pedrojay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δεν έχει κανένα θέμα όταν παίζεις από USB. Επαναλαμβάνω όμως από δίκτυο δεν βλέπεις υπότιτλους... Όπως έγραψε και ο kgian,μια χαρά παίζει υπότιτλους από network shares (δηλαδή φακέλους που έχεις κάνει κοινή χρήση στο pc) Εκεί που δεν παίζει υπότιτλους είναι από media server (δηλαδή DLNA).Δεν υποστηρίζουν όλοι οι media servers αυτή την δυνατότητα,κάποιοι όμως το κάνουν,google για όποιον ενδιαφέρεται. Όπως και να έχει όμως,τα network shares είναι καλύτερη λύση και εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,σαν να παίζετε από το usb είναι.
gtsamour Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 3D μου έχουν πεί ότι σπάει λίγο. Για 3D καλύτερα το τελευταίο μοντέλο που τα σηκώνει κανονικά.
pique88 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 μάγκες πήγα στο υποκατάστημα στον Άλιμο και έχουν ένα μοντέλο αλλά στα 69 ευρώ.Υποψιάζομαι πως είναι μάλιστα εκείνο με την ασύρματη σύνδεση γιατί από όσο πρόλαβα να δω έλεγε πάνω για DLNA , ποια είναι η γνώμη σας.?
JohnnyX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 στο carrrefour μακεδονια πριν 2 ωρεςειχε 1 τεμαχιο
Tomahawk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κανενας απο ΡΕντης να μας πει?Αν παρω τηλ θα ξερουν>? Δεν έχει. Πήγα κατα τη 1 για να δω για μελανι και το τσέκαρα ένα τελευταίο στα 49 αλλα δεν το πήρα. Μετά απο 5 λεπτά ήρθε ένας κύριος (με γραμμένο το μοντέλο σε ένα χαρτάκι απο το γιο του, μάλλον χρήστης του insomnia ) με έναν υπεύθυνο και το πήρε.
lagman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 μάγκες πήγα στο υποκατάστημα στον Άλιμο και έχουν ένα μοντέλο αλλά στα 69 ευρώ.Υποψιάζομαι πως είναι μάλιστα εκείνο με την ασύρματη σύνδεση γιατί από όσο πρόλαβα να δω έλεγε πάνω για DLNA , ποια είναι η γνώμη σας.? Τσαντίστηκα και δεν googlara καν το μοντέλο , ο υπάλληλος με ενημέρωσε πως το κάθε κατάστημα έχει την δική του τιμή γιατί μπορεί το κατάστημα που το έβγαλε σε προσφορά να μην έχει άλλα καταστήματα κοντά του . Η προσφορά ήταν από 280 στα 69 μετά άκουσα από τα 180 στα 69 μα 100€ έχει... 100€ πού στο amazon ; χαχαχαχα Τα κουτιά φαινόντουσαν πολύ ταλαιπωρημένα. Δυο κομμάτια είδα εάν πάει κανείς να επιβεβαιώσει το μοντέλο , λογικά το ίδιο θα είναι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δεν έχει. Πήγα κατα τη 1 για να δω για μελανι και το τσέκαρα ένα τελευταίο στα 49 αλλα δεν το πήρα. Μετά απο 5 λεπτά ήρθε ένας κύριος (με γραμμένο το μοντέλο σε ένα χαρτάκι απο το γιο του, μάλλον χρήστης του insomnia ) με έναν υπεύθυνο και το πήρε. ROLFFFF
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ... ο υπάλληλος με ενημέρωσε πως το κάθε κατάστημα έχει την δική του τιμή γιατί μπορεί το κατάστημα που το έβγαλε σε προσφορά να μην έχει άλλα καταστήματα κοντά του . Η προσφορά ήταν από 280 στα 69 μετά άκουσα από τα 180 στα 69 Η σωστη αρχικη τιμη ηταν καπου 5651-5656 ευρω... χαχαχα (Εκτος αν ηταν το Live HUB 1TB που πραγματι η "αρχικη" τιμη του ηταν στα 180-190, αν και για να προσεξει ο φιλος που το ανεφερε οτι ελεγε DNLA θα ειναι λογικα το ιδιο-σκετο απλο παλιο-, αφου και αυτο ειναι DLNA, αν ηταν κατι σαν το HUB θα του εβγαζε το ματι)
pique88 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δε νομιζω να ηταν το hub , επιβεβαιωνω και απο την πλευρα μου για τα 2 κομματια που υπηρχαν αλλα και για την προσφορα σε καθε καταστημα ξεχωριστα.Νομιζω ειναι λιγο χαζο να μην το κανουν παντου , μου ειπε για ανταγωνιστικα καταστηματα επισης και απορησα.Χεχε ελπιζω να βρουμε καποιο κομματι στα 50 ευρω γτ νομιζω πως πραγματικα αξιζει.
George! Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά τόσο φοβερή προσφορά είναι αυτό; Εγώ το είχα βρει(αν είναι το ίδιο) τον Οκτώβριο στον Κωτσόβολο στα 33€ και πάλι δεν το πήρα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ακριβως οπως τα λές ειναι Ειναι απλα μια καλη προσφορα ας πουμε, φοβερη με τιποτα. 89 ευρω εχει το νεο με το wifi, 99 πηρα το πρωτο-πρωτο οταν πρωτοβγηκε πριν 4 χρονια τα Χριστουγεννα του 2008. Υπερτιμημένα εν ετη 2013, στα 50 ευρω ειναι απλως μια καλη(επιεικως) αγορα.
Orgios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Και γω δεν τρελαθηκα απο την τιμη , είναι καλή προσφορα αν κοιταξεις την εταιρια και τι αλλο προσφερεται απο media players σε αυτη την τιμή. Εγω το τσιμπησα γιατί είχα μια αναγκη να καλυψω με 3d υποτιτλους που επρεπε να τους βαζω κατευθειαν στο mkv αρχειο 90-120 λεπτα κωδικοποιησης , με αυτο το μηχανηματάκι το γλύτωσα και αυτο μου αρκει Επισης είναι μικρό και βολικο και αυριο μεθαυριο θα μπορει να μπει και σε ένα μικρότερο δωμάτιο ή ακομα και να το παρεις στις διακοπες μαζι σου, όποτε σίγουρα θα τα βγάλει τα λεφτα του. Εγω το πήρα απο τα Carefour στην Δυτική είσοδο (Θεσσαλονικη) είχε κομμάτια ακόμα (8-9) τα κουτιά φαινόταν όντως ταλαιπωρημένα αλλά μέσα τα πάντα ήταν καλα σφραγισμένα. Ευχαριστώ τον OP για το thread! 1
viper2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά τόσο φοβερή προσφορά είναι αυτό; Εγώ το είχα βρει(αν είναι το ίδιο) τον Οκτώβριο στον Κωτσόβολο στα 33€ και πάλι δεν το πήρα. καρδιακο τι τιμη "κολαση" ειναι αυτη...?
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά τόσο φοβερή προσφορά είναι αυτό; Εγώ το είχα βρει(αν είναι το ίδιο) τον Οκτώβριο στον Κωτσόβολο στα 33€ και πάλι δεν το πήρα. Με τρώει η περιέργεια. Κράτησες φωτό από τον Οκτώβριο ? Επειδή βλέπω χαρτάκι stock party 99% πρόκειται για εκθεσιακό προϊόν δηλ. έχει χρησιμοποιηθεί από το κατάστημα. Μιλάω εκ πείρας καθώς ότι έχω κοιτάξει από stock party (πχ κάτι ηχεία) ήταν ανοιχτά και τα έπαιρνες όπως τα έβλεπες. 1
fou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Με τρώει η περιέργεια. Κράτησες φωτό από τον Οκτώβριο ? δεν το βλεπω παραξενο, εγω εχω κρατημενη οτι φωτογραφια εχω βγαλει ψηφιακα, εδω και 10 χρονια σχεδον... Στο θεμα μας τωρα, και demo unit να ειναι , αμμα δουλευει ειναι καλη τιμη, αλλα αυτο δεν λεει τιποτα. Δεν νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει προσφορα σε αυτην την περιπτωση. Παντως για καποιον που θελει media player ειναι καλη περιπτωση, και δεν ξερω κατα ποσο η εταιρεια θα βγαλει καινουργιο μοντελο ετσι ωστε να ελπιζουμε σε παρομοια πτωση τιμης σε αυτο που κυκλοφορει τωρα... Τωρα ειδα οτι κυκλοφορει αυτο. Δεν ειναι αμεσος αντικαταστατης απ' οτι μπορω να καταλαβω. Υπαρχει σε καποιο μαγαζι; Το εχει κανενας εδω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις