kastor94 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 γεια σας εχω ενα router linksys και καθε τρεις και λιγο στο ακυρο σβηνει το λαμπακι του dsl και του internet με αποτελεσμα να μην εχω Internet Και μετα απο ενα λεπτο περιπου να αναβασβηνουν και να σταθεροποιουνται και να επανερχεται το internet !ξερει μηπως κανεις τι μπορει να φταιει γτ μου εχει σπασει τα νευρα!
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αν εχει splitter επάνω στο router για να έχεις και τηλέφωνο βγάλε το και βαλε το router απευθείας στην μπρίζα , γιατι μπορεί να υπάρχει και θέμα με το splitter , μετα αν ειχες ενα αλλο router θα μπορούσες να δοκιμάσεις και με αυτο , και τελος κανε ενα τηλέφωνο στον provider μηπως απλα ειναι απο εκείνους το πρόβλημα
akistdm Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Συνήθως φταιει το splitter όπως έιπε και ο SPANK. Πέφτει και η γραμμή μαζί ή μονο το Dsl?
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 α.χαρακτηριστικα γραμμης.το Linksys δεν την παλευει με τις γραμμες με μεγαλο attenuation. β.δοκιμη με αλλο ρουτερ αν εχεις. γ.δοκιμη με αλλο firmware για το wag200. δ.δοκιμη μονο του το ρουτερ στην γραμμη χωρις τηλεφωνα ιντερνετ φιλτρα σπλιττερ κτλ. ε.αν υπαρχει συναγερμος θελει φιλτρο.
kastor94 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το wag54gs εχω! Τελικα το splitter εφτεγαι ! Μετέφερα το ρουτερ σε αλλο δωμάτιο και απο χτες δεν μου το εχει ξανα κανει ! Ευχαριστω πολυ όλους παιδια γτ βοήθεια :·) Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 αν το μετεφερες σε αλλο δωματιο τοτε α.αν εχεις αφησει το τηλεφωνο πισω θελει φιλτρο εκει. β.αν το εχες βαλει καπου που υπαρχει τηλεφωνο θελει παλι splitter. γ.υπαρχει περιπτωση αντι για το splitter να φταιει το συγκεκριμενο πριζακι.σπανια μεν αλλα το εχω δει δε.να εχει οξειδωθει απο πισω η τα καλωδια να μην πατανε καλα κτλ.
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μου έχει τύχει αυτο το πράγμα με το splitter κανα 2 φορές ολα φαινόντουσαν να λειτουργούν κανονικά αλλα τελικά ηταν το πιο απλο το splitter δηλαδη
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μου έχει τύχει αυτο το πράγμα με το splitter κανα 2 φορές ολα φαινόντουσαν να λειτουργούν κανονικά αλλα τελικά ηταν το πιο απλο το splitter δηλαδη ναι μπορει να τυχει απλα γενικα τα splitter/φιλτρα χαλανε δυσκολα.εκτος απο οταν πεφτουν κεραυνοι που εκει το πρωτο πραγμα που τσιμπαει την ταση ειναι το splitter.αλλα σε τοσα ραντεβου που εχω παει εχω δει ελαχιστα splitter χαλασμενα και συνηθως ηταν χαλασμενα.δηλαδη πιστευω ποσοστο 1 τις 100 maybe less.
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Αμα ειναι τοτε τοσο μικρό το ποσοστό πρέπει να εισαι πολύ γαντέμης να σου χαλάσει βλέπε Spank :P
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Αμα ειναι τοτε τοσο μικρό το ποσοστό πρέπει να εισαι πολύ γαντέμης να σου χαλάσει βλέπε Spank χαλασμενα χαλασμενα splitter δηλαδη να μην παιζουν καθολου και οχι να κανουν αποσυνδεσεις σε περιπου 5000-6000 ραντεβου που εχω παει πρεπει να εχω βρει max 5.να μην παιζουν καθολου ομως.μερικα ειχαν φαει κλωτσιες γιατι ειχαν σπασει μεσα.φιλτρα καμμενα τελειως πρεπει να εχω βρει επισης max 5.για τελειως χαλασμενα.οποτε αν εχεις χαλασει τελειως splitter σε σημειο να μην παιζει τοτε πραγματι εισαι ατυχος.για αποσυνδεσεις ειναι κατι που δεν μπορω να στο πω με σιγουρια αλλα συνηθως στις αποσυνδεσεις εφταιγαν διαφορα αλλα κατα κυριο λογο.ειτε ο ο οτε ειτε το κλασσικο συσκευες χωρις φιλτρο η επισης το κλασσικο συναγερμος χωρις φιλτρο.αναπληρωματικα ζευγαρια συνδεδεμενα,αναποδα τα φιλτρα,15 συσκευες τηλεφωνου.πριζακια με πυκνωτη και παει λεγοντας.
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Κατάλαβα Να βγω λιγο offtopic και να ρωτήσω υπάρχουν καλύτερης ποιότητας splitter η χειρότερης σε βαθμό που να επηρεάζουν τον συγχρονισμό κτλπ ? Τώρα καποια στιγμή θα πάρω το 2850vn και έλεγα να πάρω και ενα splitter (αυτο Site: http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop/ShopDetail.asp?ProductID=1652">εδώ ) απο το ιδιο site, η ερώτηση μου ειναι ομως καθαρά πληροφοριακά δεν εχω κανένα πρόβλημα ουτε ειχα ποτε με τα splitter απο διάφορες μάρκες, απλα απο περιέργεια.
petalouditsa2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και εχω ακομα....εχω αλλαξει splitter.... φιλτρο , καλωδια ...μονο πριζα δεν αλλαξα ....και παλι εχω διακοπη ιντερνετ..... αυτο το splitter το εχω και εγω το πειρα απο το καταστημα της forthnet και πιο φθηνα απο το σιτε που μας ειπες Κατάλαβα Να βγω λιγο offtopic και να ρωτήσω υπάρχουν καλύτερης ποιότητας splitter η χειρότερης σε βαθμό που να επηρεάζουν τον συγχρονισμό κτλπ ? Τώρα καποια στιγμή θα πάρω το 2850vn και έλεγα να πάρω και ενα splitter (αυτο Site: http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop/ShopDetail.asp?ProductID=1652">εδώ ) απο το ιδιο site, η ερώτηση μου ειναι ομως καθαρά πληροφοριακά δεν εχω κανένα πρόβλημα ουτε ειχα ποτε με τα splitter απο διάφορες μάρκες, απλα απο περιέργεια.
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Site: http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop/ShopSearch.asp?CategoryID=24">Εδώ εχει πολλών ειδών splitters και μπριζάκια
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κατάλαβα Να βγω λιγο offtopic και να ρωτήσω υπάρχουν καλύτερης ποιότητας splitter η χειρότερης σε βαθμό που να επηρεάζουν τον συγχρονισμό κτλπ ? Τώρα καποια στιγμή θα πάρω το 2850vn και έλεγα να πάρω και ενα splitter (αυτο Site: http://www.broadbandbuyer.co.uk/Shop/ShopDetail.asp?ProductID=1652">εδώ ) απο το ιδιο site, η ερώτηση μου ειναι ομως καθαρά πληροφοριακά δεν εχω κανένα πρόβλημα ουτε ειχα ποτε με τα splitter απο διάφορες μάρκες, απλα απο περιέργεια. θεωρητικα υπαρχουν.στην πραξη μονο με ενα φιλτρο ως τωρα ειχα θεμα.ηταν ενα ποιοτητας αστα να πανε που ηταν λες και το ειχαν τυλιξει με μονωτικη ταινια.οτι αλλο εχω δοκιμασει μικροδιαφορες βλεπω.επισης ειναι μερικες φορες και αναλογα την γραμμη.εχουν περασει απο τα χερια μοθ πολλα splitter speedtouch τα οποια σε μερικες γραμμες παιζουν μια χαρα αλλα εχω πετυχει γραμμη Pstn που με splitter speedtouch περναγε φυσημα μεσα στην γραμμη.εβαλα αλλη μαρκα για να παιξει σωστα.δεν εφταιγε το συγκεκριμενο κομματι.και συμβουλη σε ολους τους τεχνικους.παντα στην τσαντα 2 splitter pots 2 isdn και 2 φιλτρα.ολα να ειναι διαφορετικης μαρκας.αλλη μαρκα το ενα φιλτρο αλλο το αλλο για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα πετυχεις παραξενιες.επισης με Isdn εχχω πετυχει να μην δινει σημα στο netmod και οταν εβαλα αλλη μαρκα ολα οκ. το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και εχω ακομα....εχω αλλαξει splitter.... φιλτρο , καλωδια ...μονο πριζα δεν αλλαξα ....και παλι εχω διακοπη ιντερνετ..... αυτο το splitter το εχω και εγω το πειρα απο το καταστημα της forthnet και πιο φθηνα απο το σιτε που μας ειπες αν και τα εχουμε πει εν τουτοις πριν κατηγορησουμε το splitter κανουμε δοκιμη βγαζοντας τα παντα απο πανω και αφηνοντας μονο το ρουτερ γιατι το splitter γενικα φταιει σπανια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα