qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ,κι αυτό γιατί τα vista ήταν ότι χειρότερο είχε βγει ποτέ σε λειτουργικό από την ms εγω προσωπικα ποτε δεν αντιπαθησα τα vista (ισως γιατι ειχα c2d και πηγαιναν αξιοπρεπως δε ξερω, προβλημα με αυτα δεν ειχα) , τα ειχα ομως παντα dual boot με xp αλλα ναι οταν βγηκαν τα 7 ετρεξα να τα περασω σε ολα τα μηχανακια μου και στο λαπτοπ μου που ερχοταν με vista αυτη τη στιγμη ομως δε νιωθω την ιδια αναγκη και η "αντιπαθεια" μου (και οχι μονο η δικη μου συμφωνα με τις πωλησεις) ειναι μαλλον μεγαλυτερη για τα 8 απο οτι για τα vista... ισως αυτο ειναι περα για περα αδικο, αλλα ετσι ειναι αυτη η εμμονη με τις mobile συσκευες τα application και τα market κατανταει εκνευριστικη.. αυτα τα θελουμε οταν δεν ειμαστε στον υπολογιστη, οχι στον υπολογιστη 2
Foker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ο λογος που δεν πουλανε τα win 8 δεν ειναι οικονομικος . Ας υποθεσουμε οτι στελνουμε δωρο τα win 8 + καποιον τεχνικο να τα εγκαταστησει , σε ενα ιδιωτη και σε ενα επαγγελματια . Ο τεχνικος δεν εχει πολλα επιχειρηματα να τους πεισει να τα κρατησουν , εκει ειναι το προβλημα . πχ αν εχουμε ενα αυτοκινητο και ερθει καποιος να μας πουλησει ενα καινουργιο αυτοκινητο , αν υποθεσουμε οτι εχουμε την ορεξη και τα λεφτα για καινουργιο , πρεπει αυτο που παει να μας πουλησει , να εχει τεχνολογιες καλυτερες απο το δικο μας . Αυτο ειναι ενα κινητρο , ενα αλλο κινητρο ειναι η αποσυρση (κατι παρομοιο που εκανε η microsoft) , αλλα ειναι κινητρο που αφορα λιγους . Η microsoft εβγαλε ενα λειτουργικο για να αναγκασει τον κοσμο να αγορασει ultrabooks και αλλα σχετικα προιοντα που προωθει , και να επιβαλει την χρηση touchscreen , δηλαδη να κανει την κηδεια του mouse που χρονια ονειρευεται και δεν εχει βρει τον τροπο να το κανει . 3
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Και κάτι ακόμη: Τα περί start screen,start button κτλ κτλ τα θεωρώ φτηνές δικαιολογίες για όσους λένε ότι αυτά το κάνουν δύσχρηστο,μόνο για touch και διάφορα άλλα.Όσοι ξέρουν να δουλεύουν το pc τους σωστά και δεν το έχουν μόνο γα να μπαίνουν πχ στο facebook,δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα προσαρμογής στο νέο λειτουργικό.Πάντως, άλλο "προσανατολισμένο" σε οθόνες αφής και tablets, και άλλο "μόνο για touch". By default το συγκεκριμένο λειτουργικό πάει να καλύψει (και να ενισχύσει) το trend των tablets και εργασίας με touch screens, καλύτερα από τα 7. Ε, αν δεν το χρειάζομαι αυτό, γιατί να σπεύσω στα 8; Ok, έχουν και άλλα βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Πολύ ωραία. Γιατί όμως να μεταβώ *άμεσα* αν με βολεύουν τα 7αρια για τα οποία έχω χρυσώσει τη Microsoft και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά; Γιατί να μπω στη διαδικασία προσαρμογής όταν δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως επιτακτική ανάγκη (δουλειάς ή άλλη) να κάνω κάτι τέτοιο; Τα διαθέτουν/διέθεταν φθηνά (και καλά έκαναν από πλευράς marketing). Και πάλι γιατί να κάνω μια αγορά ενός νέου λειτουργικού που ΔΕΝ μου χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Ό,τι έχω δει (από την preview) και διαβάσει δεν με έχει πείσει ότι τα χρειάζομαι αυτή τη στιγμή. 7
qsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 δηλαδη να κανει την κηδεια του mouse που χρονια ονειρευεται και δεν εχει βρει τον τροπο να το κανει . ναι αλλα δεν πας να θαψεις κατι με κατι χειροτερο.. το touch ειναι υποκαταστατο του καλου και ξεκουραστου χειρισμου που ξερουμε εδω και χρονια, οταν βρισκεσαι με μια μικρη συσκευη εξω απο το σπιτι σου και πρεπει καπως να δουλεψεις οταν καθεσαι σπιτι σου ή στη δουλεια σου στο γραφειο σου με το ωραιο σου πληκτρολογιο και ωραιο σου ποντικι αυτα σου ειναι αχρηστα 3
Nick789 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Τι επαγγελματία και σε εταιρίες; Εδώ έχουν ακόμα xp και 95... Ανέκαθεν οι εταιρίες δεν έκαναν update εύκολα... 3
j11h Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Τα διαθέτουν/διέθεταν φθηνά (και καλά έκαναν από πλευράς marketing). Και πάλι γιατί να κάνω μια αγορά ενός νέου λειτουργικού που ΔΕΝ μου χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Ό,τι έχω δει (από την preview) και διαβάσει δεν με έχει πείσει ότι τα χρειάζομαι αυτή τη στιγμή. Σίγουρα τα 8 σε σχέση με τα 7 δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά πράγματα και όπως είπα πριν αν δεν ήταν τα 30€ του upgrade δεν θα υπήρχε λόγος να αναβαθμίσω.Πιστεύω πως αυτή την μικρή διαφορά ανάμεσα σε 7-8 την κατάλαβε η ms για αυτό έδωσε και το κίνητρο της φτηνής αναβάθμισης. Κακά τα ψέμματα πάντως 30€ για upgrade δεν ήταν πολλά(και από πειρατικές εκδόσεις μάλιστα!). Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με τα γούστα του καθενός 2
PsyGreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 μην μπερδεύεις τον δημόσιο με τον ιδιωτικό τομέα (σχετικά με τα Win95 & τα Updates) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 http://www.ghacks.net/2013/03/03/steam-survey-shows-windows-8-on-the-rise-beats-xp/ σε steam subscribers πάντως πέρασε το ποσοστό των XP
iMarilina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγω δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, είμαι πλήρως ικανοποιημένη με τα 7άρια και βαριέμαι πραγματικά να ασχοληθώ διαβάζοντας καθημερινά τα προβλήματα χρηστών και το ένα και το άλλο. Τα Vista ήταν χάλι μαύρο, όπως ήταν χάλι και μερικές άλλες εκδόσεις των windows (έχω περάσει απ'όλες από τα windows 95 μέχρι τα 7αρια, ακόμα και τα Millenium που για την εποχή τους ήταν πολύ καλά). Αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με τα 7, δεν τον βολεύει το UI ή δεν του αρέσει / λείπει κάτι, τότε κάθεται εκεί που είναι. Ειδικά αν δεν έχει προβλήματα. Τώρα όσο για το αν η Microsoft έκανε λάθος που έκανε αυτό ή εκείνο, δεν ξέρω.
antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 http://www.ghacks.net/2013/03/03/steam-survey-shows-windows-8-on-the-rise-beats-xp/ σε steam subscribers πάντως πέρασε το ποσοστό των XP Ε οι gamers είναι συνήθως πιο κοντά σε ό,τι νέο στον χώρο
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ο κόσμος δείχνει τις προτιμήσεις του ξεκάθαρα. Τα Windows 8 δεν αρέσουν. Τόσο απλό... μπορεί να είναι καλά και πάνκαλα, αλλά δεν αρέσουν. Τέρμα. Τα fanboys βέβαια θα συνεχίσουν να κλαίγονται για το πόσο γαμάτο είναι το νέο interface, αν το συνηθίσεις, και ότι ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα... καλά, καλά... 7
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 <p>Ο κόσμος δείχνει τις προτιμήσεις του ξεκάθαρα. Τα Windows 8 <u>δεν αρέσουν</u>. Τόσο απλό... μπορεί να είναι καλά και πάνκαλα, αλλά <u>δεν αρέσουν</u>. Τέρμα. Τα fanboys βέβαια θα συνεχίσουν να κλαίγονται για το πόσο γαμάτο είναι το νέο interface, αν το συνηθίσεις, και ότι ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα... καλά, καλά...</p> <p> </p> <p></p> Το μονο ξεκάθαρο,ειναι οτι ο κοσμος έδειξε τη προτίμησή του στις touchscreen συσκευές και η ms ειναι πολυ ακριβή ακομη για να τη προτιμήσουν! Sent from my Nexus 7 using Insomnia
PsyGreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ρε Έκτορα...είναι δυνατόν να λες για ακρίβεια της MS ενώ υπάρχει η Apple?
ektor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 <p>ρε Έκτορα...είναι δυνατόν να λες για ακρίβεια της MS ενώ υπάρχει η Apple?</p> Οταν τα ταπλετ της ειναι απο 500-1500€ και υπαρχει το android απο 50-500€,τι τη λες? Sent from my Nexus 7 using Insomnia
Redshift Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 οσο καλο κ να ειναι ενα λειτουργικο αν η διεπαφη του με τον χρηστη δεν το κανει ξεκουραστο χανει μεγαλο κομματι της αρτιοτητας του οπως κ να το κανουμε ,οσο κ να χτυπιεστε, για λειτουργια με ποντικι τα προηγουμενα shell ηταν παραγωγικοτερα τωρα αν στο δωσουν κ σου πουνε παρτο κ δουλεψε χωρις να εχεις εναλλακτικη θα το μαθεις κ θα το συνηθισεις ,δεν μπορεις να κανεις αλλιως η ms δεν εβγαλε το metro για τα κλασσικα πισι,χρησιμοποιει τα κλασσικα πισι για να το εδραιωσει με το στανιο αυτο ειναι η απλη αληθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα