PsyGreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Οταν τα ταπλετ της ειναι απο 500-1500€ και υπαρχει το android απο 50-500€,τι τη λες? Sent from my Nexus 7 using Insomnia θέλω να πω πως υπάρχει ήδη εταιρεία με τιμές στον Θεό , κι έχει πετύχει. άρα μήπως δεν είναι κριτήριο η τιμή??
Hetfield Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Άιντε πάλι... Τουλάχιστον όλοι αναγνωρίζουμε πως τα 8 είναι κορυφαίο λειτουργικό. Σε αυτό δε χωράει αμφιβολία.- Από ΄κει και πέρα, τα 7 λογικό είναι να είχαν τέτοια αποίχηση μιας και βγήκαν μετά τα αποτυχημένα Vista, και ήταν και απίστευτο OS γενικά. Τώρα, τις παπαγαλίες τύπου "αχ, τα 8 είναι μόνο για touch, δεν μπορώ, μη, δε θέλω", είτε δεν τα έχει δουλέψει καθόλου, είτε δεν τους έχει δώσει τον απαραίτητο χρόνο να τα μάθει. Κι εμένα προσωπικά μου αρέσει η ιδέα του tablet που όταν θέλω να δουλέψω να συνδέσω πληκτρολόγιο και ποντίκι και να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ο σταθερός μου και το λάπτοπ μου. Όσο για την απόφαση της Microsoft, να τα ενοποιήσει, δεν είχε άλλη επιλογή. Αν δεν το έκανε, σε μια αγορά που κυριαρχεί το android και το iOS, ήταν καταδικασμένα τα Windows RT. Θα μου πείτε, δικό της πρόβλημα. Θα συμφωνήσω, αλλά δικό της και το λειτουργικό. Όσοι δεν τους βολέυει το modern UI, μένουν στα 7 ή εγκαθιστούν ένα πρόγραμμα που το απενεργοποιεί. Κοινώς εναλλακτικές υπάρχουν. Το modern UI δεν πάει πουθενά, και προσωπικά χαίρομαι γιατί για touch συσκευές είναι απλά φοβερό, και γιατί εμένα με έχει βολέψει και στο desktop. Όσοι δεν μπορούν το νέο UI, οι λύσεις είναι γνωστές. 7 ή πρόγραμμα που να το απενεργοποιεί. Αλλά είναι κρίμα να μην του δώσει κανείς μια (πραγματική) ευκαιρία μιας και κάνει και για ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αρκεί να το έχει δουλέψει κανείς. Να ενοποιησει τον πυρηνα ναι, δεν ειχε αλλη επιλογη. Γιατι να ενοποιησει και το GUI; Εμπλεξαν τη βουρτσα με την ουτσα.Μου θυμιζει την εποχη που η MS υποστηριζε tablets με... Windows XP! Τωρα πια εκανε το επομενο μεγαλο βημα,υποστηριζει desktops με Windows 8! Epic LoL! Μονο εναν ασχετο χρηστη που δεν εχει πιασει στα χερια του ποτε υπολογιστη, θα τον αφηνε αδιαφορο μια τετοια πατατα. Και το metro UI ΔΕΝ απενεργοποιειται. Για την ακριβεια, το desktop κομματι των win 8 ειναι μια εφαρμογη που τρεχει μεσα στο metro UI. Ολα τα αλλα ειναι πασαλειμματα, προσωπικα δοκιμασα κανα δυο και δεν με βολεψαν. Κατα τα αλλα, το λειτουργικο ειναι σταθερο και γρηγοροτερο απο τα Windows 7. 2
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 θέλω να πω πως υπάρχει ήδη εταιρεία με τιμές στον Θεό , κι έχει πετύχει. άρα μήπως δεν είναι κριτήριο η τιμή?? Άργησε και πλεων δεν έχει την apple για κυριο ανταγωνιστη,αλλα τη google με τις πολλες και φτηνές συσκευές!;)Sent from my Nexus 7 using Insomnia
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το μονο ξεκάθαρο,ειναι οτι ο κοσμος έδειξε τη προτίμησή του στις touchscreen συσκευές και η ms ειναι πολυ ακριβή ακομη για να τη προτιμήσουν! Sent from my Nexus 7 using Insomnia Βασικά το νήμα μιλάει για το desktop.
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το νημα μιλα για το λογισμικό και το λογισμικο ανήκει και στα tablets! Sent from my Nexus 7 using Insomnia
PsyGreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Άργησε και πλεων δεν έχει την apple για κυριο ανταγωνιστη,αλλα τη google με τις πολλες και φτηνές συσκευές!;)Sent from my Nexus 7 using Insomnia και οι 3 τους είναι στα "όπλα", κι ότι άργησε, ναι όντως άργησε.
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το νημα μιλα για το λογισμικό και το λογισμικο ανήκει και στα tablets! Sent from my Nexus 7 using Insomnia Όλες οι αναφορές γίνονται στους χρήστες PC, ενώ οι συγκρίσεις είναι με Windows Vista και 7. Δε σου αρκεί αυτό για να καταλάβεις ότι μιλάμε για desktop; Που και για touch devices να μιλούσαμε, πάλι λάμπει δια της απουσίας της η MS.
Vasilisxd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγω παλι να πω αυτό που έχω πει πολλές φορες για το metro. Μου θυμίζει μενού εστιατορίου αυτή η διάταξη. Εμένα προσωπικά αν και έχω οθόνη αφής στο PC , το metro ουτε που το χρησιμοποιώ
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 η ms δεν εβγαλε το metro για τα κλασσικα πισι,χρησιμοποιει τα κλασσικα πισι για να το εδραιωσει με το στανιο αυτο ειναι η απλη αληθεια ακριβώς
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Όλες οι αναφορές γίνονται στους χρήστες PC, ενώ οι συγκρίσεις είναι με Windows Vista και 7. Δε σου αρκεί αυτό για να καταλάβεις ότι μιλάμε για desktop; Που και για touch devices να μιλούσαμε, πάλι λάμπει δια της απουσίας της η MS. Τα 7&vista κυκλοφορησαν σε μια εποχη που κυριαρχουσαν τα pc και τα λαπτοπς και ο κοσμος σπαταλουσε χρημα μονο γι'αυτα!Τα 8 κυκλοφόρησαν, αυτη τη περίοδο,που κυριαρχουν τα smartphones&tablets και ο κοσμος σπαταλάει το πενιχρό, πλέον, χρημα που εχει κυριος σε αυτα!Και αν βάλουμε και ότι απο την εμφανηση των ix- cpu της intel και τον ssd,η ανάγκη για αναβαθμηση και αλλαγη των λαπτοπ/πσ έχει μειωθεί υπερβολικα,καταλαβαίνεις οτι ενα απλο "δεν αρεσαν στο κοινό" δεν είναι καθόλου αρκετό, για δικασιολογισει τη μικρή απήχηση που έχουν!Sent from my Nexus 7 using Insomnia
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πριν 2 σελίδες εσύ ο ίδιος γράφεις ότι εάν τα Windows 8 δεν έρχονταν με το Modern UI κατσικωμένο και με ξεριζωμένο το Start Menu, τώρα θα είχαν το 50-60 % των χρηστών Windows. Πράγμα στο οποίο συμφωνώ. Τώρα λοιπόν πως μου λες ότι δεν έχει σχέση η αποτυχία τους στο desktop με την καταστροφή της εμπειρίας χρήσης που επέφεραν αυτές οι αποφάσεις, ενώ πριν έλεγες... ακριβώς αυτό που έγραψα; Lulzwtf. Σίγουρα δεν είναι το μόνο που τα χαντακώνει. Αλλά είναι επιβαρυντικός παράγοντας και μάλιστα μεγάλος.
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 <p>Πριν 2 σελίδες εσύ ο ίδιος γράφεις ότι εάν τα Windows 8 δεν έρχονταν με το Modern UI κατσικωμένο και με ξεριζωμένο το Start Menu, τώρα θα είχαν το 50-60 % των χρηστών Windows. Πράγμα στο οποίο συμφωνώ. Τώρα λοιπόν πως μου λες ότι δεν έχει σχέση η αποτυχία τους στο desktop με την καταστροφή της εμπειρίας χρήσης που επέφεραν αυτές οι αποφάσεις, ενώ πριν έλεγες... ακριβώς αυτό που έγραψα; Lulzwtf.</p> <p> </p> <p>Σίγουρα δεν είναι το μόνο που τα χαντακώνει. Αλλά είναι επιβαρυντικός παράγοντας και μάλιστα μεγάλος.</p> Προφανώς το έλεγα ειρωνικά! Ποιός ο λόγος να δώσω έστω και ένα ευρο, για ένα λογισμικό που δε θα μου προσφέρει τίποτα το διαφορετικό απο αυτό που εχω! Εννοείται οτι αν δεν ήτα το metro ui,δε θα ειχα βαλει στα 4 συστηματα μου και σε 8 άλλων γνωστών που μου τα ζήτησαν(εννοείται, οτι τους έβαλα, πρώτα να τα δοκιμάσουν και μετα,αν τους αρέσουν, να τ'αγορασουν)! Sent from my Nexus 7 using Insomnia
Foker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Τα 7&vista κυκλοφορησαν σε μια εποχη που κυριαρχουσαν τα pc και τα λαπτοπς και ο κοσμος σπαταλουσε χρημα μονο γι'αυτα!Τα 8 κυκλοφόρησαν, αυτη τη περίοδο,που κυριαρχουν τα smartphones&tablets και ο κοσμος σπαταλάει το πενιχρό, πλέον, χρημα που εχει κυριος σε αυτα!Και αν βάλουμε και ότι απο την εμφανηση των ix- cpu της intel και τον ssd,η ανάγκη για αναβαθμηση και αλλαγη των λαπτοπ/πσ έχει μειωθεί υπερβολικα,καταλαβαίνεις οτι ενα απλο "δεν αρεσαν στο κοινό" δεν είναι καθόλου αρκετό, για δικασιολογισει τη μικρή απήχηση που έχουν!Sent from my Nexus 7 using Insomnia Δεν ειναι οικονομικο το θεμα , δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης (κινητρο) . Ειναι τοσο απλος ο λογος της αποτυχιας των win 8 . Αν δεν βγει καποια εφαρμογη ή καινουργια συσκευη που να εχει μονο win 8 drivers δεν υπαρχει λογος να παω σε win 8 . Κατι πρεπει να με αναγκασει να παω σε win 8 , μεχρι να βγει αυτο το κατι ολοι θα μεινουν σε win 7 . 1
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Προφανώς το έλεγα ειρωνικά! Ποιός ο λόγος να δώσω έστω και ένα ευρο, για ένα λογισμικό που δε θα μου προσφέρει τίποτα το διαφορετικό απο αυτό που εχω! Εννοείται οτι αν δεν ήτα το metro ui,δε θα ειχα βαλει στα 4 συστηματα μου και σε 8 άλλων γνωστών που μου τα ζήτησαν(εννοείται, οτι τους έβαλα, πρώτα να τα δοκιμάσουν και μετα,αν τους αρέσουν, να τ'αγορασουν)! Sent from my Nexus 7 using Insomnia Δεκτό, αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι ανήκεις σε μια πολύ μικρή μειοψηφία που θέλει το Modern UI σε σύστημα χωρίς touch-screen. Μη παρουσιάζεις λοιπόν όσα λες σαν αντικειμενικές αλήθειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα