LuLa69 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Tέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία των Windows 8, τα πράγματα φαίνονται σκούρα για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η εξάπλωση των Windows 8 είναι σχεδόν μηδενική.Το μερίδιο αγοράς των Windows 8 αυτή τη στιγμή είναι μόλις 2.67%, έχοντας αυξηθεί κατά 0.4% τον Φεβρουάριο. Καμία σχέση με τα Windows 7, που μετά από τέσσερις μήνες είχαν ήδη το 9% της αγοράς. Για την ακρίβεια, αφήστε τα Windows 7. Τα Windows 8 αυτή τη στιγμή πάνε χειρότερα ακόμα και από τα Vista. Είναι προφανές ότι οι χρήστες PC είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τα Windows 7 και δεν καίγονται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσουν ένα λειτουργικό φτιαγμένο κυρίως για tablets. Πηγή: http://game20.gr/news/windows-8-adoption-almost-zero-4392/[/url]']game20.gr Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2013 από LuLa69
johnnieinlab Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Άμα ξαναβγάλουν την προσφορά με τα 15-30 ευρώ ίσως να το σκεφτούμε όσοι δεν τσιμπήσαμε την πρώτη φορά.<br />Αλλιώς, τώρα που έχουν αρχίσει και τα ports σε παιχνίδια (με αρχηγό τη Valve), βλέπω να ξαναρχίσω ναι μπαίνω μόνο στο linuxάκι μου. 10
Δημοφιλής ανάρτηση andreapaog328 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ε βέβαια. αμα αρχίσεις την πρώτη μέρα που βγήκανε να βαράς βιντεο, δεν εχει start, δε βρίσκω το shut down, δε μαρέσει το ενα δε μαρέσει το άλλο, λογικό. παρεξηγημένα κατα τη γνώμη μου. τα βρίσκω πολύ πιο προσεγμένα. 39
tolis_01 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Άμα ήταν τσάμπα, όπως τα updates του Android, να καταλάβω τον όποιο προβληματισμό για την μη εξάπλωση. Τώρα όμως, όταν κάποιος έχει ένα λαπτοπ των 400 ευρώ με Windows 7 τα οποία τον ικανοποιούν απόλυτα, για ποιο λόγο να σκάσει ένα κατοστάρι (μετά το τέλος της προσφοράς) για να αναβαθμιστεί; 17
Δημοφιλής ανάρτηση DaveMurray Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Μου φαίνεται ότι δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο κόσμος, όταν μιλάει παγκόσμια, φαίνονται ποιες είναι οι προτιμήσεις του συνολικά.... Μου φαίνεται επίσης, ότι πολλοί από εσάς, υποστηρίζουν μόνο την προσωπική τους γνώμη, και αφού "νομίζουν" πως προσωπικά αυτοί έχουν δίκιο, αυτομάτως, κάνουν την.... άποψη τους "παγκόσμια", και παραμυθιάζονται πως αφού πιστεύουν εκείνοι κάτι, ισχύει αυτομάτως και για τον υπόλοιπο πλανήτη, για όλους τους υπολοίπους, για όλους μας... Μου φαίνεται ότι κάποιοι, θα πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους, και να κοιτάξουν το τι προτιμάει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, και ποια είναι η γνώμη του.... Αν νομίζει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, πως τα Windows 8, δεν είναι καλά... δεν είναι καλά ρε παιδί μου, χωνέψτε το όσο και αν σας ενοχλεί προσωπικά, η όσο και αν λανθασμένη σας φαίνεται η συνολική γνώμη, ο συνολικός αέρας ρε παιδί μου για τα Windows 8... Πχ, εμένα δεν μου αρέσει χμ χμ... το Ubuntu (παράδειγμα μόνο είναι, ηρεμήστε ubunt-αδες).... Δεν αρέσει και σε μια αξιόλογη μερίδα κόσμου στο Linux... Και όμως... το Ubuntu, είναι διαδεδομένο, μόδα, πουλάει, χρησιμοποιείται... Για κάποιον λόγο, οι χρήστες το προτιμούν... Είναι όλοι λάθος, και δεν είμαστε προσωπικά εμείς; Μην βαφτίζετε την προσωπική σας γνώμη ως παγκόσμια... ότι ισχύει για όλους... Τον εαυτό σας εκπροσωπείτε... Και εμένα μου αρέσουν πολλά στοιχεία στα Windows 8, είναι πολύ καλό λειτουργικό, αλλά έχει κάποια πράγματα που προσωπικά δεν μου αρέσουν... Αυτό όμως είναι τελείως άσχετο το τι πιστεύω εγώ, όταν βλέπουμε τον... αέρα του νέου αυτού λειτουργικού υπό παγκόσμια οπτική.... Τι στο διάκο δλδ.... Πρέπει εμείς να είμαστε προσωπικά σωστοί, και όλος ο κόσμος δεν είναι...; Αν είναι παρεξηγημένα τα Windows 8, είναι γιατί κάτι δεν αρέσει στον κόσμο... Αν είναι λάθος η όχι, δεν θα το κρίνω εγώ, αυτό βγαίνει σαν σούμα... Γιατί ενοχλείστε...; Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2013 από DaveMurray 36
cabdik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ε βέβαια. αμα αρχίσεις την πρώτη μέρα που βγήκανε να βαράς βιντεο, δεν εχει start, δε βρίσκω το shut down, δε μαρέσει το ενα δε μαρέσει το άλλο, λογικό. παρεξηγημένα κατα τη γνώμη μου. τα βρίσκω πολύ πιο προσεγμένα. σε τι? ολη η δουλεια που εχει γινει πανω στα 8 ειναι προς την κατευθυνση των οθονων αφης. εκει ναι, εχει λογο υπαρξης. στα κλασικα λαπτοπ - desktop μαλλον εχουν κανει τα ευκολα (7αρια), δυσκολα..! καποιες απλες λειτουργιες, που εδω και χρονια, εχουν γινει συνηθεια, θελουν να τις αλλαξουν, χωρις καν επιλογη. εδω προχτες, για να αλλαξουμε καποιες ρυθμισεις στο skype σε λαπτοπ με 8αρια, φαγαμε μια ωρα ψαχνοντας να βρουμε που ειναι οι ρυθμισεις για καμερα και μικροφωνο..!! καλο το METRO UI αλλα οχι για classic PC. ειναι για οθονες αφης. για αυτο δεν θα εχουν και την μεγαλη διεισδυση στην αγορα τα 8αρια!! @DaveMurray, δεν ειναι θεμα καλου ή κακου λειτουργικου. ειναι - οπως ειπες κι εσυ- τι βολευει τον καθενα.!! τα 8αρια σαν λειτουργικο δεν μπορει να ειναι κακο, καθως ειναι βασισμενο στα 7..!!!! απλα η χρηση για την οποια προοριζεται (οθονες αφης) δεν βολευει τα κλασσικα πισι..! απλο ειναι..! 5
PsyGreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 τα Windows 8 είναι για Touch Screen, για Desktop δεν... (άποψή μου) 20
DaveMurray Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 @cabdik, η πρώτη δικαιολογία που θα σου πουν, είναι...: Ναι αλλά το mobile computing, γνωρίζει άνθιση πλέον, το desktop πεθαίνει... Αμ...δε... Επαναλαμβάνω, πως τα Windows 8, για εμένα, είναι φοβερό λειτουργικό, πολύ ανώτερο και καλύτερο από τα... 7... Περιέχει πολλές βελτιώσεις και χαρακτηριστικά, που.... δεν τα βλέπουμε με γυμνό μάτι... Υπάρχουν όμως under the hood, είναι εκεί... Αυτό που (με) εξοργίζει, είναι η απόφαση της MS, να ενοποιήσει τα πάντα, ακόμα και διαφορετικούς κόσμους (desktop / mobile), να κάνει έναν αντιπαραγωγικό αχταρμά, χωρίς να λάβει υπόψιν, τις ανάγκες των χρηστών της, τις γνώμες τους... Εξόργισε η χιτλερική στάση της, με το να κάνει αυτή την ενοποίηση και να λέει αν σας αρέσει... Γνώμη μου πάντα... Αν και... φοβερό λειτουργικό, μας τα χάλασε με αυτή την ενοποίηση... Θα μπορούσε κάλλιστα να διαχωρίσει αυτούς τους 2 κόσμους, με 2 λειτουργικά... Να έχει τους πάντες... ευχαριστημένους... Με τι πόρους θα το έκανε, δεν με ενδιαφέρει, κολοσσός είναι, θα μπορούσε να το κάνει... Διέπραξε όμως θανάσιμο λάθος, λάθος που πολλοί άλλοι περίμεναν... να γίνει... Ε έγινε... το μέλλον είναι εδώ με το καλό και την βοήθεια του θεού, να το σχολιάσουμε.... Εγώ, όσο και αν ακούγεται σκληρό, χαίρομαι ΠΟΛΥ που δεν πουλάνε τα Windows 8, τα αναμενόμενα... Μακάρι να τους αλλάξει μυαλό, και δουν πως έσφαλαν, πριν να είναι αργά για εκείνους... (ακούω και πως σε Windows Blue, αλλά και... Windows 9, το Modern UI (τέως Metro) ήρθε για να μείνει... Και χωρίς επιλογή για προαιρετική χρήση του (να υπάρχει αλλά να μπορείς να το επιλέξεις η όχι. Να μπορείς να το ενεργοποιείς αν το γουστάρεις, και να το απενεργοποιείς γενικώς, στην ρίζα του, αν δεν το θέλεις...)... Μέχρι στιγμής, το μυαλό τους αγύριστο είναι... Είδωμεν... 11
Gtr34 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αν είχε βγει crack της προκοπής θα είχαν μεγαλύτερη αποδοχή 24
Hetfield Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Λογικο μου ακουγεται, τα εκαναν θαλασσα με το GUI για desktop. Εγω πηγα σε Windows 8 pro γιατι μου τα δινε δωρεαν η σχολη μου. Κριμα γιατι στην αποδοση ειδα αισθητη διαφορα! Άμα ξαναβγάλουν την προσφορά με τα 15-30 ευρώ ίσως να το σκεφτούμε όσοι δεν τσιμπήσαμε την πρώτη φορά.<br />Αλλιώς, τώρα που έχουν αρχίσει και τα ports σε παιχνίδια (με αρχηγό τη Valve), βλέπω να ξαναρχίσω ναι μπαίνω μόνο στο linuxάκι μου. http://www.onlinekeystore.com/Windows-8-Pro-CD-KEY-Direct-Download.html Windows 8 Pro cd key, 45€ κοντα, το site μου εχουνε πει οτι ειναι αξιοπιστο. Παρακαλω Και το Linuxακι μια χαρα λειτουργικο ειναι, ειχα αριστη εμπειρια με το Arch Linux!
DaveMurray Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 @Gtr34 Έχει βγεί/υπάρχει μια χαρά λύση, ακόμα και για... "αυτό"....
andreapaog328 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μου φαίνεται ότι δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο κόσμος, παγκόσμια μιλάει, και όταν "μιλάει" φαίνονται ποιες είναι οι προτιμήσεις του.... Μου φαίνεται επίσης, ότι πολλοί από εσάς, υποστηρίζουν μόνο την προσωπική τους γνώμη, και αφού "νομίζουν" πως προσωπικά αυτοί έχουν δίκιο, αυτομάτως, κάνουν την.... άποψη τους "παγκόσμια", και παραμυθιάζονται πως αφού πιστεύουν εκείνοι κάτι, ισχύει αυτομάτως και για τον υπόλοιπο πλανήτη... Μου φαίνεται ότι κάποιοι, θα πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους, και να κοιτάξουν το τι προτιμάει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, και ποια είναι η γνώμη του.... Αν νομίζει ο κόσμος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, σε όλο τον πλανήτη, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, πως τα Windows 8, δεν είναι καλά... δεν είναι καλά ρε παιδί μου, χωνέψτε το όσο και αν σας ενοχλεί προσωπικά, η όσο και αν λανθασμένη σας φαίνεται η συνολική γνώμη, ο συνολικός αέρας ρε παιδί μου για τα Windows 8... Πχ, εμένα δεν μου αρέσει χμ χμ... το Ubuntu (παράδειγμα μόνο είναι, ηρεμήστε ubunt-αδες).... Δεν αρέσει και σε μια αξιόλογη μερίδα κόσμου στο Linux... Και όμως... το Ubuntu, είναι διαδεδομένο, μόδα, πουλάει, χρησιμοποιείται... Για κάποιον λόγο, οι χρήστες το προτιμούν... Είναι όλοι λάθος, και δεν είμαστε προσωπικά εμείς; Μην βαφτίζετε την προσωπική σας γνώμη ως παγκόσμια... ότι ισχύει για όλους... Τον εαυτό σας εκπροσωπείτε... Και εμένα μου αρέσουν πολλά στοιχεία στα Windows 8, είναι πολύ καλό λειτουργικό, αλλά έχει κάποια πράγματα που προσωπικά δεν μου αρέσουν... Αυτό είναι άσχετο όμως, όταν βλέπουμε τον... αέρα του νέου αυτού λειτουργικού παγκόσμια.... Τι στο διάκο δλδ.... Πρέπει εμείς να είμαστε προσωπικά σωστοί, και όλος ο κόσμος δεν είναι...; Αν είναι παρεξηγημένα τα Windows 8, είναι γιατί κάτι δεν αρέσει στον κόσμο... Αν είναι λάθος η όχι, δεν το κρίνω, αυτό βγαίνει σαν σούμα... Γιατί ενοχλείστε...; ε βέβαια. αμα αρχίσεις την πρώτη μέρα που βγήκανε να βαράς βιντεο, δεν εχει start, δε βρίσκω το shut down, δε μαρέσει το ενα δε μαρέσει το άλλο, λογικό. παρεξηγημένα κατα τη γνώμη μου. τα βρίσκω πολύ πιο προσεγμένα. ποιος ενοχληθηκε ρε μαν? 1
DaveMurray Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ποιος απευθύνθηκε ονομαστικά, προσωπικά σε εσένα; Υπήρχε ψευδώνυμο στο μήνυμα και δεν το ήξερα...; Μπερδέψαμε τα μπούτια μας μου φαίνεται, συμβαίνει :) Μίλησα γενικά, όχι ειδικά, μίλησα σχετικά με το τι έχω δει σε παρόμοια θέματα με τα Windows 8... Anyway... 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ειναι απλα απαραδεκτα, οποτε υπομονη για τα 9 5
Nick789 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Άιντε πάλι... Τουλάχιστον όλοι αναγνωρίζουμε πως τα 8 είναι κορυφαίο λειτουργικό. Σε αυτό δε χωράει αμφιβολία.- Από ΄κει και πέρα, τα 7 λογικό είναι να είχαν τέτοια αποίχηση μιας και βγήκαν μετά τα αποτυχημένα Vista, και ήταν και απίστευτο OS γενικά. Τώρα, τις παπαγαλίες τύπου "αχ, τα 8 είναι μόνο για touch, δεν μπορώ, μη, δε θέλω", είτε δεν τα έχει δουλέψει καθόλου, είτε δεν τους έχει δώσει τον απαραίτητο χρόνο να τα μάθει. Κι εμένα προσωπικά μου αρέσει η ιδέα του tablet που όταν θέλω να δουλέψω να συνδέσω πληκτρολόγιο και ποντίκι και να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ο σταθερός μου και το λάπτοπ μου. Όσο για την απόφαση της Microsoft, να τα ενοποιήσει, δεν είχε άλλη επιλογή. Αν δεν το έκανε, σε μια αγορά που κυριαρχεί το android και το iOS, ήταν καταδικασμένα τα Windows RT. Θα μου πείτε, δικό της πρόβλημα. Θα συμφωνήσω, αλλά δικό της και το λειτουργικό. Όσοι δεν τους βολέυει το modern UI, μένουν στα 7 ή εγκαθιστούν ένα πρόγραμμα που το απενεργοποιεί. Κοινώς εναλλακτικές υπάρχουν. Το modern UI δεν πάει πουθενά, και προσωπικά χαίρομαι γιατί για touch συσκευές είναι απλά φοβερό, και γιατί εμένα με έχει βολέψει και στο desktop. Όσοι δεν μπορούν το νέο UI, οι λύσεις είναι γνωστές. 7 ή πρόγραμμα που να το απενεργοποιεί. Αλλά είναι κρίμα να μην του δώσει κανείς μια (πραγματική) ευκαιρία μιας και κάνει και για ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αρκεί να το έχει δουλέψει κανείς. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα