efo355 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 "ποιό είναι αυτό το πόκεμον"? On topic τέρμα και τα Smartphones, όλα πηγαίνουν προς Phablet μεριά πωπω να δώ άνθρωπο να μιλάει με 7'' κινητό και να λυθώ από τα γέλια. Ως τώρα έναν έχω δει με το Note το 1 όχι το 2 που είναι μεγαλύτερο και είναι πολύ γελοίο το θέαμα. Και όχι bluetooth στο αυτί δεν είναι λύση.
SimplyBergman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγώ πλέον δεν ξαναπαίρνω samsung. Πολλές γυναίκες που είχαν iphone και τις κοροϊδεύαμε πλεόν τις βλέπω με galaxy siiι...tragic Έτσι φίλε, σωστός! Καγκουριά και κιτσαρία γωνία!
knox Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Οσο παει και μεγαλωνει το Galaxy. Δε θελω να σκεφτομαι πως θα ειναι το 6 ή το 7.
Razor7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγώ πλέον δεν ξαναπαίρνω samsung. Πολλές γυναίκες που είχαν iphone και τις κοροϊδεύαμε πλεόν τις βλέπω με galaxy siiι...tragic xaxaxaxax best comment ever..
Rush13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Ναι φίλες αμα εισαι Ράπερ, Σκειτάς χωράει πολυ άνετα στο παντελόνι .... Στους κανονικούς θα χωράει άντε σε καμια κωλότσεπη με το ζόρι
PsyGreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 κωλότσεπη ναι, και να πας να καθήσεις και να ξεχαστείς.. αυτό ήταν!
Giwrgos Plm Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εμένα μαρέσει που η οθόνη κυρίως στην κάτω και λίγο στην πάνω μεριά φαίνεται πολύ κοντά στο πλαίσιο, κάνοντας έτσι συνολικά μικρότερες τις εξωτερικές διαστάσεις του κινητού για μια 5ιντση οθόνη. Αυτο βέβαια που μας δείχνουν επίσης είναι και η έλειψη Ηome Button!!! Πιστεύω πως το home θα το κάνουν σαν κλασικά κουμπία που εμφανίζονται όταν χρησιμοποιεις το κινητό αν όντος έχει αυτή την εμφάνιση !!
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πάει και το home button... Είδες όμως τι είπε ο άλλος πιο πάνω.. Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα, αποφασίστε αν θέλετε μεγαλύτερη οθόνη με τη μικρότερη δυνατή αύξηση μεγέθους της συσκευής ή αν θέλετε home button.
Rush13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 κωλότσεπη ναι, και να πας να καθήσεις και να ξεχαστείς.. αυτό ήταν!τι να πάθει αφου έχει gorila glass 1
sdfun Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εμένα μου αρέσει το σχέδιο πάντως! Minimal και ουσιαστικό. Τα στενόμακρα κινητά δεν μου αρέσουν. Και δεν πιστεύω να'ναι μεγαλύτερο από το galaxy s3 γιατί έχουν μαζέψει τα πλαίσια όσο δεν πάει άλλο.
iMarilina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Σα να πήρε τη φωτό του Note 2 και την πόσταρε μου φαίνεται εμένα
Votritis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Aυτα τα κινητά για να τα παίρνεις μαζί σου πρέπει να έχεις τσάντα ,δεν ειμαι ο Λακης ο Γαβαλας για να κουβαλάω μαζί μου τσάντα!
iMarilina Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Aυτα τα κινητά για να τα παίρνεις μαζί σου πρέπει να έχεις τσάντα ,δεν ειμαι ο Λακης ο Γαβαλας για να κουβαλάω μαζί μου τσάντα! ούτε μπανάνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα