Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου... η διαφορα απο το καινουργιο ειναι περιπου 40€ (αρκετη θα ελεγα...) Εκτος τις λειτουργιες που εχεις με το wireless, (streaming και καποιες online υπηρεσιες), καθαρα σαν media player, τι διαφορες εχει, μηπως παιζει λιγοτερους codec, ή κατι αλλο. Εσεις που το εχετε, ειχατε προβλημα με καποιου τυπου αρχεια. Επισης, παιζει κανονικα τα mp4 (φανταζομαι ναι)

Ευχαριστω...

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το έχω αυτό εδώ και χρόνια... τι να πω... σκυλί. Έχει βγάλει τα λεφτά του 10 φορές πάνω, το έχω λιώσει πραγματικά.

Δεν έχει προβλήματα όσον αφορά το παίξιμο avi, mkv κλπ. Ότι του έχω βάλει το έχει παίξει απροβλημάτιστα. Απλά δεν περιμένω να βγάλει άλλο firmware η WD (όχι ότι έχω κανένα παράπονο με το υπάρχον).

Δημοσ.

Θέλεις να μας πεις ποιό στικάκι πήρες;

Το στικάκι είναι το Airlink 101 το οποίο παίζει απροβλημάτιστα. Η αγορά έγινε από ebay.

Δημοσ.

Σε μη ενσωματομένους υπότιτλους και σε MP4 αρχεία πως τα πάει ? ? ?

Δεν έχει κανένα θέμα όταν παίζεις από USB.

Επαναλαμβάνω όμως από δίκτυο δεν βλέπεις υπότιτλους...

• Like 1
Δημοσ.

Από δίκτυο με network shares μια χαρά παίζει υπότιτλους. Δεν παίζει με media servers. Στο Carrefour Πάτρας ΕΙΧΕ ένα, γιατί το πήρα εγώ!!

Και για να μην λέμε ανακρίβειες, μόλις το δοκίμασα και παίζει μια χαρά ταινία με εξωτερικούς υπότιτλους hi def απο δίκτυο...

Πάω να κατεβάσω πειραγμένο firmware να του βγάλω τα μάτια. Έχω ήδη άλλο ένα τέτοια αρκετά χρόνια και το ξέρω απέξω κι ανακατωτά.. Για όποιον ενδιαφέρεται

http://forum.wdlxtv.com/

και καλό διάβασμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...