Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα...

αλλα βλεπω τα comments και λενε οτι και το rma τους εστειλε το ιδιο θορυβωδες προιον...

να αλλαξω τα fans ή να το στειλω...?

what do?

thanks

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι θεμα οτι δε δουλευει το κυκλωμα του inverter με το θερμιστορ προφανως και οχι του ανεμιστηρα. Το να αλλαξεις τον ανεμιστηρα δε θα λυσει το προβλημα που ηδη υπαρχει. Κανονικα δε θα επρεπε να γυρναει καθολου. Αυτο γυριζει με τερμα στροφες. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καποιον αθορυβο. Δοκιμασε να το αλλαξεις πρωτα.

Δημοσ.

Αν επιχειρήσεις να το ανοίξεις χάνεις την εγγύηση όμως. Πρότεινε τους να ζητήσουν από Corsair να πιστωθεί στο κατάστημα το τροφοδοτικό και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Το έχω κάνει με μια Dell οθόνη αλλα είναι χρονοβόρα διαδικασία και δεν ξέρω αν ισχύει για τροφοδοτικά. Για αθόρυβο θα κοιτούσα κανένα Lepa, Be Quiet, Seasonic.

Δημοσ.

Ειναι θεμα οτι δε δουλευει το κυκλωμα του inverter με το θερμιστορ προφανως και οχι του ανεμιστηρα. Το να αλλαξεις τον ανεμιστηρα δε θα λυσει το προβλημα που ηδη υπαρχει. Κανονικα δε θα επρεπε να γυρναει καθολου. Αυτο γυριζει με τερμα στροφες. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καποιον αθορυβο. Δοκιμασε να το αλλαξεις πρωτα.

μαλλον αυτο θα κανω

Στειλε ένα screenshot με όλα τα temps σου γιατί υπάρχει και η περίπτωση το case σου να είναι ζεστό.

done

zB5RzcZ.png

Αν επιχειρήσεις να το ανοίξεις χάνεις την εγγύηση όμως. Πρότεινε τους να ζητήσουν από Corsair να πιστωθεί στο κατάστημα το τροφοδοτικό και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Το έχω κάνει με μια Dell οθόνη αλλα είναι χρονοβόρα διαδικασία και δεν ξέρω αν ισχύει για τροφοδοτικά. Για αθόρυβο θα κοιτούσα κανένα Lepa, Be Quiet, Seasonic.

λες να γινεται κατι τετοιο...?

To κουτι εχει εχει τρυπες για εξαερισμο εκει που μπαινει το PSU ?

δεν ξερω καν

thanks

edit

ειναι ηδη 8 ωρες ανοιχτο

thanks

Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι θέμα καταστήματος και τι πολιτική DOA έχουν, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. 

(offtopic) Πως είναι το 600t από θέμα θορύβου αν εξαιρέσεις το psu?

Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι θέμα καταστήματος και τι πολιτική DOA έχουν, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. 

(offtopic) Πως είναι το 600t από θέμα θορύβου αν εξαιρέσεις το psu?

εβγαλα τους 30db ανεμιστηρες που ειχε και εβαλα 18db fans

Δημοσ.

ξαναβαλα ενα παλιο chieftec που εχα πεταμενο και τα αυτακια μου με ευχαριστουνε...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον μου ξαναφερανε το psu. εχει τον ιδιο θορυβο...

Ερωτηση

Ξερει καποιος τι ανεμιστηρα παιρνει? Απ οτι διαβαζω, ειναι 140mm αλλα δεν λενε για τις υπολοιπες διαστασεις...

thanks

Δημοσ.

δλδ και το καινουργιο γυρναει σα τρελλο? Απιστευτο..... και αλλοι παραπονιουντε γιατι δε γυρναει σχεδον καθολου να φανταστεις.

Τι εννοεις αλλες διαστασεις? 14αρι θες. Εγω θα το αλλαζα παντως με κανα αλλο το ιδιο ποιοτικο ρε συ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...