Προς το περιεχόμενο

Router Alcatel lucent cellpipe 7130 HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν το βρεις αν μπεις απο cli και δεις πως κανει Reboot μετα μπορεις να το φτιαξεις μονος σου.

μπορεις να μου πεις πως το κάνω? ευχαριστώ

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις πως το κάνω? ευχαριστώ

den to εχω το ρουτερακι για να δω τις εντολες του απο το cli.σε καθε ρουτερ αλλαζουν.δεν ειναι δυσκολο να βρεθει αν η Hol αφηνει το cli ανοιχτο βεβαια και καποιος ξερει λιγο απο cli.εψαξα και στο νετ αλλα δεν βρηκα κατι ετοιμο

Δημοσ.

Και εγω εψαξα στο νετ αλλα δεν βρηκα τιποτα και δεν ξερω πως να το ψαξω. Αν μπορει καποιος να βοηθησει. Μεσα στις ρυθμισεις του εχει επιλογη για logout και οχι συνδεση αποσυνδεση που θα μπορουσα να βρω πως γινεται το reconnect.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

λογικα θα γινεται απο cli αν υπαρχει cli δηλαδη απο command line

επειδη δεν το γνωριζω πως γινεται αν μπορει καποιος να βοηθησει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν κανεις Telnet την ip του ρουτερ .πχ telnet 192.168.1.1 σε παει πουθενα?απο command prompt το κανεις.αν εχεις windows vista/7/8 πρεπει να ενεργοποιησεις την εντολη telnet Πρωτα.

Δημοσ.

αν κανεις Telnet την ip του ρουτερ .πχ telnet 192.168.1.1 σε παει πουθενα?απο command prompt το κανεις.αν εχεις windows vista/7/8 πρεπει να ενεργοποιησεις την εντολη telnet Πρωτα.

μου βγαζει αυτο

C:\Users\Kostas>telnet 192.168.2.1

Σύνδεση με 192.168.2.1...Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα σύνδεσης με τον κεντρικό υπο

λογιστή, στη θύρα 23: Η σύνδεση απέτυχε

Δημοσ.

μου βγαζει αυτο

C:\Users\Kostas>telnet 192.168.2.1

Σύνδεση με 192.168.2.1...Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα σύνδεσης με τον κεντρικό υπο

λογιστή, στη θύρα 23: Η σύνδεση απέτυχε

μαλλον το ρουτερ η δεν εχει καθολου cli η το εχουν κλειστο λογω custom firmware απο Hol?οποτε να αλλαξεις firmware δεν ξερω αν θα βρεις ουτε μπορω να σκεφτω ενα τροπο για να γινεται αυτο που θες απο web interface.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν και παλιό το θέμα...

Μου έχει σπάσει τα νεύρα της τελευταίες μέρες στο να χάνει το net και να αναγκάζομαι να το κάνω reboot για να ξανά συνδεθεί οπότε το έψαξα λίγο γιατί βαρέθηκα να να τα κάνω χειροκίνητα συνέχεια (έτσι βρήκα και το θέμα)και βρήκα της εντολές για να συνδεθείς στο router και να κάνεις reboot.

Το timout είναι για να προλάβει να πάρει τους κωδικούς το router, διαφορετικά δεν δέχεται την εντολή για το reboot..

(Είδα να έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα. βγήκε τελικά κάνα πόρισμα; Είναι από την καλή κατασκευή που έχουν αυτά τα router; )

start iexplore.exe "192.168.2.1/login.cgi?username=admin&psd=admin"

timeout /t 5

start iexplore.exe 192.168.2.1/rebootinfo.cgi?btnreset=0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...