fou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου... η διαφορα απο το καινουργιο ειναι περιπου 40€ (αρκετη θα ελεγα...) Εκτος τις λειτουργιες που εχεις με το wireless, (streaming και καποιες online υπηρεσιες), καθαρα σαν media player, τι διαφορες εχει, μηπως παιζει λιγοτερους codec, ή κατι αλλο. Εσεις που το εχετε, ειχατε προβλημα με καποιου τυπου αρχεια. Επισης, παιζει κανονικα τα mp4 (φανταζομαι ναι) Ευχαριστω...
gtsamour Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το έχω αυτό εδώ και χρόνια... τι να πω... σκυλί. Έχει βγάλει τα λεφτά του 10 φορές πάνω, το έχω λιώσει πραγματικά. Δεν έχει προβλήματα όσον αφορά το παίξιμο avi, mkv κλπ. Ότι του έχω βάλει το έχει παίξει απροβλημάτιστα. Απλά δεν περιμένω να βγάλει άλλο firmware η WD (όχι ότι έχω κανένα παράπονο με το υπάρχον).
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Στον Ρεντη το εχει δει κανεις?Να παω να το παρω αν ειναι.
npapagri_xtra Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγω το πηρα για ενα φιλο απο καρφουρ ιλιον. Ειχαν απομεινει 2.
axel12p Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Θέλεις να μας πεις ποιό στικάκι πήρες; Το στικάκι είναι το Airlink 101 το οποίο παίζει απροβλημάτιστα. Η αγορά έγινε από ebay.
georgiou.cr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Σε μη ενσωματομένους υπότιτλους και σε MP4 αρχεία πως τα πάει ? ? ?
HamerZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Στης Λάρισας υπάρχει περίπτωση να το έχει διαθέσιμο;
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Σε μη ενσωματομένους υπότιτλους και σε MP4 αρχεία πως τα πάει ? ? ? Δεν έχει κανένα θέμα όταν παίζεις από USB. Επαναλαμβάνω όμως από δίκτυο δεν βλέπεις υπότιτλους... 1
kgian Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Από δίκτυο με network shares μια χαρά παίζει υπότιτλους. Δεν παίζει με media servers. Στο Carrefour Πάτρας ΕΙΧΕ ένα, γιατί το πήρα εγώ!! Και για να μην λέμε ανακρίβειες, μόλις το δοκίμασα και παίζει μια χαρά ταινία με εξωτερικούς υπότιτλους hi def απο δίκτυο... Πάω να κατεβάσω πειραγμένο firmware να του βγάλω τα μάτια. Έχω ήδη άλλο ένα τέτοια αρκετά χρόνια και το ξέρω απέξω κι ανακατωτά.. Για όποιον ενδιαφέρεται http://forum.wdlxtv.com/ και καλό διάβασμα. 1
npapagri_xtra Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ξεχασα να πω ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ. μεγιες σε ολους.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κανενας απο ΡΕντης να μας πει?Αν παρω τηλ θα ξερουν>?
Προτεινόμενες αναρτήσεις