viper2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 εχω το 600T και ειναι καπως μεγαλο. Προφανως και εχω θεμα με καποια καλωδια...! εντωμεταξυ 89.98 λιρες εχει το tx850 v2 απο αμαζον αλλα εχει 1-2 μηνες delivery time... :-/
ninos30 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 90 λίρες με 19% ΦΠΑ. 93 με 23% ΦΠΑ. Κάνε και την μετατροπή σε ευρώ, θα πάει ~108 ευρώ. Είπαμε 122 το βρίσκεις από MSystems (και άλλα eshops αλλά αυτό είναι Αθήνα)
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 λοιπον αγορασα χθες το 850v2 και το κουμπουσα πανω σημερα. Η ερωτηση μου ειναι γιατι κανει τοσο θορυβο? ευχαριστω
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 ειναι πολυ loud. Ναι το corsair. και μου αρεσει οτι το διαφημιζουν ως αθορυβο...
rfc Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Αφου αυτο αν δε κανω λαθος ειναι inverter και δε γυριζει ο ανεμιστηρας αν δε το ζορισεις.
rfc Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Σε πανω απο 50-55 βαθμους περιπου ξεκιναει αυτο απο οσο θυμαμε. Για εξηγησε λιγο τη λειτουργια του να καταλαβουμε καλυτερα ρε συ. Σου γυρναει συνεχεια? και σε idle?
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 τι μου γυρναει συνεχεια? ο ανεμιστηρας? αχα! μονο για pdf το εχω αυτο το pc και παιζει να ειναι και underclocked. το προβλημα ειναι οτι ενω διαφημιζεται οτι ειναι αθορυβο, κανει σαν προπελα... Και φυσικα το ελληνικο καταστημα, δεν κανει αλλαγες... τουτεστιν, αν δεν βρω λυση θα πρεπει να το λουστω...
saks80 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 τι μου γυρναει συνεχεια? ο ανεμιστηρας? αχα! μονο για pdf το εχω αυτο το pc και παιζει να ειναι και underclocked. το προβλημα ειναι οτι ενω διαφημιζεται οτι ειναι αθορυβο, κανει σαν προπελα... Και φυσικα το ελληνικο καταστημα, δεν κανει αλλαγες... τουτεστιν, αν δεν βρω λυση θα πρεπει να το λουστω... δεν χρειαζεται να στο αλλαξει το ελληνικο καταστημα.το πας σε αυτους και τους λες στειλτε corsair για rma ειναι προβληματικο
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 δεν χρειαζεται να στο αλλαξει το ελληνικο καταστημα.το πας σε αυτους και τους λες στειλτε corsair για rma ειναι προβληματικο Στειλτο, μη κανεις καμια παπαρια και το παντρευτεις αλλαγη με διαφορετικης μαρκας τροφοδοτικο ηθελα να πω. Ετσι και αλλιως μου ειπαν, περαστε απο εδω να δουμε αν εχει προβλημα και αν ειναι το στειλουμε στην αντιπροσωπία. Αυτο που με φοβίζει περισσοτερο ειναι οτι εχει εσωτερικο θερμομετρο. τουτεστιν, ετσι και αρχισουν οι ζεστες τι θα γινει...? επισης, στο 600t ο ανεμηστηρας ειναι στο πατωμα, σωστα? thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα