IVIetaCreatoR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Και αν το κοιτάξει και ο διπλανός? Δεν υπακούει?
nikoskon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Οταν η Apple το δώσει αυτό το feature του eye control θα είναι είδηση. Innovation!!! Προς το παρόν είναι ένα αδιάφορο χαρακτηριστικό που δεν θα δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύει. Άλλωστε η Sammy δεν φημίζεται για τους καλογραμμένους κώδικες. Sent from my iPhone using Insomnia 3
alx255 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 κι εγω samsung εχω και εχω αλλαξει αρκετα μοντελα της εταιρειας αλλα δε χρησιμοποιω ποτε το ξεκλειδωμα με το προσωπο ουτε την ιδιοτητα να μενει η οθονη αναμενη οσο την κοιτας διοτι ολα αυτα λειτουργουν κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου.Αν καταφερει και κανει την νεα αυτη λειτουργια να λειτουργισει σωστα τοτε μπραβο της. Το βασικο για μενα ειναι να ειναι πανω απ ολα ομορφη συσκευη.
Antonis_V Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μου αρέσει σαν ιδέα, αλλά όπως και τα Touch κινητά θα θέλει μερικά χρονάκια για να μπορέσει δουλεύει αξιόπιστα.
Hal9000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Αυτόματα τελικά γίνεται το scrolling, μόλις εντοπίσει ότι απλά κοιτάμε την οθόνη. Κατά πάσα πιθανότητα θα προστεθεί και στο Galaxy S3. Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται άλλο ένα χαρακτηριστικό όπου μόλις στρέψουμε αλλού το κεφάλι καθώς γίνεται αναπαραγωγή ενός βίντεο, αυτό σταματάει να παίζει.
michael92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Αυτόματα τελικά γίνεται το scrolling, μόλις εντοπίσει ότι απλά κοιτάμε την οθόνη. Κατά πάσα πιθανότητα θα προστεθεί και στο Galaxy S3. Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται άλλο ένα χαρακτηριστικό όπου μόλις στρέψουμε αλλού το κεφάλι καθώς γίνεται αναπαραγωγή ενός βίντεο, αυτό σταματάει να παίζει. Χμμ αυτό ακούγεται καλό
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 παντως στο s3 το smart stay βολευει αρκετα.το ιδιο και καλυτερο λογικα θα ειναι με το scrolling.
Anezinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Απλα τρομερη ιδέα και άκρως ξεκουραστη.Οσο λιγότερα κουμπιά πατάς κάπου τόσο περισσότερη δουλειά εχουν ρίξει απο πίσω όσοι το στήνανε οπότε,μπράβο τους.
noosp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ενδιαφέρον ακούγεται. Δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα είναι τελικά αλλά τουλάχιστον η samsung δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Και χωρίς να προσπαθεί να μας πείσει οτι ανακάλυψε τον τροχό όπως κάτι άλλοι φρουτένιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα