πόσο ραγδεα στρέφεται το κοινο και οι εταιριες στα mobile os!Η αποτυχία των υβριδικών λύσεων ,οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφανηση των desktop os,ειτε το θέλουμε ειτε οχι!Και ξερεις ποιός ειναι η κυρια αιτία?Μα φυσικά οι πλειοψηφια του κόσμου που πάντα εχει δικαιο και πρεπει η ms και η καθε ms, να συμμερίζεται τα θελω και της αναγκες του! Μπορει η πλειοψηφεια να αναφερεται σε πολλους αλλά δεν μπαινει "οι" αλλά "η". Επισης η πλειοψηφεια του κοσμου δεν εχει δικαιο, αλλά δικιο. Η "μαθηματικη ακριβεια" ειναι δικια σου εκτιμηση και την χρησιμοποιεις καταχρηστικα και ουσιαστικα απαγορευεται να την χρησιμοποιουμε(την εκφραση αυτη) απο τη στιγμη που ειναι δικια μας υποκειμενικη αποψη. Διοτι η προταση "μαθηματικη ακριβεια" χρησιμοποιειται για να αναδειξει, με βαση καποιο συγκεκριμενο επιχειρημα βαση ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, καποιο συμπερασμα/αποτελεσμα που θα προκυψει με παραγωγικη λογικη εκ του δεδομενου/νων και χωρις να υπαρχει ουδεμια αμφισβητηση περι αυτου. Στην προκειμενη περιπτωση αυτα που ειπες για 100% καταργηση των desktop λειτουργικων ειναι απλως μια δικια σου αποψη και τιποτα παραπανω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα