viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα... αλλα βλεπω τα comments και λενε οτι και το rma τους εστειλε το ιδιο θορυβωδες προιον... να αλλαξω τα fans ή να το στειλω...? what do? thanks
rfc Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ειναι θεμα οτι δε δουλευει το κυκλωμα του inverter με το θερμιστορ προφανως και οχι του ανεμιστηρα. Το να αλλαξεις τον ανεμιστηρα δε θα λυσει το προβλημα που ηδη υπαρχει. Κανονικα δε θα επρεπε να γυρναει καθολου. Αυτο γυριζει με τερμα στροφες. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καποιον αθορυβο. Δοκιμασε να το αλλαξεις πρωτα.
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Στειλε ένα screenshot με όλα τα temps σου γιατί υπάρχει και η περίπτωση το case σου να είναι ζεστό.
dswitch Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αν επιχειρήσεις να το ανοίξεις χάνεις την εγγύηση όμως. Πρότεινε τους να ζητήσουν από Corsair να πιστωθεί στο κατάστημα το τροφοδοτικό και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Το έχω κάνει με μια Dell οθόνη αλλα είναι χρονοβόρα διαδικασία και δεν ξέρω αν ισχύει για τροφοδοτικά. Για αθόρυβο θα κοιτούσα κανένα Lepa, Be Quiet, Seasonic.
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 To κουτι εχει εχει τρυπες για εξαερισμο εκει που μπαινει το PSU ?
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ειναι θεμα οτι δε δουλευει το κυκλωμα του inverter με το θερμιστορ προφανως και οχι του ανεμιστηρα. Το να αλλαξεις τον ανεμιστηρα δε θα λυσει το προβλημα που ηδη υπαρχει. Κανονικα δε θα επρεπε να γυρναει καθολου. Αυτο γυριζει με τερμα στροφες. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καποιον αθορυβο. Δοκιμασε να το αλλαξεις πρωτα. μαλλον αυτο θα κανω Στειλε ένα screenshot με όλα τα temps σου γιατί υπάρχει και η περίπτωση το case σου να είναι ζεστό. done Αν επιχειρήσεις να το ανοίξεις χάνεις την εγγύηση όμως. Πρότεινε τους να ζητήσουν από Corsair να πιστωθεί στο κατάστημα το τροφοδοτικό και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Το έχω κάνει με μια Dell οθόνη αλλα είναι χρονοβόρα διαδικασία και δεν ξέρω αν ισχύει για τροφοδοτικά. Για αθόρυβο θα κοιτούσα κανένα Lepa, Be Quiet, Seasonic. λες να γινεται κατι τετοιο...? To κουτι εχει εχει τρυπες για εξαερισμο εκει που μπαινει το PSU ? δεν ξερω καν thanks edit ειναι ηδη 8 ωρες ανοιχτο thanks
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 λειπει η θερμοκρασια κουτιου και το psu για να δουλευει σωστα πρεπει να εχει το κουτι εξαερισμο απο κατω
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το 600t εχει σχαρα απο κατω. Αν εννοεις αυτο
dswitch Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πιστεύω ότι είναι θέμα καταστήματος και τι πολιτική DOA έχουν, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. (offtopic) Πως είναι το 600t από θέμα θορύβου αν εξαιρέσεις το psu?
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πιστεύω ότι είναι θέμα καταστήματος και τι πολιτική DOA έχουν, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. (offtopic) Πως είναι το 600t από θέμα θορύβου αν εξαιρέσεις το psu? εβγαλα τους 30db ανεμιστηρες που ειχε και εβαλα 18db fans
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ξαναβαλα ενα παλιο chieftec που εχα πεταμενο και τα αυτακια μου με ευχαριστουνε... 1
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 λοιπον μου ξαναφερανε το psu. εχει τον ιδιο θορυβο... Ερωτηση Ξερει καποιος τι ανεμιστηρα παιρνει? Απ οτι διαβαζω, ειναι 140mm αλλα δεν λενε για τις υπολοιπες διαστασεις... thanks
rfc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 δλδ και το καινουργιο γυρναει σα τρελλο? Απιστευτο..... και αλλοι παραπονιουντε γιατι δε γυρναει σχεδον καθολου να φανταστεις. Τι εννοεις αλλες διαστασεις? 14αρι θες. Εγω θα το αλλαζα παντως με κανα αλλο το ιδιο ποιοτικο ρε συ.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 okay 140mm αλλα με τι παχος? 10,15,20,25? thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα