jamman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά . Η μητρική του pc είναι η Asus M2R - FVM . Ενδιαφέρομαι πιο πολύ για καινούριο επεξεργαστή . Δυστυχώς οι επιλογές μου δεν είναι πολλές αφού με socket AM2 δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο. Υπάρχει περίπτωση να πάω για ΑΜ3+ ?
tasos555 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 μεγάλη αυτό ωμός εξαρτάτε από το υπόλοιπο σύστημα σου και από τι χρήσει θες να κανείς και φυσικά με το ποσό που θες να διάθεσης
jamman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Τάσο ευχαριστώ κατ'αρχάς. Δεν θέλω τρελή χρήση , gaming κτλ. Έχω ψάξει παντού και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτή τη μητρική . Τώρα έχει πάνω τον AMD Αthlon 64 3500+ . Για παράδειγμα ποιος είναι ο καλύτερος επεξεργαστής που μπορεί να μπει ? Εδώ http://bluwiki.com/go/ASUS_M2R-FVM λέει για max 6000+ ...
tasos555 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 o καλύτερος είναι Site: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103773 "> αυτός εδώ και τον αντέχει και η μητρική σου παντός καλύτερα βαλέ έναν ssd ναι αλλά ξανά λέω αν δεν το θες για παιχνίδια πάρε έναν ssd
jamman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Το ξέρω . Απλά ρώτησα μήπως υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζει άλλο socket. ssd για ποιο λόγο? ******************************************************************** Σόρυ φίλε αλλά τώρα σε έχασα ... Εξήγησέ μου λίγο τι εννοείς? ******************************************************************** Αααααααααα... κόλλησε το μυαλό μου ... τώρα το πιασα... Αξίζει λες? Η να ψάξω να βρω AM2 και με ένα overclock να ειναι οκ? ******************************************************************** οκ. κατάλαβα. αν και έχω ήδη 2 εσωτερικούς , εναν 250gb και έναν 500gb. ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
tasos555 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 όχι άλλο socket δεν μπορεί να πάρει. με τον ssd θα δεις τρελή διαφορά στην ταχύτητα δες μπας και βρεις εναν AMD Athlon 64 X2 6000+ αν και δεν νομίζω να βρεις . ειδάλλως βαλέ ssd δες εδώ γιατί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα