Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βεβαια εδω υπαρχει και το εξης θεμα.. ο μεσος χρηστης μακ δεν παιζει παιχνιδια, γιατι αν επαιζε θα ειχε pc

πολλοι που ειμαστε στα windows ειμαστε και για αυτο το λογο (ή κυριως για αυτο το λογο) , οχι επειδη αγαπαμε τα παραθυρα 

επισης τα μακ δεν ειναι φτιαγμενα για gaming (με τις καρτες γραφικων που εχουν ) οσο ικανα και να ειναι σε αλλους τομεις, οποτε ειναι λαθος αγορα για οποιον θελει να παιζει για αυτο και δεν επιασε το steam 

Δεν διαφωνω
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλό νεο.... Κάτι που με ενοχλεί με στο λαπτοπ μου με το steam είναι ότι τρώει πολύ μπαταρία οταν είναι σε αναμονή "tray" και αναγκάζομαι να το κάνω endtask. από 8-10watt πάει 13-14watt. μεγάλη διαφορά 40%.

Το lol δεν μου το κανει αυτο σε κατασταση idle.

Ελπίζω να το διορθώσουν στο άμεσο μέλλον αυτό σε όλες της πλατφόρμες.

Δημοσ.

Αν δεν είχαν κυριαρχία τα Windows στα παιχνίδια και γω Linux θα είχα. Έλα όμως ντε που είμαι και gamer.

Για να δούμε αν θ' αλλάξει τίποτα...

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκινάμε από τα παιχνίδια για να φέρουμε τους gamers... Μετά θα ακολουθήσουν και τα προγράμματα που είναι μόνο για windows... και μετά θα στριμωχθεί άσχημα η Microsoft.

Δημοσ.

Ξεκινάμε από τα παιχνίδια για να φέρουμε τους gamers... Μετά θα ακολουθήσουν και τα προγράμματα που είναι μόνο για windows... και μετά θα στριμωχθεί άσχημα η Microsoft.

Και μετα θα παρουμε την εξουσια και θα πεσουν τα κεφαλια των... α οχι απο αλλου ειναι αυτο :P

• Like 4
Δημοσ.

Tο linux καλο, χρυσο, το βαζω συχνα απο το 2008 αλλα δεν προκειται να γινει ποτε κυριο λειτουργικο.

Ίσως για καπους χρηστες που το εχουν για προγραμματισμο ή δεν ξερω τι.

Ειναι το συστημα που δεν το αφηνει να φτάσει στην κορυφή.

Ειναι και οι πολλες διανομες (που μερικες κανουν δουλεια) αλλα αλλες απλα ζουν σαν παρασιτα που απλα ο καθενας φτιαχνει μια διανομή.

Ειναι και τα λεφτά στη μεση.

Η cannonical δεν λεω οτι ειναι η καλύτερη αλλα παιρνει ρισκα και τα σκάει.

Καμιά σχέση το 2008 με σημερα.

Ήταν τότε μια debian dianomh copy paste (μόνο το σηματάκι άλλαζε πάνω αριστερά).

Τώρα φτιάχνει την δικιά της αυτοκρατορία.

Σε λιγα χρόνια θα συρρικνωθεί από βάση διανομών το linux και καλύτερα αλλα θα παει πιο μπροστά.

Αλλά σιγά μην γίνει και mainstream...

Δημοσ.

Σιγουρα σε καμια 20ετια και πριν 20 χρονια τα ιδια λεγανε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν δεν είχαν κυριαρχία τα Windows στα παιχνίδια και γω Linux θα είχα. Έλα όμως ντε που είμαι και gamer.

Για να δούμε αν θ' αλλάξει τίποτα...

κι αν τα MAC ήταν φτηνότερα από τα PC με windows θα είχαμε όλοι Apple :P

πολλά ΑΝ όμως :-)

• Like 1
Δημοσ.

Οτί game πάντως έχω στην steam συλλογή μου και είναι συμβατό για linux προτιμώ να το τρέχω από το kubuntu παρά να κάνω reboot για να μπω στα windows. 

Μακάρι όλοι οι τίτλοι να βγαίνουν από εδώ και πέρα και για linux.

Δημοσ.

Ε όταν οι χρήστες linux δεν είχαν την καλύτερη εμπειρία από παιχνίδια και τώρα την αποκτούν είναι λογικό να αυξάνται τα νούμερα τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά μιλάμε και για 2%, σκέψου ότι τα Win8 έχουν πιάσει σχεδόν 10%...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι;

Παίζει φάση τα παιχνίδια που έχουμε για windows να είναι διαθέσιμα για linux ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...