Kapetanakos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Λαστιχα αλλαζεις καθε 4 χρονια.αναλογα με την χρηση που του κανεις και με τα χιλιομετρα. Ενα γενικο σερβις σε παπι εχει γυρω στα 120 ευρω ενω σε σκουτερ τα διπλασια. Ασφαλεια :50 ευρω το 6μηνο περιπου Σερβις γενικο : 120 ευρω αλλα δεν ειναι αναγκαιο καθε χρονο αναλογα με τα χιλιομετρα. Τακακια μπρος πισω : 30 ευρω το πολυ. Αυτα! Παρε innova φιλε αβλεπει θα σωθεις. οπότε με έναν γρήγορο υπολογισμό (για ένα παπάκι σαν αυτό που έδειξα) χρειάζομαι περίπου 250€-300€ το χρόνο για συντήρηση, χωρίς να υπολογίσω τα καύσιμα. υπολογίζω να κάνω γύρω στα 6000χμ το χρόνο έχω ξεχάσει κάτι στον υπολογισμό; όσο για κατανάλωση, για το συγκεκριμένο που λέει 1,77/100 διάβασα ότι μερικοί πιάνουν τα 2-2,5/100. άρα μου φαίνεται καλό. οδηγάω αρκετά ήρεμα τέλος πάντων την ψάχνω να δω κατα πόσο με συμφέρει. εκτός από το χρόνο που θα κερδίσω και την ηρεμία μου μέσα στην κίνηση, που είναι δεδομένο και κάτι άλλο:οι κινητήρες αυτοί πόσα χμ βγάζουν. δηλαδή 50.000 θα αντέξουν; πολλα λες εαν κανεις πολλα χλμ μπορει να σου κοστιζει το χρονο το πολυ 190 ευρω το χρονο χωρις ασφαλειες και καυσιμα. αν και η καταναλωση τους ειναι γύρο στα 2.5 λιτρα στα 100χλμ.
pap pan Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κοιταξε τα εξοδα συντηρησης ειναι περιπου οσο σου ειπαν παραπανω τα παιδια. Εγω εχω στην κατοχη μου το αθανατο astrea grand m6 c100 μοντελο 97 και το οποιο στις 72000 χλμ χτυπησε μπιελα. Παρολο που θα μπορουσα να παρω αλλο αποφασισα τη γενικη επισκευη του με μπιελα,ρουλεμαν στροφαλου,καδενες+τεντωτηρες+ραουλα,αντλια λαδιου,κυλινδρο+πιστονι 53mm,κεφαλη cdi, λαστιχα,δισκακια,αμορτισερ κτλ. και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και απο την αποδοση του. Εχει κανει και 350 χλμ μονομιας αυτα τα εργαλεια δεν πωλιουνται, το λεω για το παιδι που εχει το supra. Ειμαι στις 83000 τωρα και συνεχιζω..... Οσον αφορα το daytona ειναι ενα αξιολογο μηχανακι με λογικες φθορες μηχανικα αφου το εχει φιλος μου. Κοιταξε ομως αν και ειναι πιο ακριβο το kymco jetix 125 με κορυφαια φρενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα