Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα, τις παπαγαλίες τύπου "αχ, τα 8 είναι μόνο για touch, δεν μπορώ, μη, δε θέλω", είτε δεν τα έχει δουλέψει καθόλου, είτε δεν τους έχει δώσει τον απαραίτητο χρόνο να τα μάθει.  

Αλλά είναι κρίμα να μην του δώσει κανείς μια (πραγματική) ευκαιρία μιας και κάνει και για ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αρκεί να το έχει δουλέψει κανείς.

Αχαααααα

Δηλαδή, όσοι το έχουμε δουλέψει, από τις πρώτες στιγμές, των πρώτων milestone, μέχρι και τώρα, δεν ξέρουμε τι γράφουμε, γιατί δεν το... "χρησιμοποιήσαμε"....;

Γνωστό επιχείρημα, που δυστυχώς, δεν έχει ισχύει πάντα η για όλους... Μερικών, οι γνώμες, είναι συνειδητές, όχι βαριεστημένων χρηστών, που βαριούνται να... μάθουν κάτι νέο... ;)

Α.... κάτι ξέχασα... "Εναλλακτικές" δεν υπάρχουν... Αυτό που αναφέρεις περί "απενεργοποίησης" του Modern UI, δεν υπάρχει... Όχι τουλάχιστον ακόμα... Επίσημα η ανεπίσημα... ;)

χμ αυτό μου έρχεται στο μυαλό τώρα....

DontFeedTheTroll.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 573
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα, τις παπαγαλίες τύπου "αχ, τα 8 είναι μόνο για touch, δεν μπορώ, μη, δε θέλω", είτε δεν τα έχει δουλέψει καθόλου, είτε δεν τους έχει δώσει τον απαραίτητο χρόνο να τα μάθει.

lol δεν είναι παπαγαλίες. και δεν νομίζω ότι χρειάζεται και χρόνος για να μάθεις κάτι στου οποίου τον χώρο είσαι δεκαετίες. γι αυτό πριν πετάξεις το σχόλιο σου , για άλλα σχόλια, σκέψου. αν δεν σ αρέσει κάποια άποψη, μην την σχολιάζεις. πες την δικιά σου και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Για να αγορασεις - αναβαθμισεις κατι πρεπει να υπαρχει καποιο κινητρο , μεχρι στιγμης δεν υπαρχει , οταν θα υπαρξει ισως πουλησουν win 8 .

• Like 5
Δημοσ.

1)σε τι?  ολη η δουλεια που εχει γινει πανω στα 8 ειναι προς την κατευθυνση των οθονων αφης. εκει ναι, εχει λογο υπαρξης.

2)εδω προχτες, για να αλλαξουμε καποιες ρυθμισεις στο skype σε λαπτοπ με 8αρια, φαγαμε μια ωρα ψαχνοντας να βρουμε που ειναι οι ρυθμισεις για καμερα και μικροφωνο..!!

1) Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα τι αλλαγές έχουν γίνει στα windows 8.

2) Άλλο ένα σημάδι ότι δεν ξέρεις όχι μόνο τα του skype, αλλά γενικά το OS. Καθώς, ΟΛΕΣ οι ρυθμίσεις σε κάθε app, υπάρχουν στην charms bar, δηλαδή στο ίδιο μέρος. Πόσο πιο εύκολο να στο κάνουν πια;

Κοινώς, κράζετε χωρίς να το έχετε δουλέψει. Και ναι, είναι πολύ παρεξηγημένα. Το λειτουργικό φυσάει.

Τώρα, αν βαρίεστε τις αλλαγές και να μάθετε 2 πράγματα παραπάνω, είναι άλλο θέμα.

• Like 6
Δημοσ.

Κοινώς, κράζετε χωρίς να το έχετε δουλέψει.

LOL κάποιοι κράζουν επί του θέματος. εσύ που κράζεις τις απόψεις των άλλων είσαι καλύτερος?

• Like 9
Δημοσ.

τα windows8 μια χαρα ειναι απο ολες τις πλευρες, γρηγορα , ελαφριά αξιοπιστα με νεα χαρακτηριστικα(mountimage, νεος πανεμορφος task manager, νεος windows explorer,νεες δυναττότητες κατα την αντιγραφη,ενσωματωμένο antivirius)

Στο ότι δεν πανε καλά φταινε τα windows 7 που μας εχουν βολεψει ολους, αλλα φταιει και η microsoft που εβγαλε με το ζορι το σταρτ μενου ενω επρεπε να το εχει παραληλα με το modern-ui ή να δινει τουλαχιστον επιλογη για την εμφανιση του καθώς και επιλογη να ξεκιναει κατευθειαν στην επιφανεια εργασίας χωρις να πρέπει να μπεις στο modern ui.

Ετσι θα μπορουσε στα 9 να το βγαλει τελειως το start και να μην ειναι τοσο βίαιη η αλλαγή στους χρήστες

Η ms εκβιασε τους χρηστες γι αυτο τωρα το φυσάει κ δεν κρυωνει.

Το ποσο ελειψε το σταρτ στους χρήστες φαινεται στις πολησεις των προγραμματων που το επαναφερουν , εχουν βηγει πανω απο 10 διαφορετικά και ολα πουλανε.

Ακομα και γω που ασχολουμε με υπολογιστες φανατικά εχω επαναφερει το σταρτ με τετοιο προγραμματακι,γιατι οταν κανω δουλεια (μεταπτυχιακο ) με βολεβει πολυ περισσοτερο να πατησω σταρτ και να διαλεξω το προγραμματακι που θέλω χωρις να φυγω απο το desktop παρα να πατησω κατω αριστερα να μπω στο modern να διαλεγω το προγραμμα να με βγαλει ξανα στο desktop.

Και ενα τελευταιο, αυτο το ριμαδι το aero γιατι το εβγαλαν στα 8αρια δεν μπορω να καταλαβω.

• Like 7
Δημοσ.

lol δεν είναι παπαγαλίες. και δεν νομίζω ότι χρειάζεται και χρόνος για να μάθεις κάτι στου οποίου τον χώρο είσαι δεκαετίες. γι αυτό πριν πετάξεις το σχόλιο σου , για άλλα σχόλια, σκέψου. αν δεν σ αρέσει κάποια άποψη, μην την σχολιάζεις. πες την δικιά σου και τέλος.

Εσύ δηλαδή ήξερες τις αλλαγές στα 8 πριν τα χρησιμοποιήσεις, ε; Οκ, πάσο.

Τη σχολίασα, μιας και αυτός είναι ο ρόλος του forum, και είπα και τη δικιά μου.

Μαθήματα forum αλλού.

LOL κάποιοι κράζουν επί του θέματος. εσύ που κράζεις τις απόψεις των άλλων είσαι καλύτερος?

Αν το πάμε έτσι, και οι άλλοι κράζουν την άποψη τη δική μου και όσων γουστάρουν το metro. Ωραία λογική.

Δημοσ.

στα κλασικα λαπτοπ - desktop μαλλον εχουν κανει τα ευκολα (7αρια), δυσκολα..!  καποιες απλες λειτουργιες, που εδω και χρονια, εχουν γινει συνηθεια, θελουν να τις αλλαξουν, χωρις καν επιλογη. 

εδω προχτες, για να αλλαξουμε καποιες ρυθμισεις στο skype σε λαπτοπ με 8αρια, φαγαμε μια ωρα ψαχνοντας να βρουμε που ειναι οι ρυθμισεις για καμερα και μικροφωνο..!!

κατεβασατε το skype για to modern-ui, μπορουσατε να κατεβασετε το κλασικό skype για desktop που ειναι ακριβως οπως και στα 7αρια

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ δηλαδή ήξερες τις αλλαγές στα 8 πριν τα χρησιμοποιήσεις, ε; Οκ, πάσο.

Τη σχολίασα, μιας και αυτός είναι ο ρόλος του forum, και είπα και τη δικιά μου.

Μαθήματα forum αλλού.

Αν το πάμε έτσι, και οι άλλοι κράζουν την άποψη τη δική μου και όσων γουστάρουν το metro. Ωραία λογική.

όταν μπαίνεις και μιλάς για παπαγαλίες και πως όποιος έχει μία άποψη αντίθετη από την δική σου είναι άσχετος (γιατί έμεσα αυτό είπες) τότε δεν μιλάμε για σχολιασμό, αλλά κριτικάρισμα απόψεων. εσυ ναι μεν είπες την δικιά σου αλλά ξέφυγες, μπαίνοντας και στις απόψεις των άλλων. αυτό δεν είναι μάθημα φόρουμ , αλλά μάθημα σεβασμού.

επίσης δεν είδα κανέναν να αποκαλεί κάποιον που έχει την δικιά σου άποψη, παπαγαλάκι, ή έμεσα άσχετο.

• Like 1
Δημοσ.

όταν μπαίνεις και μιλάς για παπαγαλίες και πως όποιος έχει μία άποψη αντίθετη από την δική σου είναι άσχετος (γιατί έμεσα αυτό είπες) τότε δεν μιλάμε για σχολιασμό, αλλά κριτικάρισμα απόψεων. εσυ ναι μεν είπες την δικιά σου αλλά ξέφυγες, μπαίνοντας και στις απόψεις των άλλων. αυτό δεν είναι μάθημα φόρουμ , αλλά μάθημα σεβασμού.

επίσης δεν είδα κανέναν να αποκαλεί κάποιον που έχει την δικιά σου άποψη, παπαγαλάκι, ή έμεσα άσχετο.

Όταν ο άλλος δεν μπορεί να βρεις τις ρυθμίσεις που είναι για ΟΛΑ και ΠΑΝΤΑ στο ίδιο σημείο τι είναι; Σχετικός; Άσχετο τον είπα, όχι καμπούρη. Και ναι, είναι άσχετος γιατί αγνοεί βασικά πράγματα. Δεν είναι κακό να μη γνωρίζει κάποιος ένα λειτουργικό σύστημα, κακό είναι να κράζει βασιζόμενος στη δική του ημιμάθεια και να διαμορφώνει λανθασμένες γνώμες.

Και ναι, υπάρχουν παπαγαλάκια (προφανώς και δεν είναι όλοι έτσι, αλλά ότι υπάρχουν και παπαγαλάκια είναι το μόνο σίγουρο) που είτε είναι apple fanboys, είτε ασχολήθηκαν 5 λεπτά και το παράτησαν και γράφουν μόνο ότι ακούνε στα διάφορα βίντεο στο youtube.

Nah, όσο για μαθήματα σεβασμού και αν ξέφυγα, δε θα το κρίνεις εσύ. Τα μαθήματα σου αλλού. Και κάνεις το ίδιο για το οποίο με κατηγόρησες. Κριτικάρεις.

• Like 2
Δημοσ.

είδες τι ωραία είναι όταν σε κριτηκάρουν? αμέσως ενοχλήθηκες, παρ' όλα αυτά όμως συνεχίζεις τον παροξισμό.

• Like 5
Δημοσ.

Ναι, τι να σου πω, ενοχλήθηκα πάρα πολύ. Δε θα κοιμηθώ απόψε.

Συνέχισε να απαντάς ανούσια. Για τα άλλα κουβέντα. ;)

Epic fail is epic.

Δημοσ.

είδες τι ωραία είναι όταν σε κριτηκάρουν? αμέσως ενοχλήθηκες, παρ' όλα αυτά όμως συνεχίζεις τον παροξισμό.

Ναι, τι να σου πω, ενοχλήθηκα πάρα πολύ. Δε θα κοιμηθώ απόψε.

Συνέχισε να απαντάς ανούσια. Για τα άλλα κουβέντα. ;)

Epic fail is epic.

Ελεος ρε παιδες, το ξεσκισατε το θέμα

• Like 2
Δημοσ.

αφού έχεις πάρει όλη την ουσία εσύ, τι να κάνω μου έμειναν τα ανούσια :D

Εύγε. Η αυτογνωσία είναι προτέρημα.

Υου fail... less.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...