Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια. Τι το ψιριζουμε? Μεδια πλειερ ειναι το μηχανημα. Μικρο κομψο επωνυμο και κανει τα παντα. Ταινιες μουσικη φωτος. Γιουτιουμπ κλπ κλπ. Για λεπτομερη χαρακτηριστηκα και δυνατοτητες υπαρχει και το γκουγκλ

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μηχανάκι "μεταμορφώνεται" με την χρήση του wifi. Το είχα 2 χρόνια μόνο για να βλέπω ταινίες μέσω USB. Πριν ένα μήνα έδωσα 20 Ευρώ και πήρα ένα ασύρματο στικάκι και νιώθω σα να αγόρασα καινούργιο μηχάνημα! Εμφανίζονται κάποιες καινούργιες λειτουργίες στο μενού για πρόβλεψη καιρού, εφαρμογές internet radio και video (dailymotion, youtube, κλπ). Η ποιότητα εικόνας στα HD βίντεο του Youtube απίστευτη :-)

Καλορίζκο σε όποιον το αγοράσει, τα 49 Ευρώ τα αξίζει με τα χίλια!

Θέλεις να μας πεις ποιό στικάκι πήρες;

Δημοσ.

Ερωτηση ,streamaρεις απο το pc με δαυτο?δηλαηδ να παιζει τις ταινιες του pc [που εινα ιστον σκληρο],απο το ethernet?

Ναι, υπαρχουν στο ιντερνετ αναλυτικοι οδηγοι, αν και σε γενικες γραμμες ειναι ευκολο. Στην ουσια κανει share ενα φακελο στο pc σου (τοπικο δικτυο) και απλα ρυθμιζεις το μαραφετι να βλεπει δικτυο. Απο εκει και περα μετα στην ουσια εχεις προσβαση στα αρχεια του pc σου (αυτα που εχεις κανει share)
Δημοσ.

σε μένα το sharing δούλεψε μόνο όταν έφτιαξα λογαριασμό στο pc με password... (σε windows 7)

παιζει και χωρις, δεν θυμαμαι να σου πω λεπτομερειες μια και δεν το εχω πλεον το μηχανακι. Ψαξε στο google, θα το βρεις.
Δημοσ.

Μα επείδη έφαγα τότε 2 βδομάδες ψάχνοντας και δεν έβγαλα άκρη, μόλις έφτιαξα έναν λογαριασμό με password αμέσως συνδέθηκε... το αναφέρω απλά γιατί μπορεί και κάποιος άλλος να κολλήσει...

• Like 1
Δημοσ.

To μόνο θέμα στο streamάρισμα είναι οι υπότιτλοι...

καλημερα. δηλαδη?  δεν παιζουν εννοεις?

Δημοσ.

αυτο εχω παιδες κ ειναι τρομερο 

προσωπικα επειδη ειναι πανω απο το ρουτερ το εχω με ethernet οποτε δεν χρειαζομαι το wifi.

παιζει τα παντα κ με πολυ καλη ποιοτητα.φυσικα κ αξιζει για 50 ευρω αν καποιος δεν θελει το streaming.

εχει τσεκαρει καποιος αν εχει κ σε αλλα καρφουρ την ιδια προσφορα;

σκεφτομαι να παρω αλλο ενα για τους γονεις μου.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι μάλλον χαζό: αν βάλεις πάνω ένα από τα προτεινόμενα στικάκια, μπορείς να κάνεις streaming από π.χ. ένα νετμπουκ στο μιντια πλέηερ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...