ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ακριβώς, αυτο είπα! Δεν υπάρχει κίνητρο, γιατί ο κόσμος ειναι στραμμένος σε άλλου τύπου συσκευές (smartphones&tablets) και οτι σπεκς των 3χρονων συστημάτων εινασι ακομη αρκετά ικανά για να τρέχουν άψογα σχεδων τα παντα με τα 7αρια! Sent from my Nexus 7 using Insomnia
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Προφανώς και συμβαίνει αυτό. Άλλωστε γενικότερα η αγορά μετακινείται από τα desktops/ laptops σε 'φορητές' συσκευές. Αλλά δε μπορείς να αρνηθείς και το ότι τα Windows 8 δεν αρέσουν. Όλα μαζί είναι που τα φέρνουν σε λίγο καλύτερη θέση απ' το... Linux.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 το ότι δεν αρέσουν όμως δεν τα κάνει gtp... 1
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Προφανώς το έλεγα ειρωνικά! Ποιός ο λόγος να δώσω έστω και ένα ευρο, για ένα λογισμικό που δε θα μου προσφέρει τίποτα το διαφορετικό απο αυτό που εχω! Εννοείται οτι αν δεν ήτα το metro ui,δε θα ειχα βαλει στα 4 συστηματα μου και σε 8 άλλων γνωστών που μου τα ζήτησαν(εννοείται, οτι τους έβαλα, πρώτα να τα δοκιμάσουν και μετα,αν τους αρέσουν, να τ'αγορασουν)! Sent from my Nexus 7 using Insomnia Δεκτό, αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι ανήκεις σε μια πολύ μικρή μειοψηφία που θέλει το Modern UI σε σύστημα χωρίς touch-screen. Μη παρουσιάζεις λοιπόν όσα λες σαν αντικειμενικές αλήθειες. Εχω touchscreen συσκευή(hp tx2) και συχνά είμαι σε remote(splashtop2) με το nexus7!Στο ντεσκτοπ εχω το bamboo create με τους drivers-gestures των 8 και το naga με ολες τις συντομεύσεις των 8!Και στο λάπτοπ το multitouch touchpad με ολα τα gestures των 8 που προσφέρουν οι drivers της synaptics(και στα 8 η απόκριση και το σμουθ του touchpad,εχει ξεφύγει αρκετά σε σχέσει με το πως ηταν στα 7)!!!Και εδω δε λεμε αντικειμενικες αλήθειες, αλλα αποψεις και γεγονοτα!Sent from my Nexus 7 using Insomnia
Foker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ακριβώς, αυτο είπα! Δεν υπάρχει κίνητρο, γιατί ο κόσμος ειναι στραμμένος σε άλλου τύπου συσκευές (smartphones&tablets) και οτι σπεκς των 3χρονων συστημάτων εινασι ακομη αρκετά ικανά για να τρέχουν άψογα σχεδων τα παντα με τα 7αρια! Sent from my Nexus 7 using Insomnia Μην μπερδευεις τα smartphones και τα tablets . Δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα (θετικη) αναμεσα στα win 7 και win 8 .
MJBulls23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μου φαίνεται ότι κάποιοι, θα πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους, και να κοιτάξουν το τι προτιμάει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, και ποια είναι η γνώμη του.... Αν νομίζει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, πως τα Windows 8, δεν είναι καλά... δεν είναι καλά ρε παιδί μου, χωνέψτε το όσο και αν σας ενοχλεί προσωπικά, η όσο και αν λανθασμένη σας φαίνεται η συνολική γνώμη, ο συνολικός αέρας ρε παιδί μου για τα Windows 8... Εκπληκτικο! ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο. Και απο τη στιγμη που πανε για παταγωδη αποτυχια τα Windows 8, λογικα η Microsoft ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ. Θα αφαιρεσει απο τα Windows 9 το αισχρο νεο Metro UI shit και θα κινουνται στην κλασικη φιλοσοφια των Windows για desktop! Οπως ειναι αυτα των Windows 7 δηλαδη.... Αυτο που φωναζα οτι πρεπει να γινει δηλαδη απο την πρωτη στιγμη που τα ειδα τα 8. Και οι ελπιδες πλεον με τις πωλησεις των 8, ειναι ΠΟΛΥ μεγαλες.... 3
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 το ότι δεν αρέσουν όμως δεν τα κάνει gtp... Δε θυμάμαι ποτέ να είπα ότι είναι γτπ. Ίσα- ίσα, εξαιρετικό λειτουργικό τα θεωρώ. Εξαιρετικό, αλλά απαίσιο και δύσχρηστο. Να φανταστείς ότι 'αναγκάζομαι' να τα τρέχω στο laptop μου, επειδή είναι βελτιωμένα παντού σε σχέση με τα Windows 7. Αλλά αυτή η ξινίλα κάθε φορά που το ανοίγω δε λέει να φύγει, ακόμα και μετά από πόσους μήνες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δε θυμάμαι ποτέ να είπα ότι είναι γτπ. Ίσα- ίσα, εξαιρετικό λειτουργικό τα θεωρώ. Εξαιρετικό, αλλά απαίσιο και δύσχρηστο. Να φανταστείς ότι 'αναγκάζομαι' να τα τρέχω στο laptop μου, επειδή είναι βελτιωμένα παντού σε σχέση με τα Windows 7. Αλλά αυτή η ξινίλα κάθε φορά που το ανοίγω δε λέει να φύγει, ακόμα και μετά από πόσους μήνες... δεν πήγαινε σε σένα, γενικά το είπα...
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 το ότι δεν αρέσουν όμως δεν τα κάνει gtp... εδώ έχει γίνει μάλλον μια μεγάλη παρεξήγηση Δε νομίζω κανείς σοβαρά να πιστεύει ότι είναι γτπ , ακόμα κι αν εκφράζεται ακραία σε κάποιο φόρουμ Όμως και το ότι σε κάποιον δεν αρέσουν δε σημαίνει ότι είναι κατά της εξέλιξης όπως λέει η αντίθετη πλευρά η αδιαφορία των χρηστών για τα σχέδια και το όραμα της ms είναι αυτή που ευθύνεται για τη μέχρι στιγμής αποτυχία , όχι το μίσος απέναντι στα 8 ή δε ξέρω κι εγώ για ποιον άλλο Και δε πέφτει κράξιμο από τα apple fanboys που κατά γενική ομολογία επίσης αδιαφορούν, αλλά από την ίδια τη βάση των χρηστών των παραθύρων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δε νομίζω κανείς σοβαρά να πιστεύει ότι είναι γτπ , ακόμα κι αν εκφράζεται ακραία σε κάποιο φόρουμμη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά...
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κοιτάξτε, αν αποτυχουν τα windows8 και τα νεα Ubuntu, συγνωμη που θα στο πω,αλλα σε λίγα χρόνια απο τωρα ολα και ολοι θα μεταφερθουν στα mobile os,και το desktop ui που ξέρουμε, δε θα το ξανά δούμε! Και ο λογος θα ειναι φυσικά η προτίμησή του κόσμου!Γιατι η πλειοψηφία πλέων των κασταναλοτων δεν ειναι ουτε οι gamers ουτε οι επαγγελματιες,αλλα αυτοι που θελουν ενα browser και ενα Facebook app! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δυστυχώς ο κόσμος λειτουργεί σύμφωνα με την συνολική γνώμη, γι' αυτό και πάμε κατά διαόλου. 1
MJBulls23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ακομα και γω που ασχολουμε με υπολογιστες φανατικά εχω επαναφερει το σταρτ με τετοιο προγραμματακι,γιατι οταν κανω δουλεια (μεταπτυχιακο ) με βολεβει πολυ περισσοτερο να πατησω σταρτ και να διαλεξω το προγραμματακι που θέλω χωρις να φυγω απο το desktop παρα να πατησω κατω αριστερα να μπω στο modern να διαλεγω το προγραμμα να με βγαλει ξανα στο desktop. Αααα οχι!! Πως τολμας και βαζεις την προσωπικη σου ευκολια και δεν δεχεσαι να κάνεις βηματα πισω δυσκολευοντας την ζωη σου οσον αφορα το λειτουργικο, και τα βαζεις πανω απο την τεχνολογικη προοδο και ενοποιηση? Και 10 κλικ παραπανω να πρεπει να κάνεις για μια απλη δουλεια που θα την εκανες αμεσως με 1, αξιζει, αρκει να μην γκρινιαζεις, να δεχεσαι βουβος ο,τι σου σερβιρεται και να μην εμποδιζεις την υποτιθεμενη τεχνολογικη προοδο. Μπορει για desktop να μην ειναι βολικα αλλά ειναι για tablets κλπ, αρα ποιος εισαι εσυ που θα εμποδισεις την προοδο ως προς τον μεγαλο στοχο της ενοποιησης?? Αρα πεταει ο γαϊδαρος? Πεταει! Τα τελειως αβολα Windows 8 για desktop, πρεπει να τα συνηθισεις και πρεπει να ΔΕΧΤΕΙΣ την οπισθοδρομηση για το καλο των χρηστων tablets, smartphones, κλπ. Ευτυχως που αυτη τη φορα νομιζω οτι το πληθος θα αλλαξει την ροτα της Microsoft σε αυτο το θεμα, εαν βεβαιως δνε θελει να χτυπησει σε παγοβουνο και να βυθιστει. Γιατι στην προσπαθεια της να μπει στην αγορα των smartphones και tablets μεσω του ΘΡΥΛΙΚΟΥ ονοματος των Windows, ονοματος που εκανε μην ξεχναμε αποκλειστικα μεσω των προσωπικων υπολογιστων, στην προσπαθεια της λοιπον αυτη ο χωρος που την εκανε αυτο που ειναι, ο χωρος των desktop δηλαδη, θα αρχισει να δυσανασχετει και μπορει πολυ ευκολα να της γυρισει την πλατη. Για αυτο θα πρεπει να προσεξει. Και λογικα δεν ειναι τουβλα να μην τα ξερουν και να μην τα βλεπουν αυτα. Και οποιοι εγωισμοι που τους οδηγουν σε καποιες επίμονες προσωρινες αποψεις, γρηγορα θα διαλυθουν, γιατι εαν δεν διαλυθουν οι εγωισμοι και οι επιμονές στο αποτυχημενο σχεδιο τους, η ολικη διαλυση της εταιριας δεν ειναι και μακρυα.... Δυστυχώς ο κόσμος λειτουργεί σύμφωνα με την συνολική γνώμη, γι' αυτό και πάμε κατά διαόλου. Κριμα δηλαδη που δεν λειτουργει συμφωνα με την δικη σου γνωμη παραδειγματος χαρην? Ειρωνικα φυσικα ρωταω επειδη αυτο που λες ειναι τελειως ανουσιο. Τι θα ηθελες να γινει δηλαδη? Να λειτουργει συμφωνα με ποιανου γνωμη?? 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μάλλον δεν το έπιασες.. Όταν είπα ότι λειτουργούμε σύμφωνα με την συνολική γνώμη, εννοούσα πως κοιτάμε τι θα πει ο πολύς ο κόσμος.. Αντί να τον γράφουμε στα @@ μας, γιατί πολλά από αυτά είναι μπαρμπουτσαλιές. Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και να λειτουργήσει σύμφωνα με αυτή, εξάλλου Δημοκρατία έχουμε..
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κριμα δηλαδη που δεν λειτουργει συμφωνα με την δικη σου γνωμη παραδειγματος χαρην? Ειρωνικα φυσικα ρωταω επειδη αυτο που λες ειναι τελειως ανουσιο. Τι θα ηθελες να γινει δηλαδη? Να λειτουργει συμφωνα με ποιανου γνωμη?? έλα ντε, άλλωστε μιλάμε για προϊόντα σε ελεύθερη αγορά, ακόμα και αν τα παράθυρα είναι πρακτικά μονοπώλιο Τους χαλάσαμε τη σούπα; ξυδακι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα