Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως εχω δουλεψει σε μια απο αυτες και επαιρνα 800 ευρω χωρις υπερωριες.

Και γω φίλε έχω εργαστεί σε μια και έχω φίλους σε άλλες 2... εκβιασμός και €300 σε καμία από αυτές. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά, αλλά μας έχουν φάει οι γενικεύσεις.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο βασικός μισθός άνω των 25 είναι 586 ευρώ. κάτω των 25 (νομίζω) στα 400 (?)

ανεπίσημα μπορεί να γίνει οτιδήποτε

Δημοσ.

Η καινοτομία μπορεί να ανθίσει στην χώρα μας αλλά όχι ακόμα η ανάπτυξη αφού μιλάμε για μισθούς πείνας...

Δημοσ.

ο βασικός μισθός άνω των 25 είναι 586 ευρώ. κάτω των 25 (νομίζω) στα 400 (?)

ανεπίσημα μπορεί να γίνει οτιδήποτε

καλησπέρα,

γενικά δε γραφω ποτε αλλα παρακαλουθω καθημερνια το site και εννιοτες τις απαντησεις χρηστων.

πραγματικα σε αυτη τη χωρα μας εχει φαει ο μηδενισμος και οτι ειμαστε παντοτε οι αδικημενοι!

καταρχας μπραβο που υπαρχουν εταιρειες που πηγαινουν καλα και ακολουθουν την τεχνολογια

οσον αφορα τους μισθους αυτη η καραμελα με τα 586 εχει καταντησει κουραστικο! ΝΑΙ υπαρχουν πλεον ανθρποις που αμειβονται εμ αυτο το ποσο και προφνως ειναι προσβλητικ οταν δε σε φτανουν για να ζησεις αλλα αυτο δε σημαινει οτι ολοι πλεον παιρνουν αυτο το ποσο! ΕΛΕΟΣ πια, το οτι ειναι τοσο ο βασικος δεν εχει καμια σημασια σε καποιες - αρκετες δουλειες. οτι εχει επηρεαστει ο μισθος και εχει γινει μια μειωση ναι αλλα οχι οτι ειναι πλεον στα 586! 

Μπορει σε καποιες εταιρειες μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου στη πληροφορικη να το εκμεταλλευονται αλλα ξερουν πολυ καλα οτι αργα η γρηγορα ο αλλος θα φυγει μολςι του παρουσιαστει κατι καλυτερο, κα ιαθ του παρουσιαστει αν ψαχνει και φυσικα ΑΝ εκπαιδυεται στις νεες τεχνολογιες! οποτε ζημια προτιστως η εατιρεια με τα 586 κανει στον εαυτο της και συνεπως δε θα τα δωσει αλλα θα δωσει παραπανω λεφτα.

• Like 1
Δημοσ.

τι κουραστικό, πλάκα κάνεις? αφού αυτός είναι ο βασικός μισθός  ΕΠΙΣΗΜΑ, τι να πούμε, ότι είναι 2000 ευρώ?

αυτό είναι το κριτήριο αναφοράς, αυτό χρησιμοποιείτε από τις εταιρείες, αυτό γράφει και στο μισθολόγιο ως έναρξη. δηλαδή το ποσό του βασικού. το τι παίρνει ο καθένας κυμαίνεται γύρω από αυτόν.

Δημοσ.

"Εγω παντως εχω δουλεψει σε μια απο αυτες και επαιρνα 800 ευρω χωρις υπερωριες."

Tι λέει ρε φίλε χε*****ς στο τάλιρο  Σόρρυ για την ειρωνεία αλλά το να περηφανεύεται ότι παίρνει 800 ευρώ σαν προγραμματιστής και για καινοτόμα project είναι γελοίο και ναι ακόμα και για Βουλγαρία. 

Στο θέμα τώρα, ναι η παρουσία μας είναι σίγουρα θετική.

• Like 2
Δημοσ.

δεν βαριεσαι.κατι ειναι και αυτο.

Σου εύχομαι μέχρι να (και αν) ορθοποδήσει η Ελλάδα να παίρνεις εσύ αυτά τα 300€. Θα του λες και ευχαριστώ και κρυφά μέσα σου, όσο τον μισείς άλλο τόσο θες να του μοιάσεις.

Το αφεντικό σου με τη Mercedes, τη σπιταρώνα και τον γιο για σπουδές στην Αγγλία να σου λέει:

Τι; Θες και αύξηση; Έτσι νομίζεις βγαίνουν τα λεφτά  Εγώ στην ηλικία σου, πήγα 2 χρονιά + 6 μήνες απο φυλακές φαντάρος...μπλα μπλα... κτλπ)

Δημοσ.

τι κουραστικό, πλάκα κάνεις? αφού αυτός είναι ο βασικός μισθός  ΕΠΙΣΗΜΑ, τι να πούμε, ότι είναι 2000 ευρώ?

αυτό είναι το κριτήριο αναφοράς, αυτό χρησιμοποιείτε από τις εταιρείες, αυτό γράφει και στο μισθολόγιο ως έναρξη. δηλαδή το ποσό του βασικού. το τι παίρνει ο καθένας κυμαίνεται γύρω από αυτόν.

στην ελευθερη αγορα, δεν ισχυει αυτο ακριβως, αν ο αλλος δε θελει να σου δωσει ακομα και τα 586 τοτε πιστεψε με θα το κανει, εδω τις χρυσες εποχες υπηρχαν ανθρωποι που εδιναν λιγοτερα απο οτι οριζαν οι συλλογικες συμβασεις! ο βασικος μισθος δυστυχως που ειναι τοσο χαμηλος επηρεαζει ανιδεικευτους εργατες και ανθρωπους χωρις κανεναν προσον ή ανθρωπους σε θεσεις χωρις ιδιαιτερα προσοντα και ετσι δεν μπορουν να απαιτησουν παραπανω απο το βασικο μισθο. Για αυτες τις κατηγοριες ανθρωπων να συμφωνησουμε οτι ειναι θηλια αυτη η μειωση, για ολους τους αλλους απλα δεν ισχυει ο βασικος!

• Like 1
Δημοσ.

<p>και μην ξεχνάμε το ότι σε απολύουν και σε επαναπροσλαμβάνουν για να μην ανέβει ο μισθός </p>

Σε απελυσε κι επαναπροσελαβε καμια απο τις εταιριες;

Δημοσ.

στην ελευθερη αγορα, δεν ισχυει αυτο ακριβως, αν ο αλλος δε θελει να σου δωσει ακομα και τα 586 τοτε πιστεψε με θα το κανει, εδω τις χρυσες εποχες υπηρχαν ανθρωποι που εδιναν λιγοτερα απο οτι οριζαν οι συλλογικες συμβασεις! ο βασικος μισθος δυστυχως που ειναι τοσο χαμηλος επηρεαζει ανιδεικευτους εργατες και ανθρωπους χωρις κανεναν προσον ή ανθρωπους σε θεσεις χωρις ιδιαιτερα προσοντα και ετσι δεν μπορουν να απαιτησουν παραπανω απο το βασικο μισθο. Για αυτες τις κατηγοριες ανθρωπων να συμφωνησουμε οτι ειναι θηλια αυτη η μειωση, για ολους τους αλλους απλα δεν ισχυει ο βασικος!

αν θέλει ο άλλος να παρανομήσει θα σου δώσει ότι θέλει. κι εσύ επειδή έχεις ανάγκη και 300 ευρώ θα δεχτείς.το θέμα είναι πως αυτός -ο μισθός- (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ορίζεται από λαμόγια και γύρω από αυτόν -στα χαρτιά- κυμαίνονται και οι μισθοί. να μην το πάμε παραπέρα για τα παραθυράκια που υπάρχουν γιατί θα μας πάρει πολλές σελίδες και θα είναι παντελώς offtopic

Δημοσ.

<p>ΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΝ 300 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ.</p>

Καποια απο τα παιδια δουλευουνε πραγματικα... Και οχι φιλε μου δε δινουν 300 ευρω ολοι... Οι περισσοτερες ειναι σοβαρες εταιριες, που προφανως δεν εχεις ιδεα περι ποιον εταιριων προκειται, και οι σοβαρες εταιριες λαμογιες δε κανουν... Αυτα τα λιγα απο καποιον που δε παιρνει 300 ευρω...

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...